Owen podstoupí dvě operace

27.09.2007, 13:01
Aktuality
Michaela Owena čekají další dvě operace. V loňském roce musel dvakrát pod nůž s kolenem, nyní se chirurgické zákroky zaměří na kýlu a třísla. V prvním případě jde o preventivní zákrok, ten druhý by pak měl spravit třícentimetrovou trhlinu a definitivně vyřešit hráčovy přetrvávající problémy s třísly...

"Michael byl u specialisty v Manchesteru a ten mu doporučil posílit žaludeční linii, přičemž by spravil trhlinu na přitahovači. Hlavní myšlenkou je předejít kýle. Poslední věcí, kterou bychom potřebovali, až se za tři týdny vrátí, by bylo, aby si okamžitě přivodil problémy s kýlou. Snad nebude mimo hru příliš dlouho, ale je to relativně jednoduchá procedura," prozradil manažer Newcastlu Sam Allardyce.

Pokud by se v Anglii měl volit fotbalista s největší smůlou na zranění, spousta hlasujících by svým prstem ukázala právě na Owena. Kvůli přetrženým kolenním vazům přišel téměř o celou loňskou sezonu, v ročníku 2007/2008 ho zase pronásledují svalové potíže. V polovině července si poranil stehenní sval, nyní si zase natrhl tříslo.

27letý fotbalista s určitostí přijde o blížící se kvalifikační duely o postup na ME 2008 proti Estonsku a především Rusku. Závěrečný domácí duel s Chorvatskem by měl stihnout.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to veliká škoda, o repre mi ani tak nejde ale jde mi o Newcastl Mi tak trochu připadá jako náš Baroš nebo Rosa, tak velice náchylní ke zranění.

Reagovat
HOST*cristi17

jj to s tebou souhlasím , nemůže být špice anglické ligy pořád jen o první čtyřce ale to se rychle mění a Newcastle si ještě řekne o ligu mistrů a nebo pohár uefa. A to se bude pořád a pořád zlepšovat

Reagovat
HOST*cristi17

jakmile se Owen vrati na plac tak uz bude jako znovu narozeny a tymy se o nej porvou to mi veřte

Reagovat
smazaný uživatel

No ja jen doufam ze tohle je jeho posledni operace,protoze to uz by bylo na nej tech zraneni fakt moc.

Reagovat
HOST*

Owen to som čakal

Reagovat
anonym

A já čekal,že do diskuze zase napíše nějakej blbec,gratuluji,chytl ses ...

Reagovat
HOST*

Owen si to zaslúži a zaslúžil by si aj Viduka aj celé hnusné Newcastle fúúújjjjjjj.

Tottenham Hotspurs GOGOGO načliape im v tabuľke jednoznačne ako každý rok aj tento rok bude Tottenham Hotspurs lepší v Premier League ako Newcastle United!!!

Newcastle United -

Tottenham Hotspurs -

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ľúto Teba a Tvojho strachu z Newcastlu. A asi ozaj nebudeš veľmi zdravý, keď praješ hráčom, aby sa zranili. Až mi zastal nad Tebou rozum.

Reagovat
HOST*Radys

...vole

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás budem mít vždycky ty joudo. Nějak vás nemůžu najít v tabulce... jo už vás mám... vy jste až tak dole a to jde?

Reagovat
HOST*

Hele ty si asi tak trochu mental, kdyz prejes lidem aby byli zraneni, Michael Owen pred par lety mel nejakou tu zlatou kopacku nebo neco takovyho (udeluje se nej. hraci na svete podle uplynule sezony) no asi tak. Kdyby mel Michael alespon trochu stesti se zdravim dnes by byl na tuty nej. utocnik na svete.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele