Plíšek: Byl to možná vůbec nejtěžší zápas na podzim

07.11.2009, 21:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Kaze

Velmi OT:

Jak je ta upoutávka na Nově Cinema na seriál Plastická chirurgie, neví někdo, jak se ta písnička jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale apeluji na všechny, aby si nechali vtipné komentáře, nevíme na co to chce, takže jestli víte, řekněte, jestli ne, mlčte

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

a pane Plíšku,ten první poločas zase nejhezčí...

Reagovat
smazaný uživatel

když tak špit si přitom gólu ani nesáhl a odrazilo se to od jeho nohy a ne zad!

Reagovat
smazaný uživatel

a není to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkej za tyden. Prvni porážka přijde

Reagovat
smazaný uživatel

tutová remíza

Reagovat
sosna

Reagovat
vanGomm

Za týden se nehraje.Oni si zas udělali reprezentační přestávku asi 2 týdny.Pak budou hrát snad do Mikuláše a od půlky února začnou znovu.Po 1 máji se skončí a nejlepší měsíce pro fotbal se nehraje.Pak se nikdo nemůže divit,že chodí na ligu teď 2 000-3 000.Na Teplice-Jablonec bylo sice 6 000,ale to hráli 1 se 2 týmem tedy už pomalu o titul.Na chlubení to také není.Na MS se nejede,tak by se nemuselo začínat tak brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

na Ostrovech se hraje skoro pořad zima ne zima o tomto není,kvalita,atraktivita no a bohužel peníze co tu tady není

Reagovat
vanGomm

V Anglii chodí na fotbal stále stejně diváků je-li únor nebo srpen.Tam to v počasí opravdu nebude.Tam je ta návštěvnost celoročně vyvážená.Proč ale u nás tedy chodí v srpnu v průměru 7 000 a teď v listopadu sotva 3 000.Ta vyváženost návštěv by tu měla také být.Tedy samozřejmě v mezích našich možností.Proč tedy v létě diváci příjdou a pak zimě u nás zmizí z každého utkání kolem 4 000 diváků?

Reagovat
smazaný uživatel

ČR: srpnový večer +25°C, listopadový večer -2°C.

UK: srpnový večer +18°C, listopadový odpoledne/podvečer +10°C.

Takže rozdíl hledat v počasí i v tom, že se u nás moc nepřizpůsobují hrací časy kvůli televizi.

Reagovat
vanGomm

S tímto s Tebou souhlasím.Jen si myslím,že by se opravdu nemuselo začínat v půlce února,ale hrát klidně do konce června.Ta naše liga by se ani ohledně reprezentace přerušovat moc nemusela..Stejně to hrají jen legionáři.A podzimní čás začít hned 1.srpna.V našich klimatických podmínkách by to bylo asi nejlepší řešení.Jest-li se ovšem ještě hraje fotbal hlavně pro lidi.

Reagovat
Logan

Nejvetsi rozdil mezi Anglii a nami je v tomhle hokej, tam na hokej nikdo nechodi, kdezto tady se v zime chodi na hokej, jelikoz je to s fotbalem nejvetsi sport v cesku ... no a jelikoz vetsina lidi nepujde na hokej i fotbal v jednom tydnu(z jakehokoliv duvodu) tak proste v zime se to vic rozmelni a navstevy jsou v prumeru mensi ... pocasi bych za tim nehledal, nebo aspon ne v takove mire

Reagovat
vanGomm

Hokej se hraje už v září i v dubnu a květnu tam to na fotbalovou navštěvnost vliv nemá lidi v září na fotbal půjdou.Kdo ale půjde na fotbal v půlce února např. (sníh -1 až -10) tam lidi prostě nepůjdou i kdyby se u nás hokej vůbec nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt,doufám,že na Strahově nebudou tak hloupí a jarní část nezačne v půlce února,ale až někdy v březnu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele