Palacio zůstává v Interu, podepsal nový dvouletý kontrakt

14.03.2014, 19:27
Aktuality
Rodrigo Palacio si definitivně nemusí lámat hlavu se spekulacemi ohledně své další budoucnosti. Argentinský útočník v posledních týdnech jednal o nové smlouvě v Interu Milán, dnes bylo oficiálně oznámeno prodloužení kontraktu o dvě sezony, v tomto případě do června 2016...

Nerazzurri koupili dvaatřicetiletého fotbalistu v létě roku 2012 za jedenáct milionů eur z Janova a tento transfer se jim vyplatil. Palacio dal v sezoně 2012/2013 celkem dvanáct ligových branek, stejnou porci má na svém kontě zatím i letos.

"Třicet šest soutěžních gólů v šedesáti zápasech představuje průměr hodný těch nejlepších. Rodrigo Palacio přišel v létě roku 2012 a během krátkého časového úseku se stal důležitým hráčem a miláčkem fanoušků," stojí v prohlášení Interu.

"Je vytrvalý, dobrý kamarád a je schopen velkých věcí. Palacio dnes prodloužil smlouvu a ta ho v Interu váže do 30. června roku 2016," sdělil dále milánský klub.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Milan.B

nemam ho rad.. ale vie dat gola

Reagovat
smazaný uživatel

se není co divit když máš jako hlavní klub Ac

Reagovat
Milan.B

ale o to ani tak nejde, napriklad takeho Zanettiho alebo Milita mozem. ale palacio mi je nesympaticky...

Reagovat
lnterista

to by me zajimalo cim...jeho uces neberu

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze j sympaticky lepsi nez balotelli

Reagovat
Inter Eterno Amore

super Padawan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

boreec

Reagovat
Jajinek

Reagovat
The Krupy

Dobre pre Inter, parádny hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele