Pardew se bojí, že Cabaye napodobí Carrolla

27.01.2014, 21:43
Aktuality
Manažer Newcastlu Alan Pardew neskrývá, že se obává možné ztráty Yohana Cabayeho, kterého se snaží získat Paris Saint-Germain. Pardewovi se vybavují vzpomínky na odchod Andyho Carrolla, jehož Liverpool před třemi roky od Magpies získal těsně před uzavřením lednového přestupového okna.

Newcastle odmítl první nabídku francouzského mistra ve výši 14 milionů liber, ovšem v nejbližší době se očekává vylepšená nabídka. Pardew proto nehýří optimismem.

"Bavíte se s někým, kdo ztratil Andyho Carrolla osm hodin před koncem přestupů, proto si nemůžu být ničím jistý. Žádný z klubů, který nehraje Ligu mistrů nebo o ni aspoň nebojuje, si nemůže být jistý," prohlásil Pardew.

Před třemi roky rozpoutala gigantické nákupy na poslední chvíli Chelsea, která za padesát milionů liber koupila z Liverpoolu Fernanda Torrese. Reds okamžitě potřebovali náhradu, a tak vysázeli Newcastlu pětatřicet milionů za Carrolla.

"Ať se stane cokoliv, tak to zvládnu. Mám zodpovědnost za celý tým, proto se musím vypořádat s každou situací. Nikdo nechce, aby Cabaye odešel. Jsme si ale vědomi toho, že ho chce získat velmi bohatý klub. Uděláme všechno pro to, abychom ochránili zájmy Newcastlu," doplnil.

Yohan Cabaye do Newcastlu přestoupil v létě 2011 z Lille. Velký rozruch vzbudil na konci srpna, když se snažil vytrucovat si přestup do Arsenalu, který o něj měl zájem. Francouzský záložník odmítl nastoupit k utkání s West Hamem, Newcastle jej ale nepustil.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (320)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele