Plzeňští po prohře s AC: Škoda penalty, ale stydět se nemusíme

29.09.2011, 08:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
Ragazzo d'oro

Plzeň podal sympatický výkon.

Naopak náš výkon byl o nervy. Hrozně odchozený zápas..

Reagovat
Ragazzo d'oro

*podala

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zahrála velice kvalitní zápas proti takovému gigantovi. I když, je pravda že zas AC Milan nehraje to nej. Ale velice slušný statistiky pro Plzeň, a svím útočným fotbalem udělala myslím radost jak divákům u televize, tak i divákům na zápase. Občasný momenty záběru diváků AC Milan byly hezké, škoda Plzeň, že to tam nepadlo.

Moc pěkný

Reagovat
Erdovec

Myslím že Plzeň může s AC doma bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, navic to bude uz posledni zapas ve skupine, cili karty budou jasne dany a AC prijede s nahradnikama

Reagovat
smazaný uživatel

bude to předposlední zápas a pokud ac neuspěje s Borisovem, bude muset proti Plzni máknout. Navíc budou zdraví Pato a Robinho nebo Gattuso. bude to těžký.

Reagovat
Mr.Jindros

AC rozhodně s Borisovem uspěje.

Reagovat
Shevchenko

Bude to poslední zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že poslední je s Borisovem venku, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

AC hrálo s náhradníky včera

Reagovat
Losinho

Reagovat
-Pato-

nesmál bych se, včera to bylo pul na půl

Reagovat
Il Architetto

Vypadá jako Ševčenko.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Jj, už to tu kdosi psal, Ševa má úplně stejnou fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné no.... jen mě zklamal Horvi. Jak při té šanci tak svým pohybem. Holt už má tak tak na GL.

Reagovat
Puskas

Plzeň včera svým způsobem uspokojila všecky - ti chudáci, co jí nepřáli (nepočítán v tom opravdové české fandy AC), uspokojila, protože prohrála a oni můžou se svými komlexy říkat, že mohli dostat víc, a uspokojila i ostatní, co jí přáli - hrála hodně dobře a mohla, nebýt penalty, uhrát i lepší výsledek. hrát s takovým kolosem takto =

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že mohli dostat víc je realita a ne komplex

Reagovat
Puskas

Ano reality, ale ti zakomplexovaní nebudou poukazovat na kvalitní hru hostů a budou tu potencionální dardu vyzdvihovat, jen aby nemuseli uznávat, že malá Plzeň sehrála dobrou partii.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu jim ta dobrá partie je když jsou bez bodu hm? Stačilo hrát trošku odvážneji a mohli brát nějakej ten bodík AC bylo hratelný.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kiwi-21

naprosty souhlas

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té šance Bakoše ve druhé minutě. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby dal.

Reagovat
Puskas

Spoluhráči by se kolem něj seběhli a všichni by se radovali ze vstřelené branky AC by zatlačil ještě víc, to si piš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a mal by som over, Bakoši Bakoši

Reagovat
smazaný uživatel

To se hezky čte, škoda, no

Reagovat
Lemond Laws

Asi to dopadlo tak jak mělo.. Sice Plzeň měla i šance, ale zase kolik měli v první půli tutovek hráči AC... Jinak Cassano, totálně odpornej hráč! Jak vzhledově tak fotbalově

Teď nějak přežít Camp Nou bez ostudy a užít si v Edenu dva fotbalové svátky.

Plzeň

Reagovat
Puskas

No po včerejšku je třeba dodat - přežít bez ostudy idomácí zápas, co provedla Barca z Borisovem, to...

Reagovat
Lemond Laws

Dělali hrozný chyby..Myslim že doma to bud rozdílem max 2 branek

Reagovat
Puskas

Jo, ale k chybám byli donuceni, že...

Reagovat
Lemond Laws

2 goly byly jenom po chybách BATE.. k těm ani nebyli donuceni

Reagovat
Shevchenko

Horváth to s tou penaltou vystihl asi nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen hrala sympaticky ale naviac nemala

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci snizovat vykon Plzne,ale Milan je v tyhle sestave spatnej...prumernej tym italsky ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nedíval ale ta hlava rybičkou a ta horvathova střela metr vedle ... no snad nás to v konečném učotvání nebude mrzet. vysledek je pěknej, doufá že AC netlačilo cely zapas... borisováky venku musíme dát, s FCB dva zapasy pro většinu hračů životní zažitek + zkušenosti, takže ja budu se 4 bodama naprosto spokojenej. hlavně at borisov neboduje.. pokud dostaneme menší ťafku od messiho inc. než bate = spokojenost

Reagovat
verv

Penalta podle mě jasná. Ale jinak Plzeň za odvahu

Reagovat
verv

btw je zajímavý,že si Plzeň vypracovala víc gólovek na San Siru než doma s BATE

Reagovat
PJ

Penalta jasná - jasná podle čeho? Podle nejasných pravidel?

Teď sem čet názor jednoho bývalýho rozhodčího, kterej řiká, že penalta byla nesmysl. Že penalta se píská pokud je ruka úmyslná (pohyb ruky proti míči) nebo pokud je od těla s úmyslem "zvětšit prostor kudy nemůže projít míč". Tady šlo o přirozenej pohyb, žádnej úmysl, žádná šance kontaktu zabránit, a takový ruce se prý pískat nemaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a já sem zase slyšel, že žádná úmyslná a neúmyslná ruka neexistuje, ruka je prostě ruka a měla by se pískat jakákoliv, pak by v tom nebyl takovejhle holubník.

Reagovat
PJ

Jo, muj osobní názor je stejnej - pokud ruka neni u těla, tak bych pískal, ať už je nebo neni úmyslná. Ale výklad pravidel je zjevně dost nejasnej

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je názor jednoho rozhodčího, správně jsi na to upozornil. Druhý to vidí jinak a třetí též. Penalta byla přísná, nikoliv jasná a každopádně naprosto obhajitelná. škoda, že plzeňákům narostly hřebínky a místo aby byly rádi za velmi dobrý výkon proti AC, tak opět brečí a hledají výmluvy.

Reagovat
PJ

... a to je špatně, když o stejný situaci jeden rozhodčí řekne to a druhej ono. Pravidla by měly bejt jasný, a ne dávat rozhodčím možnost si stejnou situaci vyložit různě.

A ty kecy na konci sis taky mohl odpustit. Narostly hřebínky - nevim kde a komu. Místo aby byli rádi za dobrý výkon - všude čtu, že jsou za dobrý výkon rádi. A brečení a hledání výmluv si taky představuju jinak, než jako vyjádření lítosti nad tim, že si rozhodčí z několika možných výkladů pravidel vybral zrovna ten, kterej pomohl soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ruka Petržely, zdálo se mi, že si kryje obličej a taky dostal žlutou (ikdyž teda z tý výšky to zrovna dobře vidět nebylo)

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta byla jasná. Skočil tam jak brankář.

Reagovat
j_mrazik

A já zase slyšel názor, že ruka se píská, pokud výrazně změnila dráhu balonu, což tady splňuje. Kdyby to bylo na druhé straně, tak by se Plzeň taky dožadovala pecky bez ohledu na tuhle situaci.

Reagovat
verv

Psal sem,že podle mě jasná. Ibrahimovic se dostával do šance a ta ruka mu v tom zabránila,ať už byla úmyslná nebo ne. Ale je jasný,že pravidla by se měly nějak sjednotit,takhle je v tom akorát bordel a rozhodčí si můžou dělat,co chcou.

Reagovat
PJ

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kily

Reagovat
vanGomm

Pravidla by měli být taková,že za každou ruku ve vápně je penalta.Vyjímka by se dala dát ve zdi,když si hráč (před kopem chraní npř.obličej).Jedině snad tak by se to zřejmě vyřešilo.Jelikož jsou momentálně ta fotbalová pravidla (nejde jen o ty ruce) velice elastická,tak si každý rozhodčí pak vše hravě obhájí.Včera ta ruka prostě byla a penalta byla nařízena oprávněně.To že to někteří nemohou skousnout je jejich věc.Pokud byla nedávno nařízená penalta,která být neměla,tak to byla spíše ta v zápase Skotsko-Česká rep.

Reagovat
Kiwi-21

No muj názor je taková že ta penalta byla přisná ale pískat se dala,přesto si tím nemyslím že protěžoval AC a stát se ta situace i na druhé straně tak si myslím že to taky odpiskál,sám jsem hrával fotbal a vím že ten výklad o ruce ve vápně se dá pojmout téměř jakkoliv.

Proto by se mněla i samotná FIFA zamyslet (to nemyslím tenhle zápas ale celkově),a určit jednoznačná pravidla o ruce ve vápně,jelikož takhle budou vždycky diskuze a pravidla jsou taková že si to rozhodčí vždy obhají,takže bych byl pro i když je to přisné pro odpiskaní jakékoliv kromně Golmanovy :D,ruky ve vápně aby nedocházelo k tolika zbytečným diskuzím

Reagovat
vanGomm

Ano pískat všechny ruce a byl by pak pokoj.Někdy mě příjde,že těm pánům co o tom rozhodují nejspíše jde pouze o to,aby se pak o tom kterém momentu diskutovalo.Nejde samozřejmě pouze o penalty.Stačí se kouknout kolikrát se během zápasů pouští opakovačka a to i ta samá několikrát z různých úhlů phledu.Zvláště se "vyžívají" při sporných ofsidech.Pouští se to opakovaně pouze proto,aby se ty diskuze vedly.Přece jednou to posoudil rozhodčí tak a tak a je přece zbytečné se k danné situaci vracet.Já ale říkám jde jim asi o té diskuze jde.Jinak by to už přece dávno vyřešili,tím že by se ty ruce u těla mino tělo atp. prostě pískali .Bylo by to pro všechny přece stejné.

Reagovat
PJ

Tak o protěžování tu taky nikdo nic neřiká, jde o jediný, o tu nejednoznačnost pravidel...

Reagovat
Kiwi-21

tak o protěžovaní jsem četl v diskuzi přímo o tomhle zápase a i tady jsou někteří z nich,tak jsem to tak napsal

Reagovat
PJ

Aha, tam sem diskusi nečet.. Podle mě pískal dobře, jediný co bych mu vytknul je, že nedal kartu Ibrovi, za to jak se ohnal po Čišovskym.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele