Paska: Rosický zůstává v Arsenalu

13.11.2007, 12:44
Aktuality
Fanoušci Arsenalu mohou být klidní, Tomáš Rosický jejich milovaný klub minimálně v zimní přestávce určitě neopustí. O kapitána české reprezentace se opět zajímá milánský Inter, realizaci přestupu však vyloučil Rosického agent Pavel Paska...

"Tuto možnost vylučuji. Inter chtěl Tomáše před dvěma roky a něco se seběhlo i před rokem. Ale říci teď, že se tam může stěhovat v zimě? Ne, to není vůbec pravda," prohlásil Paska.

Rosický přišel do Arsenalu loni v létě z Borussie Dortmund a na Emirates Stadium si vybojoval místo v základní sestavě. V posledních letech ho často sužují zdravotní potíže, i přesto je Inter údajně připraven nabídnout za jeho služby patnáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zustan v Arsenalu do 3 let to bude nejlepsi tym!!!

Reagovat
HOST*Tomas

Jdi do Krásné a sluné Itálie, do země kde se nežere jako v anglii, nýbrž se tam jí. Svítí tam slunce 6 ze 7 dnů v týdnu a fotbal je tu něco víc nez v Anglii. Inter je spickovej klub coz Arsenal neni, snazi se tam dostat ale neni tam. Navic jejich stadion je kopie stadionu Benficy...Jdi si zahrat kvalitni fotbal do Interu

Reagovat
HOST*

tak takhle zhulenýho návštěvníka jsem tady už hodně dlouho neviděl

Reagovat
HOST*Joe

že ty si Ital

Reagovat
smazaný uživatel

nejradsi bych te sejmul.Arsenal je jeden z evropslejch velkoklubu-jeden z nejlepsich a hraje rozhodne pohlednejsi fotbal nez inter.

Fotbal v anglii znamena mnohem vic protoze italove ukazujou jaky sou zvirata jen se tam mlatej anglicani fotbalu rozumej.

PS.Bejt tebou bych moc o stadionu nemluvil ono San Siro neni jen interu viď

Reagovat
HOST*Hop

Jo dobry ty demente..... zvířata se podle tebe tak chovaj jo? Prostě to sou lidi,lidi sou tak špatný,ne zvířata!

Reagovat
smazaný uživatel

to byla metofora ty inteligente

Reagovat
HOST*Hop

No jo ty máš v hlavě fakt asi jenom ten Arsenal.......

Reagovat
HOST*

se vzpamatuj, arsenal nikdy nic nedokazal (na evr. scene vubec nic), ma asi 13 titulu z toho 10 po valce inter je uspesnejsi tym a velkoklub

Reagovat
HOST*

jj, a od malýho a trapnýho klubu, jako je Arsenal, doma dostává 1:5

Reagovat
HOST*Kily

a mimochodem, co v posledních letech dokázal Inter? Sice několikrát vyhrál Pohár UEFA, ale v Lize mistrů pořád zůstává za očekáváním a Serii A vyhrál jenom díky korupční aféře. Na Scudetto čekal hodně dlouho. Jeden titul mu připsali, loni využil toho, že prakticky neměl konkurenci

Reagovat
Antijuve

Ty asi opravdu víš o Interu a Serii A velký kulový

, když vidím jaký tady píšeš kraviny.Takže tě prosím, když o tom víš prd, tak se nesnaž o tom psát.Děláš ze sebe jenom blba.

Reagovat
smazaný uživatel

no a co,ted je z nej velkoklub a pokud vis tak byl v roce 2006 ve finale LM a ten tvuj inter skoncil nekde s ctvrtfinale nebo kde.

Finale LM to neni uspech,vůbec.

Z Arsenalu je velkoklub,Arsene Wenger ho z nej udelal.Je to jeden z nejbohatsich klubu na svete,s podporou fanousku po celem svete,ma skvely stadion a kvalitni kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

btw podle tebe je velkoklub i chelsea co.ses nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Italové rozumějí fotbalu rozhodně víc než Angličani .

Reagovat
HOST*

tak tenhle debilek ma pobavil ....haha...to je magor...ten si ani neuvedomuje ake sracky tam napisal...6 ze 7 dnu tam sviti slunce...hlavne v milane,ktore je an severe....no ty si teda dobry idiot...aneb skorej daky pomatenej fetak co si pomylil fora...

Reagovat
HOST*booobika

Tak jak to tady čtu tak fotbalu asi rozumíte jako koza petrželi nevím co nato říct,snad jen to že každá liga má něco dobré a něco špatné.Ovšem momentálně je anglická liga nejkvalitnější!!!

Reagovat
HOST*

No to koukám jak blázen, Anglická že je nejkvalitnější

Reagovat
HOST*Desperado

No to potvrdili aj najlepší a najúspešnejší talianskí tréneri, Capello i Lippi, že Premier League a Primera Division sú najkvalitnejšie ligy v Európe a tým pádom aj vo svete. Chceš s nimi protirečiť?

Reagovat
HOST*

Trubko, vidíš někde, že píšu, že Italská je lepší jak anglická? Já tedy ne. Já si jen nemyslím, že by Anglická byla nejlepší. Dle mě je to Španělská!

Reagovat
HOST*

vtipálku

Reagovat
HOST*Maro

Rosický se zakope i v Arsenalu. Za chvíli ho ze sestavy vytlačí Walcott a bude sedět mezi náhradníkama. Kdyby tak nebyl v Arsenalu Fabregas nebo kdyby Rosa přišel o sezonu nebo dvě dřív tak by hrál ve středu on a to by byla podívaná. Ted když hraje na levo tak je sice dobrý, ale ne tak dobrý jako kdyby byl ve středu. A Fabregas je ještě k tomu kurevský sobec a když už nahrává tak to jde do prava a ne doleva. Rosa by potřeboval tým kde se to bude točit kolem něj. Takže takový tým kde by hrál podhrotového hráče nebo středního záložníka. Ani to číslo 10 nedostal. Má ho vymrdaný Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

on vzal přece sedmičku po Piresovi,pičo!!!

Reagovat
HOST*Maro

Jo ale, když už pět let nosil desítku v Dortmundu a v repre tak si snad mohl vzít 10 po Bergkampovi a ne vymrdanou 7. A to pičo si odpusť boroku

Reagovat
smazaný uživatel

soráč.On přišel vyloženě jako náhrada za Roberta.A fans ho ještě dost dobře nestrávili,páč ho s ním pořád srovnávají.Znám pár gunners supporters a moc Rosu nemusí.Pires byl model,dával dost gólů a krásných gólů a byl tam v tom nejkrásnějším čase.A teď tam všechny zastiňuje Cesc!

Reagovat
M11

no tak hold neni rosa jako ty takovy Kápo no...

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš??!!!!Napiš svůj názor do diskuze...

Reagovat
M11

raguju na tebe snad

Reagovat
M11

*reaguju

Reagovat
smazaný uživatel

jooo,žrádlo je tu proti talošce ubohé,to je fakt.Ale fotbal se tu hraje nejlepší a fans jsou taky the best.A vůbec kultura fotbalu je tu na daleko vyžší úrovni,než v taliansku.Tady můžeš jít na stadion s celou rodinou a nemusíš mít strach,že ti na zádech přistane sedačka,nebo tvé staré petarda ve vlasech.Anglie fotbalem žije...vždyť každý fotr oblíká své batole do dupaček svého klubu,manželky nosí majtky výhradně v klubových barvách a i auta si stříkají do klubového hávu.Ale vše s anglickým klidem a rozvahou a ne špagetariánským temperamentem a chováním řeznického psa.A propos a jak se umí angličanky bavit...ne jak ty nafintěné pizza bellisimy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fotbal? Asi máme každý jiné nároky na nejlepší fotbal.

Reagovat
HOST*mysman

Na italskou ligu se neda koukat,tam kdyz tým vyhrava v polocase 2:0 tak prestane hrat a je to nuda,piskaj se tam i nemozny fauly.

Nejaky kecy o tom ze italska liga je mnohem technictejsi je pitomost,do PL chodi nejlepsi fotbalisti.Sou tam tymy co hrajou krasne a jiny silove a srdcem.Radsi se koukam na zapas treba Fulham-Wigan nez na nejaky AC s Interem.PL ma vsechno-kvalitu,nasazeni,naboj,skvely hrace,techniky i dříče a navic i ukazneny fanousky kery rozumej fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že ialská je lepší než anglická!!! Ale taky nesouhlasím s tím, že nej je anglická.

Reagovat
RMCF

S tou technikou bych to zas ak nepřeháněl, kreativity je rozhodně mnohem víc ve Španělsku a i Italii. Se podívej kdo hraj střed zálohy třeba v Chelsea Lampard a Essien, v LFC je střed kolikrát Sissoko Gerrard, nebo Mascherano a to rozhodně nejsou žádní excelentní tvůrci. Arsenal je třeba vyjímka ti hrají pěknej evropskej fotbal(taky on se ten klub nedá nazvat anglickým), Manchester taky, ale ten se mě tolik nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo,máš recht čeče.Každý má rád něco jiného.Někdo parádičky v Primera,někdo defenzivnost v Serii,někdo taktiku v Bundes a někdo nasazení v Premier.Mě se líbí ta Anglická....taky pro její celkovou kulturu

Reagovat
HOST*

no to me poser...vy ste lamy co fotbalu hovno rozumej...nevim jak nekdo muze rict ze arsenal neni velkolub a ze se tam rosicky zakope...ze je fabregas sobec a takle bych moh pokracovat dal...todle muze rict jen jasnej zamindrakovanej odpurce arsenalu, jehoz oblibenymu klubu se nyni nedari a zavidi jak to frci gunners. takze s takovyma komentarema se bezte laskave vyfotit!!

Reagovat
HOST*

Přesně tak.Arsenal je pořadnej klub se svojí tradicí a skvělejma hráčema.

Reagovat
HOST*Maro

Jenže já jsem fanda Arsenalu a Rosa prostě nalevo hraje hovno

Reagovat
HOST*Desperado

No hovno zrovna nie, ale v strede mu to slušalo viac. V každom prípade je vľavo lepšou alternatívou ako Walcott. Zatiaľ.

Reagovat
HOST*kouša

Inter je lepší než arsenal??se proberte!viděli ste někdy italskej fotbal v tv??asi ne jinak byste to nepsali!dívám se na sport1 a horší liga není!

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne prijde dosti prazvlastni tvrdit, ze Arsenal neni velkoklub. Vzdyt hrajou jeden z nejkrasnejsich utocnych fotbalu, kterej muzete v soucastnosti videt (o hru Interu se nezajimam, takze nevim jestli je svetlou "utocnou" vyjimkou v jinak dosti defenzivni Italii). Dalsi zcestny tvrzeni je to, ze Pan Francesc Fabregas je sobec... Ted tu sice vytahnu postreh, kterej jsem slysel vcera na galaxii, ale nevadi. Cesc mel minulou sezonu spolecne s Ronaldem nejvic asistenci (11) a letos jich ma uz taky hodne (nevim presne ), takze tvrdit, ze je sobec je dalsi pitomost. A nakonec jeste k Rosickemu. Jako kapitana ho opravdu nevidim, spis po Gallasovi az jednou odejde pasku prevezme Kolečko, kterej je mladsi nez Rosa (tim padem vydrzi v Arsenalu pravdepodobne dele) a navic mi prijde delat leveho zaloznika kapitanem dosti netakticke, stoper ma lepsi prehled o hre. Co rict zaverem, snad jen, existuju i slusne vyrazy

Reagovat
smazaný uživatel

presne chtel bych aby Kolečko byl kápem uz ted,gallase moc nemusim.

Fabregas urcite sobec neni nechapu jak to nekdo muze rict,nejvice asistenci mel spolecne s rooneyem.

Ale souhlasim s tebou Arsenal je v teto dobe jeden z svetovych velkoklubu a hraje paradni fotbal.

Reagovat
Antijuve

"dosti defenzivni Italii" Tak proto tam padá nejvíce branek ze všech top lig.Čím víc defenzivní styl, tím víc branek, tak to jo.

Reagovat
HOST*aaa

nwm co melete za blbosti nwm proc by mel odchazet do italie kdyz v arsenalu patri k nej hracum a anglicka liga je nejkvalitnejsi v evrope....jestli mate jiny nazor tak se zacnite na ni divat v telewizi a pak se divejte na italskou vidim v tom dost velkej rozdil......a arsenal patri k nejlepsim tymum na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Patříl k nejlepším klubum na světě.

Reagovat
HOST*wikin

jsi muj idol a dost dobre hrajes v arsenalu nikam neprestupuj .

Reagovat
HOST*jack

absolutně nejhezčí fotbal předvání arsenál!! včera to jen potvrdil!!radost se dívat ! je to manšaft !! jak čapa!!

Reagovat
HOST*Patrik

Tomas Rosicky Patri k nejlepsim hracum sveta Tak proto by mel zustat v Londyne protoze fanousci ho strasne milujou,To vim protoze jsem se byl koukat na zapas kdyz hrali v LM proti Seville.A taky si myslim ze Tomas uz asi nikam nepospicha prestupovat protoze je ve skvele parte a ve skvelim zazemi.Libi se mi strasne kdyz je v zaloze s Fabregasem a Hlebem to pak hori pred hostujici brankou a takovy fotbal se mi moc libi,Tomas je asi moc rad ze se i v takovem klubu jako je Arsenal prosadil do zakladni sestavy.V klubu si myslim ze mu nic neschazi akorat ze nevidi tolik svoji rodinu a pratele.Ale jak rikam nemel by si prestupovat do Italskeho Interu Milán myslim ze bysi udelal chybu,nekoukej na penize ale ohlizej se spis na kvalitu hry a taky budocnost myslim ze kdyz zustanes v Arsenalu jeste par let tak budes neco vic nez PÁN FOTBALISTA.Si jeste mlady a mas toho co jeste ukazat.fandim ti

Reagovat
HOST*marcocruz

15 jeste vcera to bylo 10

Reagovat
HOST*bruce

no, to je tady fakt vypečná diskuse.....Gloryhunteři se tady žerou, která sračka je lepší.....Arseanal smrdí stejně jako Inter........England Forever (bez žabožroutského Arseanalu a umělohmotné FC Čukotky)

Reagovat
smazaný uživatel

mmmm.. to mám fakt rád takové rádoby znalce fotbalu jak si ty.. Když se ti diskuze nelíbí a myslíš že je pod tvou úroveň, tak sem nepiš, hnidopichu..

Reagovat
smazaný uživatel

on by Arsenal nebyl, jak ty rikas "zabozroutskej", kdyby anglicky hraci nebyli tak predrazeny. Vem si napr. Benta za 17. milionu. Myslis si, ze takovej Clichy, kterej prisel urcite za min, hraje hur?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele