Podolski odchází na hostování do Interu Milán

05.01.2015, 19:18
Aktuality
Lukas Podolski podle očekávání končí své působení v Arsenalu, druhou polovinu letošního ročníku pak německý reprezentant odehraje v Interu Milán. Nerazzurri následně mají na čerstvého mistra světa opci na přestup...

Podolski přišel do Arsenalu před dvěma a půl lety z mateřského Kölnu. Zpočátku obávaný kanonýr nastupoval pravidelně, postupem času se však ze základní sestavy "Kanonýrů" začal vytrácet, během letošní sezóny už posléze rodák z polské Gliwice plnil pouze roli náhradníka.

Začalo se tak spekulovat o odchodu ofenzivního univerzála, přičemž od samého začátku byl za největšího favorita na Podolskiho získání považován právě milánský Inter. "Lukas Podolski dokončil svůj přesun do Interu Milán, kde stráví zbytek letošní sezóny," stojí na oficiálních stránkách londýnského mužstva. "Všichni přejeme Lukasovi to nejlepší,".

Podolski byl na Apeninském poloostrově již od pátku, během té doby absolvoval zdravotní prohlídku a také společný trénink se svými novými spoluhráči, oficiální potvrzení jeho příchodu však je na světě až nyní. Inter má na konci sezóny na 29letého útočníka opci ve výši 6,5 milionu eur. Podolski by měl nosit dres s číslem 11 a bude připraven už na zítřejší utkání s Juventusem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net, sport1.de

Komentáře (1426)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele