Pardew nechce oslabit. Cabaye i Taylor zůstanou

20.12.2013, 10:57
Aktuality
Newcastle po loňské nepovedené sezoně opět útočí na poháry a manažer Alan Pardew v zimním přestupovém okně nehodlá svůj tým oslabovat. Vylučuje hostování uzdraveného obránce Stevena Taylora, v kádru Magpies rovněž zůstane klíčový záložník Yohan Cabaye.

Sedmadvacetiletý Taylor je po zranění stehna už delší dobu fit, jenže místo v sestavě si nevybojoval. Jeho agent se nedávno nechal slyšet, že zkušený obránce během zimy nejspíš zamíří na hostování, Pardew ale nic takového neplánuje.

"Je to skvělý obránce. Je fit a chce hrát. To samé Yanga-Mbiwa, Ben Arfa nebo Cissé, všichni chtějí hrát. Chystám se je všechny poslat na hostování jen proto, že chtějí hrát? Samozřejmě ne. Musí bojovat o místo, což platí i pro Stevena," říká Pardew. "Už jsme to spolu probírali, ví, na čem je. Říkal jsem mu, že nás čeká hodně zápasů."

Objektem přestupových spekulací je také Yohan Cabaye, který se v létě snažil vytrucovat odchod do Arsenalu. Díky dobrým výkonům se o něj přední kluby zajímají i nyní. "Jsem přesvědčený, že náš majitel má dostatečně velkou finanční sílu. Kdyby to tak nebylo, byl bych nervózní. Yohan je skvělý hráč a pořád kolem něj bude někdo kroužit. My jsme šťastní, že ho máme v týmu, a chceme s ním pracovat co nejdéle," reaguje Pardew.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (261)

Přidat komentář
tomasinho

V létě už ale Kebaba neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba silene vyhori na MS

Reagovat
tomasinho

To myslím týmy PL neodradí, zahraniční možná může, ale ty z PL jej dobře znají. A nám by se dost hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi by bylo, kdyby se mu MS povedlo, zvysila by se jeho cena i pocet zajemcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Cissem pryč. Proti Southamptonu negativně ovlivnil celou hru Newcastlu a to hrál v podstatě jen chvíli a odchodil to opravdu výborně. Takovej útočník je úplně zbytečnej a Rémymu z nějakýho důvodu nevěřím, že bude produktivní neustále. Navíc po skončení hostování je jen malá pravděpodobnost, že by zůstal. Takže do budoucna je to dost složitej problém, paradoxně Shola hraje výborně i když bez golů.

Reagovat
galacticosi

Rémyho už vykúpili od QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Pinturicchio

Pokud PSG nezíská Pogbu, myslím, že Cabayeho čeká návrat do Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě pozice mají úplně odlišný styl hry... to by bylo hodně divný kdyby měli takovouhle alternativu.

Reagovat
Pinturicchio

V čem odlišný? Mně naopak přijdou dost podobní.

Reagovat
smazaný uživatel

No Cabaye je spíš takovej malej bojovník běhavej, Pogba je spíš takovej tank i když výbornej na míči. Když to trošku přeženu, tak na takovou práci je v Newcastlu Tiote, kterej je takovej nešikovnější Pogba. Už jenom fakt, že Cabaye má 175cm a Pogba skoro 190cm o něčem vypovídá.

Reagovat
Pinturicchio

Pogba dokáže zastat obě role, ... ve francouzské repre, pokud se nepletu, hraje defenzivněji a problémy mu to nedělá, ... a dokáže zahrát i klasické CM, což dokazuje ted při zranění Pirla.

Reagovat
tomasinho

Pogba je daleko dynamičtější, pohyblivější, Cabaye zas lepší s míčem.

Reagovat
Pinturicchio

Lepší v práci s míčem? Občas na Pogbu koukni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přijde, že na svojí postavu a charakteristiku i věk má výbornou práci s míčem. Dovolí si hodně kliček. Cabaye třeba takovej není.

Reagovat
Pinturicchio

Však jo, Pogba má excelentní techniku, míč ho poslouchá na slovo.

Reagovat
cristiano.K.

práci s míčem má Pogba výbornou, Cabaye má lepší centry,střely.

Reagovat
Pinturicchio

Centry nevím, ale střely? Tu má Pogba excelentní.

Reagovat
cristiano.K.

vím,rány jak z děla,co mění směr,ale já bral střely celkově. Přímáky Cabaye kope úžasně, v tom patří mezi top3 v PL. I střelu za pohybu velmi dobrá.

Reagovat
kiwwi

ani by som nepovedal ze je Cabaye lepsi s loptou...Pogba ma na vysokej urovni jak nahravky po zemi, tak vzduchom a strelu maju tiez na podobnej urovni...skor by som povedal, ze Pogba je taky upgradovany Cabaye

Reagovat
Pinturicchio

Taky proto je pro PSG první volbou.

Reagovat
fantomas

To má Pogba tak skvěle vychytaný i ty čistě defenzivní atributy jako tackling? Sem ho měl, když nic jinýho, za Cabayeho ofenzivnější verzi.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=LrBA63L3Q9A

Má, Pogbovi nechybí nic, kompletní hráč bez slabiny. Taky proto za něj PSG ve 20 nabízí 40 milionů.

Reagovat
herbage

tak Liverpool za Carrolla taky zaplatil přes 40 mega euro a bylo mu asi 21. Pogba je dobrý, ale do hráče světových parametrů má času dost

Reagovat
Pinturicchio

Opravdu ideální vytáhnout tak nesmyslný přestup, jako byl ten Carrollův.

Reagovat
herbage

tím jsem chtěl jen demonstrovat, že cena nerovná se kvalita Nebo cos chtěl demonstrovat tou údajnou nabídkou týmu, který si neváží peněz a utrácí jako pominutý?

Reagovat
Pinturicchio

Ano a demonstroval jsi to příkladem, kdy bylo LFC zoufalé po prodeji Torrese a nutně potřebovali útočníka, díky čemuž NUFC udělali jeden z nejlepších obchodů desetiletí.

To, že za něj nabízejí takovou částku, o Pogbových kvalitách samozřejmě taky vypovídá, stejně jako zájem klubů, jako je Real, City nebo Chelsea, ... dál taky to, že ve 20 nastupuje pravidelně v základu jednoho z největších klubů na světě a v reprezentaci své země.

Reagovat
herbage

všechno to jsou kluby, které neznají hodnotu peněz. Mají jen bohaté majitele, kteří kupují hráče jako hračky a je jim jedno, jestli nevyjde 30 mega, dají 40, když nestačí 40, dají 50. Pro ně je to o jednu jachtu méně, nic víc. Kvalita hráče ale není dána jeho cenou, cena je dána nabídkou a poptávkou. Pogba kvalitní hráč bezesporu je, ale aby se zařadil mezi světovou špičku, musí to prokázat hlavně na hřišti a to ukáže až budoucnost

Reagovat
Pinturicchio

Ano, logicky za něj 50 nenabídne LFC třeba, když na to nemají, že ano. Cena hráče samozřejmě je jedno z měřítek hráčových kvalit. Na hřišti to prokazuje každý zápas, jak v Juve, tak v repre.

Reagovat
herbage

no, v Evropské lize může. Takový Cesc v jeho věku patřil k nejlepším hráčům PL a nejlepším nahrávačům planety, sám vyřadil gólem na San Siru AC v čtvrtfinále LM a byl mistr Evropy se Španělskem. Přesto odešel za 35 milionů a bonusy. Nějaké nabídky šejků mě nezajímají

Reagovat
Pinturicchio

Ukazoval to v LM, v italské lize i reprezentaci Francie, ... Fabregas zase nezajímá mě.

Reagovat
herbage

LM bych zrovna nevytahoval a za repre odehrál 590 minut, kde akorát na sebe upozornil zbytečnou červenou, že se neumí chovat

Reagovat
Pinturicchio

Nevytahoval? Juventus ostudně vypadl, ale bavíme se o Pogbovi, ne o celém Juve. Pogba se v LM nemá vůbec za co stydět. Klasicky meleš nesmysly.

Reagovat
herbage

já jen, abys z něj nedělal poloboha. Je to dobrý hráč, co jsem viděl, tak nemá prakticky slabiny, ale bude něco jako Balotelli, tedy dost labilní. Dost mi připomíná Diabyho, trošku Zidana, ale ještě se bude muset hodně snažit, aby se zařadil po bok těch nejlepších hráčů světa

Reagovat
Pinturicchio

Pogba labilní? , ... koukni se na něj někdy na hřišti, přečti si nějaké rozhovory. Ten kluk to má setsakramentsky srovnané.

Reagovat
herbage

podle tebe to má srovnaný v hlavě každý, kdo prohlásí Juve, Juve amore

Reagovat
Pinturicchio

No a máme to všechno.

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Bože, olino.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je ale dost specifický příklad.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jako ten Carroll, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že když PSG zvedne nabídku tak to Juve vezme?

Reagovat
Pinturicchio

Angelli o tom mluvil, Juve, respektive celý italský fotbal není v pozici, kdy by si kluby mohly dovolit odmítnout 50+ za jednoho hráče, ... ale v blízké době má Pogba podepsat novou smlouvu a on sám momentálně nikam odcházet nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem Pogbu sice mockrat nevidel, ale Cabaye mi prijde v tacklingu a pozicni hre tisickrat lepsi, to je jeho velka prednost, ze v podstate nema zadnou slabsi stranku

Reagovat
kiwwi

to je prave aj Pogbova velka vyhoda, ze nema v podstate ziadne slabiny...mozno v defenzivnej praci nie je az taky ostry ako Cabaye, ale s loptou na nohe sa mu urcite moze rovnat

Reagovat
Pinturicchio

Musím znovu , ... Pogba není tak ostrý a tvrdý, jako Cabaye, je elegantnější, ale v práci dozadu o nic horší.

Reagovat
kiwwi

smerom dozadu je to taky Carrickovsky typ branenia, smerom dopredu nema problem zahrat Pirlovsky typ

ja aj napriek tomu aky je to zmetek, tak mu prajem, je to obrovsky talent a bude z neho top top hrac

Reagovat
Pinturicchio

Kompletní hráč, no. , ... proč zmetek? Já si pořád myslím, že se k United nezachoval nějak špatně.

Reagovat
kiwwi

strasny karierista a kluby ma v pici

Reagovat
Pinturicchio

Je hodně ctižádostivý, no, ... mně se třeba líbilo jeho prohlášení ohledně budoucnosti v Juve, kdy řekl, že momentálně je v Juve maximálně spokojený, odcházet nechce, ale nebude fanouškům věšet na nos bulíky prohlášeními, že u nás dohraje kariéru, apod.

Reagovat
kiwwi

na jednu stranu je to sice pekne, ale na druhu stranu nemam rad takych hracov, ktori si celkom isto k tvojmu klubu nevytvoria ziaden vztah a vzdy budu len zoldaci

Reagovat
Pinturicchio

Já mám taky radši srdcaře, to je jasné, ale dneska už je přece jen jiná doba, doba takových hráčů, jako byl / je Del Piero, Buffon, Conte, Giggs, G. Neville (ať uvedu ty, z klubů, kterým fandíme) je nenávratně pryč, ... respektive už je / bude takových minimum.

Reagovat
soukup

no mě nepřijde úplně normální při jednáních o smluvě nárokovat si v 18 letech místo v sestavě u týmu úrovně MU

Reagovat
Pinturicchio

Tam nevím přesně, jak to bylo, ... ale on chtěl záruku víc herních příležitostí, ne? Ne přímo jisté místo v základu.

Reagovat
soukup

já taky nevím co přesně chtěl, nárokoval si zkrátka nějakou konkrétní vytíženost, což mi prostě přijde od osmnáctiletýho kluka dost mimo, když jde o klub velikosti MU. S normálním hráčem by se šlo určitě domluvit na nějakých podmínkách, mohl jít hostovat.

Koneckonců už když přestupoval do MU, tak z toho byl skandál, protože se obcházely nějaký pravidla, takže to asi bude trochu zmrd

Reagovat
Pinturicchio

Zmrd je jeho agent, Raiola. , ... kterému ted, pravděpodobně, bude Juve platit 1,5 milionu za to, aby Pogba podepsal novou smlouvu, ... tyhle věci nejspíš nepůjdou z Pogbovy hlavy.

... a s těma podmínkama, mě by asi trochu štvalo, kdybych denně trénoval a třeba viděl, že místo mě hrajou hráči, kteří třeba nejsou tak dobří jak já.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak on nema co posudzovat, od koho je on lepsi a uz vobec ne v 18 rokoch

Reagovat
Pinturicchio

Však jasně, to jsem myslel v nadsázce.

Reagovat
Kenneth

A ty se mu jako divíš? Věřil ve své schopnosti. Před ním dostávali přednost Anderson, Cleverey a kdo ví kdo ještě. Dneska mu můžou kromě Carricka všichni v tý záloze leštit kopačky.

Reagovat
soukup

tehdy před ním dostávali přednost zejména Carrick, Giggs a Scholes. Anderson byl každou chvíli zraněnej a Clev tehdy sbíral minuty jen velmi zřídka. No a koneckonců všichni tehdy měli přednost oprávněně. Ty tři snad není potřeba vysvětlovat ani tobě, Anderson byl drahý nákup a je to velmi kvalitní hráč, akorát ho ničí zranění. Cleverley je mladý odchovanec, který ten prostor taky potřeboval občas dostat.

Kdyby Pogba zůstal, tak by tu další sezónu stejně hrál a letos by byl klidně v základní sestavě, akorát si prostě s agentem postavili hlavu, chtěli záruky a privilegia a MU je s tím poslalo doprdele. No bóže. Však Juve dřív nebo později s ním taky bude mít asi problémy, ještě nikdy v kariéře neskončilo jeho angažmá v klubu v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nema problem zahrat Pirlovsky typ? No to bych chtel videt teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
herbage

Cabaye má lepší kopací techniku, lepší s míčem je taková dost vágní formulace. Ale srovnávat ty dva nemá cenu, to je jak srovnávat Pogbu s Pirlem

Reagovat
cristiano.K.

nemyslím si, mají tam jiného itala,mladšího,sami jste ho chtěli

Reagovat
Pinturicchio

Ten může být údajně součástí obchodu, navíc můžou klidně hrát vedle sebe, ... a mladší je Pogba.

Reagovat
cristiano.K.

bavím se samozřejmě k článku, tedy o Cabaeovi

Reagovat
cristiano.K.

s tím věkem.

Reagovat
Pinturicchio

A tak , ... ale psalo se o tom, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hráči, kteří by měli hrát vedle sebe.

Reagovat
cristiano.K.

určitě a bylo by zajímavé sledovat dva hráče, možná by to bylo trochu statičtější,ale ve Francii by to mohlo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba statický právě tolik není.. Před nimi by navíc nejspíš hrál Matuidi, takže je tam dynamiky až až..

Reagovat
smazaný uživatel

matuidi pomalu am ... to by byl zajimavy progres vzhledem k minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ne AM. Hrál by před nimi dynamickýho záložníka. Matuidi nemůže být AM.

Reagovat
smazaný uživatel

suchar

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli je suchar..

Reagovat
cristiano.K.

já beru dvojku Cabaye-Verratti. Pogba statický není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já myslel Pogbu.. Ale i s Cabayem by to šlo, akorát si nemyslim, že je to kvalita, která by měla PSG nějak povznést..

Reagovat
cristiano.K.

typologicky je Verratti hodně podobný Kebabovi. Akorát Kebab umí hodně přiostřit.

Nevím, PSG jsem téměř neviděl,ale kvalitu na to,aby hrál základ má, jestli by hru dokázal pozvednout si netroufnu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye by se mi líbil právě v Arsenalu, myslím si, že je to hráč do jejich systému, ale spekulovalo se i o PSG že? No jednoznačně budu rád, když odejde, protože Newcastle je mi nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jestli AVB podepíše v AC, tak chci vidět, jak bude zvládat Maria a další jemu podoboné bohémy. Vždyť měl v každém klubu problémy s nějakými hráči. Jestli podepíše, jsem zvědavý, jak to bude zvládat

Reagovat
tulen

OT: Straky, čo je pravda na tom, že chystáte ponuku 10 mil. za duo Noble-Tomkins? ako jo, ide prestupák a už je nejaký ten rôčik zvykom ten váš záujem o Tomku, ale že aj Marka chcete ? čo je na to reálne? možná náhrada práve za Cabayeho?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude spis prace nejakyho znudenyho novinare, ne? O oba sice zajem v minulosti byl, ale i kdyby to mela byt pravda, pochybuju, ze nam dva odchovance pustite za 10 mega Ja bych to na vasem miste teda rozhodne nebral a NUFC by o moc vys s nabidkou nesli

Reagovat
Zaschrona

Hlavne samotny NUFC by mel mirit trochu na lepsi hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins by se nekupoval do zakladu a Noble mi prijde dostatecne kvalitni.

Reagovat
Zaschrona

Noble taky tak na lavicku, jako nahrada Kebaba nevim nevim... Ale kvuli tem HG hracum asi neco podobneho budete muset udelat, ledaze by jste se rozhodli nakupovat neco mladsiho s nejakym potencialem z Champu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradu za Cabayeho proste nesezenes jen tak, protoze takovych hracu moc neni Noble by byl spis pocetni nahrada. Ale klidne by mohl hrati zaklad, do 4-3-3 tam mame jen Sissoka, Tioteho, Anitu a nezkusenyho Bigiho

Reagovat
Zaschrona

Mne by se u vas hrozne libili Eric Dier a Nick Powell...

Reagovat
smazaný uživatel

Diera nemam nasledovanyho, Powella MU jen tak nepusti.

Reagovat
Zaschrona

Powella by teoreticky mohlo jit ziskat, pokud by MU chtelo Cabayeho...

A Dier je super hrac. Stoper, co ale zvladne skvele i RB nebo DM - vysokej, silnej, skvela pozicni hra, dobry na balonu. Dal by se dost srovnavat s Johnem Stonesem, akorat je o neco lepsi ve vzduchu a ma lepsi strelu z dalky, zase ale neni az zas tak dobry s balonem na zemi. A Dier taky bude docela hodne drahy...

Reagovat
fantomas

Nepřeháněl bych to s těma superlativama, má pořád hodně co dokazovat. Hned do základu by to určitě nebylo a zní to celkem vtipně, když si vezmu, že by Dier měl bejt ten, na koho á NUFC cílit, zatimco Noble nevyhovuje.. :))

Reagovat
Zaschrona

Vsak stopera do zakladu nepotrebujou, pokud jim neodchazi Colo, jak uz to zacina vypadat, staci jim borec na lavicku. A jestli Tomkinse nebo Diera, tak to fakt radeji Diera, uz jen kvuli jeho potencialu, kterej rozhodne ma na anglicky velkokluby. A u Noblea myslim neni pochyb, ze klasa Cabayeho to neni. A hrace na lavicku muzou resit i jinak a levneji.

Reagovat
fantomas

Njn, to je moc hezký, ale hráče úrovně současnýho Cabayeho stejně NUFC nemá šanci nikde podepsat. Noble je určitě fajn alternativa, hlavně co do typologie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, on to potrebuje vysvetlit vickrat?

Reagovat
Zaschrona

Hrace s potencialem Cabayeho rozhodne sanci ma a to bych nezahazoval ani to prvni variantu, staci dat sanci variantam typu Jorginho... Nevidim potom duvod, proc to tam zaplatovat Noblem, ktery ke Cabayemu bude mit vzdycky na mile daleko a jeste k tomu bude jako HG extremne drahej...

Reagovat
fantomas

Jenže oni HG potřebujou!! A co to má zas bejt za alternativní variantu, ten Jorginho..?

Reagovat
Zaschrona

No fajn, ale tak at si poridi mlady talenty z Champu za dostupnou cenu, jako treba Inceho. Nema ekonomicky zadnej smysl utracet nesmyslne velky prachy za mirny nadprumeraky z PL...

A Jorginho je famozni stredni zaloznik, podivej se, jak vysoko je v Italii Hellas Verona, novacek Serie A. Je to hlavne jeho zasluha. Skvela kontrola balonu, prihravky vseho druhu, golovej zaloznik, ktery je i velmi schopny smerem dozadu. Tezko by mohl nekde NU hledat lip...

Reagovat
fantomas

Zaprvý NUFC po odchodu Cabayeho potřebuje hotovýho hráče do základu, ne nákýho talenta ze Champu, navíc kompletně mimo pozici (viz ten tvuj Ince furt). Zadruhý Jorginho je Brazilec, z Itálie...už jen to je snad neklamný znamení toho, že určitě můžou pořídit líp.

Aniž bych teda nějak soudil jeho kvality...

Reagovat
Zaschrona

Talentama z Champu chci resit ty HG hrace, ne nahradu Cabayeho. HG nahrada za Cabayeho sehnat nejde.

A kdyz se ti nelibi Jorginho, tech moznosti je o dost vic. Defour, Nathko, Clasie,... vsechno hraci lepsi urovne nes Noble.

Reagovat
fantomas

"nes", hustý

A nevim, obvykle teda nejsem z těch, co výrazně nadhodnocujou britský hráče, ale ted si tak přijdu. Zvláštní. Protože Defour podle mě neni žádnej zázrak, Clasie se mi jeví jako risk a tahat Natkha v 25 z Ruska už tuplem...Noble je prostě jistota, pořád ve věku, kdy ho klub jako NUFC i může posunout na další level, navíc typologicky odpovídá zdaleka nejlíp ze všech jmenovaných. Cenu si netroufám odhadovat, ale takový terno, aby se nepokryl z peněz utržených za Cabayeho, pochopitelně neni. Takže nevidim problém, fakt ne. My víme, že ty seš v tomhletom šílenej hipster a furt bys nám ukazoval, jak máš přehled o hráčích z Tramtárie a ještě větších dálek, ale touhle cestou by se zkrátka NUFC při nahrazování Cabayeho vydávat nemělo chtít (a taky doufám, že se jí vydávat nebude). Experimentovat si může na křídle třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

svinpav se ukázal !!!

Reagovat
Zaschrona

"nes"

Defourovi to v Portu vubec nesedi, potrebuje nutne prestup a moc drahy taky nebude. Clasie risk je, ale potencialne muze byt mnohem lepsi hrac, nez si kdy lze prat u Noblea. U Nathka, vzhledem k tomu, ze bude zadarmo, nejde zkazit nic a muze byt fakt velmi dobry.

Ja nutne nechci nikomu ukazovat nic. Jen me by proste nahrada typu Noble za takoveho hrace jako Cabaye opravdu nechutne stvala. Nudna posila, od ktere se sice predem da cekat vysledek, ale je to proste jisty downgrade. Od klubu s moznostmi NU bych cekal proste vic. Nakupy na totalni jistotu budou pro NU znamenat jedinou vec - nahoru cesta nepovede, Moyes style.

Reagovat
fantomas

Ale tady nikdo netvrdí, že by měl Pardew železně nakupovat na jistotu. Tady de čistě o náhradu za Cabayeho. Za černou práci, supr tackling, nějaký to dispečerství. To sou podle mě atributy, který prostě nemusíš lovit někde v Tatarstánu, ale můžeš jít na jistotu, protože právě tohle ti krásně nabídne i aklimatizovanej Angličan. Přidaná hodnota z ciziny se NAOPAK bude hodit za ty průměráky na křídlech, o kterých mluvíš (a Ben Arfu, kdyby náhodou Pardewovi došla trpělivost nebo tak něco)...tam by byl naopak zase z mýho pohledu downgrade ten Ince.

CDM je jednoduše post, kterej se dá nádherně zaplácnout z domácích zdrojů, a při potřebě HG hráčů...dvě mouchy jednou ranou. Noble, čau.

Reagovat
Zaschrona

Ok, fajn. Sice si nemyslim, ze tohle je ta spravna cesta, kterou by se NU melo vydat, ale chapu tvoje zduvodneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, ty v tom mas vazne zmatek, a nenechas si to proste vysvetlit za zadnou cenu, porad si pojedes to svoje o nejakych dementech z Portugalska/Italie/Spanelska, ktery tu stejne nikdo nezna Nejdriv reknes, ze potrebujeme HG, pak jsou to vyhozeny penize. Pak nam rozmlouvas kupovani prumeraku, vzapeti doporucis prumeraka Ince, prestoze kridlo nepotrebujeme...

Reagovat
Zaschrona

To je fakt tak tezky pochopit, ze kupovat Noblea ci podobne predrazene nahradniky je proste ekonomicky uplna kravina? ... oni ti HG hraci v Champu taky nerostou vsude - a rozhodne bych radeji v kadru mel mladeho talenta Inceho, nez prumeraky Jonase nebo Marveauxe...

Ale mnohem vic jde o to, ze za ty penize, co by jste dali treba za toho Noblea, muzete mit o level lepsiho hrace ze zahranici. A je pak mnohem lehci doplnit lavicku, nez toho zasadniho hrace, kolem ktereho se ma tocit celej tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantik ti to uz vysvetlil, ne? Navic my za Nobla neplanujeme dat 15 mega, kdyz bychom za Cabayeho dostali 20. Zatim je to jen v rovine spekulaci, ale vidim to tak, ze za Nobla bychom nabidli nejakych 5-6 mega, WHU by to nevzali a my bychom se proste a jednodusse porozhlidli jinde. Muze se klidne stat, ze bychom hledali nahradu v zahranici a na lavicku by prisel nejakej prumerak z Champu (jakoze tam stejne neni moc z ceho vybirat), ale zase by to bylo riskantni, mnohem lepsi je na klicovou pozici ziskat hrace, kterej nepotrebuje aklimatizaci.

Kdyby byl Marveaux zdravej, vytre si s tim tvym vyhypovanym Incem prdel, a na Jonase nesahej. Vykonnost uz sice nema, ale pro klub toho udelal hodne, ja se ti taky nenavazim do Hibberta.

Pokud me pamet neklame, tak Incovi konci smlouva, v tom pripade bych ho temer zadarmo klidne bral, zvlast, pokud by nevysel Remy. Ale za normalnich okolnosti za nej chteli snad 8 nebo 10 mega, a to bych za nej teda nikdy nedal.

Reagovat
Zaschrona

Ono neni moc co vysvetlovat, ja Fantikovo i tvoje zduvodnovani chapu. U te nahrady Cabayeho to proste realne stejne musi dopadnout tak, ze budete koukat nekde v zahranici, Noble je za tu cenu proste blbost a moc nic jineho v lize dostupneho stejne neni. Ledaze by se neco zajimaveho nabidlo nekde u top klubu. Jinak s tebou vlaste i souhlasim a za toho Jonase se omlouvam, ale pokud mate neco hrat, muzete si ho, jako my, taky tak maximalne nechat jako maskota. Zvlast kdyz na tom jste financne o dost lepe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt nikdo z nas nevi, kolik by Noble mohl stat. Kdyby stal kolem 5 mega, je to fantastickej nakup

V pohode, omlouvat se nemusis, ja taky doufam, ze Jonas bude moct odejit a dohraje dustojne karieru nekde jinde.

O dost lepe financne na tom fakt nejsme. Platovej strop mame stejnej jako vy, majitel je drzgresle stejne jako u vas, taky si koupime jen za to, co sami vydelame, a ten profit je zhruba podobnej. Vy mate navic vyhodu v tom, ze jste z atraktivnejsi lokality a mate lepsi jmeno, my mame problem sehnat kvalitni hrace do akademie

Reagovat
Zaschrona

Za 5 mega ano, ale to by byl sen.

A financne jsem myslel, ze na tom teda jste lepe, jak tak koukam na ty cisla, cekal jsem, ze budete mit prijmy aspon o 10 milionu rocne lepsi a ten rozdil mezi NUFC a EFC bude znatelnejsi, takhle to skoro nehraje roli.

Vubec, i pres to, je u vas momentalne neco zajimaveho v akademii na obzoru?

Reagovat
tulen

Tak Tomka a Mark tú kvalitu majú určite, ak Markovi pred ním "nezavadzia" Kevin tak hrá skvele a Tomkins je mladý stopér, angličan, silný vo vzduchu a na zemi, ktorý pomaly už dospel a nerobí zbytočné chyby, on a Ravel by sa podľa mňa nestratili ani vo veľkoklube za rok dva, viem, že to možno znie blbo, ale tak ravel má neuveriteľný potenciál, o tom sa nemôže nikto hádať snáď a Tomka je ako stopér skvelý, neviem nájsť jedinu jeho slabinu čo sa týka hry CB, nechcem nech to vyzerá ako vychvaľovanie si hráčov svojho týmu, ale stojím si za tým

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak skvelej fakt neni, hlavne v osobnich soubojich docela zaostava (netvrdim, ze v kazdym zapase) a pozicne taky umi vyhoret, ale to je asi i tim, ze se obcas vyda na vylet On ma hlavne obrovskou smulu, ze je tak IP.

Reagovat
tulen

dobre, ale tak jeden dva výlety si spraviť, sere pes lepšieho stopéra tam aj tak nemáte, ako jo, Colo, ale kto vie kedy zase pôjde domov

Reagovat
smazaný uživatel

Yanga bude lepsi nez Tomkins, az se komplet adaptuje, Taylor je na tom tak stejne, taky umi hrat skvele, taky je vecne zranenej. Tomkins ma vetsi potencial nez Taylor, ale nenaplnuje ho.

Reagovat
tulen

ja vás tak veľmi nesledujem, ale občas si kuknem, ale ten Yanga .. popravde čo som čítaval vo francúzskej sekcií .. čakal som viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od nej taky cekam vic, nez zatim predvadi, ale on ma proste zapasy, kdy je uplne vytecnej, jenom obcas udela nejaky spatny rozhodnuti, je videt, ze jeste necte hru uplne nejlip. Ale potencial u nej vidim a dost mi pripomina Colocciniho zacatky. Pokud bude mit i stejny pokracovani angazma, nebudu se zlobit

Reagovat
Zaschrona

Jasne, v tomhle s tebou uplne souhlasim. Nicmene bych si proste myslel, ze NUFC s tim rozpoctem, ktery maji, budu mit zajem o hrace typu Matip/Lescott nebo Banegu/De Guzmana. Kdyz tak o tom ale premyslim, NU potrebuje docela dost akutne HG hrace a to skoro nic rozumne dostupnejsiho a kvalitnejsiho nez Tomko a Mark asi nebude. Do pozic prvnich nahradniku by to byli fajn hraci.

Reagovat
tulen

tak ono zase tak cenovo dostupní hádam nebudú. obaja mladí, ale už majú toho odohraté dosť, plus za angličanov sa pripláca no. ja im prajem, obom by posun vyššie pomohol, ale tak či je Newcastle vyššie, a ešte k tomu, že vysedávanie v Newcastli ako tu všetci prezentujete, že by sedeli, tak neviem neviem. presne oni sú moja srdcovka, od malých parchantov ich pamätám, smutno by mi bolo keby sedeli niekde

Reagovat
Zaschrona

No levni by nebyli, spis to bylo myslene tak, ze to jsou jedni z nejlepsich anglicanu, ktere by NU mohlo realne ziskat. A ano, bylo by lepsi, aby zustali ve WHU, tam budou hrat, NUFC fakt spis potrebuje nekoho na lavicku.

Reagovat
tulen

od vás Heitingu, ten je na predaj nie ? to tiež po ňom za 5, že vraj sam poškuľuje, preto sa bojím, že ten Tomks odíde. ale to by asi neriešilo ten "problém" newcastlu s HG

Reagovat
Zaschrona

Heitingu konecne nejake kluby chteji, kdyz se ted priblizil konec jeho smlouvy a MS a bude skoro zadarmo i s motivaci hrat, aby si vybojoval nekde novou smlouvu za veliky prachy. U nas hral od Eura 2012 uplne strasne, jsem rad, ze se te jeho gigasmlouvy zbavime a pujde nekam za slunickem do Italie.

Ale Allardyce pry ma zajem o Jelavice, da se od WHU ocekavat nabidka... a ja bych se ho teda nebranil celkem rad zbavit, taky bere celkem dost a novy klub by mu mohl hodne prospet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tricatniky s velkym platem (Heitinga, Lescott...) vazne brat nebudeme, to je strasne nerealny

Reagovat
tulen

no veď tiež mi to prišla ako blbosť, že by sme ich za 10 pustili, hlavne, že by sme ich vôbec pustili, ale tak ja už pri samovi neviem, preto sa pýtam

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze pred rokem jste chteli za samotnyho Tomku 10

Reagovat
tulen

v tomto mi prídete fakt extrémni, vy si posledné tri roky sadnete a ťaháte číslo za koľko sa budete pokúšať získať toho Tonksa?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste to zkousi, no, co je na tom? Bud to vyjde, nebo se porozhlidnou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem toho, že nie sú frankofónni, tak to ani nie je kvalita, ktorá by NUFC niekam veľmi posunula.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave ten duvod - mame malo home-grownu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej prumerak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Až si ho bude chtít chytit do pokebalu Roman tak to pro tebe bude bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

ALe hovno, je to uplne stejnej hrac jako byl treba Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tady je někdo odborník

Reagovat
Error

Hmm, ne. A jeho nákup by dával 100x větší smysl než Guarín.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on by fakt ale daval vetsi smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin se do PL vylozene hodi, bude za hvezdu.

Reagovat
smazaný uživatel

guarin muze byt dobry, ale hrac typu cabaye by se primo do cfc hodil mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale Cabaye, ktorý si ju už dáva tretím rokom a patrí k najlepším hráčom, nie, čo? Za to nejaký juhoamerický odpad je určite lepšia voľba.

Reagovat
Kenneth

Jihoamerický odpadky si PL dávají s prstem prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ako Lucas alebo Denílson.

Reagovat
Kenneth

Přesně ty sem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď koho iného. Tak blbý, aby si oponoval hráčmi, čo síce sú z Južnej Ameriky, ale hrajú úplne iné posty, nie si.

Reagovat
Kenneth

Vždyt o to tu vůbec nejde. Jen to zbytečně generalizuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, on by samozrejme mohol byť skvelý, ale nevidím jediný dôvod, prečo by mal byť Cabaye, ktorý je zvyknutý na PL, dominuje v nej a navyše by nezažil ďalší kultúrny šok, horšou voľbou.

Reagovat
smazaný uživatel

si sotva zahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl takové řeči aji na Wengera?

Reagovat
Zaschrona

To netusim, ja jen o nem vim to, ze podobne veci rikal uz v lete.

Reagovat
kiwwi

co je to za niemanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Primarily a fitness coach, Verheijen has publicly criticised the training methods of a number of English teams, such as London-based clubs Chelsea, Arsenal and Tottenham Hotspur,[5] as well as former club Manchester City.[6] Earlier in his career, Verheijen publicly criticised the coaching methods of Dutch team Feyenoord,[7] but returned there to advise on pre-season build up in July 2011. Kecal a samozvaný expert na anglický fotbal.

Reagovat
kiwwi

cize nikde este poriadne nerobil a takto sa snazi zviditelnit a najst si pracu, hej?>

Reagovat
Zaschrona

Verheijen was appointed to the position of Assistant Manager to the Welsh national side in February 2011. Two weeks after the death of Wales' national team manager Gary Speed, Verheijen said that he would like to become the new Wales manager and continue Speed's legacy (he described it as "Gary's wish"). His comments courted controversy, Speed had been buried two days earlier and the comments were considered by some to be inappropriate. They were described as "selfish" by former Wales international Iwan Roberts. In January 2012, he suggested that Wales should hire a foreigner as their new manager. Verheijen's contract was due to expire at the end of 2011, but he remained in the position until February 2012, when he resigned. In December 2012 he criticised the FAW, stating that they had "destroyed" the "legacy" of Gary Speed.

Zajimava osoba.

Reagovat
kiwwi

kazdopadne v niecom ma asi pravdu

briti su fakt dinosauri co sa tyka trenovania a taktiky, ale manazeri su to najlepsi

preto mal Fergie pri sebe Reneho...desi ma skor to, ze Moyes ma pri seba Phila

Reagovat
Zaschrona

Neville mozna jeste muze byt nejake zajimave osvezeni, to horsi jsou Round, Lumsden a Woods. Totalni Moyesovi poskokove a uplne stejne natury jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyházat je všecky.

Reagovat
kiwwi

s tym suhlasim, a ja aj cakam, ze casom ich nahradia schopnejsi ludia

Reagovat
smazaný uživatel

Butt, Phil, Scholes, Giggs..to bude parada

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechtěl bych se jich úplně zříkat, ale přece jenom bych na tak důležitých postech viděl někoho kdo už se osvědčil. Každý špičkový fotbalista nemusí být rovnou špičkový trenér, manažer, nebo psycholog.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tomto pripade budu vsetci top

Reagovat
Zaschrona

Tim si nejsem moc jistej, Moyes s nima vsema byl uz u nas po cele pusobeni, nektere mel uz i v Prestonu. Proste bud se tahle cela Moyesova druzina zabydli, promeni MUFC k obrazu svemu a prinese to uspechy a nebo asi casem pujdou vsici. Kdyby tam chtel mit nekoho jineho, ale ozkouseneho a kvalitniho, tak si tam mohl nechat aspon toho Reneho, on tam radeji vzal sveho kone Nevilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Renemu ponukol dalsiu spolupracu, ale nechcel uz ostat, kolko krat to este bude treba opakovat..

Reagovat
Zaschrona

to mi uniklo - pardon, sorry, omlouvam se...

Reagovat
fantomas

Eh, docela vyznamna postava fotbalovyho sveta. Na poslednim Euru napr. clen rusky vypravy (obvykle prave pracuje jako externista, proto budi dojem nekoho permanentne nezamestnanyho), pres jisty kontroverze velkej expert na fyzicku, vyzivu; uz leta treba hlasa, ze fotbalovi treneri prevazne nemaj ani poneti o tom, jak s hraci spravne regenerovat. Kritizuje taky rozvrzeni svetovych turnaju, ktery prave na hrace po strance regenerace vytvarej nelidskej tlak. Vubec se vyplati ho followovat na twitteru, objizdi ruzny svetovy seminare elitnich koucu (nejen pres fyzicku), sem tam doda zajimavej postreh (hlavne okolo ME a MS)...

Takze nez nekoho oznacim za nymanda/kecala...

Reagovat
mithro

attention whore.

Reagovat
smazaný uživatel

On kritizoval aj fyzičku Liverpoolu pretože sme stále v druhom polčase odpadli. Vtedy hovoril, že to Brendan prehnal s príliš ťažkou predsezonnu prípravou.

Keď na to pozerám s odstupom času tak zrejme mal aj pravdu

Reagovat
Svatej

Berem, nahned !

Reagovat
Svatej

Do příštího roku koupit Costu, nechat si Romela, prodat dva z těch tří komediantů, kteří tam jsou teď a máme vystaráno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ba je na trojku skoro jako dělaný

Reagovat
smazaný uživatel

nebo prodloužit smlouvu Etoovi, zvednout plat Torresovi a dát více příležitostí Essienovi

Reagovat
cristiano.K.

(Essiena je mi líto )

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab je výborný, ja by som ho bral hneď k nám. Až Arteta za rok-dva skončí, tak k Ramseymu do dvojky.

Reagovat
fantomas

Pristi leto za Artetu. A prestan(te) mu rikat Kebab, je to fakt strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašné by bylo mu říkat žabožrout nebo penis, kebab je v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne penis, takú prezývku by som nechcel mať.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis-penis

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se Denis?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden tu chodi

Reagovat
smazaný uživatel

pôvodne som sa mal volať Denis, a som rád, že sa tak nevolám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

... Mastný chobot je lepčejší

Reagovat
smazaný uživatel

to by na matrike mame asi nedovolili.

Reagovat
Pinturicchio

Suchaři, no

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
Zaschrona

Arteta > Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

to áno, ale Arteta má už 32.

Reagovat
Zaschrona

Je mu 31 a sezonu nebo dve by jeste klidne mohl na top urovni vydrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

takže aký má význam tvoja reakcia, keď súhlasíš s tým, čo som aj ja, aj fantík napísali?

Reagovat
Zaschrona

Asi takovy, ze Cabayeho proste myslim nepotrebujete, Arteta jeste kvalitne muze hrat dal.

Reagovat
smazaný uživatel

"sezonu nebo dve"... Potom ho potrebovať budeme, to isté píše fantomas, aj ja.

Reagovat
Zaschrona

Samozrejme, jenze realne do te doby Cabaye uz bude hrat nekde uplne jinde nez v NUFC...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

dá se to přirovnat k tvýmu ''nereálný''

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jednu sezonu bych ho chtel udrzet, ale realne to asi fakt moc neni

Reagovat
mithro

According to Romsdals Budstikke Ole Gunnar Solskjær has told Molde he wants to talk to #WBA.

ja neviem, to budem musiet priat WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez signs new contract at LFC

LUIS Suarez has become the highest paid player in Liverpool's history after signing a new long term contract.

Luis Suarez: “I am delighted to have agreed a new deal with Liverpool and have my future secured for the long term.”

Reagovat
tomasinho

Kolik má, 200 teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale o 200 se mluvilo nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

‏@TimesSport 4m

Luis Suárez signs a new £200,000-a-week contract at Liverpool that keeps him at Anfield until 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers: "This is fantastic news for everyone associated with the club; the team, the owners and most importantly the supporters."

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez: "Without doubt the backing I have received from the #LFC fans has influenced my decision. I am so proud to represent them.”

Reagovat
Zaschrona

zasadni otazka je, jestli tam je nejaka vykupka... pokud tam neni, pro LFC fantasticka zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bude ale taky bude obrovská.

Reagovat
cristiano.K.

já si nejsem jistý,jestli kdyby byla obrovská to podepsal. 100mega určitě ne. 80mega je tak něja win win pro všechny strany.

Reagovat
mithro

urcite tam je vykupka, bez nej by to nepodpisal,specialne ak sa im nepodari LM.

Reagovat
vladis271

myslím, že tam bude, niečo viazané na LM. Ale začínam s miernym optimizmom veriť, že ak dáme LM z akéhokoľvek miesta, tak ho udržíme.

Reagovat
Kenneth

Když o něj nebudou mít giganti zájem, tak asi jo.

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, pokud bude takhle hrat i dal a dotahne Uruguay k nejakemu famoznimu uspechu na MS, i kdyby ta vykupka nove byla treba 100 milionu liber, tak ji ty nejbohatsi kluby asi budou chtit stejne zaplatit. Otazka pak je, jestli by Suarez chtel byt natolik loajalni, ze by chtel zustat, pokud ukopete tu LM... Asi bys ale mohl mit pravdu.

Reagovat
Kenneth

Prostě vůl. Na půl roku si zdvojnásobil plat a o to bude větší ten brekot v létě až ta LM nevyjde a on bude chtít zmizet.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nebude ziadny plac, mozno Vladis

Reagovat
Kenneth

Suaréz bude plakat že bude chtít jít pryč v případě zájmu, pokud tam nebude mít ve smlouvě žádnou klauzuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som, ze myslis fans

Reagovat
Honza Matoušek

Však tohle se dělá často. I kdyby měl v létě odejít, tak tahle smlouva zase posune jeho cenu o něco výše.

Reagovat
cristiano.K.

euforii člověk podepíše cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to som necakal od neho teda..

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně teď se nemůžete smát United, že zacpali prachama hubu Rooneymu?

Reagovat
Kowe

Suaréz>Rooney

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

No tak o tom ziadny sudny clovek hadam nepochybuje.

Reagovat
cristiano.K.

nepište sem věci dlouhodobě známe

Reagovat
Kowe

opakování, matka moudrosti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

Reagovat
vladis271

áááááááááááááááááááááááááááá, to vážne? on to podpísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez podpísal kontrakt a ešte tu nie je článok?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad už Liverpool letos tu LM udělá. Dost bylo City a Chelsea.

Reagovat
Dray

Reagovat
Minister

Reagovat
avicii

Reagovat
Kenneth

Dost bylo United.

Reagovat
Carrick

ty máš fakt nějaký problém

Reagovat
Tolstobik

Na tyhle knaky se vubec nevyplati reagovat

Reagovat
iamek

Na novacky nema smysl reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pre J. W. Henryho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Godwinson

Koho jen to PSG nakonec z trojky Cabaye/Pogba/Mata získá, toť otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata neodejde, na 99% odejde KDB, a pokud by odešli aby musel by se někdo koupit, což je na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

pogbu isto neziskaju , Juve sneho bude chciet viac vytrieskat ako 40 m e , mata mozno v lete , tak asi Cabaye

Reagovat
Error

PSG nejde po konkrétním typu hráče, ale po jménu? Protože nechápu, jakou souvislost mají Pogba a Mata.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, že jdou po jménu. Co s nějakým typem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele