PETROV DO ANGLIE, QUARESMA DO ATLÉTIKA?

24.07.2007, 18:46
Aktuality
O Martina Petrova, bulharského krajního záložníka Atlétika Madrid, který hraje též za bulharskou reprezentaci, se zajímají kluby z anglické nejvyšší soutěže Premier League. Jmenovitě se hovoří o zájmu Manchesteru City a Tottenhamu Hotspur. Zároveň je podle seeveru as.com téměř hotov přestup Ricarda Quaresmy z FC Porto.

Za Petrova Atlético požaduje 8,5 milionu eur, tedy tolik, kolik jej stál Petrovův příchod. Ač Petrov nesplnil předpoklady, které do něj byly vkládány (odehrál za dvě sezóny, které strávil v Atlétiku, 49 utkání, ale v nich dal "pouze" tři góly), vedení madridského klubu ho v žádném případě nechce prodat pod cenou, neboť s ním trenér Javier Aguirre stále počítá do základní sestavy.

Přestup Petrova do Anglie by pak mohl odstartovat spirálu dalších přestupů, protože by se našly peníze nejen na Simaa, který do Atlétika přijde určitě, ale také na přestup Ricarda Quaresmy z FC Porto, který by mohl hrát na stejném postu jako Petrov a tak ho nahradit. Portugalský klub se však Quaresmy nechce za žádnou cenu vzdát a vylepšilo mu platové podmínky, Quaresma si tak přijde na 1,8 milionu eur ročně. Vedení Atletika, které má o Quaresmu velký zájem už delší dobu, se však nechalo slyšet, že nabídne ještě lepší podmínky...

Autor: Jaroslav Hodyc / as.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*villa

Jo to by šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma je lepší, takže Atlético jen získá.

Reagovat
HOST*

Quaresma je mnohonásobně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mi, že řeší dobře obsazené posty a slabiny stále zůstávají...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem napiš nějakou slabinu;)

Reagovat
HOST*Parker

Ještě jednoho dobrýho obránce a pro jistotu čtvrtýho schopnýho útočníka, třeba jen na hostování.

Reagovat
HOST*Zak

Teď byla řeč o Spurs či Atleticu?

Reagovat
HOST*Zak

No, pro Tottenham by to byl opravdu dobrý nákup, možno poslední opravdu potřebný do současného týmu Spurs.....

Reagovat
HOST*Quaranin

Podle me Totenham hodne tuto sezonu naruší anglickou ligovou top čtyřku.Myslím že na místo Totenhamu nekdo pujde jen do UEFY

Reagovat
HOST*spurs

radsej gamst....to ma snad Jol nepocuje? Uz to omielam dlho :-)

Reagovat
HOST*Quaranin

Haha no asi to neni tak jednoduche

Reagovat
HOST*celyzhavy

vlevo za Spurs hraje Lennon

Reagovat
HOST*Zak

A? Myslim, že mít na křídlech Lennona, Steeda a Petrova (příp. Gamsta, ale nevěřím, že Rovers se jej během tohoto léta zbaví) by bylo vynikající....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele