Po "šerifech" a "Delijes" přichází Evropa

02.09.2009, 09:58
Názory a komentáře
Slavia zklamala a později trochu uspokojila své příznivce. Opravdu ostudně vypadla s velice průměrným týmem, aby později poslala zpět na Balkán Crvenou Zvezdu, která je více jménem než nebezpečným soupeřem. Co sešívané po pátečním losu čeká a co je nemine?

Jména soupeřů jsou známa. Mistr České republiky byl zařazen do třetího koše, a tak již předem věděl, že ho nečeká žádná selanka. Z těch silných vyfasoval pravděpodobně toho nejsilnějšího! Krutá hra osudu, náhoda, nebo hozená rukavice? Těžko říct, ale je nutno přijmout jméno Valencia, smeknout klobouk, ale nesklonit hlavu.

Koho si tak mohla Slavia vybrat z této skupiny klubů? AS Řím, Hamburk, jsou asi tak na stejné úrovni jako Valencia. Následují ti nepříjemní. Panathinaikos, Villarreal, Šachtar, Werder Brémy. No a pak přijdou týmy, které jsou, jak se říká, "hratelné", ale jejichž jména všem vítězům Gambrinus ligy stejně přinášejí husí kůži a mráz po zádech. Ajax, Sporting Lisabon, Steaua Bukurešť, Benfica, PSV Eindhoven.

Druhý koš nabízel také solidní výběr. Když si probírám jednu skupinu za druhou a vidím Galatasaray a Fenerbahce, v doprovodu Lazia, Celtiku a Evertonu, musím uznat, že Lille OSC je silné, ale ne nejsilnější. Pravda, fanoušci Sparty jásají nad "jakousi" Kodaní, šest tutových bodů je prý doma, ostatní tvrdí že týmy jako Anderlecht, Herenveen, Basilej, Bruggy a Austria z Vídně by snad mohly přinést radostný pohled na lepšící se koeficient, ale i tak dávám přednost Francouzům, jejich červenomodrým dresům a stadionku pro 18 tisíc diváků!

Z evropského "odpadkového koše" se v Edenu představí FC Janov, shodou okolností rovněž ctící dresy v kombinaci modré a červené. Tleskám a volám "výborně", to je ten nej... tým, kterého si Slavia mohla přát! Dostat tak Temešvár, CSKA Sofia, Borisov nebo dokonce Kluž, stránky tisku by se černaly slovy o jakémsi Balcan Cupu. Šerifstvo z Tiraspolu se již jednou ukázalo a na mnoho let to bylo dostačující. Nebrat... Trojice z Rakouska? Jakýsi Ventspils? Nacional Funchal a Toulouse? Vítejte, Janovští!

Jaké má Slavia šance na postup do jarních bojů? Po nepříjemném a nepochopitelném vyřazení ze 3. předkola Ligy mistrů, je nutno uznat, že nevalné, minimální. Ani pravděpodobně nejlepší výkon sezony 2009 - 2010 proti Crvene Zvezdě a výhra 3:0 na tom nic nemění. Ale fotbal se hraje s oním kulatým nesmyslem, jedenáct proti jedenácti, 90 minut plus nějaké to nastavení a stát se může všechno. Doma vyprodáno by mělo být samozřejmostí a hnací motor slavistického kotle bude zcela jistě oním pomyslným dvanáctým hráčem v červenobílém dresu. Případný postup bude senzací, každý bod úspěchem, vyřazení, po dobrých výkonech a vyrovnaném průběhu utkání, žádnou ostudou.

Nezbývá nic jiného, než se od 17. září do 17. prosince, tedy po celé tři měsíce, těšit z fotbalu.

Valencia Club de Fútbol S.A.D., datum založení 18. března 1919. Všem znám jako Ches, Chotos, Merengots. Svá domácí utkání hraje na stadionu Mestalla, který pojme 55 tisíc diváků.

Lille Olympique Sporting Club existuje od roku 1902, klubu se přezdívá Les Dogues. Hraje na Stadium Lille - Metropole pro 18 185 diváků.

Genoa Cricket & Football Club je nejstarším z této trojice soupeřů pražské Slavie, spatřil světlo tohoto světa 7. září 1893. Domácí svatostánek se jmenuje Stadio Luigi Ferrais a má kapacitu 36 536 diváků.

SK Slavia Praha, datum vzniku 2. listopadu 1892, a tak by ti ostatní měli mít úctu k šedinám! Že se o slávistech mluví jako o sešívaných, ví v této zemi každý kluk. Stadion je v pražském Edenu a z jistých finančních důvodů se jmenuje SYNOT TIP ARENA. Všichni věří, že na každém domácím utkání bude v hledišti oněch 19 tisíc povolených diváků. Jinak se na tribuny vejdou další 2 tisíce, ale UEFA je UEFA...

Do prvního utkání zbývá ještě pár dní a tak budeme mit dost času podrobněji představit historii a současnost všech tří slavných soupeřů Slavie.

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CZ byl méně než bezpečným soupeřem. Už nejsou co bývali, v Edenu průměr a doma? 20 minut nic, pak jim Janda daruje penaltu, do konce poločasu tlačí, Vaniak daruje druhej gól. Po pauze chvilku vyrovnaná hra, gól na 2:1 a pak zase nic. Že maj super fanoušky je hezký, ale ti do míče nekopou. Takže jsme postoupili přes stejně průměrnej celek, kterej nás předtím vyřadil, lépe řečeno - Slavia se jednou dokázala vyřadit sama a málem se jí to povedlo i podruhé.

Reagovat
clinger

souhlas že z prvního a čtvrtýho dostali asi papírově nejtěžší soupeře,ale uvidí se na hřišti.rozohdně bych ale neměnil tuhle skupinu za skupinu Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie dotoho.

- Janov porazit nebude lehké hráči jako Crespo apod.

- To Lille takové hvězdy nemá ale má vyrovnaný sehraný kádr.

- Valencie tu známe hráči jako Villa a Silva to nemusím psát o jejich kvalitách ale zato jim odešel Raul Albion což je určitě ztráta. Slavia nemá co ztratit může akorát překvapit.

- Hodně štestí pro Slavii bude ho potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej Albion ... kdyžtak Raul Albiol ... že to je určité oslabení je možné, ale Dealbert se na jeho místě jeví více než dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Albion? Nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě pokud Slavia nezaleze, nezalekne se Villy a spol. a pustí se do útoku tak má velkou šanci. Raúl Albiol byl klíčovým hráčem, podle mě byl víc důležitý než Vila a teď tam není, náhrada nebude lehká, Dealbert rozhodně nedosahuje Albiolových kvalit a polemizoval bych s tím že se jeví dobře Takže v defenzivě velká slabina týmu, které se minimálně doma musí pokusit využít!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si viděl zápasů ?? Valencie?

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím se odehrál jen jeden zápas PD a ten jsem viděl. Dealbert mi přišel skutečně dost průchodný, rozhodně více sympaticky na mě působil vedle Alexis. Zaujal mě také Mata, který je mimo Villy a Silvy další velkou hrozbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, v PD se odehrál jeden zápas, ale předtím byla celkem dlouhá příprava kde se odehrálo dost zápasů a z nich si dovolím tvrdit, že se ten Dealbert jeví dobře. Ono když si vzpomenu na ten nedělní zápas, tak Sevilla celkově moc šancí neměla, takže nevím o jaké průchodnosti to mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol byl samozřejmě důležitou součástí týmů, ale ona loni ta obrana nebyla zrovna chloubou Vale, chyb vypracovala celkem dost, takže že byl Albiol pro Vale důležitější než Villa je nehorázná hovadina Samozřejmě, že Dealbert nebude hnedka hvězdou ligy, ale přechod ze Sekundy zvládnul dobře a bude se ještě zlepšovat až se v Primeře vyhraje. Jinak Slavie proti Vale šanci má v tom, že zas Emery nasadí nějakou šílenou sestavu, v minulé sezóně se mu to parkrát povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě zaráží jak nějaké tymy jako je Steaua bereme jako velkoklub, ne, že by byli nějací nazdárkové, ale český mistr by se takových týmů bát neměl (pominu-li začátek 90. let).

Co dělá připos. jsme vyděli minulý týden v Liberci. Trochu víc kuráže není nikdy na škodu (samozřejmě s respektem)

Reagovat
r.mrazik

tak ono je to nejspis brano podle rozpoctu toho klubu...preci jen,vetsi rozpocet - vetsi moznost mit lepsi hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

mno v LM je Slavie porazila

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Ajax i Steaua Slavia porazila, PSV je hratelný....

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych tu Steauu bral radši než Valencii(na tu se mohlo dostat až na jaře.. ).Z nějakého důvodu na ně umíme zahrát-viz UEFA 99-2000 a předlonská LM-v obou případech byli,podobně jako letos CZ plní optimismu a nakonec těžce zplakali nad výdělkem...

Reagovat
smazaný uživatel

pro autora: co znamena "Delijes"?? ...slovo Delije je uz samo o sobe v mnoznym cisle. Tohle je patvar

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela těžký los,

avšak soupeřů atraktivních potkáme víc než dost,

pěkně je to shrnuto v tomto článku,

těším se až uvídím Villu a Silvu na českém fotbalovém stánku.

Nečeká nás žádný výlet na Balkán,

nikdo nebude z jejich nebezpečných fandů pokakán,

sluníčko, Španělsko, Mestalla,

jen aby se tam ostuda nestala,

Villa, Banega, Žigič, tihle netopýři na nás vyletí,

Slávísté dost možná s brekem domů poletí,

šest gólů je věru moc,

nebude to lehká noc.

Potom výlet do Francie,

kde se sýry jí a víno pije,

na ochutnávku nebude však čas,

již jde slyšel na Stadium Lille hlas.

Vstupují na plac fotbalisté Lille,

kéž bych z jejich dnešního výkonu blil,

znamenalo by to pro Slávii body,

doma by pak byly velké hody.

Jitrničky, tlačenka a gulášek maďarský,

teď nás čeká Janov italský,

chybí jim Milito, chybí jim Motta,

na těchto postech bude je tlačit bota.

Jenže pořád hraje Giandomenico Mesto,

ještě se netěšte na pizzu a její křupavé těsto,

vyválčete tři body i tady,

budou Vám v Česku stavět hrady.

Pak tu spanilou jízdu zopakujte ještě jednou,

ať všichni Vaši kritici závistí zblednou,

a s dvanácti body postupte dál,

kdo jiný než vy by přeci finále hrál.

OVŠEM Slávisti jestli to poserete,

tak nás všechny pořádně naserete,

Pak Vám nepomůže ani svěcená voda,

linčovat Vás na ulici bude nová móda,

tak se snažte ať nejsme v Evropě pro legraci,

ať nevypadáme že jsme postiženi fotbalovou retardací.

To vše Vám v Evropské lize přeje,

davidis, ostatní uživatelé EF.cz a Habib Beye

Reagovat
r.mrazik

pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne vždy je rým zárukou kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezký..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupují fotbalisté Lille, kéž bych z jejich výkonu blil

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Yanek

To nemá chybu

Reagovat
$dolar$

Dobra prace a Habib Beye nema chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Giandomenica máte respekt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Ty...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se snažte ať nejsme v Evropě pro legraci,

ať nevypadáme že jsme postiženi fotbalovou retardací.

Reagovat
Andis

No já nevim jestli je zrovna inteligentní tady nějak rozdělovat soupeře jako nepříjemní, hratelní atd. , ale to asi zaručuje úspěch? Jak dopadla Slávie minule, přes LM až po pohár UFEA, porazili akorát Steau, kterou by už ted těžko dali. Furt Lille a Janov hrajou jedny z nejlepší lig, tak nevim co furt se Slávií máte.

Reagovat
smazaný uživatel

Blá blá blá.. někdo se cítí ukřivděnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za tuhle skupinu hrozně šťastnej, ze všeho nejvíc jsem si přál Valencii..to je opravdu klenot, že k nám přijede, skupina je velice atraktivní a hlavně po finanční stránce se na vysílacích právech zahojíme, postup by byl asi velkým překvapením, ale proč se o něj neporvat, jinak souhlasím s autorem článku, že Janov ze 4. koše je opravdu třešničkou na dortu, protože jakýkoliv jiný tým tam..poděs..

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsem napsat: skupinu bych neměnil řeči sparťanů o 12 bodech s Kluží a Kodaní, ty jim rozhodně vyvracet nebudu, ale je to tedy hodně velký přestřel..

Reagovat
smazaný uživatel

hehe Sralťani na to nemaj, koukal jsi na jejich mač s Olomoucí? LOL, mohli bejt rádi za bod....Kluž je roznese, o PSV ani nemluvim a Kodaň? No dobře s nima se budou mastit o třetí flek...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě se líbí, jak teď Sparta bude žít zase rok z jednoho poločasu s Panathinaikosem..všichni se radují z losu, jak to máme těžší apod.. No a ? Vždyť do Edenu přijede slavná Valencia, David Villa, fotbalista, jehož hodnota je vyšší jak miliarda korun..(Silva určitě taky lákadlem)ve Francii populární Lille a nakonec Janov..v pohodě by takhle mohla vypadat skupina ligy mistrů.. S Olomoucí viděl, tragédie..Sparta letos v titulu opět nezabrání,protože ztrácí snad všude venku a na jaře jí čeká přesun z ToaLetný na Strahov, což ji sebere i domácí body..

Reagovat
Godwinson

Ač nejsem fanda ani jednoho z pražskejch S, musim reagovat na tenhle blaf. Slavia hraje minimálně stejný nic jako Sparta, spíš větší .... to, co předvádí ten váš českej mistr, ostudný, ale to je jedno ... myslíš, že by Spartu mělo zajímat, že přijede miliardovej Villa? mají celkem hratelnou skupinu a tak mají proč se "radovat". Slavia má skupinu, kde když udělají 4 body bude to půlzázrak, takže takovýhle přiblblý kecy jsou trošku k ničemu ...

Reagovat
smazaný uživatel

No to rozloženie je naozaj blbosť najväčšieho rangu a rozdeľovať na hrateľných , nepríjemných a na Valencia, Hamburg a Rím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoc, ale nechápu proč tady někteří plivou na článek. Mě osobně se takové rozbory líbí a mrzí mě, že EF jich nedělá víc (po každém kole ligy či ligy m. atd).

Každému chytrákovi bych doporučil ať nejdřív zkusí napsat něco sám a dá to do pléna, ikdyž z některých už jen komentářů vidím, že by úroveň takového článku stála z největší pravděpodobností za houno.

Reagovat
clinger

mám podobný názor.někteří to berou až z moc odborného pohledu.ale přitom první co většinu napadne po losu je to co je popsáno v článku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, napsat článek - byť jen komentář o jednom divizním zápase - není jednoduché (vím o čem mluvím - tyto komentáře píšu). A takovýto rozbor je jistě zajímavý, i když s ním ne všichni souhlasí tak by to měli projevit slušným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat kam píšeš komentáře a k jaké divizi (skupina)?

Zajímalo by mě to z prostého důvodu, chtěl bych taky něco takového zkusit, ale bohužel si zrovna netykám s češtinou, tak mám asi smůlu.

Jinak máš pravdu hlavně v tom, že anonymně něco žvástat v diskuzi a poté se pod něco podepsat je něco úplně jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by tě to zajímalo, přidám něco z vlastní produkce: http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=60258 ; http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=59702 ; http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=59306 už jsem tam i vyhrál poukázku na zboží adidas(dá se zde dobře začít, je to v sekci téma týdne) jinak osobně trénuji žákovské mužstvo a zde je jeden z rozborů: pro inspiraci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa Spartak MAS Láďa Novotný (váš šéf) je kamarád mýho strejdy Kdyžtak píšu komentáře k domácím zápasům SK Horní Měcholupy, Divize C, web www.skhm.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý články, dik, jen ten rozbor nejde otevřít.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave, ze si vsetci myslia aky je Kodaň hratelny tym ... Sparta bude rada ak nebude posledna, PSV je lepsie a aspon podla mna je trochu lepsia aj Kluž a Kodaň

Reagovat
smazaný uživatel

No Kodaň je (teda podle mě) pod úrovní Sparty, přeci jen hráči jako Hubník nebo Wilfried tam nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime vo vzajomnych zapasoch ...sam som poriadne zvedavy a drzim Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

jj já taky i dyš normálně sem slávista, ale potřebujem vylepšit koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že skončite poslední,nezískáte ani bod a doma v synagoze dostanete od valencie aspoň bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufej, ale určitě to tak nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite? myslim ze nerealny to vubec neni

Reagovat
smazaný uživatel

Přece jen Slavia je velkoklub, mistr své země. Janov ani Lille nedosahují jejich kvalit, pouze Valencia její kvality převyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

..to myslis vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nicku a tvých některých příspěvků bych soudil že tvojí doménou je ruská liga, takže patrně Janov a Lille moc v sezoně nevídáš Zkus mi říct proč bych to neměl myslet vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

To ze je Slavie velkoklub to snad ani nemusim komentovat - to je nejaky pomateni smyslu?..... jinak Janov i Lille rozhodne jsou kvalitni muzstva urcite na urovni Slavie. A rozhodne o nekolik trid jinde nez Tiraspol

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Tiraspol byl z pohledu Slavie těžko vysvětlitelný zkrat, souhlasím že takovému soupeři měli už na jeho hřišti dát trojku aby byl pokoj... Ale Slavie jistě velkoklub je (rozpočtem, šíří kádru, jeho kvalitou), Janov a Lille sbírají spíše hráče druhého, třetího sledu z pohledu tamnějších lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslis, ze Slavie ma vetsi rozpocet, sirsi kadr a kvalitnejsi hrace nez treba Janov, tak s tebou fakt nema cenu diskutovat..... to je naprosta kravovina

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě má širší kádr, protože ve své lize má spolu se Spartou výsadní postavení, Janov je jedním z mnoha v Serii A. Větší rozpočet jistě také, Janov nemá ty nejlepší sponzory v Serii A tak jako Slavie v GL A kvalita je dána rozpočtem i šíří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiraspol ma taky ve svoji lize vysadni postaveni (a jeste vysadnejsi nez Slavie).... oznacoval bs ho za velkoklub a lepsi muzstvo nez Janov? Uvedomujes si jak zcestny argumenty mas?

Ja fakt nemuzu uverit, ze to co pises myslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže moldavská liga je kvalitativně o moc jinde než Serie A, zatímco u GL ten rozdíl je o mnoho menší Uvědom si jak sem to myslel a jak nesmyslně mě chytáš za slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad je GL uplne nekde jinde nez Serie A a tohle tvoje srovnani je fakt mimo. Jak tu uz nekdo psal... i ten druhej treti sled v Italii je kvalitativne vejs nez prvni v cechach. A financni moznosti klubu v italii sou taky absolutne nesrovnatelny nez v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se tyce rozpoctu, tak ver ze Tiraspol je na tom lip nez ta Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím kde si sehnal ptz je to naprostá blbost, ano finanční možnosti Serie A jsou jinde než GL, ale 5. tým Serie A a 1. tým GL se už porovnávat můžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli mas tak strasne ruzovy brejle co se tyce GL nebo proc pises tyhle blafy.... ale 1. tym GL a 1. tym Serie A se ani nahodou rovnat NEMUZOU.

Co se tyce Tiraspolu, tak vedle prskas, ze tu nekdo nema informace a pak oznacujes veci o kterejch ocividne vis h* jako kraviny. Pred par lety koupil Sheriff mistni bohatej podnikatel/mafian nebo co to bylo. Postavil moderni stadion, nalil do tehdy prumernyho muzstva obrovsky penize, nakoupil hrace a chtel z klubu udelat muzstvo evropsky urovne co bude pravidelne hrat Evropsky pohary. Bohuezl v takovy dire se tezko velkoklub stavi a ani za penize si vzdycky vsechno koupit nemuzes..... ver, ze financni moznosti Tiraspolu jsou obrovsky, vetsi nez Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jako kdybys řekl že možnosti AC Milán jsou největší na světě díky Berluconimu Ten podnikatel jistě nedává do fotbalu všechny své peníze, a skupina ENIC (doufám že aspoň víš co to je) měla jistě taky spoustu peněz, dokonce možná více než podnikatelé/mafiáni v Moldávii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nerikam ze jsou nejbohatsi na svete ....ano a ver, ze jeden takovej clovek (viz treba slavnejsi Abramovic a podobne) muzou mit vic penez nez ENIC a lejt je do fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn ale ne všechny peníze těch bohatých lidí jdou do fotbalu kdežto ENIC se zabýval vlastně výhradně fotbalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, je to fake nick...

Reagovat
božský John

Tak je to dolar?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mi trochu času, víš, že se mi občas podaří někoho odhalit...

Reagovat
božský John

Dobrá dobrá...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

Takovej buřt...a ty kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych uměl mluvit taky, ani by u toho nemusela být kamera iDnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd...

Reagovat
božský John

Tak Ty máš dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Bud je zfetovanej, nebo se prave vratil domu z cerstvy devaty tridy

Reagovat
božský John

No tipoval bych to na osmičku...možná je pod vlivem profootballu, bůh ví..

Reagovat
Arne

Kolikrát jsem si říkal, že už mě příliš nepřekvapí, ale musím uznat, že tohle teda jo... To je totiž vskutku síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sice v Janově a Lille sbíraj tamnější hráče druhýho a třetího sledu, ale furt to je obávám se kvalitativně výš než první sled v český lize

Reagovat
smazaný uživatel

eh.. co na to říct, vážně myslíš, že jakýkoliv hráč ze Slavie by se usadil v základu Interu Milán? .. z Janova se to povedlo hned dvoum .. to jen tak lehká nápověda, který tým má asi větší kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl v kádru a v základu Kteří dva hrají v základu, to mi řekni... (co se týče toho kteří dva jsou v kádru to mi napovídat nemusíš ). A v tvé otázce myslím že Krajčík a Suchý by na to možná měli

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to ze Krajcik se neprosadil ani v sestupujici Reggine....

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se právě prosadil a byl za hvězdu, doplň si přehled i mimo Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

V zakladu hral vseho vsudy sestkrat.... opravdu hvezda

Reagovat
smazaný uživatel

*devetkrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se právě prosadil a byl za hvězdu, doplň si přehled i mimo Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak stejně jako se prosadil Tavares co ..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Tavares hraje d konce minulé sezony pravidelně v základu Nechápu dyš nemáte informace proč se chováte jako kdybyste je měli

Reagovat
smazaný uživatel

Proc mu vykas?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem tím myslel i tebe, takže ste dva

Reagovat
smazaný uživatel

O cem nemam informace? O tom ze Krajcik hral sotva devet zapasu a ty ho oznacujes za hvezdu? Sam tu mas chytry reci, ktery jsou absolutne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes to číslo sebral??? Krajčík přišel jako reprezentant své země a hvězda GL do Reginny kde byl celý půlrok v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

prosimtě když už tady chceš rozdávat rozumy, tak si opravdu ověř svoje informace, tady máš ten tvůj krajčíkův celý půlrok v základu zdokumentovaný:

http://www.eurofotbal.cz/hraci/matej-krajcik-2713/kariera-klub/?data=16-951-43

mimochodem neuvažoval jsi o tom, že poprosíš o udělení doživotního banu na IP? Ty toho o fotbale opravdu moc nevíš a není to jenom případ téhle diskuze. A než mi budeš oponovat, tak přidám i důkaz - všiml sis, že s tebou nikdo nesouhlasí, že tě nikdo nepodpoří? To je důkaz toho, že prostě nemáš pravdu Pravidelně se ti daří docílit toho, že jenom pobavíš všechny ostatní diskutující

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám občas i kladnou odezvu, podobně jako všichni uživatelé co se snaží psát vlastní názor tak i zápornou Zkuz přidat ten důkaz jak si psal!

Reagovat
Kily

jako důkaz ti můžu dát třeba cca dva měsíce starou diskuzi u Maradony, jinak si nedělám seznam zajímavých diskuzí, ale vím, že jsem tvoje jméno viděl ještě několikrát a vždy jsi byl sám proti všem, což značí, že jsi psal hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si taky pamatuji, ty jsi psal že kvůli tomu že s Diegem prodloužili smlouvu tak si je škrtáš ze seznamu kandidátů na titul... A já sem jen řikal že Diego je dobrej trenér, že má koncepci i výsledky Pak se to zvrhlo v diskuzi o prospěšnoti Fernanda Gaga pro RM

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sem to cislo sebral? koukni se prosimte do statistik a prestan placat

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchej, minulou sezonu neodehrál poslední čtyři kola... Letos nastoupil jen v předkole Evropské ligy... Mj. minulá sezona je minulost...

Reagovat
smazaný uživatel

Já co si pamatuji tak v minulé sezoně se postupně dostával do základu až se tam nakonci napevno uchytil... Kromě toho - viděl si zápas s Freiburgem?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez mučení se přiznám, že neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tam věz že tam hrál (já se přiznám že sem ho taky neviděl ale byl v sestavě na goal.com)

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

"Letos nastoupil jen v předkole Evropské ligy... "

Reagovat
Bakary3

"Vždyť Tavares hraje d konce minulé sezony pravidelně v základu "..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslouchej ty nedonošený případe kinematografie o Tasmánském čertovi z Austrálie... http://www.eurofotbal.cz/bundesliga/2009-2010/reportaz/sc-freiburg-hamburger-sv-195200/

Reagovat
Shevchenko

No ty krávo, co to sakra je za vola?

Reagovat
smazaný uživatel

Dává tady palce dolů, ale kdyby je někdo dával jemu, tak z nich můžeme postavit novou dálnici...

Reagovat
Kily

tak tohle je fakt moc, ty si dovolíš napsat někomu, že nemá informace a pak se tady oháníš sestavou z goal.com, která je navíc špatně. Tohle jsou statistiky přejaté ze serveru bundesliga.de, což je oficiální server německé nejvyšší soutěže, v nich Tavarese nikde nevidim:

http://www.eurofotbal.cz/bundesliga/2009-2010/reportaz/sc-freiburg-hamburger-sv-195200/

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se až uvidím tvé příspěvky

Reagovat
Bakary3

On jich napsal dost a dost, ale takový realistický, to se ti asi nelíbí, jen ty píšeš sci- fi..

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš, jako kdybych tu byl první den, ty komiku..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak dlouho tu jsi, ale ještě jsem se s tebou na diskuzích nesetkal nebo si to aspoň nepamatuju. Kilyho, Bakaryho, Kerzakova si pamatuju, tebe ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé, že si pamatuješ jen ty, kteří Tě nejvíce stírají...

Reagovat
Bakary3

No proto

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj omezený postřeh zkombinovaný s nedostatečným přehledem a ošemetnou pamětí mě ale přirozeně netrápí, to je věc někoho jiného..

Reagovat
cubinho

jen piš dál, tvé příspěvky se čtou dobře...člověk se aspoň pobaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod pojmem velkoklub si teda představím jiné týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Bakary3

No joo, na tvý debilní komentáře jsem si zvyknul.. Ale něco ti povim, TY JSI SLÁVISTA !! Je to tak, ty jsi do Slavie zahleděnej víc než do kohokoli jinýho, víc, než do tý tvý Sparty Ale co je moc, to je moc, soustřeď se radši na svůj klub a neprojevuj se jako debil

Reagovat
smazaný uživatel

jinak starší liga dorostu

acs-sks

8-0

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze dulezitejsi je tabulka první ligy

Reagovat
smazaný uživatel

V dorostech, žácích atd. sou ty rozdíly vždy zcela odlišné. Takže třeba v žácích to bejvá obráceně. (v A-žácích) Takže bych tomu moc velkou váhu nepřikládal...

Reagovat
smazaný uživatel

Na rohy?

Reagovat
Bakary3

Minulej rok, D- dorosty: Slavia suverénně mistr, poslední kolo na Spartě 0:4.. A co jako :

Reagovat
clinger

poslední roky většina mládežnických kategorií je doménou Slávie,takže klídek ty pražská sílo

Reagovat
smazaný uživatel

B dorost, 16.6.2009: SKS - ACS 4:1

D dorost, 16.6.2009: SKS - ACS 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si zase dneska večer vyhoníš

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no. Sparta byla v cikánské férovce (15 na jednoho) lepší, nastoupili žáčci, protože půlku dorostu má Jarolím staženou do áčka na pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

tuším z toho budou dvě pěkná čtvrtá místa

Reagovat
božský John

Tak ses vyzvracel a můžeš zas jít :)

Reagovat
Bakary3

DominikH perlí Prej, že Slavie je lepší než Janov a Lille, protože je velkoklub a mistr svý země Prej, že Suchý a Krajčík by hráli v Interu Prej, že Tavares hraje za HSV Prej, že Krajčík se v Reggině prosadil (proč s nim rozvázali smlouvu ?)

Reagovat
smazaný uživatel

K posledním větě - ptz sestoupili a on měl ve smlouvě že když sestoupí tak může odejít... Přece nebude hráč jeho kvalit hrál Serii B

Reagovat
Bakary3

To je pravda, když má na Inter Ale na Slavii to momentálně moc nestačí..

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? To nevíš co Po zranění doháněl tréninkové manko, teď už opět byl v základu v zápase se Slováckem.

Reagovat
Bakary3

Ne, jsem slávista a nevim.. Akorát to tréninkový manko doháněl od doby, co tam přišel, to je asi začátek srpna.. A že nehrál, ani když byl zdravej Víš co, ty tady píšeš absolutní nesmysly a ještě si to obhajuješ, nepochopitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nehrál dyš byl zdravej prosimtě?

Reagovat
Bakary3

Třeba s Tiraspolem? Budějovicema, první zápas CZ, druhej taky,.. Za tak krátkou dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

No to doháněl to manko, dyš dva měsíce ležíš a nic neděláš nemůžeš pak hned podávat extra fyzické výkony

Reagovat
smazaný uživatel

ve většine komentářů tady Dominátorem nesouhlasim, ale v tomhle má pravdu... Krajčík je kvalitní hráč (na Inter samozřejmě nemá) a to, že nenastupoval byl z důvodů kondičky... Ono, pokud se podíváš na Krajčíkovy výkony z minulého roku ze Slavie a porovnáš to s tím, co předváděl na začátku téhle sezóny (když třeba nastoupil na posledních minut) tak jsou vidět dvě věci 1) už nemá takovou fyzičku ani rychlost a za 2) si už tolik nevěří...

Reagovat
Riijkark

to si odpovedel na posledni vetu, co jeste odpovedet ty predchozi ? nebo radsi ne, uz tak nam slavistum tu delas poradnou ostudu..

Reagovat
božský John

Vždyť má pravdu,už jsem to sem psal..největší outsider skupiny je Valencie(6. místo v lize), o druhý místo si to rozdá Janov a Lille(5. místa v lize) a jasnej vítěz skupiny je slávka(mistr GAMBRINUS ligy)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo kdo to chápe

Reagovat
irik

O hnacím motoru silně pochybuju, jednou-dvakrát se prohraje a je po kotli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi slávistický kotel moc neznáš.

Reagovat
irik

Ono se stačí dívat na televizi .

Reagovat
Riijkark

a co si v ty televizi vykoukal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistický kotel Slavii pohání vždy celých 90 minut, je to nejlepší kotel v ČR. Jediný který se mu může rovnat je kotel Bohemians 1905. A v televizi toho moc nevykoukáš, to mi věř.

Reagovat
irik

Jde o to kdy pohání. Na Strahov nepřišla ani noha, každý skalní slávista se na sláviji vysral. Pak přišli tituly hned tu máme nejlepší kotel v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že skalní slávista na Strahov chodil. Ten nárůst fandů neni zapříčiněn tituly, ale důstojným stadionem. A navíc ted když nemá Slavie nějakou extra formu, navíc lístky jsou z celý ligy bezkonkurenčně nejdražší, tak stejně přijde na Slovácko 12 300 lidí...to o něčem svědčí.

Reagovat
irik

Reagovat
clinger

nemáš argumenty,co?zažil si aby někdy po velké ostudě a smůle ještě fandové svému týmu na konci zápasu poděkovali a zatleskali?pochybuju.já to viděl při zápase s Tiraspolem!

Reagovat
clinger

myslím v České republice

Reagovat
smazaný uživatel

A také v Londýně po výprasku s Arsenalem, tam byla také děkovačka, to by se v jiném českém klubu nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Došli ti argumenty, chápu.

Reagovat
irik

Nechápeš, slávisto, používáš jednoduché a demagogické slávistické argumenty, ztratil jsem zájem s tebou diskutovat, protože si tradičně zaslepený a ztracený případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Došel ti argument, nebudu se s tebou bavit.

Reagovat
irik

Argument? Jak ti na tohle mám argumentovat? Samé výmluvy, na to argument nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel to, aby si argumentoval čemu si se smál...

Reagovat
irik

Argumentoval, čemu jsem se smál? Promiň, to jsem teda nepochopil ... .

Směju se výmluvám ve vstupným a tradičním kecům o stadionu. Co je to za fanoušky, co nechodí na klub kvůli stadionu, když už to vezmu v úvahu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fanoušci, kteří nechodili na Strahov, to byly hlavně fandové mimo kotel. Například rodiny s dětmi. Co se týče vstupného, na to se nevymlouvám, ale i ty musíš uznat, že to je prostě hodně peněz, oproti ostatním týmům.

Reagovat
irik

Když je to pro někoho moc na to, aby šel na "svůj" klub pak jo, fajn.Rodiny s dětmi netvoří ani 10% diváků v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem toho smajla v 18:05....

Reagovat
smazaný uživatel

mily pane,slavisticky kotel neni ani zdaleka nejlepsi v republice protoze fandi jen kdyz se slavii dari,kolik cital slavisticky kotel pred sezonou snu???to Bohemacky,Banikovsky a Spartansky kotel je porad stejne velikej a fandi take porad,at uz se CELY ROK vyhrava nebo prohrava

Reagovat
smazaný uživatel

Spartanský? To si snad děláš srandu. Ten většinu času jen píská, atmosféra na zápasech Sparty je nulová (a navštívil sem 2 zápasy na Letný). Fandí, když se daří.

Baníkovský? Ano, jistě. Je početný a umí fandit, ale nikdy nevydrží celých 90 minut, zatímco slávistický ano.

Bohemácký? Tady souhlasím. Bohemka (samozřejmě 1905) má fantastické fandy, tady jediný rozdíl dělá velikost kotle, která je bohužel ovlivněná nízkou kapacitou.

Psal si, že tyhle kotle fandí i když se prohrává, ale určitě kdyby dostala Sparta 7:0 na Arsenalu, tak by fandové hráčům nezatleskali, nepoděkovali.

Poté si se ptal, kolik fandů chodilo na Slavii před sezonou snů. Samozřejmě málo, ale to nebylo tím, že by Slavia hrála hůře. To bylo Strahovem, který je naprostý antistadion. Sem zvědav, kolik věrných bude chodit na Spartu, když bude hrát na Strahově.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Sparte si asi nebyl,protoze atmosfera je tam fantasticka,minulou sezonu to sice bylo nic moc,ale to bylo zpusobeny valkou s vedenim ale na jare uz to slo a ted je to zase takovy jako vzdycky.A zapasy s Panathinaikosem a Mariborem to byla atmoska elektrizujici naopak ja jsem navstivil zapas slavie s CZ Belehrad a jedini kdo tam fandil celych 90 minut byli kupodivu Delije i kdyz tekli 3:0,slavisti byli casto zticha a poradne zacali fandit az po sanci tusim snad Volesaka ve 20ty minute...jinak slavistickej kotel je uplne novej,staci si vzpomenout jeste na zapasy ve starym edenu,to byl kotel malickej,na strahove nulovej a ted je v nem najendou 2 000 lidi,to ti neprijde divny??chci videt az si slavie konecne projde nejakou krizi kolik pak lidi bude chodit do edenu,protoze zatim jste stale na vitezne vlne ale jednou to skoncit musi a to se pak uvidi kvalita vaseho kotle,zatim soudis pouze podle poslednich 2 sezon

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii fandím asi 8 let aktivně, na Strahov jsem chodil a kotel byl většinou vcelku zaplněný (1000+) a fandilo se, nepískalo se... Vždycky pískali lidi naproti hlavní - dědci (nic proti nim), ale kotel fandil... A dokonce jsem znal s jednou ženskou co chodila na naproti hlavní na každej zápas s bubnem a dokázala to oživit i tam... Slavia má prostě nejlepší fanoušky v tuto chvíly, uvidíme jak se to bude vyvíjet - ale nikdy jsme nebyli rasisty na vlastní hráče A naši fanoušci jsou u nás rarita i v tom, že všichni na 100% věřily v postup do LM... Dostali gól v 94. minutě a kotel začal řvát vždycky jsme s váma... Na Arsenalu 7:0 - vždycky jsme s váma... Neřikám, že jsou takoví všichni - většina jsou jenom ovce - ale věř tomu nebo ne, tak je to všude (na fotbale, ve sportu i v životě)

Reagovat
irik

Uf, tak tohle je síla .

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na tom nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim te,to s tim strahovem je vazne blbost,vzdyt tam bylo slyset kazdy slovo z lavicky jaky tam bylo ticho,a jak uz jsem rekl,tyhle novinky co trvaji dve sezony jsou pomijive,protoze to nikdy driv nebylo a zase az budou neuspechy tak to ani nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak to bude s váma, no. Thats all.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riijkark

spartansky je porad stejne velikej ? minulou sezonu sem tam videl maly hloucek spartanu a ted posledne s mariborem byl plny co to ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je k smíchu... Sparťanský kotel - tady použiju neoblíbený výraz ROFL. Myslíš to vážně ??? Nevím jak ty, ale já si i přes svůj nízký věk pamatuji jak Sralťané hučeli, bučeli a rasisticky urážely své vlástní hráče ! A když se nedaří tak se nefandí nebo i píská... Na Strahov moc lidí nechodilo - nebylo to doma... A děkovačka Slavie byla už před Edenem - s Arsenalem jsme dostali 7:0 a děkovačka byla stejná... Našim fanouškům se neblíží Sparta ani v nejmenším... Baník a Bohemka budiž

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych videt jak by fandil slavistickej kotel kdyby si mel prozit takovou kubovou krizi kterou jsme prozili my,no vlastne kdyz ji prozivala slavie tak se slavisti vymlouvaji ze strahov stejne nebyl domov ze...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jaká bude návštěva na Strahově, až tam budete. A s tím rasistickým urážením nejen vlastních hráčů bohužel taky musím souhlasit ( ). Atmosféra na Spartě fantastická??? To sem asi byl na nějakejch vyjímečnejch zápasech. A že proti CZ Beograd fandili od začátku jen Srbové? Já tam byl a musím říct, že v tom zápase podal slávistickýkotel takový výkon, jaký sem nezažil. Jinak každý máme holt jiný názor, prostě klasický Spartan a Slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi tak,jako nerikam ze ted kotel slavie je spatnej,ano je lepsi nez ten nas spartanskej ale to je dany jednak novym stadionem,jednak strukturou toho stadionu ktera dovoluje ze do toho kolte muze prijit tolik lidi a zejmena uspechama slavie,zatim je to dvouleta vlna plna uspechu ale ona krize prijde a az prijde tak sam uvidis ze s tim kotlem to bude jako za starych casu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě hlavně stadionem, ty úspěchy prostě přišly s tim, ale je fakt, že mi fandíme i když se nedaří. Já osobně prostě na naše hráče pískat nedokážu. Prostě to nejde. Jinak až bude krize, tak podle mě kotel zůstane zaplněnej stejně, fandové ubydou hlavně na ostatních tribunách.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se hádají, jestli je Slavia velkoklub nebo ne. Já tvrdím obojí. Slavia je velkoklub na domácí scéně, ale trpaslík na scéně evropské.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik H: Většina tvých argumentů je vážně mimo... Pokud by hrál v serii A nějaký tým s kádrem Slavia tak bude bojovat MOŽNÁ o postavení někde ve středu tabulky, spíš boj o udržení... Každopádně souhlasím s tím, že Krajčík je kvalitní hráč a jeho absence byla zapříčiněna špatnou kondicí (viz. pár minut na začátku sezóny) a nerozehraností. Určitě je blbost, že dosahuje kvalit Interu... S tim Suchým by se možná i dalo souhlasit - určitě ne v tuto chvíily na základní sestavu, každopádně širší kádr - PROČ NE. Suchý je jeden z největších talentů českého fotbalu (a dokonce byl v nějakém žebříčku největších talentů světa ) a má šanci se v budoucnosti prosadit i v nějakém velkoklubu...

Bakary11: Máš pravdu - Krajčík prostě na Inter nemá, Suchý má potenciál jednou v takovém klubu být a hrát (zatím by se prosadil možná v rezervě nebo člen širšího kádru). Tavares v minulé sezoně vcelku pravidelně nastupoval, nevím jak je to teď a čím je, že zatím nehraje...

Že je Slavia lepší než Janov a Lille samozřejmě pravda není, ale pokud Slavia předvede své maximum a nebude chybovat tak je může porazit (porazit nikoliv porážet jak se řiká). PEACE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor je takovej ze slavia ma ten los vybornej.Sance na postup jsou minimalni, za to ale se od Slavie nic neceka a v kazdem zapase bude za outsajdra,navic souperi jsou dost atraktivni na to aby kazdej domaci zapas byl vyprodanej (i kdyz uz vydim jaky ceny nasadi slavisticky vedeni ) a mam takovej nazor ze Lille by mela Slavia doma urcite porazit protoze preci jen pres leto oslabili a start do ligy se jim vubec nepovedl,Janov je takova neznama protoze taky docela obmenili kadr a doma si myslim ze to bude remiza,ale slavie doma bez sance nebude a Valencie to by melo byt samozrejme bez sance,ale kdo vi...suma sumarum slavie podle me sanci postoupit ma,dulezite je jak bude hrat s Lille a hlavne jeji hra venku,kdyz vsude prohraje bude bez sance,ale ja si odvazim tvrdit ze na ukor Janova slavie postoupi...

To Sparta ma pochopitelne sance na postup trikrat vetsi,jenze to je ten problem.Ocekava se postup ale PSV a Kluz to jsou velice zakerni souperi,ktere muzeme porazit stejne jako s nima rupnout,Kodan bychom doma meli urcite dat,jenze venku nevim nevim.osobne si troufnu tvrdit ze prave nejslozitejsi souper bude ta Kluz,ale co je taky blby je ze prave souperi Kluz a Kodan nejsou vubec atraktivni a i kdyz nase vedeni dava velice solidni ceny na pohary tak vyprodano urcite nebude,to max. s PSV i kdyz o tom taky pochybuju...ale snad se po letech dockame taky poharoveho jara,uz by to bylo vic nez potreba

Reagovat
smazaný uživatel

Díky že nám přeješ postup, já vám ho přeju také. I když postup na úkor Janova je odvážné tvrzení, ale co, stát se může cokoli. Hodně štěstí v EL, body jsou potřeba!

Reagovat
Staenly10

To ej od tebe to nejchytřejší,co jsem kdy četl...

Reagovat
smazaný uživatel

no je videt ze jsi toho asi tak moc ode me necetl

Reagovat
Staenly10

Právě že víc něž dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně nechápu, že se tu hádám o kvalitě fanoušků... Slavia je má jedny z nejlepších a určitě lepší jak Sparta - dá li Bůh tak takoví zůstanou. A co se týče kvality týmů - těžko srovnávat, ale nadvláda Sparty je ta tam a o titul se budou každej rok prát a nebudou vyhrávat ligu (občas třeba i vyhrajou)...

Reagovat
Riijkark

hele ivosku, vymlouvas se na strukturu SKS stadionu, ze muze prijit do kotle tolik lidi, na strahove budete mit toho mista habadej, sem zvedavy jestli vam tam bude chodit do kotle 4k fans jako v edenu ja si myslim ze budete radi za dobry 2 stovky..a taky sem zvedavy na celkovy navstevy, jestli bude chodit cely jaro pres 10k jako ted na letnou tak tady sparte smeknu..rikas prece ze strahov jako takovy je pouze vymluva takze o takovych navstevach nemuzes pochybovat, zatim

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi 10 000 to na strahove nebude ale troufam si rict ze takova katastrofa jako v podani slavistu to urcite nebude...a co to meles jako ze vymluvy?vymluvy to nejsou,jen jsou to veci ktere tu kvalitu kotle podporuji,protoze na letny nemuze proste byt tak velkej kotel diky tem lomenym tribunam a je tu jeste jeden podstatnej faktor - a to radikalnost kotle,na sparte je totiz plnej pekne ostrych hochu a dokonce ani ja si tam netroufnu jit,ale mam to stesti ze na letny se nefandi jen v kotli,ale i na protilehle tribune,naopak o proti edenu...jinak kotel slavistu je ted prave plnej pubertaku kteri jsou preletavi a vim to protoze se kolem nej po zapase odchazi na tramvaje (nerikam ze tam jsou jen pubertaci,ale je to tak 80-90%)

Reagovat
Riijkark

tak na druhou stranu je rozdil tam hrat docasne na pulrok a hrat tam deset let a s novym stadionem v nedohlednu..jasne na letny to tak byt nemuze, ale na strahove ano, proto ocekavam vyrazny zlepseni, kdyz sou na to podminky..tvrdi hosi, to je uz vase vec a dalsi faktor, ktery dela rozdil mezi kotlem sparty a slavie..btw kdyz rikas ze to na strahove takovy nebude, tak sis ted priznal, ze na tom neco bude ? samozrejme verim, ze kdyz je to docasny, tak bude prumer vetsi, nez kdyz tam hrala slavie, ale kdyby ste tam byly treba 10 let, tak by to vypadalo asi jako u SKS..

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, přes 10 000 chodí jen na začátku ligy, a když není Sparta na čele, tak to sedá na 6-8 tisíc. Natož na Strahov...

Reagovat
smazaný uživatel

tak prvni zapas s Panathinaikosem - 14 000,druhej s Bohemkou 16 500,treti s kladnem 8000,ctvrtej s bolkou 12 000,patej s mariborem 13 000 a to se nam rozjezd sezony vubec nepovedl a souperi krom bolky atraktivni nebyli takze tve povidacky momentalne nejsou na miste...

Reagovat
smazaný uživatel

Povídačky? Vždyť já napsal, že přes deset tisíc chodí na začátku ligy - ty jsi vyjmenoval začátek ligy + poháry, který samozřejmě atraktivní jsou, i když jde "jen" o Panathinaikos a Maribor. Pokud se nedostanete do čela, půjde návštěva dolů stejně jako loni. To je můj předpoklad, o kterém se snad dá diskutovat. Ale já se hlavně divil Riijkarkovi, že chce návštěvu na Strahově přes 10k - koneckonců, ty sám si myslíš to samé. Tak sakra jaký povídačky.

Reagovat
smazaný uživatel

povidacky protoze ze jsi povidal zacatek ligy kdyz se dari,ja jsem ti povedel sice zacatek ligy,ale kdyz se nedari,kdyby se darilo bylo by tak o 3-4 tisice lidi vic...chtel jsem ti rict ze na Spartu se chodi i kdyz se nedari,dukazem bud toho lonska sezona kdy po katastrofalnim podzimu chodilo stejne kolem 10 000 na jare a jen diky zavreni pulky stadionu nebyla desitka na vsech zapasech a podotykam ze to je v obdobi kdyz se nedari...a za to slavie ma navstevnost kolem 11 000 a to ma novej stadion a 2 sezony snu o kterem cele generace slavistu jen snily...tak proto rikam povidacky,protoze na Spartu se chodilo a chodi vzdycky a ja pevne verim ze se to pozna i na strahove,pokud tedy k te rekonstrukci skutecne dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Ivošku, loni jste se v GL dostali přes deset tisíc TŘIKRÁT - v prvním kole, při derby a pak na jaře tuším s Ostravou. Jinak kolem 7 000. Takže zkoušej dál.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte kde jsi si tuhle blbost zjistoval?? jen namatkou prvni jarni utkani s Budejovicema tusim ze kolem 11 500,pres deset bylo tutove s Jabloncem,Brnem a to jen taham ted z pameti...myslim ze by jsi to nemel hledat na webu antisparta ale treba tady na EF ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Takže omluva, ne třikrát, ale čtyřikrát, zapoměl jsem na ty Budějovice (no jo, že mě to netrklo, první jarní kolo, na Spartu se chodí na začátku, že... ) a upřesňuji - nebylo to s Baníkem, nýbrž s Brnem. Na Jablonec něco přes sedm tisíc. Údaje mám jednak tady z EF jednak http://fotbal.sport.cz/divaci? sectionId=46&competitionId=2&seasonId= 605&teamId=2000002&position=home

Reagovat
Riijkark

uvidime jak se to ustali, ale bude zajimavy srovnat prumer navstevnosti na letny a jaro na strahove..

Reagovat
homeles8

200. pro Inter Milán-Slavia Praha 0:6

For DominikH: Hele, já věřim, že jsi normální, ale zkus si třeba vytunit auto, slepit si paírovej model, zahrát si počítačovou hru, namlovat obrázek, prostě aby ti na internet zbylo co nejmíň času a když na něj už půjdeš, tak už budeš psát rozumější příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že z tebe mluví zkušenosti

Reagovat
PJ

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Jo a k tématu:

S Vale oba matche projeou

S Lille netušim

a s Genoou aspoň jeden win

Reagovat
smazaný uživatel

Z jabloneckého fóra:

Milan11 | 01.09.2009 21:21:28

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak to vypadá s příchodem Marka Jarolíma jestli jednáme o přestupu nebo o hostování a hlavně jestli se už jednání nějakým směrem pohnula ať už záporným nebo kladným.Děkuji za odpověď.

AP | 03.09.2009 08:30:33

Dobrý den, situace se má tak, že jsme Slavii i hráči předložili nabídku, Marek se vyjádřil v pozitivním smyslu, Slavia si vzala čas na rozmyšlenou. Jednáme o přestupu. Výsledek v tuto chvíli těžko odhadovat. AP

Reagovat
smazaný uživatel

www.tipmatchtip.blog.cz

nový blog s tipy pro sázkaře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim o radu... nevite jestli muzu na UPC dostat kanal Eurosport 2 - Bundesliga, ktery vysila v cestine? Pripadne na jaky kabelovce to maj, jakou s tim mate zkusenost, jaky je komentar, jestli maj studio atd... Shanim veskere informace... Stejne jako spoustu lidi i me stve, ze to proste ty nejvetsi kabelovky nemaj.

Reagovat
centos

Jděte s tou reklamou do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim vo co ti jde... Bundesliga je podle me jedna z nejlepsich lig v evrope a ja bych ji rad sledoval... Ovsem musi to mit svou kvalitu. Proto se ptam na ty veci... Setrim doma kazdou korunnu a neminim kupovat zajice v pytli...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co tady řešíte Valenciu. Valencia nás rozstříli. Takže ji nemá smysl řešit. Podstatné je, aby doma chytla Lille a Janov, a udělala si výlet do Španělska a tam se zaměřit,ať moc nedostane, kvůli skore....Tím získá body, sopeř je ztratí a postupují dva....musejí se tedy zaměřit hlavně na Lille a Janov...nevíte, s kým hraje doma a venku ?

Reagovat
smazaný uživatel

SK Slavia Praha CFC Genoa st 2.12.2009 21:05 Synot Tip Arena info

SK Slavia Praha Valencia CF čt 5.11.2009 19:00 Synot Tip Arena info

Valencia CF SK Slavia Praha čt 22.10.2009 21:05 Estadio Mestalla info

SK Slavia Praha OSC Lille čt 1.10.2009 21:05 Synot Tip Arena info

CFC Genoa SK Slavia Praha čt 17.9.2009 19:00 Stadio Luigi Ferraris info

Reagovat
smazaný uživatel

add zápas s Lille venku - ještě se neví kde se bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

posupové šance- valencia 70% Janov 20% Lille 10% slavia 0 %.....................nalejme si čistého vína pánové.....je to tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele