Parejo už na odchod z Valencie nemyslí, možná v ní i ukončí kariéru

20.09.2017, 12:26
Aktuality
Pryč jsou doby, kdy Dani Parejo myslel na odchod z Valencie. Španělský záložník loni hodně stál o přestup do Sevilly a jeho zaměstnavatel se letos případnému přestupu nebránil, aktuálně je ovšem situace zcela jiná a velkou zásluhu na tom má trenér Netopýrů Marcelino...

28letý Parejo přišel do Valencie před šesti roky z Getafe a je kapitánem klubu. Loni ho ovšem lákala vidina angažmá v Seville a kvůli špatnému přístupu byl na přelomu července a srpna dokonce vyřazen z prvního týmu.

V zimě se o něho pro změnu zajímal Southampton, v červnu pak změnil postoj klub a čekal na nabídky, aby mohl hráče prodat. Žádný transfer se ovšem neuskutečnil a v nejbližší době pravděpodobně ani neuskuteční.

"Snad zde zůstanu ještě spoustu let a pokud to bude možné, ukončím tady kariéru. Všechna budoucí rozhodnutí nesmí být správná jenom z mého pohledu, ale také z pohledu klubu," říká odchovanec Realu Madrid.

"Vůči trenérovi Marcelinovi jsem byl upřímný, když se mě ptal, jestli chci odejít. Na začátku léta jsem mu řekl, že jsem přestoupit chtěl, ale už na prvním tréninku jsem cítil něco jiného. Nebylo to jenom trenérem a jeho týmem, ale také náladou v klubu. Od té doby jsem měl v hlavě jenom to, že zde chci zůstat. Přestal jsem počítat trenéry, které jsem zde zažil, bylo jich jedenáct, možná dvanáct... Ale Marcelino je jiný, je inteligentní a hráči vědí, co mají dělat. Věci jdou nyní dobře a užíváme si to, stejně jako fanoušci," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (37)

Přidat komentář
blaugrana

Zato Soler sa chystá do Barcy.

Reagovat
Black Jagir

Chcete zničit dalšího hráče?

Reagovat
Mass

To snad ne

Reagovat
Jordi Alba

Tak zatím to vypadá, že tomu Marcelino dal řád a ta jejich hra dává smysl.

Reagovat
-Carles-

Ale dalo sa to čakať, Marcelino je záruka kompaktnej hry a výsledkov. O to viac ťažko chápať že ho Ponorka poslala preč.

Reagovat
Jordi Alba

Někde sem četl, že to mělo bejt kvůli přestupům, ale těžko říct.

Reagovat
houdic

Rika se, ze schvalne vypustil posledni zapas s Gijonem. Taky jsem cetl ze mel spory s hraci, hlavne Musacchiem, ale buhvi kde je pravda, kazdopadne jsem si fakt myslel ze pujde k vam, trener je to paradni.

Reagovat
QooBo

Nieeee

Reagovat
netopier

Nedocenený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete, kedy dostavaju novy stadion Valencie ?

Reagovat
REPLIKATOR

Až bude stát nový stadion v Hradci.

Reagovat
Mass

Tak na rozdíl od Hradce je ve Valencii už dost postaveno.

Reagovat
netopier

Dúfam že nikdy. Mestalla je len jedna

Reagovat
santini

tie nohy na tej fotke

https://i.ytimg.com/vi/Tj5J3fcHG1k/maxresdefault.jpg

Snad s Vale dotancuju do europskych vod... chabyju mi tam...

Reagovat
santini

*chybaju

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavilo. Ale jinak souhlasím, chybí mi tam taky.

Reagovat
REPLIKATOR

Jednou rozsekají sráče z Málagy a už chce zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď uhrajú aspoň EL

Reagovat
ttopi

12:20 Messi dal na Camp Nou přes 300 gólů

Lionel Messi včera čtyřmi góly odstřelil Eibar a měl velký podíl na výhře Barcelony 6:1. Argentinský útočník přitom překročil jednu hranici, když na Camp Nou nastřílel již 301 gólů. (tribuna.com)

Messi je nejlepší hráč fotbalové historie. Po něm Ronaldo (POR).

Reagovat
REPLIKATOR

*Ronaldo (BRA)

Reagovat
Kixi Syhimour

První je jediný Pelé

Reagovat
smazaný uživatel

Bože co to zkoušíš? Viděl jsi ho aspon hrát? :DDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
ttopi

Pelého uznávám, opravdu to byl nejspíše skvělý fotbalista. Ale bohužel moderní doba skýtá větší možnosti a dnešní fotbalisti jsou lepší, než býval Pelé. Jsem názoru, že takovéto věci se mají posuzovat vždy s vědomím, že dřív byly jiné možnosti - jak trínkové, tak ale i možnosti lidského těla, regenerace, různé doplňky a tak dále. I tak si ale myslím, že Messi a Ronaldo (POR) jsou lepší fotbalisti, než byl Pelé. Pelému všechna čest.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nejde srovnávat fotbalista, který hrál téměř před šedesáti lety s těmi současnými, když i samotné

Reagovat
smazaný uživatel

srovnání současníků je těžké. Jen v tomto období mi to přijde jednoznačné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba v hokeji byla generace před dvaceti lety rozhodně lepší než současná a to nemyslím jen u nás, kdy by reprezentace z přelomu tisíciletí tu současnou sfoukla jak svíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná naše a to platí i ve fotbale, ale v celosvětovém měřítku je to jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemluvíme o dvaceti letech, ale 50ti.

Reagovat
ttopi

Takhle v rámci jednotlivých států to možné je. Ale v globálním měřítku je téměr ve všech sportech dnešní špička lepší, než špička třeba před 30 lety a většinou by to skončilo výhrou těch dnešních týmů.

Reagovat
ttopi

Jinak hodně zvláštní fotka. Ty nohy vypadaj jak po nějaký zlomenině

Reagovat
maxton

len zadržiaval moč do prestavky

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně absolutně nepostradatelný hráč pro Vale...Soler má velký předpoklad, že z něj bude taky výborný hráč..Kondogbia je co se týká obranných zákroků a "čištění" vynikající .. Guedes bude taky velkou posilou (tady mě moc mrzí že nemáme opci na přestup) ... zkrátka a dobře: ta záloha se mně hodně líbí. AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočne sa zamýšlať nad opciami a týmito vecami, treba si užívať obdobie keď tu tí hráči hrajú. Aj tak keby tu bol ako kmeňový, by po roku prestúpil. Veď vieme ako to bolo.

Reagovat
netopier

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele