Podle Pivarníka šlo inkasovaným gólům s Ludogorcem předejít

18.08.2016, 09:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (75)

Přidat komentář
dextroza_m

Reagovat
luismiksak

Plzni hlavně chybí nějaký jasný lídr. Ne lídr typu Limberského, ale nějaký tmelič a obecně respektovaná persona (média, fanoušci, hraci) typu Horvátha. Hráč co má něco odkopano a v případě špatného zápasu dokáže ostatní vyburcovat. V Plzni si každý hraje tak trochu sólo a skupina EL je přece úspěch. Miliony pritecou a vedení je v poho.

Plzni chybí jasný kretivni hráč. Ne pomalý chodec Kolář, ani stažený hrot Bakoš (mmch. už taky za zenitem na LM)

Hráči i vedení se vlastně bojí riskovat a tak brání a radši nic nedělají. Vedení se zase spálilo s Teclem, Chrienem, Vuchem, Mahmutovicem, Malakyanem, Wagnerem, Chramostou a spol., že do kádru nechtějí pumpovat prachy... Jenže takhle to dál nepůjde!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžou to pumpovat dál do rozhodčích a tu ligu vždycky nějak ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, nech normální lidi se bavit o fotbale a nezapojuj se, největší idioti co tomu nerozumí a nedokážou vyplodit sebemenší snahu o popsání problému vždycky dokážou vyblít akorát stupidní komentáře na rozhodčí, politiky, počasí apod., prostě radši drž hubu a čti si komentáře lidí co si dají práci a přemýšlí nad daným tématem..

Reagovat
smazaný uživatel

a uprchíky bych neopomíjel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Manik...

Reagovat
patrikhm

Ono by bohatě stačilo po úprku Pavla Vrby udržet za každou cenu pana Krejčího, který dokázal Vrbu 100% nahradit! Místo toho ale vedení Krejčího propustí a na jeho místo angažuje tuctového trenéra neumětela!

Ten tým nemá pod Pivarníkem žádnou taktiku a vyspělost, je mi z toho smutno.. Naštěstí budeme hrát skupinu EL a snad se štěstím postoupíme do jarního play off a uděláme nějakéé body!! Postupem do LM přes Ludogorets bychom sice dostali 4 body do koeficientu, ale bez trenéra typu Vrba nebo Krejčí bychom maximálně jednou remizovali a skončili stejně poslední

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně ? Lepší koeficient než LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak LM jsou prachy a ty by vedení jistě chtělo. Fanoušek ale raději uvidí výhry ve skupině EL a možný postup do jara než šest proher ve skupině LM se skóre 1:18.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu. Já bych teda radši viděl LM v Plzni a kouknul se doma na pořádný týmy (v EL jsou atraktivní tak 2-3 celky a bude ještě náhoda když na ně narazí). Na koeficient bych asi sral LM je prostě jen jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel u současné Plzně reálně hrozí, že kdyby v LM opravdu chytla top klub ve formě, tak je schopná dostat desítku a stanovit nový rekord v nejvyšší porážce v historii LM.

Já myslím, že žádného fanouška by takový fotbal nebavil, alespoň mě tedy ne. Že přijede super tým je fajn, ale když máš mizerný výkony a jediný co ti reálně hrozí je ostuda, tak si to snad ani užít nejde. Neřeknu kdyby Plzeň šlapala, a i v zápasech s top týmy by díky podcenění a vlastní formě mohla něco uhrát. Ale to by se musel během pár týdnů stát nějaký zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

EL je strop a i v te muzou chytnout tezkou skupinu

Reagovat
Azazelo RD

Radši se podívám, jak Plzeň dostane desítku od Bayernu, než abych sledoval zápasy zcela zbytečné Evropské ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Navzdory všem českým haterům je EL výborná soutěž, která přináší divákům zajímavé zápasy, hodně gólů a hlavně rozmanitost, o kterou už LM dávno přišla. Obzvlášť letošní jarní zápasy v LM byly z mého pohledu dost sterilní a málo zábavné.

Reagovat
Azazelo RD

Tak někdo má rád ženský fotbal (myšleno monty25) a ty důvody můžou znít podobně a nic to nemění na tom, že je prostě horší fotbal. Já bych byl pro zrušení EL, fotbalu je až moc a kvalita klesá. Navíc to kluby z elitních soutěží krom Španělska stejně neberou vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj EL je vo hovne

Reagovat
db18

Letos na jaře snad byla i divácky atraktivnější, sice tam chyběli opravdu top-kluby, ale napětí tam bylo o dost větší.

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

přesně tak..

Celkově mi ten tým přijde takový nemastný neslaný a chybí mi tam nějakej vůdčí typ, nějaká persona, přesně, jak píšeš, ale tu v tom kádru postrádám..

A celkem nerozumím tomu, proč v posledních letech Plzeň nepřivedla pořádnýho hráče, kterej by patřil k oporám týmu..

A klidně bych se nebál jít i někam do zahraničí (nepočítám Slovensko), protože v ČR už opravdu není, kde brát.

Reagovat
kattos

ale Bakos na to furt má podle mne

Reagovat
Liquid

Co to je za nadpis? Každému gólu lze předejít, kdyby nebyly chyby tak každý zápas skončí 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ludogorec bol hlavne technicky o 4 triesy vyššie ty joudo...

Reagovat
smazaný uživatel

*triedy

Reagovat
exse

*třídy

Reagovat
Bex5

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
shitcool

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ale finální fáze jim vázla.

Jak už tu někdo psal, do gólu měla Plzeň zápas naprosto pod kontrolou a i ta pentle byla hodně zbytečná.

Reagovat
exse

I kdyby gólům předešli, tak ten rozdíl v individuální kvalitě byl obrovskej a pokud takhle zaostávaj s Razgradem nebo Karabachem, tak nemaj v LM absolutně co dělat. Za Vrby měli jak individuální kvalitu, tak taktickou vyspělost, což ve spojení stačilo k tomu, aby v LM hráli důstojnou roli. Průměráci co měli životní formu (Bakoš, Ďuriš, Kolář) jsou průměráci bez formy. Nadprůměrní co měli formu (Limberský, Rajtoral, Petržela, Pilař) jsou už jen průměráci nebo zranění. A hráči co odešli (Horváth) se plnohodnotně nenahradili.

Reagovat
luismiksak

Reagovat
naheCZ

Hlavně ten Horváth...já když vidím toho Hrošovského, tak nechápu co on tam dělá. On prostě nemá na středního záložníka nic. Nepošle přesný dlouhý pas, nevystřelí z dálky, ve většině případů nedokáže nic udělat pod tlakem, takže stačí aby ho někdo napadal a odkop do autu...

Reagovat
Kostomlat

máš recht, Hrošovskej je špatnej, ....Hromada je celkem šikovnej, z toho by něco mohlo být

Reagovat
db18

Buď bych ho prodal, nebo zase uklidil zpátky na pravý kraj zálohy.

Reagovat
Greny

proč na kraj místo Kopice, kterej jako jeden z mála ofenzivních hráčů má formu

Reagovat
db18

Kopic může jít i nalevo, nebo doprostřed na AM

A nemusí to být do základu, jen bych ho prostě přestal cpát na CM, na které nemá.

Reagovat
Rarášek

Já vám klidně toho střeďáka typu Horvi zahraju

Reagovat
dextroza_m

co pod tlakem, on i z rozehrávky dokáže nahrát soupeři téměř na gol

Reagovat
Puskas

Ono se jaksi zapomnělo, že to Vrba poskládal z odložených hráčů, vytvořil velice dobře šlapající tým, který však má vrchol za sebou, protože jak tým, tak hráči hráli nad své možnosti. Přišlo určitě i uspokojení, k čemuž přispěly tuzemské úspěchy, které je uspaly. Chybí tam nějaká návaznost, noví hráči, pokud přijdou, se neprosadí přes ty staré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým z většiny poskládal Šilhavý.

Reagovat
Kostomlat

průser je v tom, že není zas až taková ostuda dostat venku od Razgradu 2 góly. Soupeř si toho zas až tak moc nevytvořil. Dá se říct, že Karabach byl doma nebezpečnější. Ale průser je v tom, že Viktorka nedala alespoň 1 góla venku. Je směrem dopředu v útočné fázi doslova žalostná a nestačí na týmy úrovně Karabachu či Razgradu.

Reagovat
patrikhm

To je tuctovým trenérem Pivarníkem. Na Vrbu a Krejčího nemá ani náhodou.. Možná se štěstím vybojuje poháry pro další rok z ligy, ale na LM Pivarník nemá. Se divím vedení, že nemělo snahu udržet pana Krejčího!

Reagovat
Kostomlat

Pivarník je podle mě dobrej trenér. Ale Plzeň nemá hráčskou kvalitu v útočné fázi

Reagovat
Puskas

možná na ligu, ale poháry jsou už vyšší úroveň, na kterou zatím nedorostl

Reagovat
georgeo

pohádka končí, do 2-3 let bude Plzeň průměrný český klub

Reagovat
patrikhm

Ale hovno, je potřeba v odvetě doma vyhrát a dobře se naladit na skupinu EL. Osobně nevěřím, že bychom přes Ludogorets nakonec postoupili a EL je v rámci koeficientu lepší než skončit v LM bez bodu poslední!!

Reagovat
widlak

Tak za postup do skupiny LM jsou 4 body, takže v EL musí přijít aspoň dvě výhry, aby ten zisk vyrovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeficient

Reagovat
Baronne

Vypadá to tak..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak teď ve fanlize změnili jméno Ikaunieksovi a ani jsem ho nemusel znova kupovat A dokonce se mu přčetly i body!

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečně, Horste?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se do umělých klubů nebudou cpát každý rok prachy, tak to nemá naději na úspěch.

Reagovat
Y.N.W.A

to snad do každýho, ne? ...do Sparty jako nikdo prachy necpe? ...Sparta by na téma LM měla pomlčet, stáhnout uši a makat, ať tu další šanci už konečně využije - takovej klub aspoň jednou za deset do LM musí nakouknout

Reagovat
exse

Co já vidím jako největší příčinu, je neschopnost skautingu a následné integrace zahraničních hráčů, což je ovšem problém všech českých týmů. V ČR je aktuálně hráčů s individuální kvalitou na evropské úrovni sotva na jeden tým a když přijde nadstandardní zahraniční hráč, tak ho buď nepřijme kabina, nebo ho trenér označí za problémového a tiše ho ignoruje. Těch případů je nespočet: Plzeň - Mahmutovič, Malakyan. Sparta - Kweuke, Konaté. Liberec - Bosančič, Delarge, Sackey, Slavia - Kenia. Pokud se tohle nezmění, tak nás budou Steaui, Razgrady nebo Trenčíny porážet častěji a častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Balaj, Shala a v davnejsi minulosti jich jeste par bylo, na jmena si nevzpomenu, co se pak v zahranici prosadili v dobrych klubech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Malakyan na to fakt absolutně neměl. Mahmutovič je úplně jiný přílkad, ten se v ČR etabloval dost, tohle bych určitě nebral jako přestup ze zahraničí. A co si pamatuji, tak Bosančič u vás, resp. Kweuke ve Spartě si zahráli docela dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnu to tak, že pod Pivarníkem v Plzni nefunguje ani útok ani obrana.

Ještě aby jo, s Bohemkou si Pivarník žádné útočné rozestavení vyzkoušet nemohl, takže se není čemu divit, že nedokáže Plzni vnutit ofenzivní pojetí. Za poslední léta ho nehrál, nemá to zažité ani natrénované a jestli něco dokáže vymyslet a realizovat, než ho z Plzně vykopnou kvůli mizerným výsledkům je ve hvězdách. Zatím je to útok na náhodu, co se kde individuálně podaří a co soupeř dovolí nebo vlastní chybou umožní. No a ta obrana, a tím nemyslím jen obránce, ale celou obranou práci na domácí polovině, je zatím přímo k pláči.

Reagovat
spider_8

Na místě Plzně bych po vypadnutí s Razgradem trochu přehodnotil koncepci pro zbytek sezony. V lize by nadále mohli hrát hráči typu Hubník, Kovařík, Kolář atd., kteří evidentně zatím stačí na sbírání bodů proti Příbramím a Jihlavám. Ale v EL bych jednoznačně sázel na hráče s potenciálem hrát v budoucích letech v Evropě, i když by to třeba bylo na úkor výsledků. Samozřejmě nemohly by to být dva oddělené týmy, ale nějaká kombinovaná sestava, něco jako:

Kozáčik

Matějů-Hejda-Baránek-Limberský

Hrošovský-Hromada

Petržela/Pilař-Hořava-Kopic

Krmenčík (i když tady si člověk nevybere )

Reagovat
kattos

Na úkor výsledků? To je prostě mind fuck.

Od toho jsou poháry.... a proc už dlouho Plzen nic nevyhrála?

Reagovat
Manik...

Šlo tomu předejít... Třeba nenasadit Hubníka

Reagovat
C-M@ster

Načasované fakt suprově. Klobouček.

https://ctrlv.cz/shots/2016/08/18/1lHR.png

Reagovat
Andis

Ale tady jasně vidíš čí je to hráč, Lžimberský se na něj vysral, tak to všichni laikové jako třeba tady hážou na Hubníka

Reagovat
C-M@ster

Holt protože to řekli v TV, tak to musí bejt Hubníkův, přes to nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

twe oni davalj na ct24 ja mel ct 2. t sport hovno a stv zacerneny

24me nenapadla

Reagovat
n4

Hubník už na tento nemá. Jasně se to ukázalo na Euru a včera znovu. Plzeň by se ho měla zbavit dřív, než jim kvůli němu uteče titul...

Reagovat
kattos

Zrovna na Euru hrahrál dobře ( proti Spain nás 2 nejlepší hráč )

Reagovat
San Iker

Mě hodně překvapuje, že se někteří utěšují tím, že alespoň Plzeň uhraje víc bodů v Evropské lize... To už si nepamatujete jejich vystoupení minulý rok? I s Minskem měli starosti... A letos jsou ještě horší než před rokem. Moc slabších týmů než Karabach/Ludogorec tam stejně nebude... To není hate, na tu naši Spartičku to pořád stačí, ale v EL uhrajou tak čtyři body (0,6 do koeficientu tuším)...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele