Peseiro skončil jako trenér Porta

30.05.2016, 22:30
Aktuality
Porto bude hledat nového kormidelníka. Na lavičce portugalského klubu po pouhém půlroce skončil José Peseiro, pod jehož vedením ambiciózní celek skončil až na třetí příčce portugalské nejvyšší soutěže...

Na lavičce "Draků" začal sezónu Julen Lopetegui, jenž měl za sebou vcelku vydařený předešlý ročník a navíc ambiciózní celek pod jeho vedením předváděl pohledný fotbal.

To platilo i na startu uplynulého ročníku, avšak Porto nakonec po skvělém začátku nedokázalo postoupit do vyřazovací fáze Ligy mistrů a nakonec byl Lopetegui odvolán.

Na lavičku se následně postavil José Peseiro, pod jeho vedením ale Porto vypadlo ve vyřazovací fázi Evropyké ligy s Dortmundem, ve finále domácího poháru nestačilo na Bragu a navíc zakončilo ligovou sezónu až na třetí příčce. "Dohodli jsme se s trenérem José Peseirem na vzájemném ukončení smlouvy," stojí na webu portugalského velkoklubu, jenž by nyní měl údajně převzít bývalý kouč Valencie Nuno Espirito Santo.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Reagovat
Hokaido

To je škoda, s tímhle jménem měl celkem slušnou šanci stát se legendou eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
noustres

Pellegriniho

Reagovat
smazaný uživatel

Poseiro..:)...jsem zvedav kdo ho s takovým jmenem vezme..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Peseiro..))

Reagovat
Csaplárova past

Je snad cestina celosvetovy jazyk ze mas takove obavy o jeho budoucnost ?

Reagovat
Mass

Prcič s Kokotem se taky prosadili, tak proč by ne Poseiro?

Reagovat
Lifted

Posejru - Pavel Čapek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FC Porto FC

Jestli přijde Nuno tak mě mrdne

Reagovat
Han střelil první

To snad ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele