Osimhen se soustředí na působení v Neapoli a chválí spoluhráče Kvaraccheliju

07.03.2023, 14:56
Aktuality
Victor Osimhen (© AFP)

Neapol kráčí za ziskem mistrovského Scudetta a velký podíl na tom má nejlepší střelec probíhajícího ročníku Serie A Victor Osimhen. Nigerijský útočník si vysloužil pozornost klubů ze zahraničí, myšlenky na změnu dresu se mu ale hlavou minimálně pro tuto chvíli nehoní...

Neapol má na čele tabulky patnáctibodový náskok a Osimhen nastřádal už devatenáct ligových tref. Jeho výkony sleduje Atlético Madrid a na seznamu ho má hned několik anglických klubů.

"Hrát Serii A je pro mě skvělé. Lidé považují Premier League za nejlepší soutěž na světě, já na to ale v tuto chvíli nemyslím, sám nevím, co se stane," prohlásil.

"Tvrdě pracuji a jsem rád, že mohu hrát za Neapol. Vydávám ze sebe to nejlepší, abych dosáhl cílů. Jednou možná budu hrát v Premier League, teď si ovšem užívám letošní sezonu. Serie A pro mě zůstává velkou výzvou, v porovnání s dalšími soutěžemi má jiné charakteristiky. A má své fanoušky, neustále cítíte jejich podporu. V tomto ohledu je pro mě tou nejlepší ligou," pokračoval.

Dalším tahounem produktivní neapolské ofenzívy je Chviča Kvaracchelija. 22letý gruzínský záložník se v lize trefil desetkrát, dva zásahy přidal v Lize mistrů.

"Je to skvělý kluk, pochopil jsem to okamžitě. V kabině ho mají rádi všichni a nejenom na základě toho, co předvádí na hřišti, ale i mimo něj. Podle mého názoru může v nadcházejících letech vyhrát Zlatý míč, snad svými výkony pomůže Neapoli ke spoustě úspěchů," doufá Osimhen.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osimhen United, Kvara Arsenal?

Reagovat
sergi

Skôr by somsi vedel predstaviť Osiho v Arsenale.

Reagovat
Seydou Doumbia

zase zbytečný, arsenal není tým co by se vysral na nkietaha s balogunem, navíc tam je jesus

Reagovat
SunFells

Mmm, nesuď jaký je Arsenal klub, když způsoby se mění. Arsenal určitě nějaké hráče zprofituje a ten přístup je teď trochu více nekompromisní.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jesus přišel před sezonou, Balogun je nejlepší střelec Ligue 1 a váš klenot a Nkietah taky nehrál špatně...s tím jak dávate šanci mladým mi tam úplně přestup za kilo na hrot nesedí aktuálně...způsoby se mění, ale nečekám že se to ze dne na den změní, očekávám že se spíš o něj porvou chelsea a united, to je taková klasika

Reagovat
SunFells

Přestup za kilo u útočníka nehrozí, já se bavím jen o prodejnosti Baloguna a Nketiaha. Obojí přichází v úvahu a ty způsoby nejsou ze dne na den, to už se děje déle, nyní jen jsou v kádru hráči o které je zájem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo tak mi šlo primárně o ten kup Osimhena, to jestli odejde Nkietah/Balogun mi už tak wtf nepříjde...kdo tedy z Arsenalu podle tebe odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše tipuji Chelsea. United jsou na prodej, neví co bude za půl roku a moc peněz majitelé v létě nejspíš neuvolní. Osimhen bude drahý a nebudou si moc dovolit uvalit všechno jen za něj. Jedině že by se prodej stihl ve velmi krátké době, že by už v létě investoval nový majitel, ale pochybuji. Glazeři chtějí přemrštěné peníze a ta vyjednávání, jestli dopadnou, tak budou dlouhá. Navíc jsem nedávno někde četl, že pořád je varianta, vzhledem ke zlepšeným výkonům týmu, že si nakonec klub nechají.

Reagovat
SunFells

Osimhen United ( ), Kvara Neapol

Reagovat
Salfovic

Neapol není tým, co by své hvězdy hned prodával.

Reagovat
Shevchenko

a ještě do Arsenalu, to určitě

Reagovat
Front hell

Reagovat
Martin9719

Můj tip je, že pokud nepřijde nabídka min. 100 mega tak min. Osimhen nikam nepůjde. Koulibaly šel vlastně taky až po letech když bylo milion spekulací za ty roky a nakonec ho pustili až když byl výkonnostně spíš za Zenitem.

Reagovat
Ladas321

Osimhen tak 150 mega.

Reagovat
Martin9719

Dost možná.

Reagovat
hyper01

Oba do Chelsea Do United pošleme Aubameyanga a do Arsenalu Pulisiće

Reagovat
Front hell

Určitě chcou hrát o střed tabulky v PL.

Reagovat
hyper01

Vy jste tak hráli posledních 10 let a nevadilo vám to

Reagovat
Front hell

Nám né,ale o fanoušcích se tady nebavíme

Reagovat
10

Chelsea podle mě vezme Vlahoviće, lepší náhradu za Lukakua nenajdou

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně at vlahovice nekoupí bayern prosím

Reagovat
10

jak jste spokojený s De Ligtem?

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele paráda kámo, moc dobrý obchod umíme ho ve své hře využít a hraje lépe než u vás, nemám výtky...s Upamecanem si sedli

Reagovat
SunFells

Proč?

Reagovat
Gunner14

Za 20 vezmeme Mounta na lavicku

Reagovat
Shevchenko

Nikam nepůjdou

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Martin9719

Pro nás ideální, dynamický, rychlý a pracovitý typ útočníka co má navíc skvělý výskok a dokáže dát hodně gólů i hlavou. Serie A ale na druhou stranu není tak rychlá jako PL, což mu může dělat min třeba první sezonu problémy a otázka zda potom nevypadne ze sestavy. Ale de Laurentis nemá rozhodně velkej důvod prodávat zvlášť po případným titulu a letos v LM min. čtvrtfinále, takže?

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete 150m a prodá rád.

Reagovat
Uwe háže buly

Dost pochybuju, že by šlo od italského mistra hned po první povedené sezóně.

Reagovat
Ranoth

Preco by Osimhen chodil do horsieho ?

Reagovat
Ladas321

Kvara Real Madrid a Osimhnen ať si jde kam chce.

Reagovat
FORZAMILAN

Co by dělal v takovým paklubu jako je Čelzí, on si počká, ten má na lepší

Reagovat
Zark

Osimhen Brentford, Kvara Šefýld

Reagovat
smazaný uživatel

Kvara ale spíš na lavku, mají na ten post přetlak. Ale za ty drobné, cca 70M, je to pro Šefýld fajn.

Reagovat
Zark

za to dnes chodí kdekdo, s takovou cenovkou to na základ asi nebude, no.

Serie A ale na druhou stranu není tak rychlá jako PL, což mu může dělat min třeba první sezonu problémy a otázka zda potom nevypadne ze sestavy

Reagovat
Seydou Doumbia

Oba zůstanou, Osimhen následně za rok, dva do Realu náhrada za Benzemu?

Reagovat
Ladas321

Náhrada za Benzemu bude Haaland. V City bude mít výkupní klauzuli na 200 mega a za ty dva roky si uvědomí, že v City tráva neroste. Kdyby Haaland chtěl zůstat v City, tak by netrval na klauzuli, takže já to vidím naprosto jednoznačně.

Reagovat
LyEX

Všetky zúčastnene strany, vrátane jeho novej agentky vyvrátili špekulácie o výkupnej klauzule, ale je vidieť, že ako sa informácie v novodobom svete šíria, fámy zvyčajne prehlušia fakty.

Reagovat
Ladas321

Nic takové jsem nenašel. Podle všech dostupných informaci bude mít od roku 2024 platnou výkupní klauzuli pro kluby mimo Anglii. Jestli si ty náhodou neslyšel nějaký fám.

Reagovat
O.Giroud

a Kim min Jae Liverpool

Reagovat
Arnar Resmusonn

Doufám že oba dva nikam nepůjdou, aspoň další dvě sezóny. Jsou to dvě turba , které profitují s vzájemné spolupráce. Radost sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že letos už to Špalek konečně dotáhne. Hodně by mě zajímalo, jestli to dokáže zopakovat, ten kádr je furt strašně mladý, potřebují jen jednoho stopera, možná jeden kraj a záložníka a neprodávat.

Elmas a Raspa můžou hrát mnohem větší roli.

AS stejně na titul mít nebude takže mi vůbec nevadí, že bude pár let Itálii vládnout Neapol

Reagovat
10

Na hlavní stránce Tuttosport dneska "-15 bodů bude vráceno Juventusu". Jde o vyjádření právníka Pierluigi Matery, který se podílel na tvorbě https://www.figc.it/it/federazione/norme/codice-di-giustizia-sportiva/. Mj. říká, že je to postavené víc na senzacechtivosti žalobce než na faktech, protože ty argumenty s Paraticiho notýskem atd. jsou překroucené.

To jsem na to zvědav, každopádně to je slušný ovlivnění soutěže, pokud se tady bude takhle šachovat uprostřed ligy s 15 bodama a pak to třeba v květnu vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reálně uděláte víc bodů s tím mankem než kdybyste byli furt na plných, takže to ještě zvýhodní Juventus a po vrácení jasná dvojka

Reagovat
10

Na to si přišel jak? Vždyť bezprostřední reakce na ten odečet byla remíza s Atalantou a prohra s Monzou.

Tohle možná fungovalo na předchozí generaci, když byl na lavičce Conte a dokázal je vyburcovat, jako když jsou ve válce proti všem. Na tenhle tým to má spíš negativní vliv, protože jsou to labilní děti...

Reagovat
10

Mluvil o tom v týdnu Cap: "When they take away something that you've won on the pitch it gnaws at you, I went through it with Calciopoli.

"In that case, the coach must be a good psychologist. I would make my players feel alone against the world, I would tell them that they are against the system.

"I would make them angry."

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Pruser je, ze aj tak budeme za korupcnikov. Zase sme to podplatili, Juve sa vzdy vsetko prepecie atd.

Ak sa dokaze nevina a ze to bolo vykonstruovane, chce to poriadnu zalobu a odskodnenie za poskodenie mena.

Reagovat
10

to není průser, na to si člověk zvykne

po CP je naivní si myslet, že by ten klub přešel do protiútoku, když to neudělal ani tenkrát a jedinej, kdo se dodnes brání, je sám Moggi

Reagovat
DelPiero137

Ja by som cakal ze po CP sa poucia a nebudu cakat kym sa verdikt premlci chapem ze by sme nasrali este viac hlav tam hore, ale preco nie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele