Panděv by nejraději zůstal v Laziu

07.01.2008, 12:39
Aktuality
Fanoušci Lazia si mohou na čas oddechnout. V poslední době se hodně spekulovalo o odchodu Gorana Panděva, z toho ale zřejmě nic nebude. Tyto spekulace nedávno popřel hráčův agent a jeho slova nyní potvrdil i makedonský reprezentant...

"Jsem v Laziu čtyři roky a jsem zde velice šťastný. Mám rád život v tomto městě. V Itálii jsem strávil celkově již osm let a chci získat italské občanství, protože právě zde chci žít," svěřil se 24letý fotbalista.

Laziu to letos vůbec nejde a Panděv je jedním z mála světlých bodů jeho sestavy. Zájem o něho má hned několik klubů, mezi nimiž jsou například Valencia, Liverpool a Bayern Mnichov. S bavorským velkoklubem Makedonec několikrát již jednal, přestup do Německa ovšem není až tak jednoznačnou záležitostí, jak se ještě před několika dny mohlo zdát.

"Musel bych o tom hodně dlouze a složitě přemýšlet, i když by Lazio kvůli horší ekonomické situaci jejich nabídku přijalo. Jsem hráčem Lazia a peníze nejsou to nejdůležitější. Jsem stále mladý, potřebuji se učit a Lazio je pro mě ideálním místem," dodává Panděv.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když neodejde teď tak na konci sezony určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ten černoch za ním dělá?

Reagovat
M11

asi oslavny kotrmelec

Reagovat
smazaný uživatel

To sem taky koumal

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tywole, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaká vlezprdelka ...

Reagovat
Josifek

To mi připomíná jednoho mýho spoluhráče z mladších žáků, kouknu vedle sebe a borec normalně při zápase, když jsme se vraceli k naší brance, metal hvězdy...teda hodil jenom jednu, docela mě to dostalo. Jo a ještě náš golman v elevech vykopaval z ruky, byl asi tak na úrovni penalty, když vykopnul, povedl se mu krásnej lob a byl z toho gól jak sviňa

Reagovat
Josifek

* Teda lob do vlastní brány, aby bylo jasno

Reagovat
smazaný uživatel

to muselo být drsné

Reagovat
Josifek

To maximálně, vobčas na to s klukama se slzama v očích nostalgicky vzpomíname ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele