Origi si dokáže představit lednový odchod do Liverpoolu

14.11.2014, 11:56
Aktuality
Divock Origi během letní přestávky odešel z Lille do Liverpoolu, ten však nadějného belgického útočníka ještě na letošní sezónu zapůjčil do LOSC formou hostování. Nyní se ale objevily spekulace, že by se mohl Origi k Reds stěhovat již v zimě, čemuž se nebrání...

Origi na sebe výrazně upozornil během mistrovství světa, kde postupně ze základní sestavy vytlačil nevýrazného Romelu Lukakua a během pěti zápasů, do kterých zasáhl, se jednou zapsal i do střelecké listiny. Následně pak stále teprve 19letého útočníka získal Liverpool.

Do nabité sestavy by se však belgický reprezentant prosazoval těžko a také kvůli tomu do vedení anglického celku nechalo pro tuto sezónu ještě ve Francii. Klubu od řeky Mersey se však nedaří a to by mohlo Origiho příchod urychlit. "Rozhodnutí nezáleží na mě. Pokud se ale Lille rozhodně, že mě nechá jít už v zimě, nebudu se tomuto kroku bránit," prohlásil ke spekulacím Origi.

Útočníkům Reds se v této sezóně skutečně dvakrát nedaří. Daniel Sturridge je více ne marodce než na trávníku a posila Mario Balotelli se vyloženě trápí. "Pokud by záleželo pouze na mě, rád bych se přesunul do Liverpoolu co nejdříve," uvedl Belgičan. "Nemůžu se dočkat, až budu hrát Premier League," doplnil Origi, jenž během této sezóny zaznamenal tři ligové góly.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele