Paulinho prošel zdravotní prohlídkou a stal se hráčem Barcelony

17.08.2017, 13:32
Aktuality
Barcelona dnes oficiálně představila záložníka Paulinha. Brazilský reprezentant prošel zdravotní prohlídkou a podpisem smlouvy definitivně ukončil své angažmá v čínském celku Guangzhou FC...

Katalánský celek v průběhu léta neuspěl se dvěma nabídkami a nakonec sáhl do kapsy pro čtyřicet milionů eur, aby dorovnal výstupní klauzuli. Paulinho se nyní úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu. Její délku vedení Barcelony neoznámilo, v kontraktu je ovšem zakotvena výstupní klauzule ve výši 120 milionů eur.

Paulinho v červenci oslavil 29. narozeniny a s evropským fotbalem má zkušenosti díky působení v Tottenhamu. V londýnském celku strávil dva roky a nejednalo se o povedené angažmá, po prvním roce totiž vypadl ze základní sestavy a následně odešel do Asie.

Rovněž v Guangzhou strávil Paulinho dva roky a klubu pomohl k zisku celkem šesti trofejí. Svými výkony si řekl rovněž o místo v brazilském národním týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (316)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele