Pašalić je v AC Milán spokojen, rád by zůstal i po sezoně

10.02.2017, 13:48
Aktuality
Mario Pašalić se aktuálně koncentruje na své výkony, s blížícím se koncem sezony se mu pak bude na mysl čím dál častěji vkrádat otázka další budoucnosti. Mladý chorvatský záložník hostuje z Chelsea v AC Milán a na severu Itálie by rád pokračoval, klíčovou roli v jednáních ovšem sehraje londýnská strana...

"Stále musíme čekat, je hráčem Chelsea a rozhodnutí tak padne až po skončení sezony. V Miláně je spokojen, ale nechci dělat nějaké předpovědi. Je zkrátka jenom rád, že hraje pravidelně za AC Milán," prohlásil agent Marko Naletilić.

"Rádi bychom jednali o možnosti jeho setrvání v Miláně, rozhodne ovšem Chelsea, ta vlastní hráčovu registraci. Fanouškem Milána byl Mario už od dětství a Rossoneri bude do smrti vděčný za důvěru, které se mu od klubu dostalo. Nemusí to znamenat nic, stejně tak to může znamenat strašně moc," pokračoval agent.

Pašalić včera oslavil své 22. narozeniny a těšit ho může především fakt, že po nepovedeném začátku sezony zapadl do základní sestavy. Na svůj první ligový start za AC si musel počkat až do 30. října, od té doby v Serii A nevynechal ani jedno střetnutí a ve třinácti startech zaznamenal dvě branky. Tu druhou vstřelil ve středečním souboji s Bolognou, kdy v samém závěru rozhodl o výhře 1:0, přestože Rossoneri hráli dlouho bez dvou vyloučených hráčů a na trávníku za ně v závěru bojoval se zraněným kolenem hrající záložník Andrea Poli.

"Mario hraje lépe a lépe a stává se jedním z nejlepších hráčů budoucnosti na své pozici. Má skvělou osobnost a taktickou inteligenci a (trenér Vincenzo) Montella mu dodal spoustu sebevědomí. Může se jenom zlepšovat," zakončil Naletilić.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (108)

Přidat komentář
Miguel19

Očekávám, že Conte bude chtít v létě do zálohy posilu, takže to na nějakou šanci u nás nevidím..

Za 20 mega a více je váš

Reagovat
SpartaOvenka

Nebuď zlý, za tolik nikdy nikoho nemůžeme získat

Reagovat
blade115

Zas to ale dost možná bude za cenu toho, že odejde Fabregas...

Reagovat
Miguel19

Snad ne

Reagovat
Kovi81

doufam, ze ne

Reagovat
spider_8

Taky bych to tak viděl. Pokud přijde nějaký top hráč typu Vidala nebo Nainggolana, tak u nás Fabre končí.

Reagovat
Furia Ceca

Z těch dvou nepřijde do Chelsea ani jeden.

Reagovat
spider_8

Já myslím, že pokud bychom o Nainggolana opravdu hodně stáli, tak u nás skončí. AS za správnou cenu své hráče prodává.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Whitemedia

Tak ono se v létě Ráďovi z Itálie vůbec nechtělo a pochybuji, že se na tom něco za rok změní

Reagovat
Lech

Jmenuj pls

Reagovat
spider_8

Lamela, Benatia, Marquinhos, Romagnoli, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojď:

1. Lamela - jeho chamtivý fotr chtěl po celkem vydařené sezoně pod Zdenkem zvýšit synkovi prachy, nechci spekulovat, ale myslím, že v té nabídce z Neapole s vyšší mzdou měl prsty, vytvořil si tak páku na vedení. Následovala nabídka od Spurs a navzdory tomu, že byl Erik na představení hráčů pro sezonu na Olimpicu, myslím, že snad ještě ten den nebo na druhý den letěl do Londýna. Ten prodej neměl žádný smysl z finančního hlediska, brali jsme ho skoro za 20 jako budoucí hvězdu do útoku, Saba ho sledoval roky. Byla to fraška ze strany klubu i fotra a agentů. Erik na letišti brečel jak želva, jsou videa.

2. Benatia - opět chyba ze strany vedení. Jeho smlouva byla nastavena tak, že bez ohledu na výkonnost mu poroste smlouva po každ sezoně asi o 30%. P té první měl jít na mzdu kolem dvou. Ale zahrál životní rok téměř bez zranění - snad poprvé v kariéře - a jeho super agent Moussa Sissoko využil toho,že Rudi a Gervinho si přes svého společného agenta vyškemrali dost drsné zvýšení mzdy - Rudiho jsme dopláceli ještě rok a půl po odchodu - a spustil totéž pro svého svěřence. Zájem o něj byl odevšad, a protože vedení nechtělo uhnout a obě strany o sobě začaly házet špínu, prodali ho na první solidní nabídku, přestože Walter na začátku prázdnin tvrdil, e jeho levá noha stojí 60 mega, nebo jak to bylo. Opět fraška, ne standartní prodej hráče.

3. Marcos přišel v 18 letech, Zdenek ho poslal na hřiště a hne byl naším nejlepším obráncem. Pořizovací cena - 5 milionů, když přiletěla po jedné sezoně nabídka 33 nebo kolik to bylo z PSG, nedalo se svítit. Musel jít.

4. Romangoli je laziale a v týmu neměl žádnou roli, odešel po hostování v Sampě. Nehrál by základ, nebo by o něj musel bojovat a je mi úplně jedno, že odešel.

Radja je už teď s klubem silně spjatý a má našlápnuto vystoupit až někam ke Candelovi či Aldairovi.

Reagovat
spider_8

Však 3 ze 4 těch případů potvrzují, co jsem napsal Že si to neumíte ošéfovat a hráči odcházejí hned, jakmile přijde adekvátní nabídka. A to jsem ještě nezmínil Pjaniče, kde jste to už vůbec nezvládli.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lech

Pjanic byl za správnou cenu? 32 mega? AS udělalo chybu max v tom, že mu dali takhle trapnou výkupku kromě toho že za nás vůbec hrál člověk jako on. AS ho neprodávalo, on se prodal sám.

Benatia, jak psal Daje šel prakticky za drobný protože mu taky nezáleželo na klubu, ale hlavně na něm samotném (€).

Romagnoli je lazialský šašek a ten teda za správnou cenu (pro AS) šel.

Pravdu máš hlavně u Marquinhose, takže žádní 3 hráči nepotvrzují co píšeš.

A kdybyste o Radju opravdu nestáli (asi skoro vůbec podle trbe), určitě by nepadly nabídky několika desítek mil €, nemyslíš? Radja vás sám odmítl, a určitě ne kvůli penězům, takže nerozumím tvojí jistotě že by ste ho mohli získat když mu kromě lepších peněz nemáte co víc nabídnout.

Reagovat
Svatej

Mate zajimavou predstavu o tom co jsou drobny

Reagovat
blade115

Jinak řečeno - spider má pravdu.

Reagovat
Fridgiee

Až na to jak jsou všichni tihle diametrálně rozdílní hráči od Nainggolana. A nemyslím pozičně, ale věkem a spořádaností v hlavě..

Reagovat
Svatej

Jiste

Reagovat
blade115

Nepochybně, teď to ale nebylo předmětem sporu.

Reagovat
oddy

Reagovat
Svatej

Reagovat
El-Pistolero-68

Pokud Marquinhos vylozene nechtel sam odejit jako ti ostatni, tak byla chyba ho prodavat, byt na tom AS slusne vydelalo. Kvalitni mlady stoper je dneska sakra nedostupne zbozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic do nej klaviroval Thiago S. at prestoupi za nim

Reagovat
Furia Ceca

To ano, jenomže Nainggolan je klubista a velkej Říman, po Tottim a De Rossim určitě největší, navíc je v Itálli strašně dlouho, prakticky to už je Ital, co do Belgie jezdí jen na repre srazy... Odlákat ho odtamtud nebude vůbec snadný.

Reagovat
spider_8

No možný to je, já budu spokojený v obou případech.

Reagovat
Furia Ceca

V jakých obou, když nepřijde ani jeden? Nevěřím, že Nainggolana zlomíte a Vidala z Bayernu taky nedostanete, protože tam očividně vždycky chtěl a má tam všechno, ten odtamtud nebude spěchat.

Reagovat
spider_8

Myslím, když přijde i když zůstane v AS.

My budeme v létě pravděpodobně hodně atraktivní destinace, jedna z vůbec nejlepších co se týče poměru finanční a sportovní stránky. Nainggolan by si dost polepšil, Vidala zase zná Conte ze společnýho působení. Ani jedno není nereálné.

Reagovat
Furia Ceca

Jo takhle...

To je sice možný, ale ani tohle na klubisty stačit nemusí I když Vidal a klubista... No nevím. Měl jsem ho za vášnivýho Juventina a on pak dal přednost Bayernu "kvůli LM," přitom Bayern nad náma už zas tak velký náskok nemá jako třeba před čtyřmi lety... Ale je fakt, že ani nevím, jak mu to jde v Bayernu letos, moc o něm neslyším. A Bayern už několikrát neměl problém prodat hráče základní sestavy... No hlavně ať se nevrátí k nám, něco takovýho totiž na podzim v médiích už naznačoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně říkám, že AS moc nesleduji, ale Radja mě nikdy moc kromě své bojovnosti a skvělé střele nezaujal, i když v něm asi něco bude, ale nevím zda Kanté - Radja by bylo lepší, než Kanté - Matič. Prostě mám strach z toho, že Radja bude ztrácet pozici ve středu a přestane držet zálohu, protože to naopak Matič umí perfektně. Vidal proč ne, ale já bych bral nejraději Verratiho, je to box-to-box hráč se zarputilostí a skvělou technikou v jednom + se dokáže na hřišti chovat jak playmaker, ale nesleduji ani Bayern ani AS, tak nedokážu říci, zda jeden či druhý to neumí...

Reagovat
Furia Ceca

Nainggolan středu hřiště naprosto kraluje - jakmile by ho Conte jednou na SZ postavil, už by ho odtamtud nikdo nevystrnadil. Verratti, jestli ho řadíš k B2B záložníkům, je z těch tří jmén určitě suverénně nejslabší. Ale podle mě ani není B2B záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Verratiho řádím tak ze všeho trochu, útočí, brání, dokáže hrát playmakera, určovat tempo hry a takových hráčů běhá pramálo. Otázka je, co by s ním udělala Premier League, těžko říci, už hodně velkých hráčů se v ní neprosadilo a naopak ti podceňování vyskočili nahoru. No, bude to zábavné v létě...

Reagovat
smazaný uživatel

Radja nemá skvělou střelu.

Reagovat
Svatej

Stejny zvasty jste meli pred odchodem vidala i pogby

Reagovat
Furia Ceca

Spíš před odchodem Vidala, kterej si hrál na Juventina - a taky to bylo zklamání. U Pogby se dalo čekat, že odejde, ale do lepšího, ne že udělá ve svým vývoji dva kroky dozadu. A myslím, že oba udělali po sportovní stránce chybu, protože jejich nový kluby je neumí zdaleka tolik využít, jako Juve.

Reagovat
Svatej

Jinak ale celkove kroky obou dvou docela chapu. Vidal, to mel o neco snazsi. Sel do soucasny uplny topky a viteze LM, mezitim co Pogba za silenyma prachama a do tymu, kterej ma prostredky na to, aby se casem do ty topky taky dostal, pokud si nebudou furt srat pod vlastni nohy. Hlavne u druhyho jmenovanyho se o spravnosti ty volby teprv uvidi, tam je spousta casu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba urobil ak dva kroky, tak jedine dopredu.

Reagovat
Furia Ceca

Jj... Když na něj občas kouknu, tak je fakt že ho vůbec nepoznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

A? Prestupom do Manchestru United urobil krok vpred, a postúpil vyššie. Teda je aj logické, že herne sa potrebuje nájsť na novom leveli.

Reagovat
Furia Ceca

Do aktuálně horšího týmu s o dost nižšíma ambicema, kde ho ani neumí pořádně využít? Tomu říkáš krok vpřed? Nikam výš nepostoupil, to leda platově. To je skutečnost, která je absolutně nepopřitelná. Možná časem se to srovná, ale zbytečně zabije pár let kariéry.

Reagovat
The Krupy

Čo sa toho týka, odchod Pogbu čakala väčšina fanúšikov. Prekvapilo ma, že išiel do horšieho, ale nie to, že prestúpil. Vidal si nasral do úst no, po tých vyhláseniach, tetovaní Juve atd....to sme nečakali, zdalo sa, že je to srdciar.

Reagovat
Svatej

Reagovat
pistacik11

No ja osobne som Pogbou prestup tiež čakal, za tú sumu nebolo o čom. Takému Dybalovi verím oveľa viac, že u nás ostane veľmi dlho. Snáď ho nezmagori niejaký agent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

to je jasné, len niektorí miestni si to tu nepriznajú

Reagovat
spider_8

Ale zálohu budeme potřebovat početně rozšířit kvůli LM, takže by se pro něj nějaký prostor i našel. Ale nevím, jestli by seděl do naší dvoučlenné zálohy, popravdě vůbec nevím, jaký je to typ záložníka

Reagovat
Eldarion

Stroj = do zadu, do predu, do boku do hora do zeme všetko vie

Reagovat
Eldarion

*myslím Nainggolana

Reagovat
cervo

si ho nechajte, za 20 kupime celu jedenastku

Reagovat
10
Reagovat
El-Pistolero-68

Víc jak 10 bych za něj nedal. Moc odvařený z jeho výkonů nejsem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pašalič, Sušíč, Čosić, Mujan Klasický nákupy v CSM

Reagovat
Miguel19

Pjaca

Reagovat
Pablos

Brekalo, Tudor, Čorić, Vlašič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

proti Bologni rozhodol, ale pred tym v tomto zapase dve ciste sance spalil ....

Reagovat
maras93

Když nebude až moc předražený, tak bych ho bral a šanci mu dával. Představoval bych si přijatelnou cenu tak max. 15 mil. €, ale pochybuji, že budou chtít tak málo.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bude znovu pouze hostovat na celou sezónu s pro AC nereálnou výkupkou 20-25 mil evropských

Reagovat
Thorrin

Reagovat
off-olda

Má na to, aby se prosadil v Chelsea? Může ho někdo po herní stránce popsat a k někomu přirovnat? Díky.

Reagovat
off-olda

Díky všem. Už stačí.

Reagovat
Furia Ceca

Rádo se stalo.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jojo, nemáš zač, brácho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea za něj bude chtít moc, to AC nezaplatí. Buď u nich prodlouží hostování nebo půjde zase někam jinam...

Reagovat
pistacik11

AC ho ešte zoberie zadarma a o pol roka predá so ziskom, viď torres, kaka (aj keď jeho predali za mrte peňazí, a potom kúpili za nič)

Reagovat
C-M@ster

Malý OT, tohle je geniální: Kráska a Lord Voldemort

https://www.youtube.com/watch?v=u0K-cHESi1c

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva je ?

Reagovat
C-M@ster

Pecka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jsem tomu věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel? Co Ty seš za teplouše?

Reagovat
C-M@ster

Ten, co píše Ty s velkým T. Ne počkej, to seš vlastně Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle AC nikam neposune.

Reagovat
Mrvinho

Proto v tom vidíme velkou šanci

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Busby babes

Klopp: "Our record (against top six) should be even better. That offside goal against Man United....."

A pak ze jen my brecime kvuli rozhodcim.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká kdo, že brečíte jenom vy? Však čas od času si pobrečí každej, dost často se těm lidem vůbec nedivim. Ten problém není s vámi, ale s Mourkem, pač u toho je těžký najít okamžik, kdy má oko suché.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus teda samozřejmě názorově a hodnotově flexibilní lidi typu kiwwiho.

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
kiwwi

ako keby bola nazorova flexibilita nieco zle

Reagovat
Busby babes

Reagovat
B3n

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

Já třeba být fanda Liverpoolu, tak brečím porád

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mojmira

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi těžko někdo tvrdil v lize, kde je Wenger že...

Reagovat
Eldarion

Ja teda neviem, niektoré zápasy boli celkom slušné ale to čo zahodil minulé zápasy a proti Bologni bol medzi najhoršími ak aj nie najhorší ... pre mňa Van Ginkel numero 2

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Greny

OT : den potom co ruskej prezident biatlonu nazve Fourcade, svini atd... tak je Glazyrina vyrazena z MS kvuli dopingu a ruskej trener rozjel paradni mindgames ale Mourinho : ráno stazeni ze zavodu jako takticky stav, pozdeji tezke zdravotni komplikace a nakonec vysla pravda ven

Reagovat
Mimalu

nj, dělají si z toho prd** ...

Reagovat
Thorrin

Na Apeninském poloostrově by mohla pokračovat kariéra Jacka Wilshera. 25letý záložník momentálně z Arsenalu hostuje v Bournemouthu, podle informací "Daily Telegraph" se pak stal hlavní letní prioritou milánského AC. (transfermarketweb.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Kucky dobrej

Reagovat
Thorrin

Bude drahý, promarodí půlku sezóny a tým nikam extra neposune. Za mě určitě ne.

Reagovat
hyper01

Reagovat
pistacik11

Kucka je teraz jeden z naj. hráčov AC, kúpia mesto neho lazara, čo má trvalý pobyt v nemocnici a na ihrisko sa dostane len cez prechádzky?

Reagovat
10

"hlavní letní priorita"...tak to je ještě horší, než jsem si myslel

Reagovat
Eldarion

Ak budu číňania tak skončia tieto zúfale nákupy hráčov čo zhasli a budeme dúfať že sa zázračne naštartujú. Ale ak AC nekúpia tak welcome Wilshere

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Tento traged kebyze nerozhodne s Bolognou tak prisaham bohu sam pridem do AC a unesiem ho aby ho uz Montela nikdy nestaval. Keby za nieco stal tak AC vyhrava uz v 10 minute a bol by to uplne iny zapas. Nech si ho Conte pekne berie spät.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tieaz by som bol radsej keby sa v AC citil dobre.. Ale co mam robit ked AC je taky bozsky ze aj nemehla si ho zamiluju..

Reagovat
Rox

Jako po jednom gólu co rozhodne se z něj stane další nejlepší hráč na svou pozici budoucnosti ? To může plácnout fakt jen idiot... Jeho výkony jsou průměrný..

Reagovat
Rox

Jako po jednom gólu co rozhodne se z něj stane další nejlepší hráč na svou pozici budoucnosti ? To může plácnout fakt jen idiot... Jeho výkony jsou průměrný..

Reagovat
Rezan

To je jeho problém. Chelsea ho neprodá (nebo fakt draze) a raději ho bude posílat na hostovačky pořád dokola. Měl si to promyslet, když s Chelsea podepisoval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele