Pochettino o Palmerovi: Jak se u nás adaptoval, je fantastické. Pro tým je úžasný

16.04., 10:58
Aktuality
Mauricio Pochettino (© Chelsea FC)

Navzdory jednoznačné výhře 6:0 nad Evertonem v pondělním 33. kole anglické ligy byl trenér Chelsea Mauricio Pochettino pořádně vytočený. Naštvala ho totiž situace po více než hodině hry, kdy se hráči londýnského celku Noni Madueke a Nicolas Jackson za stavu 4:0 dohadovali o tom, kdo kopne penaltu, přestože tradičním exekutorem je Cole Palmer. Pochettino se na tiskové konferenci za nevídaný incident omluvil a prohlásil, že podobné chování nehodlá znovu tolerovat.

Pokutový kop vybojoval v 61. minutě Madueke, který si vzal míč od Mala Gusta a šel s ním k penaltovému puntíku i přes protesty spoluhráče Jacksona, jehož se snažili zklidnit Gusto i Thiago Silva. Od Maduekeho si ale chtěl vzít balon tradiční exekutor Chelsea a v té době třígólový Palmer, což se však anglickému reprezentantovi do 21 let nelíbilo. Mezi ně se vložil kapitán Conor Gallagher, který míč předal Palmerovi. V tu chvíli ale k němu přiběhl autor čtvrté branky Jackson, dožadující se kopnutí penalty. Gallagher ho ale stejně jako Maduekeho od Palmera odstrčil. Nevěřícně na celou situaci vedle diváků zírali také hráči Evertonu.

Jednadvacetiletý Palmer proměnil i devátý pokutový kop v ligové sezoně a díky čtyřem brankám do sítě liverpoolského celku zaokrouhlil počet tref v aktuálním ročníku Premier League na dvacet. Zároveň se tím v čele kanonýrů dotáhl na Nora Erlinga Haalanda z Manchesteru City.

"Hráči vědí, že penalty kope Palmer. Ta situace mě hodně, ale opravdu hodně naštvala. Zápas se vysílal po celém světě. Chci se za to omluvit. Takhle se chovat nemůžeme. Je ostudné, že o tom musíme mluvit po takovém neuvěřitelném utkání. Hráči musí ukazovat, že jsou hladoví po gólech, ale ne v takové situaci. Tohle už znovu nestrpím, to vám slibuju," řekl dvaapadesátiletý Argentinec Pochettino, jehož svěřenci neprohráli osm kol po sobě a jsou devátí.

Hříšníky nehodlá trestat, musí se ale podle něj poučit. "Jsou to mladí kluci, takhle se chovají. Mladíci někdy staví své zájmy před tým, ale musí se rychle naučit, že je třeba, aby hráli pro tým. Tyto věci vezmeme v potaz do další sezony. Pokud se nepoučí, pak už určitá opatření uděláme. Gallagher jako kapitán předvedl velmi dobrou reakci. Takového chování se nemůžeme dopouštět," uvedl někdejší obránce Espaňolu Barcelona, Paris St. Germain nebo Bordeaux.

Zastavil se i u výkonu Palmera, jenž ve druhém z posledních tří kol zaznamenal minimálně tři trefy v jednom utkání. "Potenciál ke střílení gólů měl už v Manchesteru City, ale to, jak se u nás adaptoval, je fantastické. Pro tým je úžasný. Dokazuje, že klub jeho podpisem udělal správné rozhodnutí," prohlásil někdejší trenér jiného londýnského týmu Tottenhamu nebo PSG. "Blues" koupili Palmera loni v září od obhájce titulu za 40 milionů liber (téměř 1,2 miliardy korun).

Autor: ČTK

Komentáře (130)

Přidat komentář
Bakary3

Nechápal jsem ani v létě, že ho city pustilo, ani za nějakej velkej balík na jejich poměry, a teď je to úplný wtf

Reagovat
Talker

Já zas nechápal, proč kupujeme hráče, který si v 21 letech nekopl za City a byl X-tým hráčem do ofenzivy.

Nakonec zdaleka nejlepší nákup za X let.

Reagovat
masly008

one season wonder

Reagovat
pobody's nerfect

V city by dostal nějaký větší prostor? Teď by měl možná 3 góly a nestekl by po něm ani pes. Takhle je žhavý adept na základ na euru

Reagovat
Bakary3

Nevím, jestli jsem ho viděl až moc v dobrém světle, ale už v city mi přišlo, že má velký talent a nepochopitelně nedostává šance, asi proto mi to už tehdy přišlo jako krádež

Reagovat
vitasrp

Jojo, na něm byl hodně znát ten talent, třeba Azpilicuetu v zápase proti nám točil až nehezky, ale samozřejmě je to mal vzorek a to, že vystřelí takhle, se čekat nedalo.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Greaber

Tak on hrál v City na podobný pozici jako Foden a přes něj by se těžko dostával do základu, i když je to neskutečný talent

Reagovat
Busby babes

v City by nedostal takovej prostor a 40 mega za odchovance, to beres.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Čenda

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
Hyrax

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

well, Miguel to tam napsal dobre. Cekal jsem ze Enzo a Caicedo budou mit pred nim prednost.

Ted to pisu z pohledu generala po bitve, ze jo.

Jinak cenim, ze sis dal tu praci to dohledat.

Reagovat
dantetomas

Tym Enzom a Caicedom to chces akoze vylepsit?

Reagovat
Busby babes

mas 3 mista v zaloze, na 2 prijdou hraci za 100 mega a jeden za 50 a pak Palmer za 40... k tomu odhcovanec Gallagher. A Palmer prichazel jako hrac, co mel odehrano 400 minut v PL.

V City jsem pocital, ze je pro nej konkurence KDB. Well, nakonec to dopadlo naopak a Palmer udelal dobre.

Reagovat
Bakary3

Dobře, ale vždyť enzo a caicedo jsou jiný post

Reagovat
Busby babes

a ja nekde pisu, ze josu stejnej post? Jen pisu, ze 2 ze tri postu v zaloze by tak byli obsazene a Palmer mohl hrat i nekde na 8, ne? Coz ti pak dela konkurenci v podobe obou tech hracu. Enzo hraje CM, neni to vylozene DM, napriklad. to mi prijde uplne v pohode rict, ze to je pro nej konkurence.

Reagovat
Bakary3

Ja tam stejně moc nevidím logiku, vlastně už nevím, na který tvůj výrok reaguji, jestli by dostal víc šancí v Chelsea nebo city

Asi když mluvíš i o osmičce, tak to by mohl stejně tak i v city, kde má Kevina.

Ta konkurence mi ale v city přijde větší, početně a kvalitativně.

Reagovat
Busby babes

jen rikam, jak jsem to nejspis myslel v dobe toho prestupu. Jinak tam pisu: prijde mi... je to nazor. Dopadlo to uplne jinak, udelal dobre.

A fer, je to vtipny.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
kissak

no tak teda ty vole pane Columbo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vitasrp

Mně se tedy líbí i ten komentář s trdlovským výrazem a trdlovským rozhodnutím.

Po bitvě každý generál, nicméně pro kariéru Palmera asi nejlepší možné rozhodnutí.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

No, ono je smutný, že na odchovance se nekouká jako na to nejcennější, co má a okolo koho se má stavět tým, ale jako na účetní položku.

A 40m za takhle kvalitního odchovance, co to pro city je?

Pro ně je to jakoby nulová položka, ale reálně není. Palmerova výchova klub samozřejmě taky něco stala, nehledě na práci trenérů, kterou tímhle ty kluby dost devalvuji.

Reagovat
El Cid z City

Pep jasně řekl, že nebude nikoho držet na sílu, to jsou fakta. Chtěl jít, cítil větší šanci jinde, udělal dobře, 40 mega rozhodně nebylo málo, ani na ME mladejch to nijak nedrtil. Byl to plachý sympaťák, jsem za něj rád. Ale prostě Foden je jinde.

Reagovat
Bakary3

I tak mi to pro city přišla škoda už tehdy, ale nějaké okolnosti chápu

Reagovat
xjert02

Reagovat
GrimeBaller98

Kdyz mluvime o tech odchovancich, tak i Chelsea jich prodala strasne moc a jak by se jim ted hodili . U City je to podle me jine, tam je ta kvalita tak obrovska, ze zvladnout delat uspechy i bez Palmera

Reagovat
LyEX

Nemyslím si, že niekto v tom čase rozmýšľal, že bude podávať takéto výkony, ale hlavne je v tom veľa iných faktorov, v City bol slabý predovšetkým čo sa týka fyzičky, pressingu a podobne, pričom bol možno zakríknutý aj spoluhráčmi ako KdB, Bernardo, Foden, Gundogan, prípadne Mahrez. Požiadal o miesto na ihrisku ako garanciu, tu mu Guardiola nedal, tak proste odišiel do klubu kde je ta kvalita o poznanie nižšia a to určite dvíhlo aj sebavedomie a mohol sa realizovať podľa mňa. Ak na klub nezatrpkne, tak sa jedného dňa možno vráti, hovoril sám, že odísť z miesta kde sa narodil nechcel.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi tam není opce na zpětný odkup co ?

Reagovat
FC Porto FC

Myslíš že chelsea by si nechala dát někam opci na zpětný odkup??

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak blbí jsou na to dost

Reagovat
masly008

A hlavně v Chelsea není tlak na dodržování nějaké taktiky.Má tam o dost větší volnost.

Reagovat
Acquanni

Že se mohl realizovat je přesný

Kdyby zůstal v City, klidně mohl mít tuhle sezónu třeba 500 minut a 2-3G/A se slušnými výkony a mluvilo by se jen o talentovaným hráči do rotace. Nikdo nikdy neví. Může to být klidně třeba i typ hráče jako Zaha, v C. Palace hvězda, vypadal že má na nejlepší týmy, ale v United vyhořel a ani za ty dlouhý roky, co předváděl skvělý výkony, ho prostě nikdo z těch největších nepřivedl. Nikdy nevíme. City vydělalo dost velký peníze za noname hráče. Noname hráč si udělal hned za první sezónu dost velký jméno, všichni zda se vyhráli

Reagovat
masly008

Jenže tohle co jsi vyjmenoval se do FFP nepočítá, zatím co prodej ano.Vím že zrovna City si s FFP vytírá asi prdel ale i tak.

Reagovat
Bakary3

Tomu rozumím

Jen mě sere, že ty kluby nemají v tomhle trošku víc srdíčka, no

Reagovat
Salfovic

To je jen výsledek debility UEFA, na jedné straně tlak na přítomnost odchovanců v sestavě a na druhé F,,FP´´ kvůli kterému je nejvýhodnější prodávat odchovance.

Reagovat
Bakary3

Tojo, hrozná blbost

Reagovat
Miguel19

Opravdu penaltu vybojoval Madueke?

Reagovat
icemike

Pred měsícem do médií řekne, že není určen žádný hráč na penalty, prostě že se Palmerovi daří a teď se bude divit, že ji chtějí kopat i jiní. Kor za stavu 4:0

Reagovat
kissak

no bože, tak v tom má menší zmatek jako Busby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

V City by rozhodně takový prostor nedostal. Jsou tam KdB, Silva, Fodden, Alvarez a za větší naději si vyhodnotili Bobba. Pokud za dva roky bude Palmer lepším hráčem než Bobb, tak udělali chybu, ale to se moc často nestává.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1780201020020130025

zajimavy. chteji udelat zmenu pravidel aby golmani nezdrzovali tolik hru. takze rozhodci by mel zacit merit 8 sekund na rozehrani a pokud to golman neudela, tak druhy tym dostane roh/aut (to se ted bude testovat). Poprve je golman varovan, pri druhem poruseni dostava zlutou.

prijde mi to docela rozumny, pokud by se to aplikovalo.

Reagovat
pobody's nerfect

Aspoň roh, případně neprimy kop, jak je.to nyní. Aut je málo.

Reagovat
Busby babes

je tam vysvetleno, proc neprimy kop neni dobre reseni. Ze situace, kde gol nehrozi by byla situace, kde gol bude hrozit velmi. plus je tam velmi neprakticka cast v momente, kdy je ten neprimej kop moc blizko brance.

Me by aut neprisel malo, proste by mic dostal druhy tym, to je uz samo o sobe adekvatni trest

Reagovat
Talker

Aut je fér, soupeř dostane míč a rozehrává na půlce soupeře.

Reagovat
Busby babes

ten aut by byl na urovni penalty.

Reagovat
Talker

Což je na půlce soupeře.

Reagovat
Busby babes

sorry, jsem si nejak na pulce soupere vylozil jako u pulici cary

Reagovat
Salfovic

Takže pro týmy s vrhači skoro jako roh.

Reagovat
J0EL

Kym by sa lopta dostala k auto tak by to znova trvalo a prakticky nic z toho by nebolo. Len dalsi priestor na zdrziavanie Keby z tych situacii mal hrozit roh, to by si golman rychle rozmyslel.

S nepriamym kopom suhlas, to uz by bol prilis velky trest za "nic".

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Seydou Doumbia

Naopak adekvátní trest.aby ty kundy neděli furt nějaké píčoviny...a za to zakopávání píce jako Gordon dávat rovnou redky,.tyhle přísně tresty by to dokázali vymazat úplně

Reagovat
Bakary3

dobrý, jen proč ne nepřímý kop? tak by to mělo být

Reagovat
Busby babes

je to tam napsany, moc velky trest vs provineni a pak neprakticke kdyz to bude moc blizko u branky

Reagovat
Bakary3

Ok, ale i tak bych radši tedy aspoň ten roh

Reagovat
Busby babes

na to nemam vylozene vyhranenej nazor, oboje mi prijde asi ok.

Reagovat
Busby babes

respektive kdybych si mel vybrat, vyberu aut, ale roh by mi zily netrhal.

Reagovat
Talker

Tohle je zrovna dost divný pravidlo. Je spousta situací, kdy 6 vteřin je dostatek. Střela z dálky nebo něco podobného, kdy má golman dost času rozehrát během pár vteřin.

Na druhou stranu jsou tu rohy a přímáky, kdy se do vápna nahromadí 15+ hráčů, jsou tam pády, nepřehledná situace, kdy trvá jen 6 vteřin těm hráčům se posbírat ze země a rozehrávat s tím, že má kolem sebe 3 hráče soupeře a zbytek týmu se sotva dostává z vlastního pokutového území je dost nepříjemný a bude to asi nezvyk.

Reagovat
Busby babes

tak je to tam imho vsechno popsane. zacatek tech 6 vterin vyhodnoti rozhodci na place aby prave tohle zohlednil.

Reagovat
Greny

Tak pak je to totální píčovina .. u jednoho týmu to může vyhodnotit tak že to chytí a hned počítá a u druhýho jinak když bude chtit

Reagovat
Busby babes

kez by tak ve fotbale existovala pozice, ktera by tu situaci vyhodnotila a rozhodovala o ni... rozhodoval, tak ji rikejme treba... rozhodci. Tohle volani po black and white pravidlech, co jsou za vsech okolnosti stejna a naprosto ignorujici kontext danych situaci me nikdy neprestane udivovat

Reagovat
Greny

Kam se posuneme ? Tímto pravidlem?? Nikam.. už teď to pravidlo je a stejně je nikdo nepiskne, za mě zbytečný... Navíc než se po odpískání dostane míč k rohu nebo autu a než se rozehraje tak se prostojí víc casu

Reagovat
Busby babes

nikdo nepiska, protoze trestem je neprimej kop ve vapne.

Reagovat
Busby babes

a jinak ano, v momente, kdy to ten golman porusi se pak ztrati o neco vic casu, ale zas proto dostane to varovani a pri druhem poruseni kartu.

Reagovat
Salfovic

Problémem fotbalu je, že se nesnaží zmenšit tu šedou zónu, naopak pořád roste. A tohle by byla jen další věc.

Proč by nemohl rozhodčí jen upozornit brankáře (mnohem dřív než teď) a pokud ihned nevykopne, tak hned žlutá.

Reagovat
Busby babes

well, podle me to neni problem fotbalu ale fanousku. respektive jeji casti, co si pletou fotbal s pocitacovou hrou. jenze ona je to hra lidi no...

Reagovat
Talker

Což může být potom problém, protože to jeden rozhodčí zohlední a druhý mu sebere míč po šesti vteřinách...

Reagovat
Busby babes

no a komise potom vyhodnoti, kdo rozhodl spravne a kdo spatne. jako u vseho ostatniho

Reagovat
Talker

Jako jo, akorát ten zápas to může hrubě poznamenat a to, že za měsíc řeknou, že to bylo špatně už nic nezmění.

Každopádně budu rád za tohle pravidlo tak jako tak, protože to držení míče v ruce 20 vteřin je fakt šílený.

Reagovat
Busby babes

hrube poznamenat, ze bude mit jeden tym aut? hele nevim...

Reagovat
masly008

fakt hrubě?

Reagovat
Talker

Hele může být... Budeš mít rozhodčího, který to bude týmu tolerovat a ten bude zdržovat a rozbije tím tempo. A i jedno blbé otočení, kdy po přímáku/rohu konečně získáš míč, chceš se vymanit z tlaku, potřebuješ, aby se ti hráči zorganizovali, někteří tam spadli, takže čekáš a rozhodčí ti míč vezme a dá soupeři aut/roh.

Reagovat
Bakary3

No, tady nevím, co řešit, máš balón v ruce, začíná se počítat, tečka. I proto tedy chápu navýšení na 8 vteřin, ať je tam rezerva.

Žádný, že si stáhne propagační střelu ze vzduchu, zalehne na míč a jakože vydechuje s pohledem na hřiště.

Polehčující okolnost by měla být jen zdravotní indispozice, nic jinýho. Nebo tě napadá ještě něco?

Reagovat
Busby babes

moc jinych variant me nenapada krome tech vyse pospanych tebou a Talkerem. Po rohu, kdy je tam chumel, tak chvili trva nez se hraci rozutecou. proto tam ma byt ta signalizace rozhodciho, odkdy zacina cas pocitat no. Me to prijde jako dobry reseni. Alternativu vidim jen v tom piskani neprimych kopu, jak je dneska v pravidlech napsano. ale to mi prijde jako moc velky trest vuci provineni

Reagovat
vitasrp

Protože když stáhneš roh a spadneš, tak se ti do šesti vteřin spoluhráči nerozestaví a ty nemůžeš dobře rozehrát - v podstatě bys to musel jen jebnout nahoru. A to asi taky nikdo vidět nechce.

Reagovat
Bakary3

Takže prostor pro to "nepospíchejte, nemusím rozehrávat" za mě ani tohle ne

Reagovat
vitasrp

Nevím no, když získáš míč, měl bys mít možnost s ním dobře naložit, tohle tě pak nutí to akorát odpálit, abys neporušil pravidla — ta pravila by tedy byla velmi špatně nastavená.

Reagovat
Greny

Tak pojďme do těch x vteřin rozehrávat i rohy a standardky co nebudou na píšťalku to bude teprve prdel protože hráči se do vápna nestihnou ani presunout

Reagovat
Bakary3

Nesouhlasím.

Stačí nebýt posera a nechat na půli aspoň jednoho hráče, ne jako každý žene všechny do vápna bránit.

A 8s je nedostatek času, aby aspoň 3 další hráči vylezli nahoru?

Ale no tak, 8s je ve sviznejsim běhu na půlku úplně v pohodě

Reagovat
Talker

Jenže soupeř tam bude mít 3 hráče, takže nákop je nejspíš odevzdaný míč, protože při rohu/přímáku nenecháš vepředu hráče, který je silný ve vzduchu, ale nějaké křídlo/CM, které je v soubojích k ničemu.

8 sekund může být dostatek, ale taky se ti tam můžou nějací hráči srazit, golman to tam může dost bolestivě zbourat, pokud nechceš nakopávat míč a rozehrát nakrátko, tak se to musí zorganizovat... A klidně tě to může donutit "odevzdat" míč nákopem dopředu.

Reagovat
Bakary3

Jestli nechá soupeř na půlce 3 hráče a ty jen jednoho, tak tvůj problém ale, ze jsi posranej a zenes všechny do vápna

Nemyslím si, že když rozhodčí uvidí, že je gólman aktivní a má snahu rozehrát, piskne v devátý vteřině...

A 8s je prostě dost na to, aby vznikly nějaký možnosti pro rozehravku. A jestli budou hráči neaktivní, no tak ten gólman bude muset ten balón raději vyhodit, zase, jejich problém.

Reagovat
Greny

Tak to vyhodím na hlavu nejbližšího hráče ten mi to hlavou vrátí do ruk a mám cas

Reagovat
Wazza228

Žlutá za obcházení pravidel jak Perisic, když si to dal nožičkama na hlavu a přihrál brankáři.

Reagovat
M0rb1D4S

Už jsi zase v normálu, nebo si ještě zazpíváme pár chorálů?

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze to v tom vlakne je vysvetlene:

proc zmena:

1) Feeling is an indirect free kick is too great an advantage, with a high chance of scoring, when there was no possibility of scoring

2) Managing a FK in the area is often extremely difficult, especially it's close to goal with defenders on the goal line between the goalposts

Pak soucasnej stav:

The IFAB breaks down 3 common situations today:

1) Quick release for a counter: under 6 seconds

2) Unable to release quickly for a variety of legitimate reasons: 6-8 seconds

3) Goalkeeper decides to waste time, often unnecessarily falling to the ground: 20 seconds or more

A navrh:

There's 4 parts to the procedure for the trial

1) The referee will start counting the eight seconds when the goalkeeper has clear control of the ball with the hand(s)

2) The referee will use a raised hand to clearly show the countdown from five seconds to zero

+ To accommodate the second situation, a limit of eight seconds will be trialled, the idea being that this will not penalise goalkeepers who genuinely want to release the ball into play in a timely manner but, through no fault of their own, are unable to do so.

Proste rozhodci bude vyhodnocovat, kdy zacit tech 8 vterin.

Reagovat
Bakary3

to je ok

Jen prostě aby nebyli zase zbytečně benevolentní, to by pak zas bylo pravidlo o ničem..

Reagovat
J0EL

Tak ono ked uz ukaze brankarovi vztycenu ruku s odpocitavanim tych 5s, tak si proste brankar svihne.

Reagovat
Busby babes

v tomhle to bude podobny jako ted pri odkopech od brany. taky tam neni pravidlo jak dlouho to ma trvat a proste to vyhodnucuje rozhodci dle situace no.

Reagovat
Bakary3

Což by bylo naprd, to by nebyl posun moc

Reagovat
Busby babes

od toho tam ten rozhodci je, to je podstata jeho prace

Reagovat
Bakary3

Tvůj názor na tohle znám a z části mu rozumím, ale prostor pro nějaký vyloženě "citový" rozhodnutí vidím u posuzování faulu, kdy je to často prostě subjektivní.

Tady ale moc ne, tady si myslím, že by to mělo být naprosto jasný.

8s mi přijde dostatečný, může se testovat.... nejsou si jistý, ok, 10s, víc absolutně nevidím důvod a to by měla být hrana, nerozehrajes, trest.

Reagovat
Busby babes

jo, tak uvidime, jak to bude vypadat v tech testech.

Reagovat
fenixLFC

klid, beztak to budu riesit prve tri kola a potom sa na to vykaslu a spomenu si na to raz za 50 zapasov

Reagovat
SunFells

Přesně

Reagovat
masly008

Tak ten balon buď jen odkopne a nebo si jako kdysi nechá tým jednoho útočícího hráče nahoře aby to měl na koho dát.

Nebál bych se že něco trenéři nevymyslí.

Ještě bych zrušil neustálé nahrávání si s golmanem.

Bych to udělal jako ve futsale - jednou můžeš a pak jen když balon přejde půlku nebo ti akci přeruší soupeř.

Reagovat
Talker

Nebo příhrávky můžou jít jen dopředu na vlastní polovině, ať je rovnou prdel

Reagovat
Maximm9

Uplne zbytecne, staci par brankaru vykartovat, tak jak se to ma delat ted, nebyt pussy a oni to prestanou delat. Nejake auty atd.... bude v tom zase jenom chaos.

Reagovat
Busby babes

nevidel jsem, ze by za tohle nekdy dostal brankar kartu. Nebavime se o pomale rozehravce odkopu od brany

Reagovat
Maximm9

Tak cele to je o tom, ze brankari zdrzuji hru ne ? At uz maji mic v ruce a vahaji s rozehravkou, nebo se ceka na jeho odkop od brany ne ? Jestli neni diskuze o tomhle, tak o cem teda ?

Reagovat
pobody's nerfect

Ale ve zcela odlišné situaci. Odkop od brány je situace, kdy má být míč uveden do hry, zatímco když vykopava z ruky, tak už mic je ve hře, takže z hlediska pravidel není prodleva s uvedením míče do hry, protože hra běží. Proto jsou i tresty za provinění rozdílné.

Reagovat
Maximm9

Jo takhle. No, tak ja bych tyhle situace propojil stejnym pravidlem a vyresene. Proste by bylo jedno, jestli odkopava nebo ho drzi v ruce, protoze pokud ho drzi v ruce, tak na nej utocnik nemuze uplne stejne, jako kdyz ho vykopava, jestli se chapeme.

Tak bych dal pravidlo, ze brankar ma na rozehravku 10sekund a potom bych rozdaval karty, par takhle vyloucenych brankaru a oni se nauci pocitat do 10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pobody's nerfect

Nemůže dostat kartu. Ale stačilo by dusledneji trestat a po nějaké 12 sekunde pískat nepřímý kop. A nemusí se vymyslet inovace pravidla. Ale rozhodčí na to nemají koule.

Reagovat
Seydou Doumbia

rozhodčí nemají koule na nic, klidně si nechají srát na hlavu od kopaček a pak i od baby doma

Reagovat
Seydou Doumbia

problém je v tom že dnes jsou všichni pussy ubrečené kundičky

Reagovat
masly008

proč chaos?

Klidně by stačilo kdyby mu rozhodčí naznačil třeba zvednutou rukou že hned musí rozehrát jinak bude roh a neboj se že by si ti golmani nedali majzla.Jen je třeba to dodržovat.

Reagovat
Salfovic

Nebo by stačilo, kdyby mu rozhodčí naznačil třeba zvednutou rukou, že hned musí rozehrát, jinak dostane kartu, a neboj se, že by si ti golmani nedali majzla. Jen je třeba to dodržovat.

Reagovat
masly008

No třeba. Já jsem tady psal několikrát že by stačilo aby se dodržovaly pravidla a nemusí se nic přidávat.

Reagovat
mistr129

Jen těch sekund bych dal třeba 12, takhle se to kolikrát bude křapat dopředu, protože se tým nestihne seskupit

Reagovat
EZ

Na Palmerovi zeriem to sebavedomie. Pep by ho zapracoval tuto sezonu, ale on chcel viac nez rotovat. Isiel do Chelsea, ktora vypalila 800M za hracov a kde nemal vobec nic iste. A od prvej prilezitosti sa chopil sance, nebal sa brat zodpovednost a 7 zapasov do konca sezony zdiela poziciu najlepsieho strelca s Haalandom, so zapasom k dobru.

Legend was born.

Reagovat
EZ

Inak, k tomu penaltovemu incidentu - Madueke ma tym dost prekvapil.

Pozeral som zostrih, Madueke po kazdom Palmerovom gole doslova vzdaval hold vyrazom tvare a gestami. A potom mu chce zobrat penaltu, ktorou dobehne Haalanda...

Reagovat
Talker

Tak podle mého v tu chvíli ti hráči nepřemýšlí nad tím, kolik Palmerovi chybí na Haalanda. Tam podle mého šlo o to, že jsme vedli 4:0, zápas byl prakticky vyhraný, Palmer si střihnul hattrick a oni prostě chtěli pencli pro sebe, aby dali gol.

Neviděl bych v tom něco špatného vůči Palmerovi, spíš si řekli, že Palmer prostě má 3 goly a Jackson chtěl druhý a zkusit třeba hattrick a Madueke svůj první.

Jen k tomu přistoupili naprosto dementně, no.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Ono Maduekemu to pak došlo, což je vidět po té penaltě, jak jde za Jacksonem a nutí ho jít slavit s Palmerem. Ten měl však v píči.

Reagovat
Salfovic

Falešník.

Reagovat
Bucky

Jen tak pár fun facts o nejlepších střelcích Chelsea. Po Evertonu se Palmer stal nejlepším střelcem Chelsea v lize za jednu sezónu od sezóny 09/10, kdy byl nejlepší střelec Drogba s 29 góly. Ve stejném zápase taky překonal součet gólů nejlepších střelců za poslední dvě sezóny (Havertz 7 a Mount 11). Drogba by se svým výkonem 29 gólů překonal dokonce tři předchozí nejlepší střelce Chelsea (Havertz 7, Mount 11 a Jorginho 7). Slušný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele