Nic z toho není pravda, reaguje Forlán na spekulace

15.05.2012, 13:03
Aktuality
Stránky italských deníků v posledních dnech plní spekulace o budoucnosti Diega Forlána. Uruguayský útočník před rokem přestoupil z Atlética Madrid do Interu Milán a u Nerazzurri nenaplnil očekávání. Zájem o jeho služby nyní má brazilské Atlético Mineiro...

32letý nejlepší hráč předloňského světového šampionátu dal v uplynulé sezoně jenom dvě ligové branky a jeho případný odchod by tak velkým překvapením nebyl. Stejně to pak má vidět i vedení jeho zaměstnavatele, technický ředitel Marco Branca dokonce již potvrdil, že probíhají jednání mezi zástupci Interu a jihoamerického celku.

"V poslední době se o mně hodně spekuluje, ale nic z toho není pravda. V Interu mám stále roční smlouvu s opcí na další sezonu a hodlám ji respektovat. Rozhodně nemám v plánu odcházet," prohlásil Forlán v rozhovoru pro Radio Nuevo Tiempo.

"Mám za sebou nešťastný rok. Nejprve mě hned na začátku sezony zabrzdila dvě zranění, pak jsem se vrátil a v týmu měl jinou roli. Bylo to pro mě složité, ale ne neznámé. V Interu se cítím skvěle a vím, že mám důvěru prezidenta. Nebudu chtít odejít, dokud se mnou tady budou počítat a něco takového mi zatím nikdo neřekl," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (148)

Přidat komentář
Jajinek

Je příchod není propadák je díky cenně. Herně ale naprosto. Měl sice své dobré momenty, ale pořádně mu nevěřil vlastně žádný ze 3 trenérů, což je mi trochu záhada. Na hřišti střídal ty lepší momenty s horšími, takže asi prostě byl špatný na tréninku. Rozhodně mu neprospěla častá zranění, kdy obdobně jako Deki 2 roky zpátky, po každém návratu sval natáhl znovu a další pauza byla na světě.

Dále pak jeho stavění k lajně, kdy ho Ranieri cpal na pravého záložníka, Strama na křídlo a Gasp snad na pravého beka, taky udělalo svoje. Když hrál jako SS v 4-3-1-2 s Militem, tak se mi líbil.

Ale jak říkám, v globálním měřítku když odhlédneme od všech kdyby, tak to byl prostě propadák. Už počet jeho gólů hovoří za vše.

Na druhou stranu bych ho nezatracoval a v týmu ho nechal ještě rok. Nečekám, že bude střílet jako před dvěmi třemi roky v Madridu či hrát z partesu jako v repre, ale je podle mě schopný se zlepšit a mít svůj přínos.

V útoku bych poslal pryč Zarateho, Pazza i Kasaňose...a celý útok k Militovi kupovat nemůžeme. Proto bych byl rád, kdyby zůstal. Už je proto, že potenciál na to být lepší, než ti tři co jsem vyjmenoval, prostě má! A aby na jeho úkor zůstal jeden z nich, to by byla škoda...možná je to smutné, ale je to tak.

Reagovat
Jajinek

*jen díky ceně

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho příchod... jinak

Reagovat
Votas

nevěřím, že zůstane, už jenom kvůli finančnímu hledisku...jinak z toho co teď máme je k Militovi nejjvhodnější, navíc když předpokládám příchod Lavezziho, tak tihle tři by se mohli při hře na dva hroty dobře točit.

Reagovat
Jajinek

jj, já zase nevěřím, že dorazí Lavezzi. Napolitánci nejsou idioti, aby vzali tu výměnu, co jim nabízíme a "normálním" způsobem nemůžeme ostatní žraloky, co ho budou chtít, přeplatit.

Reagovat
Votas

máme na něj ale prej předkupní právo, jelikož sme měli prsty v tom přestupu Vargase...navíc Laurentis je prostě s Massimem za dobře a věřím, že nějakou pro oba akceptovatelnou kombinací spoluvlastnictví najdou...jediný na čem to podle mě může shořet je, že Lavezzi bude chtít hrát LM, ale zase není před MS, že by to musel být vyloženě dealbreaker...fakt tomu věřím

Reagovat
Jajinek

uvidíme...každopádně trojka Milito, Lavezzi, Forlán doplněná nějakým zajímavým nadějným jménem a případně Alvarézem na křídlo, by nebyla vůbec špatná. A pokud by se za Lavezziho fakt nedával cash, ale Panděv, Obi a spol, tak o to líp.

Každopádně já už si nedělám s ničím iluze a nechám se překvapit.

Reagovat
Votas

tak aspoň trochu světla na konci tunelu to chce občas zahlídnout...ikdyž se z toho pak člověk probudí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
snuff24

nejnovější zprávy jsou o tom, že by sme měli za Lavezziho dát Pandeva,Simone Pecoriniho,Lorenza Caldirola a Luca Crisetiga+ cash

Reagovat
Jajinek

tak ony se tyhle spekulace ještě 40x změní...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak příjde City vyplatí ho, nabídne mu královský plat a bude vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal takovej hráč v té Nekopleague

Reagovat
Jajinek

to co Silva...otvíral jim ústa...

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Hral konecne futbal v pravej futbalovej lige, kde nie je nic vopred dohodnute

Reagovat
Pinturicchio

Jj, viděli jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Ak narazas na posledny zapas City s QPR, tak k tomu treba hodne velka fantazia s mnozstvom konspiracii.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to se říkalo v Itálii taky.

Reagovat
smazaný uživatel

V Italii sa to aj potvrdilo.

Reagovat
Pinturicchio

A něco se s tím konečně dělá, ... neboj, Anglii to čeká taky, stejně tak Španělsko ( i když bude záležet, jak moc se tam těm mocným bude to odhalení korupce hodit, ... což v Anglii, pokud si udrží první místo mezi TOP ligama, nejspíš ne )

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn , ze sa s tym nieco robi, co na druhej strane je v Taliansku chvalyhodne, lebo v inych "rozvojovych" krajinach to len upracu zo stola. Je vsak viac nez nepravdepodobne, aby prave v Anglicku (ktore je hrou fairplay uz roky symbolicke, nezamienat s tvrdou hrou) nieco taketo okate v zavere ligy bolo nejakym sposobom ovplyvnene. Skor hraci QPR sa na to po vedomi o vysledku Boltonu vykaslali.

Reagovat
Jajinek

pokud nebylo do očí bijící, co se stalo v anglii poslední kolo, tak co už jiného?

(narážím na vývoj skóre asi ve 4 zápasech)

Reagovat
smazaný uživatel

Takze chces tym povedat, ze nic takeho mozne nie je bez podvodu? Nespochybnili to ani fanusikovia United.

Reagovat
Pinturicchio

Protože jsou stejně naivní, jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vies o tom nieco viac ? Podaj informacie

Reagovat
Jajinek

City koupí Ibru

Reagovat
Yanek

Blbost.

Reagovat
Jajinek

spíš než vypálit rezolutní NE by to chtělo se někdy zamyslet, aspoň co se týká klubu, kterému člověk fandí. Ono se to totiž opravdu může reálně stát.

Reagovat
Yanek

Popřel to on sám, popřel to včera Raiola a dnes taky Galliani, který jeho odchod rezolutně odmítá už měsíc.

Reagovat
Jajinek

zkus to ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jenže v tomhle případě je to pravda. Citizens po Ibrovi nepůjdou, ten zůstane v AC. Mancity koupí jen Hazarda a kosmeticky rozšíří kádr, tedy přijde ještě 1 CM/DM a nejspíš i stopera za Saviće, který je hodně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že letos nekoupí jednoho až 2 útočníky?

Reagovat
herbage

do útoku nekoupí nikoho, tím jsem si jist

Reagovat
herbage

tedy leda, že by odešel Balotelli a přišla za něj nějaká náhrada, ale Mario myslím zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

to jim však vůbec nebrání v koupi Van Persieho, Lavezziho a Cavaniho dohromady

Reagovat
Jajinek

to si nemyslím, jsou nějaké hranice, které by i oni dodrželi. Nejdříve museji vymyslet, jak prodají Tevéze, Džeka, Balotelliho, Adebayora a Santa Cruze (u něj nevím, jestli stále patří City), případně koho z nich si nechají.

Reagovat
Pinturicchio

City hranice nemají a potvrzují to pořád dokola, i letos Mancini znovu zopakoval, že ještě nemá odpovídající kádr a znovu bude nakupovat ( 3-4 hotové hráče ). Tevez ani Balotteli podle všeho nikam nepůjdou. Santa Cruz, Adebayor, Dzeko OUT, ... ti tři, které vypsal Juveman, IN.

Reagovat
Jajinek

jsem 100% přesvědčen, že ani City by nešlo do sezóny s kádrem Tevéz, Mario, Aguerro, Ibra, Van Persie, Cavani...

Reagovat
Pinturicchio

O Ibrovi jsem nic nepsal . Já jsem 100% přesvědčen, že kádr Tévez, Aguero, Balotelli, Van Persie, Cavani, Lavezzi by jim problém nedělal.

Reagovat
Jajinek

v téhle situaci by nejméně jednoho z dvojice Tevéz či Mario někam poslali, buď na přestup, nebo na hostovačku. Tak jak to udělali se Santa Cruzem či Adebayorem. 5 takových hráčl je zvěrstvo, 6 už je za hranicí rozumu, zejména se Silvou a Nasrim na křídla. Ono se to nezdá, ale i přesto, že City nemají problém mít přecpaný kádr a stále kupovat jiné a jiné hvězdy, úplně zcestně to nedělají a letos postavili kádr opravdu silný a široký, ale ne úplně za hranicí únosnosti.

Reagovat
Pinturicchio

Mancini si uvědomuje, že Balotellimu nebo Tevezovi může v průběhu sezony znovu rupnout v bedně. Mně není jasné, kde bereš jistotu, že tímhle způsobem nakupovat nebudou, když je všechno proti tobě.

Reagovat
Jajinek

ona to není jistota...ale přesvědčení, které máš ty stejné, ale v opačném názoru. Jisté to samozřejmě není, jen vycházím z toho, co u nich vidím. Jinak všechno proti mě? co je zase co?...

Reagovat
Pinturicchio

Všechny okolnosti - Adebayor, Dzeko, Santa Cruz jsou na poměry City odpad, půjdou. Mancini bude znovu nakupovat ve velkém, což sám potvrdil. Skládají kádr dobře, nic to ale nemění na tom, že jsou to megalomani.

Reagovat
Jajinek

megalomani to jsou, přesto jsem přesvědčen, že by těchto 6 hvězd naráz v kádru neměli, protože to není utáhnutelné ani ve 3 soutěžích a už je to přes čáru. I 5 takových fotbalistů na 2-3 posty je moc a i to už je megalomanství. Nad tento počet City nikdy nešlo. Vše má své hranice a podle mého názoru je nesmysl si myslet, že oni je nemají. Mají, jen více zvrácené a posunuté úplně jinam, než zbytek klubů.

Silva, Nasri, Cavani, Lavezzi, Van Persie, Balotelli, Tevéz, Aguero už je nereálné

Reagovat
Pinturicchio

zkus to ještě jednou

Reagovat
Jajinek

zase nevidím souvislost

Reagovat
Pinturicchio

Odpovídám ti stejně arogantně, jako ty Yankovi, jehož argument je navíc relevantější než Tvůj.

Reagovat
Jajinek

ty jsi zato nepředložil v této diskuzi ani jediný. Jen se opět uchyluješ k osobním útokům, ve kterých mé argumenty a příspěvky s někým srovnáváš a hodnotíš můj smysl pro humor. Úplnou idiocii jsem podle mě nenapsal a jsou tu i tací, co mi dali za pravdu.

O relevanci mého argumentu by pak měl rozhodnout někdo jiný, než člověk (jak trefně poznamnela Rino), jehož největší přínos pro tento web je vychytávíní 100vých příspěvků.

(ten poslední odstavec budiž ukázkou toho, že osobní útoky by mi také šly )

Reagovat
Pinturicchio

Ohánět se osobním útokem někoho jiného? . Uvedl, prozatímní chování City na přestupovém trhu po příchodu šejků + Manciniho prohlášení ( což je, jak určitě uznáš, víc, než tvé přesvědčení )

Reagovat
Jajinek

já se naopak sanžil vysvětlit, že i to chování mělo své hranice a nikdy nešli za ně. Sice měli kádr přecpaný, ale tak jak naznačuješ ty, právě nikdy ne a když to hrozilo, poposílali hráče na hostování. Jejich dosavadní chování na trhu spíše koresponduje s mou myšlenkou, že sice magalomani jsou, ale s určitým limitem, než s tvou myšlenkou, že jsou megalomani bezlimitní a těch 6 útočníků by do kádru nacpali...

Reagovat
Pinturicchio

Nakupují tak, že "průměrné hráče" prodají, nakoupí špičku, ted budou prodávat 3 útočníky. Navíc, jak psal Juveman, budou chtít prorazit i v CHL, což v kombinaci s Manciniho uvažovaním znamená jediné.

Reagovat
Jajinek

já samozřejmě neříkám, že Persieho, Cavaniho i Lavezziho, nebo jím obdobné nekoupí...od toho jsem taky psal, že bych se nedivil, kdyby lovili i Zlatana. Jen říkám, že ke 3 nákupům přijdou třeba 2 odchody... Prostě se ohrazuji proti těm 6ti útočníkům top kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se tu bavite o City, neco jsem zase cetl o De Rossim. Jaka je sance, ze by moh z Rima odejit?

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě malá. Podepsal novou smlouvu, chce být stejně významnou postavou pro AS jako Totti, pokud přijde Montella, tak De Rossi bude jeden z hráčů, kolem kterých to postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Ono to totiz vypada, ze Bob bude hledat vehlasnejsiho partaka (nez je Barry) k Touremu.

Reagovat
smazaný uživatel

já to napsal s nadsázkou, ale v podstatě si za tím stojím, City je jedno kolik hráčů mají, když budou chtít někoho koupit, nebudou se ohlížet na koncepci, volný místo, vhodné doplnění týmu, prostě zkoupí všechno dobré co běhá po trávě

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně mě překvapuje, že Jajinek argumentuje nějakou "hranicí u City", ... to je stejný argument, jako ten Yankův, kde všichni víme, že tahle vyjádření v podstatě nic neznamenají, respektive může se to ze dne na den změnit.

Reagovat
Jajinek

ať dělám co dělám, tak tuhle věu naprosto nechápu

Reagovat
Pinturicchio

Že ten tvůj argument s tou "hranicí pro City" má stejnou váhu, jako Yankův argument, kde se opírá o ta prohlášení.

Reagovat
Jajinek

no to jsem pochopil, ale nějak v tom nevidím tu souvislost.

Jinak ale klasický příspěvek z Tvojí strany...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To se musim priznat ani ja tohle srovnani nechapu samozrjme mas pravdu v tom, ze City zadny hranice v nakupovani nemaji

Reagovat
lnterista

Myslis ze budou tak blaznive porad utracet? To je blbost...proste jenom chteli rychle vystrelit nahoru tak museli nakoupit to je jasny...trochu stabilizuji kadr a pujdou normalni cestou velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

budou, i Mancini to potvrdil, navíc ten neúspěch v CHL je vyhecuje

Reagovat
Pinturicchio

Ta přestavba kádru ještě není hotová, myslím, že budou bláznit i letos ( řekl to i Mancini, kdy v situaci, kdy se mu zranili dva nebo tři hráči, řekl, že ještě nemá kompletní kádr a bude znovu nakupovat )

Reagovat
lnterista

jj to verim ze budou jeste letos blaznit ale neverim ze se z toho stane tradice

Reagovat
Pinturicchio

Chovat se tak nebudou pořád, dostanou se do fáze, kdy každý post v sestavě bude obsazen 2-3 TOP hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jejich jediná možná hranice, nebo nový trenér, kterej nerad utrácí za každou cenu jak v FMku

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jen toho Lavezziho z Neapole, když už... Pochybuju, že De Laurentis každý rok drží všechny opory jen, aby 2 z nich prodal naráz za jedno mercato.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase me neberte za slovo taky pochybuju ze City koupi i Lavezziho i Cavaniho, jen me jde o to zveliceni.. to ze koupi jednoho utocnika, pro ne neni argument 'a dost' kdyz si Mancini ukaze privedou mu klidne dalsich 5 hracu..

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá, mě by té Neapole bylo jinak líto, každý by je kupoval, co tak pořád čtu ale zase souhlasím spíš s Jajinkem, i v man City vědí, že všeho moc škodí. Budou muset někoho pustit(Džeko, Mario?, Tevez?) aby mohli jinou bombu přivést.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto jsem chtěl Neapol v LM, jinak by mi byli šumák, ale nechci aby je opustili hvězdy především Lavezzi a už vůbec ne aby odešli pryč z Calcia. S tím City nevím, samozřejmě, nemám je rád, takže je vidím hůř než doopravdy jsou, ale za tím, že skoupí půlku Evropy když budou chtít si stojím. Samozřejmě, budou muset někoho prodat, ale už loni když koupili Aguera s Nasrim, nebrali ohled na Džeka, Tevéze, Silvu, Milnera, Johnsona,.. museli vyhodit Adebayora a další, a to nehrál tak špatně, vyskytá se paralela s Džekem letos, ten hráč by tam klidně mohl hrát, ale pro ně to není dost, takže koupí Lavezziho nebo Van Persieho místo něj, jen proto, že ti hráči budou k mání, ne proto, že se jim hodí do koncepce. Takže pokud teď vyplatí Lavezziho, za měsíc Van Persie oznámí, že neprodlouží, tak půjdou po něm stůj co stůj a nebudou brát ohled na Tevéze, Balotelliho, Džeka, Lavezziho, prostě ho koupí a pak teprve budou řešit, zda to není už příliš..

Reagovat
smazaný uživatel

Zárateho bych neodepisoval, je hodně šikovnej na míči a když mu trenéři dali šanci, tak hrál dobře! A Castaignos je pořád ještě 92 ročník, tak neříkej že nemá potenciál. Forlána mám rád a myslím si, že když bude hrát pravidelně a budou se mu vyhýbat zranění, tak pro tým určitě přínosem bude!

Reagovat
Jajinek

asi to bude reakce na mě.

Zarate v této sez=oně odehrál dobře tak 15 minut. Pár gólů na tom nic nezmění. Hráč, který je silný na míči, ho nesmí v 90% ztratit a nebo zadrbat útočnou akci. On sice naoko dokáže zahrát dobře, ale při podrobnějším zkoumání člověk zjistí, že jeho prospěšnost pro hru mužstva je zcela nulová.

Co se týče Castaignose, tam jsem to asi napsal špatně. Je možné, že se jednou v lize prosadí (i když si to nemyslím), ale rozhodně to nebude za rok v Interu. Musí jít někam na hostování nebo na přestup a vyhrát se. Z tohoto pohledu je pro něj další rok v Interu smrt. Potenciál zahrát v další sezóně (tak byl myšlen i ten příspěvek) má větší Forlán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si si teda pomohol.... ale netrápi ma to, Diega som vždy zbožňoval z repre a fandil som mu, pokým neprestúpil do Interu....quote the Raven, nevermore....

Reagovat
Filip12

tohodle hráče sem si poslední dobou oblíbil začalo to po výhře Atletica v EL a pokračovalo na MS je to velký Bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Nic z toho není pravda, reaguje Forlán na spekulace a chce dál střílet góly za Inter Milán.

Reagovat
Filipow

Měl by jít do Vilarrealu, nahradit Nilmara / Rossiho.

Reagovat
Pinturicchio

OT : Andrea Barzagli prodloužil smlouvu do roku 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Mezzaroma: "Destro má cenu 20 milionů"... ten to už roztáčí

Reagovat
10

Ghirardi: "Giovinco má cenu 40 milionů."

Reagovat
Jajinek

Zamparini "Abel Hernandez má cenu 60 milionů a trenér mého týmu nemá cenu vůbec žádnou!"

Reagovat
Pinturicchio

Tohle nejspíš neřekl, ty dvě předchozí opravdu zazněly.

Reagovat
Jajinek

neříkej...co to dneska vyvádíš?...

Reagovat
Pinturicchio

Není to vtipné, toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, nebijte se tady

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
Pinturicchio

* Teda, mně to nepřišlo vtipné.

Reagovat
10

moc bych se nesmál, tuhle částku říkal i k Pastoremu, nakonec dostal 50

Reagovat
smazaný uživatel

a De Laurentis tomu nasadí korunu se 100 milionovým Marekiarem

Reagovat
lnterista

a Lavezzi pak za Obiho a neco na kavu

Reagovat
smazaný uživatel

u něho to začalo

Reagovat
Shevchenko

Výsledky Serie A a Coppy na fóru.

Reagovat
stuff

OT: to naozaj bude podla Vas toto leto Dzeko na predaj?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
stuff

a v Juve by sa nam nepacil?

Reagovat
Pinturicchio

Je to moneybitch a dřevák.

Reagovat
stuff

podla mna drevak nie je, len nedostava dost priestoru... vidim v nom vacsi potencial ako v Cavanim

Reagovat
Pinturicchio

To určitě ne. Cavani je superstřelec a adaptovaný na ligu. Byl bych zvědavý na jeho čísla u nás, pokud si budeme příští rok vypracovávat tolik šancí, jako letos.

Reagovat
Tomanatura

To jako jak jsi na to dosel?

Reagovat
Pinturicchio

Dřeváka byl v nadsázce. Ale mě pořád leží v žaludku to, že místo toho, aby počkal ještě půl roku v Německu a v létě šel k nám, tak šel do City ( klidně to přiznám, mluví ze mě uražená hrdost )

Reagovat
Tomanatura

vzdyt si polepsil ve vsech smerech, to za soucasne situace nemuzes zazlivat nikomu.

Reagovat
Pinturicchio

No, je to dětinské, ale naštvalo mě to, o to víc po tom všem, co řekl ( jak chce do Itálie, jedině Juventus, atd. ). Nechci ho po tomhle v týmu, navíc nebude nejlevnější ( 20 řekněme? ) a takovou cenu nemá, po tom, co strávil sezonu "na lavičce".

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem vzdycky cetl tak jeho sen bylo AC

Reagovat
Tomanatura

jak muzes pozadovat min nez 20 za hrace, ktery ma za 30 odehranych zapasu u mistra PL prumer 108 minut na gol, kdyz pred rokem a pul tam dosel za 30+? To je kolosalni blbost, navic priklad Tevez ukazuje, ze City hrace pod cenou neproda. Jestli pujde, tak za nakupni cenu.

Reagovat
Pinturicchio

To byl čistě jen odhad, ... že City levně neprodává, jsem měl napsané a smazal to. Takovou cenu nemá, další důvod proč ho nekupovat. Za stejnou cenu může být Cavani nebo Higuain. Navíc, není to sice podstatné, ale Džeko je mi krajně nesympatický. At to beru z kterékoliv stránky, takže Džeko prostě ne.

Reagovat
Tomanatura

nevidim jedinou vec, ve ktere by byl Higuain pred Dzekem, krome zvyku hrat ve velkoklubu samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
Tomanatura

nepul oci a hod mi protinazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se ohánět statistikama, protože každý hraje jinou soutěž, ale výběr místa, čich na góly, technika jednoznačně hraje ve prospěch Pipity, a když už trošku statistiky tak Higuaín už dobrý 4 roky bojuje o nejlepšího střelce ligy, když pominu loňskou půlroční pauzu. Sice to má Džeko těžký se prosadit v City, kde je Mancinimu málo i hattrick v zápase, ale naplno se pořádně za rok a půl nedostal do základu a nutno podotknout, že letos Higuaín byl až druhá volba do útoku za Karimem, stejně dal o jednu branku víc. Nastejno jsou možná v tom, že ani jeden není rozdílový hráč, který by vzal míč a rozhodl utkání, když se zbytku nedaří..

Reagovat
smazaný uživatel

+ jsem zapomněl dodat, že z toho co jsem měl možnost vidět, Higuaín se spíš umí zapojit do kombinace, při přechodu, ať už rychlým, či pomalým, do útoku, Džekovi můžeš více méně půjčit balón jen ve vápně a nejlépe na hlavu

Reagovat
Tomanatura

ale vzdyt to vsechno umi Dzeko taky, coz potvrdi kazdy bundesligovy fanousek. Ani v City s tim takovy problem nema. To by me fakt zajimalo, odkud se vzalo, ze jen umi stat ve vapne. A kor, ze nejlepe na hlavu, tim vyslovene varis z vody, jelikoz on ve vzduchu neni zadne terno. Navic pro Edina naprosot jasne hraje pomer promenenych tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co se mi na Edinovi líbí je, že umí oběma nohama, jestli hlavičkovat neumí, o to hůř, při jeho výšce se to očekává.. v bundeslize měl skvělýho parťáka Grafitého, jakmile odešla forma Grafiteho, odešla půlka formy Džeka a taky půlka jeho gólu, jak i dokazují statistiky. Chceš mi říct, že Džeko je lepší, nebo při nejmenším srovnatelnej s Higuaínem co se týče hry po zemi, nahrávkách do nohy, zapojování se do kombinací už od půlky hřiště? Nebo mi chceš tvdit, že je stejně rychlej? Prostě jak napsal vandertom, Gonzalo je fotbalovější, ať se Džeka budeš zastávat sebe víc, zároveň ale netvrdím, že Džeko je kotyto, co umí jenom hlavičkovat, to je jenom tvůj dojem, že si to o něm myslím/myslíme..

Tím posazením na hlavu jsem narážel na jeho přednosti a tou je výška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednom čase máš obľúbeného tohto smajlíka ako pozerám. Muheheheeee A dám ešte jedného radšej dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si?

Reagovat
smazaný uživatel

Znova si vtipný Si mi ukradol akurát otázku :P :P Plus dám tvojho smajlíka

Reagovat
smazaný uživatel

idiot, nemá cenu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

To ma má ako naštvať? Keď chceš, stretneme sa a dáme si férovku, čo ty na to? Nie takto za pc alebo nb machrovať ty zbabelec

Reagovat
Shevchenko

Neříkal jsi, že jedeš na dovolenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ee. Lúčil som sa so sezónou.

Reagovat
Tomanatura

zrovna od tebe bych necekal reakci ala ten, kdo na tebe reaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to byla moje první rekace. Gonzalo mi přijde fotbalovější. Edin je takovej Ruud. Bijec do vápna. Gonzalo je rychlejší, techničtější, víc do kombinace, pro tým. Edin je silnější, je vyšši, ma lepši postavu, takovej tvrdej. Gonzalo je takovej španělskej, Edin takovej anglickej, esi mi rozumíš. No, taky když přišel Gonzalo do Realu, tak byl skoro všem pro smich, a jak se vypracoval? V miláčka tribun, v Madridistu, kapitána. To Edin mi nepřijde jako nějakej srdcař, možná tak k penězum. No a taky si myslím, že sme se o tomto srovnání vubec nemuseli bavit, kdyby se GH nezranil, tak je v Realu pořád jednička a srovnaval by se Edin s Karimem. Takovyhle stupidni spekulace o odchodu GH by se nikdy nevyrojili. Bohužel.

No Gonzalo je pro mě venkovni hráč, s ním v sestavě jsme vyhrali venku většinu zapasu, samozřemě je to diky Di Mariovi taky, ale ta sehranost brejku ADM s GH je neskutečna. Doma když tlači Real soupeře, tak je tam platnější Karim. Nevím kde by Real hledal lepší utočnou dvojici. No ale to už nepatři k Edinovi.

Reagovat
Tomanatura

ja ti nevim. Zda se mi, ze soudite podle Edinovych zapasu v Anglii, kde zatim neexceluje (mozna ani nebude), ale presne takto zase vypada Pipita v repre. Tam bys do nej taky nerekl, ze je buhvijak rychly, technicky nebo dokonce do kombinace, kdyz se za 90 minut dotkne 5x balonu, pricemz 4x ho posle na tribunu. A to mi prijde nefer. Edin prokazal v Bundeslize, ze ma techniku, ze se dokaze zapojovat do kombinace, umi vystrelit z dalky, podrzet balon, rozehrat, nebo asistovat. V tymu, se kterym byl sehrany. O Gomezovi tedka taky spousta lidi rekne, ze umi jen stat ve vapne, ale pravdou je, ze ve Stuttgartu byl jinym typem utocnika, vic drzel balon, vic hral s tymem. Pote ale narazis na jineho trenera, ktery po tobe chce neco jine a musis zmenit hru. Tak, jako to je s Dzekem v City. Nerikam, ze to je chyba Manciniho, ze nehraje, Edin na tom ma svuj dil viny a o tom se vubec nebavime, chci tim naznacit, ze porovnani bundesligoveho Dzeka a madridskeho Higuaina pro me vychazi minimalne vyrovnane.

To je take odpoved na Juvemana.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem hodně četl kritiku na GH v repre. Taky mi přijde, že tam hraje nějak jinak než v Madridu. Čím to je, trenerem? nebo stylem hry? očekáváním ?

Když se zamyslím nad tím Edinem, tak si pamatuju, když hral za Vlky ještě v LM, tak byl takový vudči osobnost v tom utoku, v ofenzivě. V Anglii to tak neni, je to možna aj tim? Nebo že se v Anglii smazal ten rozdil, diky němuž šel z BL do PL ?

Reagovat
Tomanatura

tam je to proste vsim moznym, od psychiky po trenera. Pipita si zvykl na Madrid, szit se s necim jako repre Arg musi byt mimoradne tezke pro kazdeho, kor kdyz on reprezentuje vlastne maximalne 3 roky. U Dzeka je to podobne, taky jeste stale neni poradne adaptovany na PL (a spis mu ani tolik nesedi, no), hlavne rychlost hry mu dela problemy. To treba Kunovi vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že jsem ho v BL skoro neviděl, pokud umí to co říkáš, tak je to skvělý, ale v tom případě v City buď hraje úplně jinej Džeko, nebo z něho jiného Džeka udělali, což je škoda, protože tenhle Edin se mi nelíbí.. s tím Higuaínem v repre máš pravdu, ale tam zase prd i Messi, to je pak těžký..

Reagovat
stuff

uplne suhlasim, city nechce zo seba robit chujov a nebude predavat pod cenu, ale podla mna Dzeko pre utok juve by bol najjednoduchsou z ponukanych variant a isto jedna z najkvalitnejsich.. Nevidim pred nim ani Higuaina ani Cavaniho

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, nalijme si čistého vína i my jsme se rozhodovali mezi Krasičem a Džekem a vybrali jsme si Miloše, možná se cítil ukřivděný stejně jako teď my.. Ale stejně ho nechci, podle mě to není TOP

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

O Dzekovi se to léto, kdy přišel Milos, nejednalo, pokud se dobře pamatuju. Téma Dzeko přišlo na přetřes až v zimě. Jenže on chtěl za každou cenu pryč z Německa, tak se vykašlal na Itálii ( kam několikrát vyjádřil touhu přestoupit ) a šel do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, v zimě roku 2010 jedna o přestupu do AC, to nevyšlo a v létě jsme o něj měli enormní zájem my, jenomže, v létě roku 2010 přišlo zavedení skvělýho pravidla o koupi jen jednoho hráče mimo EU a chtěl se přivést jak Krasič, tak Džeko, oba se domlouvali a rozhodovat se mělo podle usmlouvané ceny, pokud si dobře pamatuju, ještě se taky řešilo, zda se kvóta nákupu přeci jen nezvýší na 2 hráče mimo EU, nakonec se přivedl Miloš a Džekovi bylo přislíbeno, že ho koupíme za rok, tudíž v létě 2011, jenže to nevydržel, tak moc chtěl pryč, že nakonec kývl na tučnou nabídku šejků..

Reagovat
Pinturicchio

Koukal jsem na to a máš pravdu, ... tím spíš ať jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto ho nechci, navíc ani v tom Man City mě nepřesvědčil, a připadá mi pro Conteho hru málo pohyblivej

Reagovat
smazaný uživatel

to si pamatuju, protože už tehdy se skloňovalo jméno Elia a byl jsem pro, aby se přivedl Elia s Džekem, místo Krasiče

Reagovat
Pinturicchio

Jo, tenkrát jsem Eliu chtěl, na MS se mi líbil.

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Bez mihnutí oka bych ho pustil a jako náhradu podepsal Pizarra na 1+1....

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že Jajča znova poučuje

Reagovat
Jajinek

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forlan sa nemoze brat ani ako zla investicia a ani ako vhodna posila..mozno sa predalo zas o par dresov viac s jeho menom.inac celé zleee ako MM posledne transf..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele