Pablo Forlán: Můj syn v Atléticu nezůstane

21.08.2011, 21:31
Aktuality
Přestup Diega Forlána do Interu Milán se jeví být den ode dne jasnější a s definitivním odchodem Samuela Eto’a do Anži Machačkala to vypadá, že Uruguaycově cestě do Itálie už nic nebrání. Dnes navíc Forlánův otec Pablo do rádia prohlásil doslova: "Můj syn v Atléticu nezůstane”. Vše se tak zdá být jasné.

Bývalý fotbalový obránce, který to dotáhl až do uruguayského národního týmu, ještě dodal: "Diegův agent vyjednává s vedením Interu a můj syn netrpělivě čeká na moment, až bude přestup dotažen. Do Interu by rád odešel, je to totiž velký klub. Pokud bude dotažen transfer Eto’a, je v podstatě jisté, že Diego půjde. A i kdyby náhodou Inter nedopadl, přestoupil by můj syn jinam. Jedno je jisté - za Atlético hrát už nebude.”

Při svém rozhovoru se Forlán starší pustil i do tvrdé kritiky, kterou počastoval fanoušky i vedení Atlética. Domnívá se totiž, že příznivci Los Colchoneros si jeho syna a jeho přínosu pro tým nikdy pořádně nevážili: "Je možné, že fanouškům přišlo, že jeho přístup a prohlášení občas nejsou to pravé ořechové a jejich názor samozřejmě respektuji, mám ale pocit, že Diego jim dal mnohem víc, než od nich dostal nazpět.”

Managementu madridského klubu pro změnu vytknul, že si dostatečně neváží svých hvězd: "Diego je rozmrzelý z toho, že klubu vždy dával vše, choval se jako profesionál, ale klub s ním podle toho nenakládal. Myslím, že Atlético by si mělo svých hvězd více vážit. Nedělali to s Kunem a nedělají to ani s Diegem.” Neodpustil si ani porovnání s měststkým královským rivalem: "Zatímco Real nakupuje tak, aby svůj tým posunul dále, Atlético prodává a neinvestuje tak, aby mohlo zaútočit na titul. Namísto toho, aby se snažilo udržet své tahouny, tak je prodá.”

Článek byl zveřejněn se souhlasem autora z českého fanouškovského portálu Atlética Madrid atleticocz.tumblr.com

Autor: Anna-Marie Kroupová / atleticocz.tumblr.com

Komentáře (357)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele