Porto má nového kouče, neúspěšnou sezonu má napravit Nuno

01.06.2016, 21:37
Aktuality
FC Porto se v letošní sezoně trápilo a pod zlepšení výkonů i výsledků se má podepsat Nuno Espírito Santo. Tento trenér přichází jako náhrada za Josého Peseira, dnes s portugalským klubem podepsal smlouvu na dva roky...

Uplynulý ročník začínal na lavičce portugalského týmu Julen Lopetegui, s postupem času se ovšem dostával pod stále větší tlak a vedení nakonec došla trpělivost začátkem ledna. Porto tou dobou figurovalo na třetí pozici ligové tabulky a na podzim prohospodařilo postup do osmifinále Ligy mistrů, když výtečně rozehranou základní skupinu zakončilo až na třetím místě za Chelsea a Dynamem Kyjev.

Peseiro Draky už nedokázal vrátit do boje o mistrovský titul, rychle s nimi vypadl z Evropské ligy a nevyšla mu ani derniéra. Porto mělo šanci sezonu částečně zachránit ve finále národního poháru, v tom ovšem nakonec podlehlo Braze.

Nuno dříve vedl Rio Ave a do listopadu působil ve Valencii. Jeho jméno bylo v souvislosti s Portem zmiňováno již v lednu a kouč jde do známého prostředí - v klubu dříve hrával, v roce 2004 s ním triumfoval v Lize mistrů a o šest let později v něm ukončil hráčskou kariéru.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (16)

Přidat komentář
FC Porto FC

Radost teda nemám. Marco Silva by byl lepší. Jak sleduji jedním okem i Valencii tak vím že tam se mu teda nevedlo a co huř, jeho kamaradičkování s Mendesem všechno co má nohy a bylo pod Mendesem snad šlo do Valencie...... mít víc hráču v týmu co jsou pod Mendesem to je mor. Nebo co mi k tomu můžou fanoušci Valencie ještě říct ?

Reagovat
smazaný uživatel

No s těma hráčema to byla katastrofa, naprostej poskok Mendese, vlastně docela podepsal pod rezignaci tehdejšího vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě by se dalo říct, že hraje na náhodu. V první sezóně mu to vycházelo, protože jsme měli skvělou obranu, ale výsledky byli nejčastěji 1:0.

Reagovat
Han střelil první

Silva je stejně špatná volba jako Nuno. Moc to vaše vedení v poslední době nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako Gomesa mu nezazlievam.

Reagovat
Robbie

betonář FC Porto jde ke dnu

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím, kam uvolníme Rodriga.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

No i Aderlana s Negredem bych jim poslal

Reagovat
smazaný uživatel

U Negreda tajně doufám v Čínu ve stylu Jacksona Martineze.

Reagovat
Robbie

nechápu že Porto nemá jasnou filozofii a bere neústále náký nýmandi a potom jim ještě dává provamoce jako u Lapechuje a ted vezmou defenzivní trenéra

Reagovat
FC Porto FC

Mě to vykladej

Reagovat
Realita

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no, je to tak nic moc. Dle mého nám uteklo několik let. Špatné nákupy. On nás nespasí. Ale tak, stejně se tam pojedu zase podívat. Fandit budu i tak.

Reagovat
Realita

Brankář jako trenér mi nepřijde jako dobrá volba...

Reagovat
Phillipinho

Nuno vete ya

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele