Plzeňský stoper Knakal míří do Zlína

02.07.2008, 16:04
Aktuality
Obránce Petr Knakal by se měl brzy stát posilou Zlína. Agentuře Mediafax to ve středu sdělil předseda představenstva a generální manažer moravského klubu Ladislav Valášek.

"Absolvoval jsem v Plzni jednání ohledně Knakalova přestupu a v zásadě jsme na všem dohodnutí," informoval po středeční schůzce Valášek.

Pětadvacetiletý Knakal by měl v novém působišti podepsat dvouletou smlouvu a v pondělí se zapojí do přípravy Zlína. Detaily budeme dolaďovat ve čtvrtek," pravil zlínský generální manažer.

O Knakala se Zlín začal zajímat v minulém týdnu poté, co se při tréninku zranil klíčový bek Ivo Zbožínek. "Oba hráči si jsou povahově hodně podobní. Mají výborné charaktery a jsou to srdcaři," poznamenal Ladislav Valášek. "Každopádně by měl být pro nás Knakal posilou," dodal.

Knakal je plzeňským odchovancem. Za mateřský klub odehrál 47 utkání a vstřelil dvě branky. V roce 2003 reprezentoval Česko na mistrovství světa hráčů do 20 let.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele