ONLINE: V Anglii se zavírá letní přestupové okno

01.09.2015, 09:02
Aktuality
Srpen odvál letní vánek a dnes si můžeme užít poslední tropický den. Kromě opalování a válení se u bazénu však fanoušci Premier League musí výrazně zbystřit - dnes v 19 hodin totiž v Anglii končí přestupové léto. Jako obvykle se v Deadline Day můžeme těšit na nespočet přestupů, radostí i zklamání. Sledujte online přenos na Eurofotbalu a nic vám neunikne!

Letošní léto má jednoznačně našlápnuto k tomu, aby překonalo loňský rekord v utrácení anglických klubů. Už včera se celky dostaly na cifru 740 milionů liber, a dá se tak očekávat, že 835 milionů na špičce dlouho nevydrží.

Tahounem Deadline Day by mohl být Manchester United, který včera suverénně ovládl všechny fotbalové portály i novinové listy. Nejprve předjednal přestup Anthonyho Martiala za 36 milionů liber, aby pak pobavil celý svět neopakovatelným závěrem ságy Davida De Gey a jeho přestupu do Realu Madrid. Adnan Januzaj kromě toho odešel na roční hostování do Borussie Dortmund.

Aby vám neuniklo vůbec nic, připomeneme v krátkosti i zbytek včerejších transferů. Z United odešel i Chicharito, jenž posílil Leverkusen, West Brom po Jonnym Evansovi zase posílil gólman Anders Lindegaard. Hawthorns naopak opustil Brown Ideye, někdejší nejdražší posila v historii klubu zamířila do řeckého Olympiakosu.

Sunderland vykoupil z Liverpoolu Fabia Boriniho, za Black Cats naopak minimálně sezónu nebude nastupovat Emanuele Giaccherini, jehož služby si zajistila italská Bologna. Stejná situace jako v případě Martiala a Man Utd platí i v Chelsea. Ta neuspěla při nákupu Johna Stonese z Evertonu, jako náplast si vyhlédla senegalského reprezentanta Papyho Djibolodjiho z Nantes.

09:00 OFICIÁLNĚ: Začínáme však jednou velmi zajímavou přestupovou novinkou. West Ham opět získal na roční hostování Alexe Songa z Barcelony!

09:05 Posilovat touží i nováček z Bournemouthu. Včera se spekulovalo o ročním hostování Jonathana De Guzmána, nyní je prý na zdravotní prohlídce útočník Glenn Murray z Crystal Palace.

09:13 Podle zpráv Skysports Southampton posílí Virgil van Dijk ze Celticu. Stoper prý už včera večer podstoupil lékařskou prohlídku a celý transfer za 11,5 milionu liber by měl být zkompletován dnes.

09:17 K velké rošádě se schyluje v Tottenhamu. Kohouti připustili, že se vzdají služeb Erika Lamely ve prospěch Marseille, ale pouze za předpokladu, že seženou náhradu. Tou by měl být Saido Berahino z WBA, které se ho ovšem vzdát nehodlá...

09:25 Jonathan Walters je na odchodu ze Stoke City. Irský reprezentant po příchodu Affelaye a Shaqiriho vypadl ze základní sestavy a požádal o přestup. Zájem má Norwich City.

09:29 West Ham hodlal přivést také útočníka Emmanuela Adebayora, který strádá v Tottenhamu. Chtěl ho však pouze na hostování, které už Kladiváři zcela naplnili. Kvótu tří hráčů zabrali Jenkinson, Lanzini a čerstvě Song. Padá tak i varianta roční výpůjčky Victora Mosese z Chelsea.

09:35 Útočníka neshání jen Manchester United, ale také Arsenal. Z různých zdrojů přicházejí informace, že Edinson Cavani z Paris Saint-Germain dnes odletí na zdravotní prohlídku, aby se ke Gunners připojil. Příliš šancí tomu však nedávám.

Obránce Crystal Palace Scott Dann mezitím sdělil pro BBC Radio 5 své dojmy z přestupových uzávěrek: "Třikrát jsem byl součástí Deadline Day transferu a můžu vám říct, že není nic hezkého být zaseknutý mezi dvěma kluby, které se vám snaží vyjednat ideální podmínky. Myslím, že si spousta hráčů dnes radši vypne telefony."

09:50 Existuje poměrně velká šance, že West Brom získá do konce přestupového období ještě jednu posilu. Na Hawthorns míří obránce José Enrique z Liverpoolu.

09:53 To jsou mi změny. West Ham nyní oznámil, že se blíží získání Victora Mosese z Chelsea na roční hostování. Ještě před chvílí přitom zablokovali Adebayorův příchod, jelikož prý naplnili hostovací kvótu. Docela rád bych se dopídil k oficiálním pravidlům hostování v Premier League...

V pravidlech FA se píše, že každý klub může v průběhu sezóny přivést na hostování maximálně 4 hráče. West Ham tak nejspíš při odmítání Adebayora už věděl, že zmíněným číslem 4 po Lanzinim, Jenkinsonovi a Songovu bude právě Moses.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 9 HODIN!

10:03 Glenn Murray mezitím dorazil na Goldsands Stadium. Uzavření obchodu tak překáží už pouze maličkosti.

10:07 OFICIÁLNĚ Everton oznámil příchod Ramira Funese Moriho. 24letý zadák posílí Toffees z argentinského River Plate, podepíše pětiletý kontrakt a bude stát 9,5 milionu liber.

10:19 Crystal Palace se dohodl z Bournemouthem na odstupném za Glenna Murrayho, tvrdí BBC. Do Selhurst Parku by mělo putovat pět milionů liber.

10:25 Watford nemá dost! Jejich nejnovější akvizice se má jmenovat Obbi Oularé, jehož agenti i rodiče už míří do Londýna. 19letý Oularé je útočníkem Brugg a belgické jednadvacítky. Správně, útočníkem...

10:31 Ramiro Funes Mori bude v Evertonu nosit dres s číslem 25. "Když jsem se doslechl o zájmu Evertonu, dvakrát jsem se nerozmýšlel. Hodlám odevzdat 100 procent pokaždé, kdy v jeho barvách nastoupím na trávník," nechal se slyšet Funes.

Dnes už Anthonyho Martiala zná celá Anglie, ještě včera však potenciální posila Manchesteru United nebyla tak hvězdným materiálem. "Abych byl upřímný, v neděli v letadle za mnou přišel Wayne Rooney a ptal se mě, kdo je Martial," prohlásil na francouzském reprezentačním srazu záložník Manchesteru United Morgan Schneiderlin.

10:41 Aston Villa poslala do Crystalu Palace nabídku za Dwighta Gayla. Vedení Eagles ji však odmítlo s tím, že je "stupidní".

10:48 Podle syna majitele West Hamu Jacka Sullivana je ohledně hostování Victora Mosese už vše hotovo. A slíbil další dvě posily do konce Deadline Day!

10:55 Alexandre Song bude ve West Hamu oblékat dres s číslem 4.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 8 HODIN!

11:04 Charlie Austin z QPR měl být jedním z nejžhavějších zboží na anglickém trhu, přičemž v červnu londýnský klub odmítl nabídku Leicesteru v hodnotě 12 milionů liber. Podle zdrojů Sky je Austin stále ‚neprodejný‘, případným favoritem na přestup je nicméně Crystal Palace následovaný Newcastlem.

11:13 OFICIÁLNĚ Miguel Layún opustil Watford. Mexický internacionál bude příští sezónu hrát v Portu, které má navíc možnost jej za rok vykoupit definitivně.

11:16 Jonathan De Guzmán nakonec Bournemouth neposílí. Cherries jej měli získat na hostování s opcí, podle zdrojů Sky však dohoda padla. Podle hráčova agenta neměl De Guzmán zájem odejít.

A jak zatím anglické kluby nakupovaly?

11:23 Zřejmě již bývalý útočník Hullu Nikica Jelavić už pózuje s dresem West Hamu. Čekáme na oficiální oznámení.

11:25 Činovníci La Ligy sdělili Sky Sports, že od Realu Madrid žádné dokumenty ohledně přestupu Davida De Gey vůbec nedostali.

11:29 Jakákoli šance Tottenhamu na získání Victora Wanyamy ze Southamptonu je, zdá se, pryč. Záložník odletěl na reprezentační sraz do daleké Keni.

11:31 Mathieu Flamini je v Arsenalu "navíc" a jeho odchod by nebyl překvapením. Zájem o Flaminiho služby má Galatasaray. Problém však je, že turecké kluby od včerejší osmnácté hodiny nesmějí nakupovat...

11:39 Zvláštní chování Watfordu na přestupovém trhu znamená konec pro českého reprezentanta Matěje Vydru. Alespoň pro letošek. Vydrovy služby si pro tuto sezónu přeje zajistit druholigový Reading, který Watfordu na oplátku pošle dva miliony liber.

11:49 Jelikož se momentálně v Premier League neděje vůbec nic, přijměte náhled do okénka Championship. Wolverhampton kupuje ze Swindonu ofenzivního obránce Nathana Byrnea za 1 milion liber. Celé 2 miliony ale Vlci inkasují za jiného zadáka Richarda Stearmana, který se stane posilou Fulhamu.

11:55 Samir Nasri údajně není spokojený s přílišnou konkurencí na svém postu v Manchesteru City. Spekuluje se tak o jeho odchodu z klubu, zájem má prý Juventus, který však již nemůže nakupovat.

K překonání loňského rekordu už chybí jen 45 milionů liber.

11:58 De Guzmán nevyšel a Bournemouth se poohlíží jinde. V hledáčku mu uvízl 19letý středopolař z River Plate Tomas Andrade, který byl dříve spojován i s Evertonem.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 7 HODIN! Ode mě je to pro tuto chvíli vše, příští tři hodiny vás bude svoji přítomností oblažovat můj kolega Tomáš Daníček.

12:05 OFICIÁLNĚ A já si dnešní šichtu vykopnu rovnou něčím oficiálním. Victor Moses jde v rámci Premier League hostovat již potřetí v řadě; tentokrát dokonce aniž by vytáhl paty z hlavního města Anglie. V Londýně bude po celou letošní sezonu navštěvovat tréninky West Hamu United.

12:10 Nutno dodat, že Victor Moses zároveň podepsal s Chelsea nový čtyřletý kontrakt, načež mu Guardian okamžitě prorokuje hostování v Leicesteru (2016-17) a Southamptonu (2017-18).

12:15 Ačkoliv se všeobecně má za to, že kauzu De Gea aktuálně "vyšetřuje" FIFA, podle Španělské fotbalové ligy (LFP) jde o nesmysl. "Pravidla jsou pro všechny stejná... FIFA tu nemá žádnou jurisdikci," citují LFP španělské noviny El Pais.

12:26 Arsenal dle Davida Ornsteina "prozkoumal pár možností, ale žádná jednání ani pořádně nenačal, natož aby se něčemu přiblížil". To zní jako klasický klidný deadline day pro fanouška Gunners; tentokrát žádné öziloviny.

12:28 Ve studiu Sky Sports již ke srovnání dvou hráčů používají hodnocení z Football Manageru. Výborně, kolik má Rooney na "zakončení"?

12:31 Jak by zřejmě napsal Tancredi Palmeri - BOMBAZO! - Manchester United se údajně blíží zisku 17letého obránce Regana Poolea z Newportu City za částku šplhající do závratné výše 400 tisíc liber. Informuje o tom Daily Mail.

12:37 A ještě jedna bomba ohledně Man Utd, tentokrát již beze špetky sarkasmu: podle nizozemského De Telegraaf se Red Devils chystají zaplatit 73 milionů liber za čerstvě jmenovaného kapitána nizozemské reprezentace Arjena Robbena. Dali byste podobnou částku raději za 31letého, nebo 19letého borce? Sophiina volba, že?

12:40 OFICIÁLNĚ West Ham jede. Tentokrát je to přesun Bilićova krajana Nikici Jelaviće, co se dočkalo finálního potvrzení. Dvouletá smlouva pro chorvatského útočníka, který si v Premier League moc moc užil jaro 2012 a od té doby sotva někoho přesvědčil. Na druhou stranu, za tři miliony liber se to asi nemůže nevyplatit.

12:44 OFICIÁLNĚ Nantes oznámilo, že Chelsea skutečně podepsala Papyho Djilobodjiho. Budou to čtyři roky a 2,7 milionů liber. Obligátní poznámku o bouchajícím šampáňu v Arnhemu si asi protentokrát můžu odpustit...

12:49 Fandové Manchesteru United, seřiďte si hodinky - za necelých 45 minut, ve 13:30, prezident Realu Madrid Florentino Pérez vystoupí na speciální tiskové konferenci. Doufejme, že pouze neplánuje oznámit úspěšnou instalaci nejnovější verze Microsoft Office...

12:51 Zdroje Sky Sports hovoří o zkompletované zdravotní prohlídce Joleona Lescotta v klubovém centru Aston Villy. V Birminghamu se má mimoto pohybovat také Dimitar Berbatov.

12:58 Respektovaný reportér Evening Standard James Olley, a podle všeho nejen on, přináší informaci o tom, že Papy Djilobodji byl v uplynulém týdnu nabídnut hned několika PL klubům. I takové WBA prý ohrnulo nos. Co tedy Chelsea přimělo k takovému nákupu?

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 6 HODIN!

13:06 Watford se zajímá o 19letého Obbiho Oulareho z Brugg; zajímavého to hráče. Na vysokou, silnou "devítku" chodí lecjaké skvělé reference, velký háček se však skrývá v jeho výdrži. "Během posledního roku se z toho stalo regulérní téma pro belgická média. Fyzioterapeuti v Bruggách na jeho výdrži makali po celou sezonu, ale Oulare stále není schopen dokončit jediný poločas. Křeče ho chytají i po 40 minutách," píše jistý Frederik de Brant Guardianu. Málokdy vídaná záležitost i na úrovni Hanspaulky...

13:13 Joe Ledley opustil reprezentační sraz Walesu a jede vyřizovat svou vlastní fotbalovou budoucnost. Ve hře je hostování ve West Bromwichi nebo Cardiffu. Pokud by snad někdo chtěl zkušeného středopolaře odkoupit natrvalo, musel by si připravit 4,5 miliony liber. Stálo by to za ten úctyhodný vous?

13:15 Malá aktualizace ohledně Josého Enriqueho: svého času opěvovaný levý bek Liverpoolu by se dle Tamworth Herald mohl za sedm milionů liber stěhovat do West Bromwiche. Jiný regionální zdroj, Sunderland Echo, pro změnu "nadržuje" vlastním Black Cats a bezpochyby zoufalému Dicku Advocaatovi.

13:19 Ne tak úplně přestupové info, ale zároveň info, které by určitým způsobem mohlo Bournemouth donutit k reakci na trhu: Twitterem se šíří poplašné zprávy o zranění Maxe Gradela, jež by ho mohlo vyřadit na celý půl rok.

13:22 Ha, ještě jeden - zcela protichůdný - update ohledně Josého Enriqueho. "West Brom popírá zvěsti, že by se snažil získat Josého Enriqueho z Liverpoolu. Dle mých informací se jednání mezi klubem a hráčem nikdy nedostaly do pokročilé fáze," hlásí Pat Murphy z BBC Radia 5.

13:26 Pokud hodláte uvěřit Andymu Hunterovi z Guardianu, potom vězte, že Everton si za Ramira Funese Moriho takovým způsobem připlatil (namísto původních 6,25 milionů to má být nakonec 9,5) prostě a jednoduše proto, že sám hráč měl smluvní nárok na 50 % přestupové částky. A Vánoce se přece pomalu blíží...

13:30 OFICIÁLNĚ Bývalý anglický reprezentant do 21 let a účastník nedávného Eura, stoper Liam Moore, ani nadcházející půlrok nestráví v prvoligovém Leicesteru. Místo toho bude do 4. ledna působit o patro níž, v Bristolu City.

13:31 Avizovaná Pérezova tiskovka by měla začít každou minutou. Dočkáme se rezignace nebo zapečetění přestupu?

13:35 DE GEA ZŮSTÁVÁ! Real Madrid se neodvolá; De Gea s Navasem zůstávají na místě.

13:39 Na oficiálních stránkách Ligue 1 již naskočil přestup Anthonyho Martiala z Monaka do Manchesteru United. I tahle sága se tedy patrně blíží konci.

13:42 Uznávaný novinář Sid Lowe kroutí hlavou nad údajnou tiskovou konferencí Florentina Péreze. Žádná prý v plánu není, ani nikdy nebyla. A dává to smysl, všude je totiž ticho jako po pěšině. Pouze se vynořilo pár vtípků, jako že Pérez na místo dorazil s minutovým zpožděním.

13:48 Jsem jediný, pro koho je absolutně nepředstavitelné, aby v důsledku ztroskotání výměny De Gea-Navas nepadaly hlavy...? Někde. Alespoň nějaké.

13:50 Důvěryhodný John Percy z Telegraphu očekává ještě pořádnou akci z dílny Tonyho Pulise a jeho týmu. Mile Jedinak z Crystal Palace, Federico Fazio z Tottenhamu, Jonathan Walters (čerstvě naháněný i Leicesterem) ze Stoke City a snad i James Wilson z Man Utd... o ty všechny se má West Bromwich ve zbytku dne pokusit.

13:53 Tady si z nás někdo dělá opičky. Oficiální twitterový účet Ligy mistrů odstranil potvrzení De Geova setrvání a jsme (asi) zase zpátky tam, kde jsme byli.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 5 HODIN!

14:02 Tottenham se prý nakonec ještě nevzdává Saida Berahina. To nám tak scházelo...

14:04 Ke spekulacím o Edinsonovi Cavanim do Arsenalu: úplně zbytečné se jimi zabývat. Paris Saint-Germain by již nemohlo získat náhradu, a proto je zcela nereálné, že by mezi oběma kluby došlo k dohodě.

14:17 Ángel Di María se po svém přestupu do Francie pro L'Équipe exkluzivně vyznal ze své lásky ke svému bývalému nadřízenému Louisi Van Gaalovi. Ten prý "nemá žádnou filozofii" a zapadnout do jeho herního systému je proto velmi složité. Souhlasíte?

14:21 Chelsea si postupně z nákupního seznamu škrtla Stonese s Pogbou a místo nich dopsala srovnatelně zvučná jména Djilobodji a Hector. Druhý jmenovaný obránce, Michael Hector, má přitom pro angažmá v Chelsea tu nejlepší možnou průpravu: za posledních šest let se nahostoval na 11 různých stadionech.

14:24 Hectorova stránka na Wikipedii se mezitím stává terčem četných náletů. Jako třeba tohoto.

14:28 Real Madrid na svých stránkách vydal oficiální prohlášení, kde v podstatě ze všeho viní Manchester United. Ten prý v jednu chvíli celých osm hodin nereagoval; Merengues mezitím udělali vše potřebné ke zkompletování výměny De Gea-Navas.

14:32 Everton odmítl nabídku Norwiche za Stevena Naismithe. Roberto Martínez mezitím pokročil ve vlastní snaze přivést zpět na Goodison Park Aarona Lennona; tentokrát zřejmě natrvalo...

14:35 OFICIÁLNĚ Kromě Liama Moorea do Bristolu City míří na hostování ještě jeden obránce, stoper Aston Villy Nathan Baker. Zkompletování Lescottova přesunu do Birminghamu už zjevně nic nebrání.

14:39 I přesto, že naposledy v Premier League jen stěží zaujal v QPR, mohl by se Junior Hoilett dočkat další šance mezi elitou. Podle London Evening Standard o jeho služby usiluje Monkovo Swansea.

14:41 Nizozemský Voetbal International má za to, že Virgil van Dijk je už hráčem Southamptonu. Stoper Celtiku měl na jihu Anglie podepsat pětiletý kontrakt poté, co se dosáhlo dohody na přestupové částce v maximální výši 13 milionů liber. Na oficiální potvrzení od alespoň jednoho z klubů stále ještě čekáme.

14:50 Olympique Lyon na Twitteru popřál Anthonymu Martialovi hodně štěstí do nového angažmá v Manchesteru United. Před dvěma roky na tomtéž útočníkovi l'OL trhl "pouze" 4,4 milionů liber.

14:52 OFICIÁLNĚ Jednatřicetiletý útočník Glenn Murray zamířil z Crystal Palace do Bournemouthu výměnou za balík o hodnotě ve výši čtyř milionů liber. Sám zkušený kanonýr na jihu země podepsal tříletý kontrakt.

14:55 I kdyby Michael Hector skutečně skončil v Chelsea (za čtyři miliony liber), zůstal by ještě pro zbytek této sezony v Readingu. Tam přitom dosud kryl záda výrazně zkušenějšímu duu Anton Ferdinand - Paul McShane.

14:58 Charlie Austin podle všeho prozatím setrvá v QPR. Tento týden ve snaze podepsat loni produktivního útočníka nepochodilo Crystal Palace a žádný další útok se již patrně nechystá. Austinovi nicméně už na konci této sezony na Loftus Road vyprší smlouva, takže hráčem Hoops beztak nezůstane moc dlouho.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ 4 HODINY! A na scénu se pro příští tři hodiny opět vrací můj kolega Marek Ustohal...

15:02 Přebírám štafetový kolík a přidávám jedno velice impozantní číslo. Victor Moses, který před chvílí posílil West Ham, je už 29. hráčem Chelsea, který v současné chvíli hostuje. Neuvěřitelné.

15:04 Blues by nicméně potřebovali také posilovat, a to ve středu zálohy. Hvězda Juventusu Paul Pogba měl být tím vyvoleným, Roman Abramovič si prý nachystal až 70 milionů liber. Dnes se však o potenciálním transferu ba ani nespekuluje...

15:09 Simon Peach z Press Association se vytasil s touto letištní fotkou. Je to skutečnost, nebo pouze vtípek utahující si z přestupové filosofie Watfordu?

15:12 West Ham pořád nemá dost. Teď se pro změnu s Nottinghamem Forest dohodl na přestupu záložníka Michaila Antonia. Pětadvacetiletý fotbalista je momentálně na zdravotní prohlídce v Boleyn Ground.

15:14 Leicester získá zajímavou akvizici do ofenzivních řad. Na roční hostování přijde Nathan Dyer ze Swansea.

15:24 Bournemouth před chvílí zkompletoval transfer Glenna Murrayho, avšak reportér Sky Sports Mark McAdam tvrdí, že ještě minimálně dva hráči mají na Goldsands' dorazit. Má jít o levého obránce a křídelníka...

15:28 Nantes už před téměř třemi hodinami oficiálně potvrdili přestup Papyho Djilobodjiho do Chelsea, londýnský klub však mlčí. Že by snad nějaký zádrhel?

15:33 OFICIÁLNĚ: Konečně nějaké potvrzené info. Virgil van Dijk je novým hráčem Southamptonu. Bývalý stoper Celticu podepsal na jihu Anglie pětiletou smlouvu.

15:40 Harry Redknapp dnes zřejmě do svého vozu nenasedne. Stane se "Mr. Loanee" Victor Moses jeho automobilovým náhradníkem?

15:45 OFICIÁLNĚ: Další transfer zinscenovaný Watfordem, opět však pouze na hostování. Klub opouští obránce Gabriele Angella, jenž na sezónu pomůže QPR. Hornets se tak zbavili dalšího strůjce postupu mezi elitu.

15:51 Arsenal se mezitím stal jediným klubem z TOP 5 evropských soutěží, který nepřivedl žádnou posilu do pole. Arséne Wenger by si na ignorování Deadline Day mohl nechat přiřknout patent.

15:57 Poněkud hlušší období přestupové uzávěrky si můžete vyplnit zhlédnutím souhru toho, co se dnes i dříve na anglickém trhu odehrálo.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ 3 HODINY!

16:01 OFICIÁLNĚ: Trvalo to dlouho, ale dočkali jsme se. Chelsea oficiálně potvrdila příchod Papyho Djilobodjiho z Nantes. Šestadvacetiletý stoper podepsal na Stamford Bridge čtyřletou smlouvu.

16:14 Harise Vukčiće by mohl potkat podobný osud jako Victora Mosese. Fotbalista Newcastle stojí před podpisem nové smlouvy a následným hostováním ve Wiganu, který v květnu spadl do League One.

16:22 Gary Hooper je momentálně až třetím útočníkem Norwiche, který se jeho služeb klidně vzdá. Zamířit by měl do Fulhamu, údajně je už dokonce na zdravotní prohlídce.

16:26 OFICIÁLNĚ: Číslo 31! Devatenáctiletý útočník Islam Feruz opouští Chelsea, příští sezónu stráví na hostování ve skotském Hibernianu.

16:29 Důležité: Nikoli v 19, ale až ve 21 hodin bude zcela definitivní konec anglického Deadline Day! Do sedmi hodin našeho času musí kluby pouze nahlásit transfer do evidence vedení Premier League, následně však budou mít další dvě hodiny navíc k doladění detailů.

16:36 Zajímavé prohlášení belgického záložníka Axela Witsela: "Zenit mi řekl, že nemůžu odejít. Dokonce ani za 70 milionů euro. Je to škoda, doufal jsem, že odejdu. Jejich rozhodnutí ale chápu." Kdo ostrouhal? Tottenham? Chelsea?

Přesvědčte se sami, třicet a jeden k tomu. To je o sedm víc hostů, než Chelsea poslala z klubu za celý minulý ročník.

16:43 Letní rekord (835 milionů liber) je na spadnutí. Momentálně se nacházíme na číslovce 813 750 000. Jeden Martial a můžeme bouchat šampaňské.

16:46 Tak on to vážně nebyl vtip. Watford do svých řad zlákal dalšího útočníka, Victora Ibarba z AS Řím. Kolumbijec je právě na lékařské prohlídce před ročním hostováním.

16:51 OFICIÁLNĚ: Aston Villa získala do svých řad zvučnou defenzivní posilu. Z West Bromwiche přichází Joleon Lescott. Angličan stál Villans 2 miliony liber a podepsal smlouvu na dva roky.

16:55 Rob Dorsett ze Sky Sports přinesl zajímavý update transferu Jona Walterse z klubu. Norwich či Leicester tohoto poctivého ofenzivního univerzála mohou získat pouze za předpokladu, že na stůl vysází 3 miliony britské měny, a k tomu Stoke přiměje Crystal Palace k prodeji Mileho Jedinaka.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ 2 HODINY!

17:05 OFICIÁLNĚ: West Ham oznámil příchod další posily, z Nottinghamu Forest přišel záložník Michail Antonio. Stál 7 milionů liber a podepsal čtyřletý kontrakt s možností dalších dvou let k tomu.

17:08 OFICIÁLNĚ: A další bomba, kterou už snad ani nejde brát vážně. Watford oficiálně potvrdil příchod útočníka (ano!) Obbiho Oularého z belgických Brugg. 19letý mladík se v klubu uvázal na pět let.

Watfordu už forvardi lezou ušima. Na jeden post (při dobré vůli dva) se nyní hlásí kapitán Deeney, kanonýr Ighalo a k tomu trio Diamanti, Ibarbo, Oularé.

17:14 Trošku zoufalý pokus od Tottenhamu. Šéf Levy poslal do West Bromwiche nabídku 23 milionů liber za "definitivně neprodejného" Saida Berahina. Že se setkal s neúspěchem pro vás asi nebude žádným překvapením.

17:20 Voilà! Tak takhle to je se stoperskými tahanicemi Chelsea... Zdroje Sky Sports nyní uvedly, že PSG odmítlo dvě nabídky londýnského klubu za Brazilce Marquinhose. Ty se měly pohybovat mezi 35 a 55 miliony eur (25 až 40 miliony liber).

17:23 Arsenal sice na přestupovém trhu prakticky není, ale jeho fanoušci nyní exkluzivně mohou hlasovat pro nejlepšího hráče měsíce srpna! Krize zažehnána!

17:32 Anthony Martial ještě pořád není hráčem Manchesteru United. Vše se přitom zdálo být hotové, vyřízené... že by v Manchesteru napínali fanoušky a čekali na poslední minuty Deadline Day?

17:35 Pozitivní zprávy z Goodison Parku, příchod Aarona Lennona z Tottenhamu je prý na spadnutí.

17:40 Thierry Henry přiznal, že doufal v přestup nějaké posily směrem do Arsenalu. Dodal však, že věří v nápravu.

17:44 Everton se Stevena Naismithe nevzdá. Vedení Toffees odmítlo nabídku Norwiche, která se měla pohybovat v rozmezí 7 až 8 milionů liber.

17:53 Stále nic oficiálního, ale zákulisní informace dávají vědět, že se Readingu hostování Matěje Vydry pořádně prodraží. 2,2 milionu liber má stát samotný transfer, dalších 500 tisíc dostane Watford v případě umístění Readingu do sedmého místa, plus musíme počítat i s poplatky pro agenta.

17:57 Ano! Helikoptéra! Konečně! Tím šťastlivcem je křídelník Swansea Nathan Dyer, jenž má následující sezónu strávit v Leicesteru. Svým vlastním strojem si pro něj přiletěl sám majitel Foxes.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ POSLEDNÍ HODINA! A pro mě je Dyerův létající příběh tím posledním v online přenosu EuroFotbalu, zbytek uzavíracího dne odřídí Tomáš Daníček. Já děkuji za pozornost a přeji svižný závěr Deadline Day!

18:05 Já vřele děkuji za předání štafety a již dopředu avizuji, že tu s vámi patrně pobudu až do 21:00; právě tehdy musí být kluby hotovy se všemi formalitami. V následující hodině, jak už to bývá, je potřeba dohodnout pouze to nejzásadnější.

18:10 Necelá hodina do konce a WBA přistála kudla v zádech: Saido Berahino na svém Twitteru "oficiálně" prohlásil, že pod dohledem předsedy klubu Jeremyho Peace už nikdy nenastoupí. Právě on má být zodpovědný za dvě odmítnuté nabídky Tottenhamu.

18:13 OFICIÁLNĚ Vysoce ceněný Američan DeAndre Yedlin dočasně opouští Tottenham a bude hostovat v Sunderlandu. Wow, ruce nahoru všichni, kdo tohle čekali. Zajímavá posila pro tápající celek Dicka Advocaata, který doposud konkrétně na Yedlinově pravé straně hodně tápal.

18:18 OFICIÁLNĚ Anthony Martial je hráčem Manchesteru United. Uvádí se nakonec základní částka posazená do výše 36 milionů liber. Také se uvádí, že se jedná o "nového Henryho" - stejně jako se uvádělo v případech Davida Belliona a Gabriela Obertana. Tak hodně štěstí!

18:22 OFICIÁLNĚ Watford představil svou 86. posilu tohoto léta. Na tři roky se mu upsal 29letý středopolař Adlene Guedioura, jenž u Hornets už loni hostoval.

18:25 V souvislosti s Berahinovým výlevem Guardian vhodně připomíná události roku 2009 a ještě o trochu méně taktní jednání Darrena Benta. Tedy, ono když říkám trochu...

18:29 Po zkompletování Martialova transferu můžeme definitivně zkonstatovat, že v průběhu tohoto léta kluby Premier League historicky nejvíce utrácely.

18:37 OFICIÁLNĚ Dvojice Vydra-Ighalo loni spolu s Troyem Deeneym vytvořila zabijácké trio, ale proč si to po postupu do Premier League dělat jednodušší? Oba zmínění jsou proto pravděpodobně odstřeleni dalším zbytečným příchodem - na roční hostovačku dochází Victor Ibarbo.

18:44 Podle informací Sky Sports by Aaron Lennon měl Evertonu co nevidět podepsat natrvalo za čtyři miliony liber.

18:53 Bývalý manažer Crystal Palace Neil Warnock se příliš nediví, že doposud k dohodě mezi Tottenhamem a WBA na přestupu Saida Berahina ne a ne dojít. "Myšlenka na ty dva, Jeremyho Peace a Daniela Levyho, jak společně diskutují přestup, ta mě nutí do úsměvu. (...) Co se týče uzavírání dohod, jsou to dva nejkomplikovanější předsedové v okolí," míní Warnock.

18:54 OFICIÁLNĚ Michael Hector je hráčem Chelsea. Na dalších pět let. Ještě tuhle sezonu nicméně dle očekávání stráví v Readingu, kde dosud vysedával na lavičce.

18:57 Dle vybraných zkazků z diskuze tam někde venku mají být záložníci přestupující do Tottenhamu. Inu, Southampton zrovna před pár minutami oznámil, že Victor Wanyama - jeden z údajných cílů Spurs - se právě připojil ke zbytku keňské reprezentace, a nikam už tudíž odejít nestihne.

18:59 West Bromwich, Crystal Palace a Norwich, tyto všechny kluby se ucházely o hostování Leonarda Ulloy; Leicester však byla nakloněn pouze permanentnímu prodeji.

PŘESTUPOVÉ OKNO JE OFICIÁLNĚ UZAVŘENO! Ale opakuji: se všemi formalitami musí být kluby hotovy až do 21:00, takže pořád máme relativně hodně času.

19:04 Pár úlomků: Mile Jedinak prý zůstává náhradníkem na Selhurst Parku. Anthony Martial bude v Manchesteru nosit dres s číslem 9; jako dříve Louis Saha, Dimitar Berbatov či Radamel Falcao. A konečně, Liverpool se údajně stihl dohodnout s Aston Villou na hostování portugalského stopera Tiaga Iloriho.

19:07 OFICIÁLNĚ V postupové sezoně byl vynikající, letos se zabydlel pouze na lavičce náhradníků a nyní si to zničehonic namířil do Derby County. Norwich opustil záložník Bradley Johnson.

19:09 Dwight Tiendalli již není hráčem Swansea. S velšským klubem se krátce po uzavření přestupového okna dohodl na ukočení spolupráce.

19:17 Další info ohledně Norwiche: Johnson se prý stal protagonistou rekordního přestupu pro jeden z klubů. Zároveň prý Kanárci byli blízko vypůjčení Dwighta Gaylea - celá záležitost ale ztroskotala ve chvíli, kdy bylo jasné, že si Crystal Palace nestihne zajistit náhradu.

19:20 Dobrá zpráva pro fanoušky Liverpoolu (asi): klub si ještě před uzávěrkou stihl zajistit služby talentovaného Brazilce Allana Rodriquese de Souzy. Osmnáctiletý mladík do Melwoodu dorazí za 500 tisíc liber z Internacionalu.

19:22 Dvě pozoruhodně věci: Libor Kozák podle všeho nezměnil zaměstnavatele. A tamten Berahinův tweet pořád visí na hráčově profilu.

19:28 Na Goodison Parku jsou prý stále optimističtí, že se jim podaří včas dotáhnout příchod Aarona Lennona cca za 4,5 milionů liber.

19:30 Insideři z Crystal Palace tvrdí, že Eagles nezískali Charlieho Austina převážně proto, že sám útočník vyčkává na nabídku od top6 klubu. Plánuje tedy opora QPR v létě napodobit Dannyho Ingse, jenž coby volný hráč posílil Liverpool?

19:32 OFICIÁLNĚ Nathaniel Chalobah se stěhuje z Chelsea do Neapole. Jak jinak než na hostování.

19:41 Sky Sports zpětně informuje, že Aston Villa se skutečně pokusila získat Berbatova, ale nepovedlo se jí to.

19:46 Opětovně aktuální zpráva pro fanoušky Tottenhamu:
19:50 Ale abych byl fér, během dneška jsme se toho dozvěděli více: Arsene Wenger necítil potřebu dodat jakéhokoliv hráče do pole, José Mourinho necítil potřebu dodat jakéhokoliv středopolaře, Alex Neil s Louisem Van Gaalem necítili potřebu dodat jakéhokoliv stopera, Roberto Martínez necítil potřebu dodat kreativního záložníka, atd. atd...

Obecně takový deadline day, který jako by přinesl hlavně zklamání drtivé většině fanouškovských táborů. Klasika, nebo ne?

19:53 OFICIÁLNĚ Bournemouth o víkendu přišel o dva levé beky, Tyrone Mings nejspíš zmešká hned tři měsíce, a proto na hostování na poslední chvíli přichází Joe Bennett z Aston Villy.

19:55 OFICIÁLNĚ Watford přece jen konečně uvolnil Matěje Vydru ze zajetí. V Premier League se ho sice stále nedočkáme, v Readingu by však už alespoň měl hrát - i když zatím jen coby host.

19:59 Po Saidovi Berahinovi si k celé věci své řekl i sám předseda WBA Jeremy Peace. "Řekl jsem, že prodej Saida Berahina takhle blízko uzavření přestupového okna není na naší agendě," stojí si za svým Peace, který zároveň dodal, že nabídky Tottenhamu vždy "výrazným způsobem nereflektovaly pravou hodnotu" ofenzivní opory Baggies.

20:02 Watford údajně za Vydrovo hostování utrží 2,5 milionů liber, opce je nastavená zhruba na dalších 10 milionů.

20:03 OFICIÁLNĚ Pravý křídelník Swansea Nathan Dyer odešel na roční hostování do Leicesteru.

20:14 Je čas na pozdní večeři, mnoho se toho už ostatně neděje. Pro jistotu nicméně až do slibovaných 21:00 zůstanu na příjmu.

20:31 Kromě toho, že se ho (přirozeně) pokoušel prodat, snažil se nakonec Tottenham Emmanuela Adebayora i vykoupit ze smlouvy. Tožský forvard nicméně požadoval rovnou pět milionů na ruku, a tak se obě strany (docela přirozeně) nedohodly.

20:32 Mezitím Manchester United vydal své vlastní prohlášení v reakci na Real. A světe div se, viní se v něm pro změnu madridský klub...

20:39 OFICIÁLNĚ Je to sice druhá liga, ale tak jako tak nečekaný a nesmírně zajimavý přestup: Ola John se z Benfiky stěhuje na hostování do Readingu.

20:46 Gary Lineker veřejně vyzval Berahina k omluvě a dalšímu hraní za West Bromwich. Naproti tomu Danny Murphy se nechal slyšet, že se dříve ocitl v podobné situaci jako útočník Baggies - akorát s tím rozdílem, že nic podobně neroztruboval do světa a vysněný přestup nakonec také obratem dostal.

20:47 OFICIÁLNĚ Evertonu se podařilo dotáhnout alespoň ten jeden přestup, na němž už takovou dobu pracuje: na tři roky se mu upsal Aaron Lennon, jenž loni v Liverpoolu z Tottenhamu hostoval.

JE KONEC. DEFINITIVNÍ. Tentokrát už opravdu. Sky Sports ještě hlásí detaily o hostování Tiaga Iloriho v Aston Ville, která prý zaplatí jeden milion za hostování, a pak případně dalších 6-9 za trvalý přestup. Jinak už ale mnoho uzavřených přestupů skutečně očekávat nelze. Spíš žádný než nějaký.

I za kolegu Marka Ustohala vám tím pádem děkuji za těch 12 hodin důvěry či pozornosti, a těším se zase někdy u - pokud možno - o chlup záživnějšího deadline day.

Autor: Marek Ustohal, Tomáš Daníček

Komentáře (2085)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Achjo ja chtel jeste do Tottenhamu Umtitiho.

Reagovat
smazaný uživatel

k čomu ďalší stopér? Vertonghen, Alderweireld, Dier, Wimmer, Fazio...

Reagovat
Kang & Kodos

RM(11:50): we want De gea

MU(11:54): what?

RM(11:55): send the documents

MU(11:57): what?

RM(11:59): Send De gea's documents

MU(12:01): Oh ok

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eL

Reagovat
norro6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tu prumernemu uzivateli? tohle je naprosto tragickej humor pro me.. a tolik smajliku ze z toho kluci asi ucuravaji

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny..

Reagovat
smazaný uživatel

ne vazne, tak mi vysvetli? co je na tom tak vtipneho?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja s tebou souhlasim taky mi to pride jako humor totalne vo nciem, ale chapu, ze nekdo muze mit jinej

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, beru,ale jak jinej? jako ty tymy se znaji managment, x-krat spolu obchodovali, a to si vazne nekdo mysli ze nekdo by udelal takvoou chybu ze by slo o minuty? lidi jsou proste ovce, a to neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

spletl sis vlakno

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Škoda že nám nikdo nechce nikoho prodat.

Reagovat
iamek

Nechce Valdese ? Posledni kus, ktereho se potrebujeme zbavit. Zbytek uz je nastesti pryc.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Reagovat
Pasha

Victor si dal titulnú fotku Manchester United, čo by mohlo značiť jeho zotrvanie

Reagovat
smazaný uživatel

Já nabízím Artetu a 10M k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

měl zůstat v Barce, mohl dělat v klidu dvojku a ani se nemusel stěhovat

Reagovat
fabec1222

LVG kupuj

Reagovat
iamek

Bournemouth sympaticke posilovani

Reagovat
smazaný uživatel

a cim proboha? dyt to jsou vsechno prumer podprumer..

Reagovat
Nikikrew

No co gooneri, pride ten vytuzeny utocnik alebo sa uspokojime s Giroudom a umelym utocnikom ala Wallcott?

Reagovat
Side

Nepřijde nikdo

Reagovat
Nikikrew

musi!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že se upeče Icardi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Welbecka už nemáme?

Reagovat
Tywin Lannister

welbeck je k ničemu

Reagovat
j_mrazik

Taky mě vcelku zklamal, ale "k ničemu" je nefér. Já doufal, že bude kvalitní hroťák, ale on nevyhraje nic, aspoň občas udělá pohybem rozruch. Ale na hrot mi přijde zajímavější než Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tým musí pochopit, že Welbeck není sklepávač jako Giroud a dávat mu přihrávky do nohy...

Reagovat
Tywin Lannister

dyt je to uplný poleno, nikdy jsem ho tedy popravdě nemusel a už když hrál v United jsem si říkal, že je to těžkej dřevák, a u nás to jen potvrdil.. Negolový, technicky dost na štíru, neumí ani pořádně zpracovat balon

jinak co se týče pohybu, tak to je jeho jediná opravdu silná stránka..což se může hlavně hodit, když tam naskočí v 75 minutě ale jinak je to prostě plonkovej hráč, těžkej průměrnák a nepochopitelně overrated hráč

Reagovat
PhilipS

Reagovat
mithro

kiezby ste nam ho poslali spat.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo je na hrote zaujimavy. A nemyslim to ironicky, ako je to teraz v mode nanho. On sa na rozdiel od ostatnych nasich utocnikov pravidelne dostava do sanci. V porovnani s Welem je tak 100x nebezpecnejsi. Horsie to je s vyuzivanim sanci. Ale na titul to bez noveho utocnika asi nebude, no.

Reagovat
Tywin Lannister

theo by taky vynikl spíše kdyby se hrálo na 2 hroty...ale souhlas tím, že raději na hrotu jeho než Welbecka

Reagovat
Nikikrew

Hmm po pravde na neho som aj zabudol ale on je pre mna taktiez kridlo.

Reagovat
doughty

Už je to trápne ako si robia srandu z Arsenalu že nikoho v deadline Day nakúpili. Vidím že americký systém bezhlaveho nakupovania je už zapracovany aj vo futbale. Je začiatok sezóny, niekomu zápasy nevyšli tak kupme iných... mám tu 3 útočníkov ale kúpim štvrtého lebo každý kupuje...to by som odkoucoval aj ja...U mňa je tréner ten kto pracuje stým čo má a nenakupi 50 hráčov za 2 roky..

Reagovat
fenixLFC

pekna myslienka ale ked chce arsenal hrat o titul tak potrebuje top hrotaka, bez toho to nejde

Reagovat
doughty

Ok napr pred rokom by Arsene priviedol Falcaa všetci by chválili a pozri akú mal sezónu. Je tam Giroud, ten dáva 20 gólov v sezóne...V PL bojuje za posledné 10 roky 5 teamov o titul, Arsenal síce nevyhral 11rokov ale proste vo futbale to tak chodí že sú plodné a suché obdobia. Ale je skurvena doba, v móde je mať všetko hneď, kúpiť 20 hráčov, mať titul a kto to nemá ten je zosmiesovany...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bude stačit když bude držet zdraví Welbeckovi. Ono stejně není z čeho moc vybírat. Bral bych Paca Alcácera. Krychowiak by měla být povinnost. A když nevýjde útočník, tak na podhrot třeba Calhanogla. Ale tak nějak na 97% počítám s tím, že nepříjde nikdo. Fajn by bylo zbavit se Flaminiho a Campbella.

Reagovat
Tywin Lannister

s útočníkem bych se hodně spokojil, je to vlastně jediná pozice, kde by bylo opravdu potřeba posílit, na DM to letos ukopem přiunejhorším s artetou, pokud bude coq zraněnej nebo vykartovanej a na CM snad letos převezme po mertesackerovi žezlo gabriel, vypadá dost nadějně

Reagovat
Nikikrew

Nove DM podla mna uz nepride, Arteta je velmi dobry back up, navyse tam moze hrat aj Jack. Co tyka Gabriela tak tiez by som ho radsej videl po boku Koscielneho.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě taky DM už nebude. minulý rok jsem hodně chtěl tenhle post posílit ale Con má formu i letos a podle mě je to v současný chvíli nejlepší dm v lize. takže jeho náhrada je zbytečná a Arteta to přinejhoršim taky odkope.

Reagovat
Tywin Lannister

jacka mám hodně rád, ale ten je furt zraněný...jinak nevim nevim jestli bych ho stavěl na DM, na tu pozici nemá takovou herní inteligenci, navíc má tendenci déle držet míč, což může bejt při jeho ztrátě na týhle pozici dost problém...spíš mi příjde více jako tahový hráč, který dokáže z hloubky pole dobře vyvézt balon, navíc je hráč s širokým rádiusem pohybu, a vedle DMka ty jeho přednosti vyniknou lépe

Reagovat
smazaný uživatel

utocnik prijde, jenom je otazka jak kvalitni

Reagovat
Hector17

Takže de Gea zůstane? A co Martial?

Reagovat
iamek

Martiala snad dotahneme dneska a u DDG verim, ze se to uhraje

Reagovat
Infernoqt

v 19:01 příjdou papíry

Reagovat
Bayern +

Song paráda. WHU už teraz skvelé deadline.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dneska přišel Pogba.

Reagovat
terry

To je nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě někdo přijde.

Reagovat
Miguel19

No ten Džumanži...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Nějakej bodlo nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na nem hezkyho? vypada jako vsechny ostatni novy stadiony

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
j_mrazik

Proč je to takový šišatý?

Reagovat
terry

Protože je všude kolem extrémně málo prostoru. Já se vůbec divím, že to tam dokážou postavit. Všude kolem je zástavba.

Reagovat
Arbiter

Navíc je hned za staďákem železnice

Reagovat
terry

Podle těch plánů má být z Fulham Broadway výstup přímo na stadionu, to je celkem luxusní, pokud to zvládne kapacitně.

Reagovat
smazaný uživatel

když už autobus nestačí tak je třeba přijít s většim kalibrem

Reagovat
j_mrazik

Člověk by tam čekal spíš autobusový nádraží, to máš pravdu...

Reagovat
r.mrazik

hmotovka vypada pekne

Reagovat
Zaschrona

Moc hezke, ale nebylo by uz levnejsi vybudovat uplne novy stadion?

Reagovat
terry

Není kde, Londýn je prakticky zastavěný. Super projekt byla ta Battersea Power Station, ale nevyšlo to. Abramović je podle všeho ochotný investovat hodně a pokud díky tomu zůstaneme na domovské adrese, tak proč ne.

Reagovat
guzman

Reagovat
Zaschrona

Aha, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Gea fakt padnul?

Reagovat
Squinty

Na koho myslíte že se dnes zacílí CFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci

Reagovat
Posledni Kovboj

Kliment

Reagovat
eibe

Na nového lékaře

Reagovat
mithro

tak dnes by podla vsetkeho mali prist traja hraci, martial, navas a nejaky utocnik vraj este, ziadne velke meno. tak som zvedavy, vcera to nemalo chybu

Reagovat
iamek

Ze zoufalosti bych bral i toho Austina

Reagovat
mithro

zufalost, vsak dal viac golov ako zemiak minuly rok myslim. viac ako kedy dokazal dat hernandez.

Reagovat
iamek

Tak zemiak neni moc meritko

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne velke meno, achjaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zvedavy ci LFC niekoho este privedie..hodilo by sa CDM alebo CB

Reagovat
Ranoth

naco cdm vzdyt mame Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako podla mna Lucas je stale dobry na svojom poste ale pri jeho pocte zraneni by sa hodil niekto mladsi alebo tam nechat hravat Cana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dej si pohov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Darren Fletcher

preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Chicharito by mi mnohem víc seděl ve španělsku než v německu

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude sedět všude.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
kiwwi

Reagovat
8lampard8

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem či predaj Walters bude pre Stoke dobrým krokom. Affelay nebude lepší než on.

Reagovat
FUnk

Erik Lamela je i v tuto chvíli hráčem Tottenhamu poté, co londýnský klub zablokoval hostování ofenzivního Argentince v Marseille. Tottenham tak učinil vzhledem k tomu, že se mu do včerejšího večera nepovedlo najít náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

možno ešte dnes odíde, snáď na hosťovanie do Saints ako protiváha prestupu Wanyami

Reagovat
FUnk

jinak zatim ticho?

Reagovat
smazaný uživatel

úplne ticho. dúfam, že nepríde Pato. na odchode Adebayor a Lennon

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama už je na cestě do Afriky

Reagovat
Error

09:29 West Ham hodlal přivést také útočníka Emmanuela Adebayora, který strádá v Tottenhamu. Chtěl ho však pouze na hostování, které už Kladiváři zcela naplnili. Kvótu tří hráčů zabrali Jenkinson, Lanzini a čerstvě Song.

Takže jasná zpráva i směrem k Mosesovi.

Reagovat
Usty

vidíš, to mě ani nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa im divim ze toho Songa uz nevykupili

Reagovat
Miguel19

No jo

Reagovat
Miguel19

Victor Moses is set to sign for West Ham on loan from Chelsea. (Source: SkySports) #DeadlineDay

Reagovat
Usty

co to jako je?

Reagovat
Usty

tak můžou 4

Reagovat
smazaný uživatel

snáď ten Adeyayor

Reagovat
Usty

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň polhodinu si mohol kopnúť. Neverím že by pri tej biede nezažiaril aj za 1 striedanie.

Reagovat
Error

Football Manager souhlasí.

Reagovat
Miguel19

Aby nám neklesal počet hostování

Reagovat
kubys

Já tak nějak furt nechápu k čemu toho Adebayora potřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem útočníka světovýho formátu, zkušenýho, drahýho.. peníze ku*va máme. Takže logicky, Wenger nikoho nekoupí. Čus

Reagovat
Miguel19

Ten se dneska bude shánět těžko, když všude jinde už se nakupovat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy

Reagovat
Nikikrew

Vidis . Aj ked je jasne ze ho Mourek nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie, tam by nepomohlo ani preplatenie. Ale Rémy by určite rád zmizol preč

Reagovat
Nikikrew

Asi urcite. Mourinho je blb, stale si bude staviat iba Costu, navyse dosiel nerozohrany Falcao a Remy ako 3 volba, pritom ten hrac nehral za vas vobec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hlavne veľmi spoľahlivý v strieľaní dôležitých gólov. Momentálne je na tom lepšie než Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik měl na to Wenger času

Reagovat
minoLFC

smerom do PL sa nakupovať môže, len smerom do iných lig nie

Reagovat
Miguel19

Však ano.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

a který útočník byl reálně k dispozici? a ani mě nenapadá jediný hráč co v létě přestoupil a zároveň by byl pro arsenal přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel bejt k dispozici.. ale když holt přijde velká částka, tak jsou schopní přestoupit i ti, kteří k dispozici nebyli.. proč prostě nevyfouknout skvělýho útočníka jinejm týmům? proč jsme byli my vždy jen ti pitomci, co si je NECHÁVALI vyfouknout?

Reagovat
smazaný uživatel

ale on žádný útočník nepřestoupil a to ho schánějí celý léto i united. A jediný světový hrot co je aspoň teoreticky k dispozici je Cavani. ale nikdo nevi jestli psg chce prodavat, protože peníze tam nehrají roli, a taky si nejsem jistý jestli by se do anglický ligy hodil a nedopadnul jako Falcao. pak se ještě objevilo jméno Icardi ale ten by na základ asi stejně neměl

Reagovat
Miguel19

Paris Saint-Germain officials have revealed that there will be no ins or outs at the club today. (Source: BBC) #DeadlineDay

Reagovat
smazaný uživatel

to mohli prohlasit cestou do londyna. to jsou často jenom takový prohlášení na zaplnění twitteru. pokud přijde nabídka za Lavezziho tak odejde

Reagovat
Spalovač šancí

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

a co Skoda?

Reagovat
Spalovač šancí

nasrat

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

určitě by šli Ibrahimovič a Higuaín, kdyby se pořádně zatlačilo, tak možná Lacazette a Griezman. Nic jiného na trhu není.

Reagovat
Swarley

Song šel zase na hostování? neřešil se přestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč škoda že sa len neupdatol ten článok zo včera :-) tá legendárna diskusia si zaslúžila dnešné pokračovanie

Reagovat
smazaný uživatel

nasměruj mě konkrétnějc, rád si počtu

Reagovat
smazaný uživatel

a aspoń přibližně čas, kdy to začlo bejt zajímavý? snad si nemyslel celou diskuzi.. je tam přes 2000 příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo myslel A potom ešte článok s Martialom a DeGeom včerajšok nemal obdoby to jako fakt že ne

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak dík, podívam se na to

Reagovat
Swarley

se to načítalo hodinu

Reagovat
Counter

Tak to dopadá, když máš Windows 95 stejně jako v Manchesteru.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

co ten Martial?

Reagovat
Greny

expreska : Kuča sehnal konečně angažmá

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

edo ho kupil?

Reagovat
Posledni Kovboj

MU

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

de gea si rok odsedi na tribune,parada

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo podepise novou smlouvu s vykupkou a bude chytat. to by bylo idealni reseni pro vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

van gaal neni takovej posera jako treneri typu benitez atd. ma koule,podle me mu dal jasne najevo ze za united chytat uz nechce a tak chytat nebude,navic romera je famozni,takze nema duvod to menit.

Reagovat
smazaný uživatel

,navic romera je famozni,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jojo...uplne famozni...nerealnej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

A když se Romera zraní tak bude chytat ten mladej angličan?

Reagovat
pingla

Má přijít Navas ne? Nebo jestli jen výměna za Degeu....

Reagovat
Greny

Nemyslíš si snad teď že Vám Real někoho pustí? A to počkejte az budete chtit nekoho z Realu ...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju že by pustili svoji jednicku. navic do tymu ktery jim neprodal nahradu

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem letos skoro všechny zápasy united(bohužel) a rozhodně bych neřekl že je Romero famózní. Mě rozhodně nepřesvědčil a myslim že je až moc velký risk jít s nim do sezony jako s jedničkou. Nevim jestli byla ta nejistota a hrozná rozehrávka vinou toho že skoro rok nechytal ale i v jeho top formě to žádný zázrak neni. navíc De Gea si nemůže dovolit rok sedět a určitě by odchytal maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero je famózní

Reagovat
Miguel19

DEAL DONE: Everton have signed defender Ramiro Funes Mori for a fee of £9.5m on a five-year deal. (Source: @Everton)

Reagovat
Swarley

to je hroťák, ze zaschronou jsme se jednoznačně shodli, že přichází jako náhrada za Lukaku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jjnovo

Tak že by Stones nakonec ven?

Reagovat
Zaschrona

Nahrada za Distina/Alcaraze

Reagovat
Zaschrona

OMG WTF proc stoji tolik? mel stat max 6 mega, jak psalo treba jeste dneska v noci ESPN...

http://www.espnfc.com/story/2591373/everton-set-to-confirm-ramiro-funes-mori-signing-for-6-mill

Reagovat
Miguel19

Karma

Reagovat
Mimalu

protože vědí že dostanete peníze za Stonese

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Usty

prosím, tohohle se vyvarujme nechci to psát zbytečně

Reagovat
Miguel19

Ok. Ale až to bude u Pogby, tak to sem hodím...

Reagovat
Counter

Bez šance.

Reagovat
fantomas

Měls dát do onlajnu vzkaz jako já vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

https://es.wikipedia.org/wiki/Ramiro_Funes_Mori

10 golů ve víc jak 100 zápasech? To je kauf

Reagovat
smazaný uživatel

jo on je to obránce, tak to potom nic

Reagovat
Zaschrona

Je to stoper.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Na obrance strasne cislo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Zaschrona

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes

Everton are going to have to explain how they've ended up paying £9.5m for a player they expected to sign for £6.25m last week.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli ste radšej kúpiť Fazia za 5 miliónov libier

Reagovat
smazaný uživatel

Keby tých 5 miliónov poslal Tottenham spolu s Faziom...tak možno

Reagovat
smazaný uživatel

zase Fazio nie je taký tragéd, ako sa tu z neho robí

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ho hrať síce len párkrát, ale ináč než tragédiou to nazvať neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo spôsobené nevhodnou taktikou Spurs, do ktorej sa Fazio absolútne nehodil. v Seville bol výborný, vyhral Európsku ligu

Reagovat
Zaschrona

To zas ne.

Ale asi bych tipoval, ze ta castka kolem 6 mega byla jen castka pro River, zrejme zas jako skoro kazdej borec z JA mel zas spoluvlastnictvi treti strany, tak proto takovahle castka. Jsem na nej zvedavy, stoper z repre, hral v Riveru pres Balantu, dal gol ve finale Copa Libertadores, treba vytlaci Jagielku. Nebo Stonese.

Reagovat
Swarley

tak koho tipujete? Austin? Mané? někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Martial, Austin, obránca in....Wilson, Rojo out.

Reagovat
Dawon

o tom Rojovi se nejak vazne mluvi ze odejde? Ja myslel ze to byly jen srandicky...ale je teda pravda, ze jsem tu vcera asi od 7 vecer nebyl, takze se toho asi mohlo udat docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa pôjde. Keď pri Rooneyho forme odišli 2 útočníci a odíde aj tretí, tak jeden stopér jako nic

Reagovat
Hector17

Nikdo a de Gea zůstane

Reagovat
nani92

nekdo jiný

Reagovat
Swarley

kto?

Reagovat
minoLFC

Mané nikam neide. Martial a možno Austin a nejaký obranca

Reagovat
Swarley

obránce pochybuju, na to je fakt pozdě a nebo ani radši nechci vidět, koho bychom dnes získali

Reagovat
iamek

Mane by byl zbytecny, kdyz prijde Martial.

Reagovat
Swarley

záleží, kam se s Martialem počítá, jestli jako s dvojkou na hrot, tak pak by mohl přijít i Mané...

Reagovat
kiwwi

ten Mane by mal byt typologicky rovnaky hrac ako Marial podla toho co o Martialovi citam...ked pride Martial, tak potrebujeme cisty hrot

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to zrejme na toho Austina no

Reagovat
Swarley

máme radost, nemáme radost? u něj nevím, jako je možný, že by ty branky byl schopný dávat, ale že by to měla být nějaká 100% záruka...jako já se celou dobu divím, proč ho z QPR někdo nevytáhne (i když to bude hodně drahý), protože prokázal kvalitu...ale jestli je to na tu nejvyšší úroveň, fakt těžko říct...

Reagovat
Infernoqt

podle mě nikdo nepříjde

Reagovat
iamek

Kiwwi vysvetli mi ten rekord s tema odchovancema. Jak to tedy je?

Reagovat
Darren Fletcher

Manchester United have had a graduate from their youth system in every single match day squad since October 30, 1937

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Dawon

Ted docela zalezi, jak je to vnimane...jestli to je brane jako nejaky HG hrac v klubu, tak to muze byt klidne i Rooney, protoze je u nas od 18, a to pak asi nemame problem

Reagovat
kiwwi

graduate from their youth system - nie, Rooney si ziadnou kategoriou youth systemu nepresiel takze tam ratat nemoze

Reagovat
Dawon

Ok, proto se ptam tak v tom pripade ale iamek nenapsal zadny extra nesmysl ne? S tim by celkem realne problem byt mohl...v poslednim zapase to byl jen McNair a Johnstone na lavicce, a ty celkem s klidem muze nahradit Rojo a Romero (pokud do zakladu pujde DDG/Navas)

Reagovat
kiwwi

tak momentalne su tam styria - Johnston, McNair, Pereira a Lingard + este Wilson nie je nikde potvrdeny

Reagovat
Dawon

no to sice jo, ale pokud by johnstone nedelal stabilne dvojku, tak to nejsou zrovna tutovky ani na lavicku

Reagovat
iamek

No o tohle mi slo. To proste vypada, ze to letos padne. Adnan mel sanci nejvetsi aspon na lavku.

Reagovat
Darren Fletcher

tak ale ved citaj pozorne, rooney nie je z nasej akademie, ten prisiel z evertonu a rovno do acka

ked, tak zahojeni sme boli posledne dve dekady vdaka class of 92, ked stacilo, aby jeden z nich nastupil

Reagovat
kiwwi

aby bol na zapasovej supiske

Reagovat
iamek

A to musel byt odchovanec aspon na lavicce nebo staci kdyz je nominovan k zapasu ?

Reagovat
kiwwi

to je to iste, nie? musi byt na zapasovej supiske

Reagovat
iamek

Takze proste musi byt v 18 clene nominaci ( hlavni 11 a 7 nahradniku ).

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentant Adam Nemec to v USA zabalil, vracia sa do Európy

Reagovat
Spalovač šancí

Virgil van Dijk za 11,5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Saints potrebujú nutne nakupovať.

Reagovat
Spalovač šancí

Kvůli EL

...

Jako sorry, ale to není žádná posila. To už mohli za desetinu koupit Procházku z Plzně a byli by na tom líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli tomu že majú slabý káder atm.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
habinity

Chlapci degea je prevar, ani nevieme ci ma formu len sedi..united spravil chybu mohli mat navasa dost dobre brankara a prachy,takto mozno nebude ani dobry brankar ani peniaze a chytat bude romero,degea rezerva.mal ist..dalej odchody hracov odpad odisiel javier lindegard blackett atd ale naj mi robi tulak januzaj, ten mal ist aj s opciou nema nato obliekat dres united,martial ma rychlost ako svina,ked sme dali za matu tolko a dame za naj talent momentalne vpohode.martial je rychlejsi ako mata januzaj javier a rooney spolu..treba este jedneho utocnika a onrancu ale dobreho..

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Chelsea have made an £54million move for Juventus centre Paul Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase tento hypeplayer

Reagovat
smazaný uživatel

kapanek malo

Reagovat
smazaný uživatel

Cize, riesi sa nieco teraz este s De Geom? alebo je to uz uzavreta vec

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na EF psali že se Real odvolal, ale moc šancí tomu nedávám.

Reagovat
MySch017

Spanieli sa odvolali, tak sa caka.na rozhodnutie tamojsieho zvazu, ci im vyjdu v ustrety alebo si Perez moze rok pohonievat

Reagovat
Swarley

já doufám, že se to vyřeší a Peréz to tam nějak vymyslí

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Counter

Bude to řešit FIFA.

Reagovat
Counter

Fifa assessing De Gea transfer collapse. Position should be clearer soon. Any appeal would need to come from Spanish FA.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG kup lafatu aspon za 50 mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

horsi nez Rooney by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chachá.

Reagovat
Spalovač šancí

Sorry, ale ten už jde do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
kiwwi

hh, nieco ako my tu

normalne si viem toho Rooneyho predstavit jak sa ho to pyta s vyrazom v ociach ci ho nema sancu ohrozit v utoku teraz, ked mu odisla vsetka konkurencia

Reagovat
mithro

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Reagovat
JacoBee

Vydra, prosím pryč!

Reagovat
mickey mouse

když přišel další útočník, tak teď je už asi jasné že půjde

Reagovat
Zaschrona

Tom Cleverley is set to miss the next 6-8 weeks with the ankle injury he suffered against Spurs on Saturday.

No, lepsi zprava, nez jsem ocekaval, ale stejne blbe.

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Happy birthday Liverpool FC striker Daniel Sturridge! ‪#‎UEL‬

Reagovat
jjnovo

Reagovat
smazaný uživatel

Gary from Sky Sports at Madrid saying Real Madrid paperwork didn't arrive at LFP late, it NEVER arrived.

Reagovat
mithro

njn, cele leto neposlu ani jednu ponuku, Davovi povedia, ze to prejde vcera, chudak si kupi aj novy oblek na prezentaciu a potom to takto domrvia. Nechapem,.

Reagovat
smazaný uživatel

su to saskovia ale co cakat od nich

Reagovat
kiwwi

alebo...nikto nikoho nikde nechce kupovat ani predavat a vsetko to riesili len media...

neviem ci je to na takej urovni mozne, ale v podstate by nam fanusikom zobrali niekolko hodin zivota diskutovanim o veci ktora bola fikcia

Reagovat
mithro

jo ako, bohvie, co presne ide za zatvorenymi dverami ale ten deal pre davida mal byt vcera hotovy. to, co sa odohravalo potom, to uz bola len sranda, pochybujem, ze tam bola nejaka pravda

Reagovat
smazaný uživatel

No on rekl, ze papiry Madridu dorazily o 28 minut pozdeji, ale ze neobsahovaly zadne dokumenty ohledne De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty musis do konce transfer okna odeslat za tym dokumenty tykajici se vsech hracu, ktere chces zaregistrovat s fotbalovym svazem na nasledujici obdobi. TZN I tech stavajicich. Proste registrujes hrace. No a oni to poslali pozde, ale stejne tam de Gea vubec vnebyl.

Reagovat
Dawon

to jim jako poslali stos prazdnych papiru, nebo co?

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

jenom papíry, obchodní papíry...a co děláte pane Lebowski? hmmm, jsem nezaměstnaný...

Reagovat
pa3ce

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Gary o tom musi strasne vela vediet .

Reagovat
smazaný uživatel

ste saskovia, co sa da robit

Reagovat
mithro

PLOT THICKENS !

Reagovat
fajdax

už jsme koupili tu vyjebanou pogbu?

Reagovat
Whitemedia

Nikdo nepřijde a bude to řádně projetý přestupák od našeho vedení.

Reagovat
fajdax

Nevím no, kdo mohl počítat s tím, že většina hráčů z lonské sezony bude hrát tak na hovno...Asi není moc jednoduchý někoho přivést tak narychlo za nějaký rozumný peníze a aby náš tým vůbec posilnil.

Reagovat
vitasrp

Taky se to vůbec nemá řešit v posledních 14 dnech, na začátku přestupáku měli přijít 1-2 hráči, kteří by ten mančaft posunuli zase o něco výše - a klidně i za velký prachy, když by za to ti hráči stáli. Místo toho jsme řešili akorát záplaty a náhrady.

A abych teda jenom nekřivdil, nakonec jsme toho jednoho hráče, kterej ten tým o něco posune, vážně sehnali - Pedra. A ještě k tomu za fantastický peníze. Pravdou ale je, že minimálně ten střed zálohy o ten upgrade doslova řve.

Reagovat
fajdax

Dobře ale třeba José doufal, že extra posílit nepotřebujeme a bude stačit když nahradíme odchody. Pochybuju, že ty nebo kdokoliv jinej věděl, v jaké piči budeme a jak šíleně budou někteří naši hráči hrát.

Reagovat
terry

To, že mužstvo – obzvlášť po zisku titulu – prostě nemůžeš nechat z 98 % stejný, je prostě fakt. Je to jen a jen naše chyba.

Reagovat
vitasrp

Současnou situaci myslím nečekal vůbec nikdo.

Je to čistá spekulace, ale osobně si nemyslím, že Jose ten tým ani nechtěl posílit, úplně to neodpovídá jeho dosavadním rozhodnutím v kariéře. Tím ale neříkám, že šlo vedení proti němu, podle mě se spolu spíš dohodli na kompromisu, který obě strany akceptovaly - teda že nějaký drahý transfery dělat nebudeme.

Pak přišel "snovej" začátek sezóny a najednou se ta strategie úplně otočila - Pedro, obrovské nabídky za Stonese a snaha o Pogbu.

Reagovat
fajdax

Taky si myslím, že ho posílit nechtěl, maximálně o jednoho hráče. Podcenil to, ale nemyslím si, že je to jeho chyba, protože kdyby si naši hráči udrželi výkonnost z loňska, tak PL zase vyhrajem, v LM se z trochou štěstí dostaneme třeba do semifinále a všichni budou happy.

Reagovat
terry

Jenže za výkonnost hráčů je odpovědný trenér, že jo. Neříkám, že je to jen a pouze Mourinhova chyba, ale většina z toho úvodu sezony jde na jeho triko. Počínaje podceněním přípravy, úzkým kádrem konče.

Reagovat
vitasrp

No podle mě je za tu současnou situaci výrazně odpovědnej, poněvadž koneckonců bylo jeho rozhodnutí udělat kratší přípravu, což se na těch bídných výkonech na startu zcela určitě projevilo.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu určitě může taky ta doktorka

Reagovat
terry

Je otázka, jak moc to byl promyšlený nákup, nebo reakce na naprostou tragédii v prvních zápasech. Podle mě v té projekci, kterou podle svých slov Mourinho odevzdal vedení na konci loňské sezony, asi Pedro jen tak nefiguroval. Ale jsem za ten nákup rád, když to celou dobu vypadalo, že ideální pravý křídlo na trhu prostě není.

Stejně tak samozřejmě naprosto souhlasím s tím prvním odstavcem. Fajdax výše vlastně naprosto přesně popsal diletantství našeho vedení, které tohle léto předvedlo. Přesně takhle asi přemýšleli, jinak nevím.

Reagovat
vitasrp

V tom reportu stoprocentně Pedro být nemohl, když se vůbec nečekalo, že by mohl být k mání / chtěl odejít. V podstatě se o tom trochu začalo mluvit až v červenci, to i Beasley na twitteru psal, že se o něj CFC zajímá. Ale zrovna tohle byla dokonalá příležitost - pravý křídlo upgrade potřebovalo, Pedro je hodně kvalitní hráč a ta cena je zkrátka naprosto parádní.

Reagovat
terry

Jojo, souhlasím, ale celkově by mě ten report zajímal, protože mi přišlo, že byl Mourinho opravdu přesvědčen, že by nikoho za dobré konstelace ani potřebovat nemusel. Nakonec se ale všechno posralo, jak nejvíc mohlo.

Já jsem přesvědčen, že kdybychom šli po Pogbovi jako diví hned od června, už je dávno náš. Jenže to je těžký, když se začínáš o nejlepšího hráče klubu, který už před ním pustil dva ze svých tří nejlepších hráčů a zažil takový vstup do sezony, že bez toho třetího by mohl být nahraný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Nie, ani nekúpite

Reagovat
vladis271

Na takýto megaprestup potrebuješ mesiace vyjednávaní, a nie nejaké neoverené šumy 4-5 dní pred deadlineom a ptm 24 hodín dokonca. Ani Roman nie je šialenec, lebo v prípade Pogbu posledný deň by vás Juventus ošklbal tak, že Martial za 80 m by oproti tomu vypadal ako bagrain od MU.

Reagovat
tomasinho

Aspoň, že fandové LFC mají dneska klid. Rozloučí se s Josém "twitterem" Enriquem a bude hotovo. Tu jednu až dvě sezony hrál ale dobře. Ale je dobře, že jde.

Reagovat
smazaný uživatel

POGBA

POGB

POG

PO

P

PROČTAMHRAJEZASERAMIRES

Reagovat
fajdax
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Gordon Ramsay a van Basten

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vydra na hostovani do Readingu.

Reagovat
Usty

..Scolari dal šanci řidiči autobusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

@Sport_Witness

Must be said, the Madrid press are not now blaming Man United. They're blaming everyone else, granted, just not Man United.

Reagovat
Dawon

ono je stejne vtipne, jak se takova dost podobna situace pri obchodovani s realem stane podruhe za 3 roky (coentrao a ted tohle)...trosku to smrdi neschopnosti na nekterem konci

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
numeromis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra do Readingu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Na rok na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc are set to offer €36m for Hakan Çalhanoğlu. [beyaz tv]

Reagovat
smazaný uživatel

Turkish-Football.com ‏@Turkish_Futbol 11m11 minutes ago

Manchester United to make €36m bid for Bayer Leverkusen star Hakan Çalhanoğlu

Reagovat
VdV

málo CAM máme no

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Podle diskuzí pod Bundesligou umí jen standardky, herně je nulový.

Reagovat
Dawon

to je zase kdo?

Reagovat
M.Vaza

Fake Ozil..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Jeden z nejlepších exekutorů přímých kopů

Reagovat
Dawon

to mel byt i Depay, a zatim minimalne ty primaky, kde se snazi strilet, kope jako solidni trotl Ale jestli chcem teda platit 36m ecek za kvalitni primaky, tak teda hura!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nejlepší je Příbram, pak nějaký přitroublý Eriksen

Reagovat
Uwe háže buly

*suveréně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Nejvíc gólů z přímáků a má nejlepší styl + se tváří jakoby nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ze soucasnejch aktivnich hracu mozna, sem linej premejslet

Reagovat
wild

Reagovat
Hector17

Co to je za kravinu?

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby tak nepredaju, nezozenu uz nahradu, hraju LM a odisiel Son

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jde ten paklub do prdele

Reagovat
Uwe háže buly

Snad ne, jinak ať jde vedení Leverkusenu fakt do prdele, takhle se nechat nátohnout podruhý za sebou od lopat, co by klidně dali i jednou tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Počkejte takže Arsenal nic? To bude ofenzíva postavená na Walcottovi a Giroudovi to teda potěž pánbůh

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vy jste na tom výrazně líp

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky

Reagovat
VdV

Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Sanchez je spíš křídlo vid na titul v PL by se hodil sniper co dá 30-40 golu za sezonu když se wenger chrtí o každej milion

Reagovat
VdV

50 spíš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako PSG řeklo že chce za Lavezziho 12mil Eur to by ho mohl Arsenal koupit jestli nemá každoroční účastník LM 12mil. eur tak to je smutný

Reagovat
Mada

Lavezzi není útočník, ale křídlo.

Reagovat
Mada

minimálně 99...

Reagovat
Dawon

No kazdopadne je treba rict, ze mame asi relativne stesti, ze je pristi rok Euro...DDG si nemuze dovolit chytat spatne, nebo dokonce nechytat vubec

Od nej by byl super kompromis, kdyby o rok prodlouzil smlouvu s nejakou vykupkou, takze bysme ho my nemuseli poustet zadarmo a zaroven by on mel jistotu ze s nim za rok nevyjebem...ale to je z me strany asi blahove sneni no

A nebo ho muzem vydirat, ze pokud smlouvu nepodepise, tak rok prosedi a na Euro muze zapomenout

Reagovat
Greny

a nebo DDG v nějakým hodně důležitým zápase jasne ukáže co si o tom myslí

Reagovat
Dawon

byl by sam proti sobe ve spanelsku porad docela nepochopitelne neni jasna reprezentacni jednicka, nemuze si dovolit delat kokotiny

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by to vobec robil ? Keby to podpisal nedostal by ziadnu zaruku zeby ste nechceli nas natiahnut znova co najviac .

Ak to odvolanie nevide a tak o 4 mesiace mozme znova zacat jednat .

Reagovat
Dawon

Proto snad mluvim o tom, ze tam bude vykupka jakou jinou zaruku bys jako potreboval? Bylo by to proste pekne gesto, za to ze jsme za nim stali, kdyz se mu nedarilo a cela Anglie se mu vysmivala

A navic snad taky pisu, ze je to asi spis blahove sneni, nedelam si iluze, ze by v dnesnim profi fotbale existoval nejaky takovy sentiment, je to proste primarne byznys

Reagovat
Greny

Jojo ale už bych jim nabídl jen Navase bez doplatku

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna vydirat by bolo najvhodnejsie nech s nami nevyjebe len tak

Reagovat
fenixLFC

ja si myslim ze on keby chyta tak chyta zodpovedne. Len to by ste na lavicke nesmeli mat egocentrika vacsieho ako rodgers u ktorého fakt bohvie ci mu tu sancu da

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Watforde sa úplne zbláznili alebo ako? Strašne nechutné čo robia Aké teda vliezol do slušnej sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Layún

Reagovat
Nikikrew

Tak Jelavic do WHU, dobra posila pre nich

Reagovat
VdV

uplně k ničemu, no

Reagovat
kubys

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Inac vyborna stranka na transfer deadline http://football365.dennikn.sk/32600/transfer-deadline-day-1-9-2015-live/

aj ked mi to tu asi zmazu

Reagovat
Pasha

Vyborne, som rád, že si si vybral práve nás

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pasha

Tá fotka s jelavičom je fake

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jak to vypadá s Lavezzim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šel se před chvílí ostříhat

Reagovat
Zaschrona

Alan Nixon ‏@reluctantnicko

Norwich making a surprise late move for Steven Naismith. Everton don't want a sale. Put high price on him.

Come on Norwich

Reagovat
j_mrazik

Ten za vás dal tolik důležitých gólů. Sice působí jako vemeno, možná i je, ale je pro vás platnej.

Reagovat
Trand

Můžu říct, že z málokterýho hráče jsi tak frustrovanej jako z něj. Když přestoupil do Evertonu a já koukal na první zápasy, kde hrál, to bylo fakt k pláči. Ono to vypadalo, že neumí vůbec nic.

Reagovat
j_mrazik

Já? Protože mi to prostě nedává smysl, ale on ty góly prostě dává. Hrozně mi v tomhle připomíná Ďuriše z Plzně. Taky mám z něj dojem nevalnej, ale rozhodovat zápasy umí.

Reagovat
Trand

To nebylo myšlený konkrétně na tebe, ale obecně. Jinak jasně, není to žádnej super tragéd, ale občas tak vypadá. Na druhou stranu, gólů pár nastřílí vždy a vždycky se snaží.

Reagovat
Trand

A tohle byla reakce na j_mrazika, samozřejmě.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

No, je hodne snazivej, odevzda na hristi vzdycky svoje maximum, ale proste to neni moc kvalitni fotbalista, jestli chceme hrat o pohary, tak s nim pocitat nemuzem. Jestli nam za nej da Norwich dobre penize, tak musi jit.

Reagovat
r.mrazik

stejne by do predkola nasadit kaspar martinez mlady hrace,takze by everton vypadl s nejakyma sracema z bulharska...radeji at everton o pohary nehraje a je rad nekde dole...

Reagovat
Zaschrona

A co to ma co delat s prodejem Naismitha?

Reagovat
r.mrazik

ze pro tym ze spodni casti tabulky je to dobrej špíler

Reagovat
Zaschrona

Tak prave proto ho chce Norwich...

Reagovat
r.mrazik

jde do lepsiho

Reagovat
Zaschrona

mrazik pls

Reagovat
Dawon

come on, come on, a kdo vam tam pak bude hrat?

Reagovat
Zaschrona

Porad tam je, i kdyby nikdo neprisel, Osman. A snad dostane sanci McAleny, v priprave hral vyborne.

Reagovat
Dawon

Aha, ja mam z neznameho duvodu v hlave nejak zafixovane, ze Osman tohle leto odesel

Reagovat
Zaschrona

jj spekulovalo se vloni v zime, ze bude muset ukoncit kvuli zraneni karieru, ale nakonec dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá WHU nejak veľa strikerov? Sakho, Zarate, Valencia, Caroll, Jelavic.

Reagovat
tomasinho

Tak počítá se s diamantem, takže dva budou vžycky hrát. Zaraet je k hovnu, Carroll je furt zaněný, Valencia je zraněný někdy do konce roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nechápem príchod Mosesa keď budú hrávať diamant.

Reagovat
Usty

jj, diamant pěknej, ale pak jsem zvědavej, jak dva z trojice Lanzini, Payet, Moses budou sedět.

Reagovat
terry

Moses už je na to stejně zvyklej, jen bude sedět o 15 kilometrů dál na východ.

Reagovat
tomasinho

Tak těch variant bude prostě víc, buď diamant nebo hra s jedním hrotem jako teďka na Anfieldu. Lanzini nebo Moses budou sedět, buď jeden nebo oba no.

Reagovat
M.Vaza

Sakho šel bručet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Však není zavřený ani obviněn z trestného činu...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nechápu, že se ani Real ani ManU oficílně nevyjádří jak je to s tím De Geaou. Nechce se mi věřit, že by takové velkokluby byly schopny takového neuvěřitelného amaterismu a demence...

Reagovat
smazaný uživatel

nemají důvod se k tomu vyjadřovat protože do toho nikomu nic neni a nikdo neví jak to přesně bylo

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nikomu nic není? Celý svět spekuluje a dělá z managementu obou klubů naprosté trotly, to mi teda jako jasný důvod přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

v tuto chvíli má united dost práce s dalšími nákupy a real se odvolal. takže mi přijde zbytečný dávat nějaký prohlášení ohledně interní věci mezi dvěma kluby, která je navíc asi komplikovaná

Reagovat
Dawon

pred 2 lety se stalo prakticky uplne to same s Coentraem, me to naopak prijde celkem uveritelne

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba to sami neví

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Real sa odvolal ? a bude to riesit FIFA . On ten prestup kludne moze byt

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jj to si myslím, že je reálná varianta, ale i tak, jestli budou prokazovat nějak, že skutečně ho podepsali 23:59, tak stejně mi to vzhledem k délce přestupového období přijde jako šílenost.

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
smazaný uživatel

James Cooper say martial will be our only signing and James Wilson may leave on loan...

Reagovat
Swarley

ještě není dotažený ani ten Martial, to padne, Wilson na hostovačku a Wazza je jasnej king of the castle

Reagovat
mithro

a hned sa zrani pocas anglickej repre. vybavene.

Reagovat
Swarley

univerzál Blind na hrot, vyřešeno...dlouhý balony za obranu do brejku, nikdo nemá šanci...

Reagovat
Dawon
Reagovat
kiwwi

osobne si myslim, ze ak pride len Martial, tak Wilson ostane a ak Wilson odide, tak pride este jeden hrotak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole hlavně ať koupíme do toho středu aspoň někoho, třeba Shelvyho protože s dvojkou Mason-Dier se fakt hrát nedá

Reagovat
FUnk

tak psali ze jsme nabidli za witzella... pry ma nejakou vykupku ale

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byl splněnej sen, ale moc tomu nevěřím, spíš vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

je nejak veľmi ticho, začínam sa báť, že nikoho neprivedieme

Reagovat
FUnk

je to zle....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Flamini není problém, sice nemůžou v turecku nakupovat, ale myslím, že bysme ho tam mohli poslat jako sponzorský dar

Reagovat
smazaný uživatel

V Turecku uz sice nemuzou nakupovat, ale staci, aby z nej Arsenal udelal do konce dnesniho TW volneho hrace a muze ho podepsat kdokoliv kdykoliv.

Reagovat
kiwwi

Keylor Navas was reportedly keen on a move to United. Unhappy at Madrid (theguardian.com)

http://www.theguardian.com/football/2015/sep/01/david-de-gea-manchester-united-real-madrid?CMP=twt_gu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem si pomoct ale Sky sports a Guardian idu velmi dole . Hlavne ze su vo vseobecnosti "zarucene" zdroje .

Reagovat
Dawon

takze kazdy, kdo napise neco proti realu, je spatny zdroj? V realu Navasovi evidentne neveri a za kazdou cenu chteli misto nej privest nekoho jineho, to je vazne tak neuveritelne, ze by za tehle situace nebyl uplne stastny?

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne jedno ci to je proti Realu . A uz od zaciatku prestupoveho obdobia bolo jasne ze David pride otazka casu je iba kedy . Myslim ze to vedel aj Keylor . Boli iba 2 moznosti pre Keylora to dopadlo najlepsie ako mohlo tak aky nestastny ?

Reagovat
Dawon

to je proste super logika...vy jste ve vasich ocich vitezove s golmanem, kteremu jste jasne dali najevo, ze ho nechcete, zatimco my jsme v prdeli a vsechno jsme posrali...at zije objektivita

Reagovat
kiwwi

jj cize ked od zaciatku vedel, ze ho nechcete, tak ma byt stastny

Reagovat
smazaný uživatel

To vedel aj Illarramendi . Keby Xabi nepoziadal o prestup minuly rok tak Illarru by odpisali velmi blizko bol hostovacky do Bilbaa . A aj tak zostal bojovat o miesto .

A naviac Keylor ma celkom slusnu podporu fanusikov co je dost klucove .

Reagovat
patas92

Záložník a brankář, to je úplně srovnatelné

Reagovat
patas92

A slušnou podporu fanoušků měl i Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Po Ancelottim sa este bude volat

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, uplne bude skakat od radosti, ze ostava v klube, ktory s nim vobec nepocita.

Reagovat
smazaný uživatel

nepocita / pocita je jedno . On teraz dostane sancu a to je pre neho klucove . Pokial odchyta wondersezonu tak sa moze stat vselico .

Reagovat
kiwwi

ked vselico = prichod DDG a vykopnutie Keylora, tak ano, moze sa stat vselico

Reagovat
Miguel19

Tak proč u vás není?

Reagovat
Miguel19

Tak jako je mi jasné, že nikoho už nepřivedeme, ale aspoň nějakou spekulaci jsem čekal

Reagovat
Usty

zatím není co psát, ticho po pěšině.. i ten Papy se dělá v utajení asi...

Reagovat
Miguel19

Hmm. To bude těžká sezona. Aby to Mourinha nakonec nestálo místo..

Reagovat
icka

ten Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

hostování za 2 miliony liber je pro watford docela solidní obchod

Reagovat
icka

Spis se smeju tomu , jak nejel na Euro, aby se dostatecne pripravil na PL a oni ho razem poslou zpet

Reagovat
FUnk

Reagovat
Langi

s ohledem na reprezentaci je krásný sledovat jak si s Kalasem a Vydrou vytírají prdel...hlavně že oba podepíší dlouholeté smlouvy a nakonec shnijou na hostovačkách

Reagovat
C-M@ster

O to horší třeba je, že Kalas prostě za tu Chelsea nezahrál špatně a i Vydrovi se ve Watfordu dařilo... je to hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 37m37 minutes ago

BREAKING: La Liga tell #SSNHQ they did not receive any paperwork from Real Madrid over David De Gea transfer from Real Madrid. #SSNHQ ..toz kto je tady potom hnup

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11836254/David-de-Gea-latest-Manchester-United-will-welcome-back-goalkeeper-if-Real-Madrid-move-collapses.html ...ale ok, ja verim, ze Gaal bude normalny a vyriesia to tak, aby David chytal...o Davida sa nebojim, on to odchyta v pohode

Reagovat
Counter

Už to není zrádce, kterého nechce v bráně vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za otazku. Hadam je jasne, ze sa cez noc zmenil.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
vitoAFC

Tak snad Giroud s Welbeckem chytnou formu. Já jim věřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dan nie, Olie bude zas nočná mora

Reagovat
Darren Fletcher

"Je veľmi ťažké prispôsobiť sa Van Gaalovi, má len svoju filozofiu," povedal Di Maria pre rádiovú stanicu ESPN. "Začal som s ním vychádzať veľmi dobre, no neskôr sme mali medzi sebou viacero konfliktov."

"V jednej chvíli som s ním nemal dobrý vzťah. Takéto problémy výrazne ovplyvnia hráčovu myseľ. V Manchestri som hral dobre až do momentu, keď som sa zranil. Veci prestali fungovať a ja som prehodnotil svoj postoj. Tréner je predsa presne ten, ktorý rozhodne, či budete hrávať alebo skončíte na lavičke," dodal Di Maria.

Reagovat
C-M@ster

Jeho odchod je prostě škoda, ať si říká kdo chce co chce...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme, nikdy jsem ho moc nemusel, ale LVG je prostě idiot, dle všech "signálů" a "indícií".

Reagovat
r.mrazik

herne odchod skoda je,ale dimaria je hrozne sracska guma

Reagovat
Spalovač šancí

Liverpool in talks with Lyon for the €25m transfer of Ganalons

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, dneska si už spekulace o přestupech vymýšlí i lidi, co neumí správně napsat jméno hráče.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

w

Reagovat
smazaný uživatel

A kto kupi Denisa Cherysheva ? Liverpool ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze pojde prec, ked uz odmietol valenciu? zrejme si mysli, ze po odchode fabia sa mu naskytne nejaka prilezitost, no uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

ani raz sa nedostal do nominacky to je zaujimavy pripad

Reagovat
smazaný uživatel

On je LB? Já ho viděl hrát jen na křídle

Reagovat
habinity

Kde je ten martial?

Reagovat
smazaný uživatel

Top talent ever, nečudoval by som sa, keby najbližších 10-15 rokov ťahal united za titulmi a slávou. A Nehovoriac o tom, že už v 19 rokoch bude hrať za Francúzsko. Proste nový Henry+ ešte môže byť oveľa oveľa lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledna veta ista nie je, inak vsetko sedi

Reagovat
Darren Fletcher

pytal sa kde je a nie kto je

Reagovat
Swarley

tak to se těším

Reagovat
kiwwi

to je nejaky novy format suradnic co si tu napisal?

Reagovat
iamek

Neunasis

Reagovat
Error

Ještě doplním Mosese - Chelsea zinkasuje 2,5 milionu a celý plat 70k berou Hammers na sebe.

Reagovat
Miguel19

liber?

Reagovat
Error

Jinak přicházel teda za £9m. £1,5m hodilo hostování v Liverpoolu, £1m ve Stoke a teď £2,5m - celkem už £5m. S tím, že na všech hostováních neplatila Chelsea ani část platu.

Reagovat
Miguel19

A za Plantážníka jsme dostali upocených 1,5 mega euro...

Reagovat
Zaschrona

A on jeste souhlasil s tim, ze prodlouzi smlouvu, takze timhle stylem bude moct chodit hostovat jeste par let.

Reagovat
Miguel19

To by bylo slušné...dalších 7-10 mega za hostování a pak prodat za 10 mega...nádhera

Reagovat
Whitemedia

Chudák Mojžíš

Reagovat
icemike

To se hodí, potřebujeme každou korunu na sedačky nového stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo autobusu?

Reagovat
icemike

Tam jsou potřeba nová okna

Reagovat
Manik...

Spíš převodovku podle aktuální tabulky

Reagovat
fenixLFC

hovoris ako keby ste boli Banik

Reagovat
vitasrp

Tak to je hodně solidní ale.

Reagovat
smazaný uživatel

jak může mít plat 70k.

Reagovat
Usty

Hefy konečně

Reagovat
tunkic

Ja jsem tak rad, ze jako fanousek Arsenalu nemusim resit nejaky prestupovy spekulace.......diky Arsene!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za celé leto bolo toho až až, že

Reagovat
tunkic

Ja jsem tak rad, ze jako fanousek Arsenalu nemusim resit nejaky prestupovy spekulace.......diky Arsene!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč 2x?

Reagovat
smazaný uživatel

neptej se tak blbe a posli to potreti

Reagovat
tunkic

Protože je to víc než 1x

Reagovat
smazaný uživatel

někdo přijde. času dost. hlavně aby někdo Wengerovi řekl že letos nestačí začít jednat za pět minut dvanáct

Reagovat
smazaný uživatel

snad se poučí z případu de gea

Reagovat
tunkic

No dám mu ještě čas překvapit, než spustím lavinu nadávek

Reagovat
icemike

Podle mě měl Moses něco s Evou, jinak si nedovedu vysvětlit jeho neustálé hostování. Ale José už polevuje, protože ho aspoň nechal v Londýně, ať to k sobě hrdličky nemají daleko...

Reagovat
VdV

United in talks with PSG for the €11m transfer of Paris-winger

Reagovat
Swarley

Lavezzi?

Reagovat
VdV

těžko říct, jak by zahrál zprava ale

Reagovat
Swarley

co já vím...LVG stejně nebude hrot řešit, vsadí vše na Wazzu a přivede křídlo...

Reagovat
VdV

ale ¨myslím to tak, že Lavezzi je LW spíš a my potřebujem spíš RW

Reagovat
Swarley

chápu, však jsem na to napsal "co já vím"

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria jde zpátky?

Reagovat
kiwwi

MUFC have agreed a fee for 17-year-old Newport County defender Regan Poole. He’s heading to Carrington now for his medical.

Reagovat
Dawon

Konecne vyreseny stoper

Reagovat
niflheim

Reagovat
VdV

naše vedení je neskutečně amatérský

Reagovat
kiwwi

co zase places preboha?

Reagovat
VdV

transfer viz. Veseli

teď se mají řešit uplně jiní hráči, než 17ti letej stoper a 19ti letej wonderlid za 60m liber proboha

Reagovat
kiwwi

a jak vies ze sa neriesia? sak toto neni transfer ktory riesi Edo

Reagovat
VdV

Každej další transfer snižuje pravděpodobnost toho, že po něm bude další, něco řešící.

Nebo myslíš, čistě jako příklad, že když Arsenal v 16:00 dovede 17ti letýho křídelníka, stále je reálný, že dovede Benzemu hodinu po něm?

Reagovat
kiwwi

preboha, je to hrac do rezervy a tento prestup nema absolutne ziaden vplyv na to co sa deje v prvom time

Reagovat
Dawon

wtf? Privedli jsme hrace do juniorky a proto uz do Acka nikdo neprijde? Uvaha

Reagovat
MySch017

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
j_mrazik

Záleží na tom, jestli je Benzema ve stejným městě jako ten mladej kluk a snad netrefí dopravní špičku, jinak to asi nestihnou všechno podepsat a odnést na poštu, no...

Reagovat
Swarley

ne asi, s Newportem to jde lehce, ne jak s Realem

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Pasha

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

treba newport neposle papiry...nikdy nevis

Reagovat
Swarley

snad to tam ta paní na vrátnici zvládne a kdyby si chtěla náhodou vydělat pěkný peníze, může udělat v Newportu školení pro celý Madrid !

Reagovat
j_mrazik

Spíš Edovi pošle knížku "Konec prokrastinace".

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infi

Reagovat
nani92

no neviem, s takým priezviskom by musel hrať ako Vidič, aby som si ho obľúbil

Reagovat
smazaný uživatel

WATFORDU JDE PŘÁT JENOM SESTUP a UNITED a GUNNERS dojedou na svou neschopnost přivést ÚTOČNÍKA

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu druhou část

Reagovat
Swarley

dal bych to radši za Martiala fantíku

ale kdybych si potřeboval zachránit zadek jak LVG, šel bych do Robbena...v tomhle nám dělá dobrou službu, snad se právě nedočkáme nějaké přestárlé hvězdy, se vší úctou k výkonům Robbena

Reagovat
fantomas

Jono, jenže vy ste právě ted spíš v tý pozici, kdy potřebujete okamžitej impact.

Reagovat
kiwwi

myslim si, ze by to bola uplna mensina, ktora by take prachy investovala radsej do 31 rocneho Robbena ako do 19 rocneho Martiala

Reagovat
fantomas

Ok. Já za normálních okolností taky. V týhle situaci si nejsem tak jistej.

Reagovat
kiwwi

tazko povedat, ci by Robben po prestupe do ineho timu a do inej krajiny okamzite doniesol to, o com pises...navyse s jeho zdravim...to by fakt nebol dobry prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ by ta ciastka bola do nejakych 30 mega tak by som ho bral okamzite. Podla mojho nazoru jednoznacne najlepsie RW na svete.

Reagovat
Swarley

tak nějak to myslím i v tom původním komentáři, vyloženě by se nabízelo někoho takového přivést, ale zase z dlouhodobého hlediska by to za takovou částku pro nás bylo nesmyslné...ten vliv by měl okamžitý, ale na jak dlouho, dal by 2-3 sezóny a bylo by hotovo...

já doufám, že pokud někoho takového bude chtít přivést, tak ať to je Lavezzi nebo někdo podobný za přijatelnější sumu...

Reagovat
fantomas

Když Lavezzi je nýmand a stěží někdo, kdo vás vytrhne. To tam fakt může hrát Young a nebude to rozdíl.

Reagovat
nani92

Reagovat
kubys

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Serg!o

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v Dánsku by se neprosadil, no..

Reagovat
fantomas

Jé, vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

tak s tebou som tam samozrejme ratal ako s prvym

Reagovat
nani92

dakujem, vážim si to

Reagovat
mithro

Gibson

Reagovat
smazaný uživatel

je tam oblibenej a ani zadnou roli nedokaze poradne zahrat

Reagovat
Infernoqt

I tak bych uvítal toho golmana konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii se ještě smí přestupovat ??? Nasri Do Juve ???

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmi, se nakupovat. Musel by byt do vecera volny hrac a to se nestane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

To i raději Robbena než Lavezziho

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
terry

Papy Djilobodji je náš. Otázka čtvrtého stopera tedy vyřešena. Naprosto evidentně se jedná pouze o dočasnou záplatu, se kterou se do budoucna nijak zvlášť nepočítá. Ten čtvrtý flek by přitom v pohodě měli zvládnout Omeruo nebo Christensen (pokud to v sobě skutečně mají) a ještě bychom mohli mít do budoucna zaděláno na vlastní stoperské řešení. Ale za ty prachy, co Djilobodji přichází (cca 3 miliony liber), se nemůžeme zlobit. Jen doufat, že Cahill s Terrym se proberou.

Reagovat
Spalovač šancí

Jaká přestupová bomba se dnes upeče? Luiz do MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě na tom štve, že jsem chtěl De Geu do FUT , místo toho mi tam musí chytat Bravo (83) i když chytá celkem dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

To o Mosesovi je super

". V Londýně bude po celou letošní sezonu navštěvovat tréninky West Hamu United. "

Daníček

Reagovat
vrabejka

Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 3 min.před 3 minutami

BREAKING: Nantes confirm defender Papy Djilobodji has joined Chelsea on a four-year deal. #SkyDeadlineDay #DeadlineDay #SSNHQ Chelsea s nakupy končí koupili si světoveho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Djilobodji > obrana Liverpoolu

Reagovat
vrabejka

Clyne, Ilori, Sakho, Moreno>>>>Djilobodji

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávať krajných obrancov so stopérom, proč ne

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč do něj kérujete, podle všeho to bude solidní hráč a za ty prachy se vyplatí i jako večeře pro realizační tým

Reagovat
smazaný uživatel

12:49

Reagovat
fff

Chcel by som dnes byt prijemne prekvapeny

Reagovat
Kowe

chtít můžeš no

Reagovat
fff

Nj, to je dnes maximum

Reagovat
Spalovač šancí

Tak si kup Kinder surprise

Reagovat
tomasinho

To asi každý, ale jediné, o čem se můžeme bavit, je, jestli za Josého dostaneme vůbec nějaké peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

dneska BR neodvolaj

Reagovat
Zaschrona

Gibson was banned from driving for 20 months and ordered to complete 200 hours of community work. The footballer will also have to pay £5,895 in fines and prosecution costs.

To z toho jeste vylezl docela dobre. Alespon bude mit ted co delat, kdyz je porad zranenej...

Reagovat
smazaný uživatel

FA ‏@GestiFuteFIFA 12m

I have CONFIRMATION from sources within #AFC that Cavani HAS SIGNED a 4-year-deal worth £150K per week with #Arsenal. vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dávám Walcottovi půlrok, maximálně sezonu a přestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla na lavičku, Ramsey do stredu, Flamini predaj, Walcott na pravé krídlo, Cavani na hrot

............Coqulein Wilshere/Ramsey

Walcott/Chamberlain Ozil Sanchez/Welbeck

....................Cavani/Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jeste Verratti

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nedivoc. Takhle verohodnych zprav uz jsme videli. Mimochodem uz jsi se rozhodl na ktery zapas prijedes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je ironie 3-5 rijna na United

Reagovat
smazaný uživatel

No to sis teda vybral zapas Pockej 2 tydny a je tu v CL Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Teda myslel jsem samozrejme 2 tydny po tom MU

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: After spending (wasting) 36 mil. pounds for unknown 19 years old Anthony Martial. It is Louis van Gaal who actually needs undergoing medical in MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Unknown

Reagovat
smazaný uživatel

Ask Rooney

Reagovat
fff

Kolko to stal Depay presne?

Reagovat
Infernoqt

32,5 s bonusy

Reagovat
fff

Bez bonusov to bolo o dost menej, nie?

Kazdopadne talent netalent, nevidim jediny dovod, preco by Martial mal byt drahsi nez Depay.

Reagovat
Infernoqt

22/23

já nevím, ale postrádá to veškerou logiku, ikdyž potenciál tam je... řešili jsme to v minulém článku

Reagovat
Dawon

to je proste klasicka prirazka za posledni den prestupaku, zase jednou prokouc z nasi ztrany

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Dawon

ztrana

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

to není přirážka, to je prostě neschopnost z naší strany ho podepsat dřív

nevíme co bylo tím faktorem (třeba fakt neschopnost Chicharita, (ne)forma Rooneyho), ale na začátku léta bychom ho měli za poloviční cenu

Reagovat
Dawon

dyt tvrdim v podstate uplne to same snad

Reagovat
Infernoqt

za poslední den přestupáku, to mi nepřijde to samé

Reagovat
Dawon

to uz je snad slovickareni, je to mysleno tak, ze vicemene vzdycky platis vic, pokud prestupy nechavas na posledni chvili

Reagovat
KnoxXx

prirazka je za neschopnost priviest ho na zaciatku prestupoveho obdobia a reci o tom, ze v time zotrvaval kvoli LM su sci-fi (toboz ked to aplikujeme na situaciu pred 2 mesiacmi, resp. fakt, ze do timu prislo tolko zaujimavych hracov a nerobi/lo (by) im problem, priviest aj dalsie talenty)

Reagovat
kiwwi

pozri, ono je dost mozne, ze ak by AS postupilo do LM, tak nam ho nepredaju ani za taku sumu...tam sa asi muselo cakat ako to dopadne a to, ci by prisiel minuly tyzden alebo dnes by na tej sume uz nezmenilo velmi nic

Reagovat
Dawon

Jo to je mozna pravda, to me vubec nenapadlo...ale kdovi, jestli se opravdu cekalo na tohle, nebo jestli je to trosku panic buy, do toho my uz muzem tezko videt

Reagovat
kiwwi

tak on to tu pisal vcera mithro z nejakeho solidneho zdroja, ze tomu tak bolo, ze sa cakalo na to ako dopadnu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Turkish website Koprubasi claim #MUFC have agreed a £26.4 million fee for Calhanoglu from Bayer Leverkusen.

Doufám že ne

Reagovat
Infernoqt

doufám, že jo

Reagovat
Infernoqt

Manchester United have agreed a £26.4 million fee for Hakan Calhanoglu from Bayer Leverkusen. [koprubasi] ‪#‎MUFC‬

Reagovat
vrabejka

ještě že v Německu už včera v 6 večer skončil přestupák

Reagovat
kiwwi

Janci, to znamena, ze oni uz nemozu registrovat hracov, ale predavat mozu

Reagovat
Spalovač šancí

Ale je o dost menší pravděpodobnost, že prodají

Reagovat
I am Mancunian

Other than spending £36m on Martial, not expecting United to make further significant signings today.

Reagovat
Infernoqt

Hele, Berbatov je volnej, nezkusíme?

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Toho bych si do MU hrozně přal. Ať si kdo chce co chce říká on by byl fantastickej 2-3 striker.

Reagovat
Infernoqt

a byl by náš nejlepší střelec, minimálně druhej nejlepší, záleží na odehraném času

Reagovat
KnoxXx

s Matom by si rozhodne padli do oka

Reagovat
Tuxedo

To by si Rooney uz nekopol

Reagovat
SpecialOne

13:30 má prý Peréz tiskovku, co se čeká, že oznámí???

Reagovat
iamek

Rezignaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

uz je DDG vyresenej, ta vcerejsi haluz na tom nic nemeni

Reagovat
C-M@ster

A kde bude k vidění?

Reagovat
kubys

Comedy Central

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid (Spanelsko)

Reagovat
Infernoqt

disney channel

Reagovat
smazaný uživatel

2 moznosti .

1 cele to fiasko sa bude snazit hodit na MU .

2 ide sa bit s FIFA .

Reagovat
smazaný uživatel

3. možnost: Nainstalovali novou verzi Office.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě, začne později

Reagovat
vrabejka

Enrique do WBA. Deal done.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je suma vyse 5 tak paradny predaj. Aspon toto nam ide. To vyzera, ze asi ani nebude poriadny net spend

Reagovat
kubys

Za mě dobrý ten zájem Watfordu o toho kluka z Brugg...tuhle národnost ještě nemaj.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl Harry v autě?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ted jde do baraku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Pasha

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Manik...

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Ballbag akurat na Sky vravi, ze De Gea zostava, nebudu ani podavat protest. Well, well..

Reagovat
mithro

DDG

Romero

Johnstone (*)

Valencia

Darmian

Smalling

McNair (*)

Jones

Blind

Rojo

Shaw

Carrick

Herrera

Schneiderlin

Schweinsteiger

Mata

Young

Depay

Lingaard (*)

Perreira (*)

Fellaini

Rooney

Wilson (*)

Martial

..takze vybavene leto, som zvedavy, co sa bude diat, ked sa niekto zrani

Reagovat
smazaný uživatel

ta hostovacka Adnana nema zmysel ani trosku

Reagovat
kiwwi

niekto akoze kto?

Reagovat
mithro

ehm, napr rooney.

Reagovat
kiwwi

Martial + Wilson...

Reagovat
mithro

wilson odide dnes este.

Reagovat
kiwwi

uz som to tu pisal dnes, ale ratam s tym, ze ak Wilson odide, tak pride este jeden hrac a ak okrem Martiala nepride nikto iny, tak Wilson ostane

Reagovat
Darren Fletcher

no tato dvojka neskusenych ak ma pri pripadnom jesennom zranenia rooneyho hrat ligu, pohar aj ligu majstrov, nie je to ideal to musis uznat :)

Reagovat
kiwwi

njn, lebo ked hra skuseny Rooney, tak sa z toho ideme vsetci posrat no

Reagovat
Darren Fletcher

no tak sa mu nedari co uz.. u mna je stale jednotka a najradsej uvidim na hrote jeho

ale to vahanie pri zakonceni je az smiesne v poslednych zapasoch uz hned v prvom ked mu to walker odklepol do siete mal palit hned... a swansea tam to bolo deluxe

Reagovat
kiwwi

vsak hovorim, ze meno nemusi znamenat absolutne nic...ja Rooneyho nikde neodpisujem, ale musis uznat, ze keby nam vypadol momentalny Rooney, tak snad este posilnime ked tam dame hocikoho

Reagovat
vodka

Fella..

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si situaci, kdy se zraní Rooney a třeba Mata.

Reagovat
kiwwi

kazdy post mame minimalne zdvojeny - bude tam Martial, Depay, Young, Herrera, Wilson, Pereira, Fellaini, Lingard - to je 8 hracov na 4 posty ked neratam Rooneyho a Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou z toho pořádní hráči hodní United max 3

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale vám se zraní Rooney a Mata a nastoupíte se čtverkou Depay, Fellaini, Young - Martial, Chelsea se zraní Hazard s Costou a nastoupí se čtverkou Willian, Oscar, Pedro - Remy, vidíš ten rozdíl?

Reagovat
kiwwi

vidim, su to styria hraci s uplne inymi priezviskami

Reagovat
smazaný uživatel

A úplně jinou kvalitou, nezdá se ti?

Reagovat
kiwwi

ani moc nie...naozaj neviem co ten Martial, pretoze ho nepoznam, len som si pozrel ako hral proti Valencii a bol vyborny, ale zvysok su podla mna porovnatelni hraci

ukaze sa na ihrisku, na tieto papierove porovnanie ja fakt neverim

Reagovat
Deywid

ako Fellaini je porovnatelný s Oscarom a Young s Pedrom?...no comment

Reagovat
smazaný uživatel

City vypadne Silva s Aguerem, furt je tam čtyřka Sterling, De Bruyne, Nasri - Bony... Jaký jsou podle tebe jako vaše cíle? 4. místo? Protože pokud se dá dohromady Chelsea tak na nic víc prostě nemáte.

Reagovat
Darren Fletcher

ale ambicie na titul sa nehodnotia podla toho, ako vyzera tim v porovnani utocnej stvorice po vypadnuti dvoch hviezd

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, protože šířka kádru v dlouhodobé soutěži nehraje roli.

Reagovat
vodka

hraje, ale treba fella muze byt ve spouste zapasu zajimavejsi varianta nez oscar s willianem. toto tvoje porovnavani hracu je proste nesmysl, zalezi jak se budou vyuzivat

Reagovat
kiwwi

City ma utocnu fazu poriesenu najlepsi, o tom sa nepriem...

zvysok tvojej predpovede je samozrejme len blud

Reagovat
smazaný uživatel

Co je konkrétně blud?

Reagovat
kiwwi

ze to tak musi byt, lebo ty to tak vidis

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, takže ty v momentální situaci myslíš, že máte reálnou šanci zabojovat o něco víc než jen kvalifikaci do LM?

Reagovat
kiwwi

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi podle mě fanouškovsky zaslepenej, uvidíme na konci sezóny.

Reagovat
kiwwi

a nechcel by si ty porozdavat ceny uz teraz, napriklad titul, ocenenia za umiestnenie a najlepsieho strelca a tak...bo na papieri to tak vyzera...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se hned chytáš, ježiš. Jen jsem řekl, že momentálně to s váma vypadá, že nemáte na nic víc než na kvalifikaci do LM, to se může za půl roku klidně změnit. Chápu, že si tady z tebe všichni dělají prdel a jsi podrážděnej, ale já jsem se na tebe snažil reagovat normálně, asi zbytečně.

P.S.: Jak ses mi smál že Pirlo nehrál v Juve DM a Marchisio ani náhodou tak se podívej do komentářů na tvůj oblíbennej reddit pod Vidala a Guardiolu. Od fanouška Juve tě to možná přesvědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tieto prognózy je trochu priskoro nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depay > Pedro, Fellaini > Oscar, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Young + Willian a Remy + Martial to samý, tam je prostě každej hráč individuálně lepší.

Reagovat
kiwwi

kde, na papieri? pretoze nan ihrisku to velmi Willian s Remym nedokazuju

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé co jsem viděl hrát Remyho hrál skvěle. Willian by měl přidat dopředu, to nepochybně, ale stejně podle mě předvádí dlouhodobě výkony na vyšší úrovni než Young.

Reagovat
kiwwi

ked vezmeme posledny rok, rok a pol, tak Young>Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ne. Statistikama možná, hrou pro tým 100% ne

Reagovat
vodka

kdy remy naposledy hral?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy Martial v Premier League?

Reagovat
smazaný uživatel

To tu ťaháte do riadnych sračiek...Martial je už teraz cca na úrovni Rémyho, ale kariéru ma ešte len pred sebou zatiaľ čo Remy už vyššie nepôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže přechod 19 smrada do řádově náročnější ligy pro útočníky je sračka?

Reagovat
smazaný uživatel

Sračky sú tvrdenia, ktoré ste tu povyťahovali

Reagovat
smazaný uživatel

Remy loni 128 minut na gól, Martial 211, ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

a ďalšia sračka

Reagovat
smazaný uživatel

A kvalita útočníka se hodnotí teda podle čeho? Kromě ohánění nadávkama totiž nepřinesls žádnej důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty tvojmu príspevku hovoríš dôkaz hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, týmy při skautingu totiž běžně u útočníka zohledňují minuty na gól. Přednes něco ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám záujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nebylo třeba nejakej najít.

Reagovat
vodka

a ty sem nabehls s tvrzenim, ktere je taky uplne o hovne a zadny "dukaz" na jeho vyvraceni neni potreba, protoze se taky o zadny realny zaklad neopira. proste dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dojem. Podle mýho dojmu má Willian víc předností a míň slabin než Young. To samý platí u Remyho a Martiala. Pokud u vás ne, tak jste podle mě zaslepení, podle vás můžu být zaslepenej zase já, tohle nerozsoudíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No a sme doma...takže uznávaš, že je to proste blbosť áno?

Reagovat
vodka

takze jedna z nejdefenzivnejsich lig je pro utocniky radove jednodussi nez PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

viděl ho v dvojzápase s Valencií a je na úrovni Remyho

Reagovat
smazaný uživatel

*nevidel

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne Remy uz ani nevie co to je futbalove ihrisko

Reagovat
kiwwi

vsak prave preto to pisem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa ťa zastávam, lebo tieto porovnávačky sú fakt oničom a ešte to napísal chalan aj zle.

Reagovat
Svatej

wat

Reagovat
smazaný uživatel

Remy nie je lepší než Martial, pozor na to....a tiež neviem prečo si zámerne napchal na AM Fellainiho keď tam máš napísať Herreru...

Reagovat
smazaný uživatel

A Herrera je snad lepší jak Oscar?

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar mal posledný polrok nulový prínos pre Chelsea, čo sa o Herrerovi nedá napísať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a ne snad? jarni cast minule sezony Herrera>>>Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

někdy počítáte rok, někdy pulrok, jak se hodí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To je objektivní jak prase, navíc ještě, když byl Oscar zraněnej. Podle téhle logiky Gomis>>>>>Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

za posledný polrok áno

Reagovat
smazaný uživatel

No a z toho vidíš, že srovnávat hráče podle jednoho půlroku je blbost. Gomis kvalitama na Rooneyho prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže týmto si konečne potvrdil, že tvoj argument na začiatku diskusie je blbost. Hurá, the end.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ale nikoho nesrovnával podle tak krátkýho časovýho období jako půlrok, jsi nechápavej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to porovnával podľa svojich dojmov a pocitov, z ktorých si urobil tvrdenia a fakty. Enough?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že když na konci příspěvku přidáš anglickou frázi bude to znít inteligentněji? Já jsem nic jako fakt nepřednášel, kromě těch minut na gól, který jsou podle mě u útočníka dost důležitej faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zniem dosť inteligentne aj bez toho, ale Angličtinu mám veľmi rád a rád používam anglické výrazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Abys zněl ještě inteligentněji, tak nepiš ve slově angličtina velké A.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže som chcel zapadnúť do tejto debatky.

Reagovat
vodka

a na zaklade ceho jsi to teda tak mistrovsky srovnal, kdyz oscar ma formu tradicne pul roku z cele sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to nedôjde, zbytočne...

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnal jsem si Oscarovo působení v top týmu PL a Youngovo působení v top týmu PL a důležitější pro tým byl za tato období Oscar, stačí?

Reagovat
vodka

nesrovnavals pred chvilkou jeste oscara s herrerou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu, sorry. Tam je to samozřejmě mnohem těsnější. Jsem ochotnej uznat, že jsou na velmi podobné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar bol zranený posledné 4 kolá, ale rátajme to za ten polrok

Reagovat
vodka

to neni objektivni nikdy bambulo, stejne tak je tak kravina proste je vubec takto srovnavat, kdyz ma kazdy jinou formu, v realnem fotbale nemas atributy jak ve fife, abys mohl predvadet to, co tady predvadis. Spravne vyuzity i horsi hrac muze byt prospesnejsi (viz loni, kdy di maria nehral prave na ukor younga a byl mnohem uzitecnejsi nez on)

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat útočníky není vůbec kravina, ale běžná praxe, když chci někoho angažovat. A s atributama ve FIFA na mě prosimtě nechoď...

Reagovat
smazaný uživatel

on je totalne mimo, ako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Busby babes

tohle nema cenu, nikdy se neshodnete. uvidime jak to bude fungovat na hristi. Ono Hazarda by v soucasne dobe strcil do kapsy i Young. Za tyden to muze byt vsechno jinak...

Loni taky nikdo nepocital, ze Young vytlaci ADM ze sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte to uznaj aj vyššie a konečne to môžeme zabaliť.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ti líbilo. Bez argumentů ale nikdo hádku nevyhrál a tys žádnej nepředložil, inteligente. Sám se tady píšeš, jak není možný srovnávat hráče a pak napíšeš, že Martial je už teď na úrovni Remyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil som sa ti pomôcť pochopiť podstatu celej tejto problematiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se prvně snaž sledovat fotbal a pak se pouštějí do diskuzí o něm.

Reagovat
kiwwi

no futbal by si mal zacat sledovat ty...a v telke, nie na papieri

Reagovat
smazaný uživatel

už ses podíval pod toho Vidala s Guardiolou na redditu?

Reagovat
kiwwi

nie, hod mi sem odkaz, pozriem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ostudně zdvojený.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

co nepovies?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak snad sa da David teraz dokopy cez repre pauzu a proti Liverpoolu zaziari ako minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

musi chytat, snad nebude Gaal pokracovat v tom dalej

Reagovat
mithro

uz nema dovod nato, doteraz sa mohol vyhovarat na real a prestup, vsetci vedeli, ze sa tak stane posledny den, nestalo sa, tak musi hned do brany. aj david, kt nie je uplne na 100 per je lepsi, nez Romero. Ja som spokojny, este si snad uvedomi, ze o neho real nema zaujem a bude.

Reagovat
KnoxXx

LAV

Reagovat
I am Mancunian

toto na titul nema ani v ivanovom sne

Reagovat
dalu

Daníček jede! nenudím se

Reagovat
smazaný uživatel

nezacla uz nahodou skola?

Reagovat
dalu

dneska jsme to měli kratší... mistře (btw..co jsem napsal špatně?)

Reagovat
Darren Fletcher

sranda sledovat niektore dvojicky v tejto diskusii, ako sa pri kazdom nazore hned dojebavaju navzajom

nakolko horuce je to s tym calhanoglum? potrebujeme ho vobec dpc?? moze niekto z bundesligy dat par viet o jeho kvalitach, ci je to pre nas posila, alebo len doplnenie... diks

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je vybornej, ma skvelou kopaci techniku

Reagovat
bobis21

tvůrce hry s dokonalou kopací technikou. Pokud přijde, tak už nebude přímáky kopat nikdo jiný. Nevím přesně jakým stylem MU letos hraje, ale kvality určitě má, takže jde jen o to, jestli mu najdou pozici (ideálně AM).

Reagovat
smazaný uživatel

Mata, Herrera, Fellaini a Calhanoglu slušná tlačenka

Reagovat
Darren Fletcher

jaaaaj on ma len 21?? ja ho mam zafixovaneho ako 26 rocneho :D som sa aj tesil, ze nejaka skusenost dalsia pribudne, ale toto je v podstate lepsie

Reagovat
vrabejka

Nejlepších exekutor přímáků, lepší jak Ronaldo. Má skvělou techniku prostě podobny hráč jako Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší jak Ronaldo je skoro každý. Naprat to do zdi nebo na tribunu umím i já.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

z twitteru - "Ivan? Morning. So at 5.50 we announce that Welbeck is now fully fit and, basically, like a new signing? Exceptional! I like it!"

Reagovat
Y.Cabaye

Newcastle teda jede, za celý den jen odmítl 15M od KFC za Ayozeho.

Reagovat
smazaný uživatel

ho chteli za kasu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo maso.

Reagovat
kissak

přeci si nemyslíš když se Cashley už takhle plácl přes kapsu, že bychom ještě někoho přivedli

Reagovat
Y.Cabaye

Austin, Vestergaard, Mowatt

Gouffran, Marveaux, Vučkić

Z první trojice čekám příchod, ze druhý odchody.

Reagovat
smazaný uživatel

dokument o De Geovi

https://vine.co/v/eIxPhugtB0x

Reagovat
Darren Fletcher

slabšie, toho balastu je teraz na webe vela

u mna zatial za dva dni top ta macka pri tlaciarni a martial vs ford mozno :)

Reagovat
I am Mancunian

Meanwhile, Edurne Garcia Almagro now looking for the receipt to return that 'special suit' for De Gea's Real unveiling...

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo rict, proc by melo PSG poustet Cavaniho? Nedav mi to zadnej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

je to kachna

Reagovat
smazaný uživatel

je nespokojeny ze neni hlavni postavou ofenzivy. francouzska liga neni moc atraktivni a ma nejake ambice a chce zkusit dalsi vyzvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z pohledu PSG by to byla uplna kravina. Prachy nepotrebujou a zas tolik hracu do utoku nemaj, Lavezzi je prisernej a mimo Ibry uz je tam jenom ten mladej francouz a Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

tak z pohledu psg jo ale pak tam muze hrat urcitou roli to co chce hrac. jestli je opravdu nespokojeny a taky nepodava takove vykony a pokud se neplatu tak nehraje ani na idealni pozici. pokud za neho dostanou balik tak by mohl odejit. na ligu jim to staci a ze zakladni skupiny v LM taky postoupi. na celkovy triumf v LM asi realne pomyslet nemohou takze by nevadilo kdyby v zime nekoho koupili a on nemohl hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

duvodu muze bejt hodne, ale to od kompu na dalku asi tezko zjistis

Reagovat
smazaný uživatel

Champions League právě odstranila ten tweet do De Geovi

Reagovat
FUnk

rekl nekdo levymu, ze neni konec o pulnocu?

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se ze ne...

Reagovat
FUnk

*i

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Můžete mi někdo poslat prosím stránky přes které koukáte na PL? Už jsem to psal k jednomu článku. Nejlépe samozřejmě HD přenosy např. od Sky Sport Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Vraj za Enriqueho získáme 7 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba asi nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba asi nic no

Reagovat
vrabejka

Rob Draper ‏@draper_rob 2 min.před 2 minutami

It seems that #AFC unlikely to take Cavani today. Extreme reluctance to pay £50m for 28 yr old. More on @MailSport

14 retweetů 0 oblíbených

Reagovat
Infernoqt

ted tam docela často diskutují jen o DDG

Reagovat
Ferguson6

Ryan Babel už naštartoval helikoptéru?

Reagovat
mithro

Word from #mufc is that there will not be another 1st team signing to follow Martial. Had been chatter about a poss move for another striker.

Reagovat
mithro

uz potom neviem naco cakaju s oznamenim.

Reagovat
I am Mancunian

sancu musia dostat mladici

Reagovat
Busby babes

Reagovat
KnoxXx

JO, ale vo WBA/Dortmunde

Reagovat
Whitemedia

Prý se zajímáme o nějakého Michaela Hectora.. pokud ano, tak si někdo v našem vedení musí dělat srandu

Reagovat
j_mrazik

Můj FM stoper.

Reagovat
Svatej

Od Cahilla, Zoumy až po nějakýho našeho novýho Ben Haima, perfektní

Tohle nezvládám. Už je to dlouho, co jsme nějakej přestupák takhle hodně prosrali. Navíc to ještě okořeníme 23letým týpkem z League one a jednosezonní 26letou kometkou z L1. fantazie

Příští sezónu by to chtělo vykopnout Bamforda a koupit zpátky Boriniho, uhmf..

Reagovat
Svatej

aha, tak on je z readingu, to uplně mění situaci, do základu s ním

Reagovat
vrabejka

Leicester make approach for Stoke City forward Jonathan Walters #LCFC #SCFC (Source - Sky Sports)

Reagovat
vrabejka

According to @JamesPearceEcho #Liverpool have a deal in place with West Brom for Jose #Enrique. Nominal fee involved. #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have made a £100,000 bid for Newport County's 17-year-old defender Regan Poole in a deal that could rise to £400,000.

Reagovat
fantomas

Proč vy dva myslíte, že je tady ten onlajn? Kdybyste sem aspon házeli věci, co tam už hodinu dvě nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

je dobre, ze to davaj do diskuze ja ten online nectu a rekl bych, ze nejsem sam

Reagovat
fantomas

Takže si to radši přečteš v angličtině? Hm hm

Reagovat
fantomas

*v angličtině a s výraznym zpožděnim

Reagovat
vrabejka

According to @JamesPearceEcho #Liverpool have a deal in place with West Brom for Jose #Enrique. Nominal fee involved. #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ani nevěděl, že Romera přivedl do Evropy Van Gaal při působení v AZ... nejspíš oblíbenec, ten bude chytat dál...

Reagovat
vrabejka

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 1 min.před 1 minutou

Everton reject interest in Steven Naismith from Norwich City and continue to pursue a deal for Aaron Lennon.

Reagovat
fff

FSG are after spending more than $180,000,000 on baseball players for the Red Sox but #LFC have a net spend less than Watford... #LFC

Netusim sice nakolko je toto pravda, no pri nasom net spend v tomtp prestupaku sme podla mna fakt mohli nejakeho poriadneho, poriadneho hraca na DM/CM kupit.

Reagovat
vrabejka

Podle mě FSG do nás toto léto tolik neinkasovali protože přestali prostě Rodgersovi věřit.

Reagovat
kubys

Víš, co znamená inkasovat?

Reagovat
vrabejka

tak mu nedali tolik prostředků na přestupi

Reagovat
Kowe

já se jim nedivim, když Rodgers vyhazuje takový prachy za takový sračky.

Reagovat
vrabejka

According to @AHunterGuardian Villa have inquired about #Ilori. Defender considering it after rejecting loan move to Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

14:02 Tottenham se prý nakonec ještě nevzdává Saida Berahina. To nám tak scházelo...

Tome, pls, ušetři si osobní výlevy...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Layun pryč??? Ty vole. Tu fantu můžu zabalit už úplně

Reagovat
vrabejka

paul joyce ‏@pjoyceexpress 51 sek.před 51 sekundami

Everton turn down interest in Steven Naismith from Norwich. Still talking to Tottenham over a permanent deal for Aaron Lennon.

Reagovat
vrabejka

Liverpool are keen for Ilori to head out on LOAN in order for him to play first-team football. #lfc (James Pearce)

Reagovat
Mikesh

Wengere jdi do pr... už 2 přestupák čekám na Top útočníka a zase bude ho...

Reagovat
Whitemedia

Chelsea je podle aktuálních informací stanice Sky Sports blízko příchodu obránce Readingu Michaela Hectora za částku ve výši 4 milionů liber.

Já už ničemu nerozumím, proč proboha chceme dělat nákupy, jako kdyby jsme byli nějaký druholigový klub

Reagovat
spider_8

Přizpůsobili jsme se našemu postavení v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani do Arsenalu nepřestoupí jen proto, že Arsenal je absolutně neochoten za jeho služby zaplatit 50 milionů liber. PSG by bylo ochotno ho prodat (Mail)

Arséne, pokud je to pravda tak jsi tupec s velkým T...

Reagovat
Mikesh

50 je docela dost, ale stejně bych ty lováky za něj vysypal

Reagovat
smazaný uživatel

No v porovnáni s Martialem jsou to drobné.. A na to že jsme dostali na přestupám 200 mega a utratili jsme 11 za BigPíta...

Reagovat
j_mrazik

Kdy pochopíš, že nejsme typ klubu, který vysype 50mio jenom proto, že chce nějaký jméno?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně ani žádnou trofej.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je dieťa šťasteny, nechcel žiadnu trofej a aj tak mu padli dva FA cupy do náručia. Ani by som sa nedivil, keby ich Wenger počas natemnejšej londýnskej polnoci spustil v košíku dole Temžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten typ klubu jsme nebyli, protože se platil stadión a hráči se pouštěli k soupeřům.. Teď si těch 50 mega můžeme dovolit dát, za TOP utočníka, pokud chceme bojovat o titul jak Arséne pořád prohlašuje..Protože s formou Thea a zakončováním šancí Olivy jako v zápase s Looserpoolem na ten titul ani neuvidíme..

Reagovat
j_mrazik

Mně spíš k Arsenalu sedí ta cesta zespodu, kdy se vytahují hráči. Málokdy se nám podařilo koupit dělo, který by se u nás ještě víc zlepšilo a táhlo nás. Větší nákupy u nás moc dobře nekončily, Aršavin, Reyes apod. I když je pravda, že je to dlouho. U Özila se Sanchézem si zatím nejsem jistej, co si mám myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil i Alexis potřebují v útoku zabijáka typu Benzema, Cavani nebo klidně ten Lacazette.. Ale ne Olivu který z malého vápna trefí stojku brankáře..S tímhle trofej ještě dlouho neuvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale Wengerova trenerska kariera se blizi ke konci a jestli chce neco velkyho vyhrat, tak time is now. Ma Sancheze (!!!), golmana s viteznou povahou a velmi dobrou, sirokou zalohu, jediny co mu chybi je eso do utoku. Takze uz opravdu neni cas privest nejakyho kloucka z Rennes jak je jeho dobrym zvykem a cekat tri roky nez z nej bude Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o jmeno. Jde o to, ze pokud je Arsenal klub, ktery chce hrat o titul v PL a o vitezstvi (nebo aspon treba semifinale) LM, tak potrebuje weltklasse utocnika. Hrat na hrotu s Giroudem nebo Walcottem neni nic jineho nez vysmech fanouskum a predevsim hracum jako Alexis, Cech nebo Ozil ( i kdyz ten ted samozrejme nema idealni formu)

Reagovat
j_mrazik

Já souhlasím, že hrot je třeba, ale prostě nevidím nikoho, který by byl o tolik lepší než ti 2. Všichni si mysleli, že když přijde Falcao nebo Costa, tak jim to tam všechno bude padat a ono ejhle.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ano strašná tupost vysázed 50 mega liber za Cavaniho

Reagovat
SunFells

Tančíš jak malá kurvička, podle toho, co ti zrovna mediální toaleťák napase.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger se na to zase vysral a ty nezvládáš.

Reagovat
SunFells

Se ztrácíš jak Tottenham v hloubi tabulky.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
vlastik

,,Ke spekulacím o Edinsonovi Cavanim do Arsenalu: úplně zbytečné se jimi zabývat. Paris Saint-Germain by již nemohlo získat náhradu.." to není úplně pravda, pořád bysme mohli přivést Lacazetta. Na druhou starnu nechápu, proč by Cavani chodil do horšího.

Reagovat
vrabejka

indykaila News ‏@indykaila 12 sek.před 12 sekundami

Exclusive: Manchester United will offer De Gea new contract offer with certain clauses in place. #MUFC

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Busby babes

bez ohledu na to, asi by to byla nejrozumnejsi vec, co ted muzem udelat.

Reagovat
Zaschrona

tjn

Reagovat
Kowe

to je skvělý, jsem nevěděl, že někdo dokáže vytvořit i něco takovýho, jako je stránka o tom blbovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak vraj este nejaky zvrat ohladom Davida a mozno to potvrdia

Reagovat
mithro

ale kde, vydali vyhlasenie, kde sa to snazia zvalit na united. ale je fajn, snad sa vztah medzi klubmi riadne doserie.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, uz to vidim, idealne natrafit na nich v LM

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

je to z ich strany uplny vysmech, setci vedeli, ze si nechavaju tento deal na posledny den, kv PR, potom sa im to nepodari a snazia sa to zvlait na United, ze otvorili rokovania az v pondelok. Akoze, preco by sme mi mali prist za nimi, na, tu mate nasho hraca. dakujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

snazia sa zachranit situaciu no, aby nenasrali Davida, lenze teraz ho zjavne budu huckat proti nam, tak som zvedavy, jaky sa vlastne vrati po repre

Reagovat
I am Mancunian

najlepsie keby dostanu este ten transfer ban

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo dokonale

Reagovat
I am Mancunian

snad to aj davidovi trocha otvori oci, aj ked asi s lvg nemaju dobry vztah

Reagovat
mithro

tak napr mendes mal od davida vraj ultimatum, ze ak ten deal neprebehne, tak ho vyhodi. co by bola najlepsia sprava leta.

Reagovat
I am Mancunian

na sky vraveli, ze mal david aj nejaku dohodu a realom a ze ked teraz prestup padol, tak budu musiet nieco platit, uvidime, ak by vykopol mendesa, tak by to bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

cakas, ze by bola nejaka moznost, ze u ans bude chciet ostat? ja pochybujem, ale sezonu snad odmaka poctivo, on nam nema co vycitat, my sme z neho urobili najlepsieho brankara, takze..

Reagovat
Pasha

Nebol by som prekvapený, ak by jeho odchod bol z veľkej časti kvôli LvG

Reagovat
jany kozak

nastastie su aj v Reale neschopni a dopadlo to najlepsie ako mohlo

Reagovat
vrabejka

#Liverpool to trigger Andriy #Yarmolenko's £14.5m release clause in deadline day swoop. #LFC http://www.dailystar.co.uk/sport/football/462331/Liverpool-Andriy-Yarmolenko-Dynamo-Kiev-Transfer-News-Brendan-Rodgers

Reagovat
SunFells

Podívejte, jak roste před očima. Vyměnil indykailu za Daily Star.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vrabejka

#CPFC will make a move for Charlie Austin IF they can get anything close to their asking price for striker Dwight Gayle. (Source - Mirror)

1 retweet 0 oblíbených

Reagovat
vrabejka

"Real Madrid received the full documentation at 00:02 and tries to access the TMS but it was already closed." #RMCF - Official

Reagovat
vrabejka

Curve ball. Starting to sound like Enrique is Sunderland bound." #lfc (Paul Suart - Birmingham Mail)

Reagovat
Busby babes

Imagine if Man United had bid rejected for John Stones and then signed Papy Didgeridoo.

Reagovat
kiwwi

presne toto mi napadlo...to by tu bolo reci jak to Edo dojebal

Reagovat
Dawon

Reagovat
fantomas

Však i Chelsea je všem pro smích

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

sak, ale to sa mu do vtipku nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ale u nás je to spíš kvůli výsledkům. Kdybychom teď měli aspoň 9 bodů, tak by nikdo naši přestupovou politiku neřešil.

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, kombo Hector-Didgeridoo je tak akorát směšný samo o sobě. A co tak pročítám Twitter, myslí si to i nespočet fanoušků CFC, natožpak těch cizích.

Reagovat
spider_8

To nepopírám Ale kdybychom měli výsledky, tak by je všichni brali jako posily pro Vitesse (což stejně nejspíš jsou).

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi logicky plati vsade nie..keby sme teraz drtili celu ligu, tak by to tiez tolko nikto neriesil

Reagovat
spider_8

Tak ale naše nečinnost v přestupech nebyla moc kritizována předtím, než jsem se dostali do téhle krize. Z vás si dělali srandu i když jste měli v lize 2 vítězství.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Však to naše vedení dojebává a nemyslím si, že by se našel někdo, komu nepřijde směšně, že kupuje nějakého nounejma z Francie a ještě většího nounejma z Readingu.. to jsou nákupy tak pro Sunderland...

Reagovat
smazaný uživatel

James Olley z London Evening Standard: Arsenal dnes ráno otevřel jednání s PSG ohledně příchodů Cavaniho a Rabiota. Příchod přinejmenším Rabiota vypadá v této fázi pravděpodobnější.

Reagovat
Error

Hefy, dost s těmi vtipy.

Reagovat
bakasa

Jdi do prdele vrabejko

Reagovat
vrabejka

#Liverpool hold talks with Denis #Cheryshev and hope to push through transfer today. #LFC http://metro.co.uk/2015/09/01/liverpool-hold-talks-with-denis-cheryshev-and-hope-to-push-through-transfer-today-report-5369997/#ixzz3kUNnRl2g

Reagovat
SunFells

Nechceš jít do prdele?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Usty

Reagovat
vrabejka

Ne je deadline day

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Já nevím, proč mu už dávno nedali ban za tohle.

Reagovat
vrabejka

neboj zitra uz tu tohle nebude. A když me date ban udelam si novy nick

Reagovat
Infernoqt

nedej se

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kily

no uvidíme

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kecá

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TheAdy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuj!!

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na něj nereagujte, ne?

Reagovat
bakasa

Reagovat
tomasinho

Tak tady jde o to, že kazí práci klukům, kteří píšou online, když tady minutu co minutu hází ty svoje sračky.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
T44v3tt1

Ještě, že je možnosti použít ignore list

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SpecialOne

metro

Reagovat
smazaný uživatel

“‘Kelechi will give us a lot of things during the season,’ said the Chilean. ‘Someone asked me whether I was going to bring in another striker, but I think with Kun, Bony, Sterling – who can also play that position – and with Kelechi, it is important for young players to get their chance.’”

He added: “‘It wasn’t sending a message – young players deserve the chance when they show, during the week, that they have reached a good level. They deserved it for the way they work every day.”

Zajímalo by mě, co teda dělal takový Marcos...

Jinak to stejně dneska vidím na Higuaína

Reagovat
Tuxedo

Za 50 mega

Reagovat
Infernoqt

Ted budem dva týdny čekat, abychom se dověděli, jestli bude v brance zase Romero, nebo už Gaal konečně dostane rozum a postaví tam Valdése.

Reagovat
vrabejka

Enrique may turn his back on West Brom in favour of Sunderland. (Northern Echo) #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria odišiel vraj kvôli nezhodám s Van Gaalom, teraz má kvôli tomu odísť vraj aj Rojo a ak bude ešte aj teraz chytať Romero, tak je Van Gaal fakt kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria odisiel, lebo je kokot, ktory nechcel makat

Reagovat
smazaný uživatel

si chodil na treninky jo?

Reagovat
nani92

Reagovat
bakasa

Van Gaal je kokot i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Dawon

By byla bzunda, kdybysme do sezony sli se stoperama Smalling, Jones, Mcnair a Blind

Reagovat
Infernoqt

za toho kokota

Reagovat
smazaný uživatel

@Redknapp

Can't believe it. Attacked by a gazebo! Will stick to doing #DeadlineDay from my car in the future.

https://twitter.com/Redknapp/status/638679925613047808

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

právě na SS live řekli, že je velice nepravděpodobný, aby Arsenal ještě přivedl nějakou posilu

Reagovat
Tuxedo

Veď Arsenal už kupil Big Peťu ... to je na nich až moc

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím De Geou mi nepříjemně připomíná odevzdávání diplomky...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten Martial? Na SS pred hodinou písali, že prešiel zdravotnou prehliadkou a stále nič?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Snáď mu to bude strieľať viac než poslednej deviatke.

Reagovat
Busby babes

Premier League spending, done deals by 1pm:

https://twitter.com/sportingintel/status/638691073825611776

takze ve vysledku budem mit utraceno nejakych 45

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

Coz neni spatne. A na platech cca 25 milionu liber rocne usetreno.

Reagovat
Busby babes

tim spis trochu zamrzi, ze nektere posty vyresene nejsou. ale zas tech hracu prislo uz i tak hodne.

Reagovat
I am Mancunian

praveze ich az moc odislo

Reagovat
iamek

Chelsea si od tech posil slibuje co ? To pozici tech dvou nenahradi zadny hrac co maji na hosta ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

vrabejka : Kedy pride Pogba ???

Reagovat
smazaný uživatel

Kym na tej pozicii pracoval Gill, tak ja som dlho ani netusil, ze nejaky Gill riesi prestupy, alebo co..ale ake meno si stihol urobit Edo za par rokov, to je neskutocne #watchthisspace

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z toho De Geu až taký nadšený nie som, mali sme s nimi fakt dobrý deal na to, aká je situácia. Ak to DDG odchytá na 100%, čo by ale v jeho vlastnom záujme mal (ak ho teda Gaal vôbec dá do brány ) a o rok kúpime Llorisa, tak to dopadne asi najlepšie, ako mohlo, ale ja tomu veľmi neverím

Reagovat
Infernoqt

největší fail je, že se Gaal drží stále u kormidla, místo toho, aby to převzal někdo, kdo by se přizpůsobil hře PL

Reagovat
Dominator

stare dobre casy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Keylor Navas being portrayed as the patsy in this, reading between the lines of the Real statement. Seems he just didn't want to go.

nastastie to teda padlo

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Dominator

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

murray je uz ofiko, celkem zajimava posila pro bournemouth...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli jim tim machanim raketou nebo chytanim duchu nejak pomuze

Reagovat
Usty

z něj teda zrovna nadšenej nejsem...

Reagovat
spider_8

Víc místa pro Bamforda (pokud nepřijde Austin)...

Reagovat
Usty

Palace mě nezajímá, nepasuje mi k Cherries

Reagovat
vodka

silny pracovity utocnik, mne tam docela sedi...

Reagovat
spider_8

Jinak ten Hector, je to aspoň krajní obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Wenger nepřivede top útočníka tak můžeme na titul zapomenout pač ten dřevák Giroud aby dal gól potřebuje nejmíň 3 tutovky a Welbeckovi s Walcotem moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Souhlas, je to borec.

Reagovat
I am Mancunian

za cp bol minuly rok vyborny

Reagovat
SpecialOne

Proč přivádíme hned dva průměrné stopery. Ta Hectorova statistika 48/3 z poslední sezóny není špatná ale na co stopera č.5

Reagovat
spider_8

Co je na tý statistice dobrýho?

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrý je to, že vůbec hrál. To znamená, že možná umí i trošku fotbal. A to by pro obranu Chelsea v aktuálním rozpoložení byl jackpot

Reagovat
spider_8

Uff, už jsem se lekl, že kupujeme hráče, co se neprosadili v Readingu...

Reagovat
Infernoqt

to kdyby se jeden nechal vykartovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dave O’Connell ‏@DaveOCKOP 3 min.před 3 minutami

Southampton turned down an offer of £20M for Wanyama from Spurs.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás. Španělsky moc neumím mohli byste mi ve zkratce přeložit prohlášení realu?

http://www.realmadrid.com/noticias/2015/09/comunicado-oficial

Reagovat
PaulinhoTheGunner

V krátkosti to, že p*če jsou na straně ManU

Reagovat
Ed_Hazard

http://www.realmadrid.com/noticias/2015/09/comunicado-oficial

Takže ofiko, ťahanice robili odzačiatku angláni, ďakujem UTD očividne čakalo s jednaniami do posledného dňa, na čo Real rýchle vypracoval podmienky zmluvy a poslal ich do Anglicka o 13:39.

UTD trvalo OSEM hodín kým reagovali na tieto podmienky (vykonali niekoľko drobných úprav) a spätne zaslali potrebné dokumenty, ktoré aj s dohodami oboch hráčov odoslali o 23:53. Keylorov prestup prešiel systémom presne o polnoci a o 00:02 prešiel aj DDG

Tak nech si to zhrnieme, IS, ktorý je využívaný na prestupy nestihol dokončiť transakciu skôr ako za 7 min. Aspoň takto som to pochopil ja z prekladu, ak som niečo pochopil blbo opravte.

Prajem krásny deadline day

Reagovat
I am Mancunian

Keylor Navas being portrayed as the patsy in this, reading between the lines of the Real statement. Seems he just didn't want to go.

Reagovat
smazaný uživatel

UTD očividne čakalo s jednaniami do posledného dňa..ako moze niekto nieco tak retadovane vobec napisat? tak United chceli kupovat hraca, alebo Real? a co, ze to trvalo OSEM hodin? to ako trebalo prijat hned, lebo Real sa rozhodol posledny den kupovat hraca? pls, ale som rad, ze sa Real teraz snazi kopkat okolo seba, zlate

Reagovat
mithro

Prajem krasny deadline day

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ed_Hazard

Ak som to prehlásenie správne pochopil (španielsky viem iba základy) tak to bolo písané v štýle "UTD boli ochotný otvoriť rokovania až v posledný deň"

Šlo mi skôr o to, že V Madride sa stihla vytvoriť zmluva behom pár hodín, pritom UTD ju študovalo a upravovalo hodín 8

Reagovat
kiwwi

cim rychlejsie a fuserskejsie je zmluva urobena, tym dlhsie ju musi druha strana studovat a opravovat no

Reagovat
Ed_Hazard

Ale dobrý pokus

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prečo máš nick "Ed_Hazard" a nefandíš londýnskej Chelsea?

Reagovat
Ed_Hazard

Účet som si vytvoril rok a pol pred jeho presunom do Chelsea. Vtedy som ho mal rád, na FM vždy môj kôň (rád som trénoval Atletiko Madrid ). Dnes už nemám k nemu nejaký extra vzťah a účet sa mi po 4 rokoch nechce meniť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však on stejně skončí v klubu tvého srdce

Reagovat
Pasha

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež si to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dik za odpoveď . Ja som si takto raz vytvoril zlatého chlapca Romelu Lukaku a potom odišiel.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

On jeste zustal nekdo, kdo nepochopil, ze si United z Realu udelali u tohoto obchodu jednu velkou pr*el. Vzdyt i ten cas, kdy tu dokumentaci zaslali, je jasnym dukazem vysmechu ze strany United.

Ucel? Tak De Gea se nema duvod na vedeni zlobit, protoze prestup mu prece dovolili a nestali mu v ceste, takze na ne nemuze byt nastvany. Zaroven ale DdG zustal v tymu, takze je na rok vyreseny post brankare a kdovi, treba behem toho roku jeste podepise.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak toto je zaujimavý pohľad na vec, taký kiwwiovský Ale som rád, že sa obe strany považujú za víťazov

Reagovat
smazaný uživatel

No ja osobne to za vitezstvi nepovazuju, ale jak si vysvetlis, ze:

DdG nehral ani v jednom ze zapasu? United mu proste prislibili prestup a tim, ze ho nenasazovali, mu to dokazovali.

Prestup, o kterym se mluvilo pul roku, ze zacal resit par hodin pred koncem dvoumesicniho prestupaku a papiry dorazili jen chvilicku po pulnoci. Jen blazen by ei mohl myslet, ze jde o nahodu.

Reagovat
Ed_Hazard

Očividne sa nechápeme

Ano, prisľúbil mu prestup a preto sa snažil Real cenovo šponovať do takých súm aké tu lietali počas leta Prislúbený prestup vyzerá troška inak - pozri sa za aké čiastky odišiel z Realu Raul, Iker, Diego Lopez atď atď

Očividne ide o to, že ste cenu šponovali do takej miery, že sa na to vysral aj Perez. A keď vám v posledný deň došlo, že z toho nakoniec výjdete ako porazení, rozhodli ste sa obnoviť jednania, ktoré sa nakoniec aj tak nedotiahli do konca.

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

ty vole v akom svete to zijete? Vy tomu Perezovi ste ochotni zozrat naozaj vsetko

Reagovat
Ed_Hazard

Perez je najväčšia špina Madridu. Čo to má ale s týmto spoločné? Práveže si chcel priviesť svojho nového pokémoníka, takže pochybujem, že by prestup stopol práve tento senilný antiznalec futbalu

Ale samozrejme, môžem sa mýliť. Počkajme si na prehlásenie UTD

Reagovat
smazaný uživatel

A zaslana dokumentace jen minutu po pulnoci je jen nahoda tedy?

Reagovat
Dawon

aneb pohadka o hodnem strejdovi Perezovi a bezcitnych zrudach z Manchesteru A jaky prislibeny prestup proboha? To sis vytahl odkud?

Reagovat
Ed_Hazard

Od junajtiťáka nadomnou, v tomto vlákne som o tom prísľube počul prvý krát

Skocdopole 01.09.2015 15:14

No ja osobne to za vitezstvi nepovazuju, ale jak si vysvetlis, ze:

DdG nehral ani v jednom ze zapasu? United mu proste prislibili prestup a tim, ze ho nenasazovali, mu to dokazovali.

Prestup, o kterym se mluvilo pul roku, ze zacal resit par hodin pred koncem dvoumesicniho prestupaku a papiry dorazili jen chvilicku po pulnoci. Jen blazen by ei mohl myslet, ze jde o nahodu.

Reagovat
vodka

neprislibili, ale byl mozny, pokud real splni pozadavky MU, real prisel pozde, protoze predtim tolik platit nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

prislubeny prestup? wtf

Reagovat
Ed_Hazard

A ďalší To je z hlavy vášho červeného spolutrolla

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole veď to tam ešte píšem ironicky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

ja si teda naopak myslim, ze v tehle situaci vazne vitez neni nikdo

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No i když ani by mě to nepřekvapilo od LVG, potažmo celého ManU. Tak jako tak je to zcela pod úroveň velkoklubu. Ať už se jednalo o amatérismus, či naprostý disrespekt k De Geaovy a Navasovi...

Reagovat
smazaný uživatel

treba behem toho roku jeste podepise.

Urcite hlavne ten bonus co mu teraz slubi Flore sa snad ani neda prekonat .

Reagovat
Dawon

proc by nedal? neni tak nejak jedno, jestli koupime za 30 noveho golmana, nebo jestli dame 30 Davidovi za podpis? Myslim, ze penize jsou vazne to posledni, na cem by potencialni podpis mohl ztroskotat

Reagovat
Ed_Hazard

No hlavne by bol blbec, ak by podpísal po takom zaobchádzaní, aké sa mu dostalo pod psycháčom Luisom.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže Navas přestupuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Všetko bolo riešené v rámci jedného prestupu, takže nie. Aj keď mi nie je celkom jasné, čo bude ďalej, keďže obaja hráči údajne súhlasili podpísali zmluvy aj napriek tomu že to kluby neodklepli

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to uz od zaciatku jasne ze Ed je kkt az to boli . Som zvedavy co na to DDG ak sa teraz zachova LVG ako dalsi kkt tak to bude krasne .

Byt teraz Flore tak na deadline im navysujem kazdi prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Neuveriteľné do akých sračiek spadol UTD po odchode Fergieho. Čakal som maximálne herný úpadok a nie charakterový

Ako by napísal valloire, mám nohy na stole, do sezóny ideme s Navasom a Kikom

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

To vazne uz jen Lennon a konec?

Reagovat
Infernoqt

ale prd, ostatní týmy určitě ještě někoho přivedou

Reagovat
Zaschrona

Ostatni tymy mi v tomhle ohledu jsou celkem volne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vezmzmu z pohledu typického fandy, tak jsem rád, že ten přestup nevyšel. Na penězích mi nezáleži, protoze nejsou moje, tak at si klidne jde po sezone zadarmo. Man Utd stejne ma neskutecny prijmy z podpisu novych sponzorskych smluv, tak si muzou dovolit utracet jak nikdo jiny na svete. Jenom jsme ziskali. Zustal nam top brankar. To nemohlo dopadnout pro typickeho fandu lepe. Jeste bych koupil Griezmana za jakoukoli castku, to snad neni treba resit a bude to parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc baví, jak si fanoušci Manchesteru namlouvají, že jsou top klub.Už dávno ne. Byli jím ještě za Ronalda, od té doby je to banda průměráků hrající pod pseudo kouči.

Víte vůbec jak poznáte top klub? Asi ne co. V pravých velkoklubech ti nikdy stabilní člen základní 11 nepožádá o přestup. Kupříkladu Real...i totální dřeváci jako Khedira nebo Ilarra čekali na poslední chvíli, jestli jim klub náhodou neprodlouží smlouvy..Vážili jsi být jen součástí Realu, i když pravidelně nenastupovali...

Naproti tomu Manchester? To je úplně k smíchu klub. Jejich největší hvězda radši ani nedojede na začátek přípravy, jen aby mohla zdrhnout do prdele. Nepředstavitelné, to je jako by třeba Bale nebo James sabotovali tréninky...

Strašně směšný klub ti United, už jsou naprosto na dně a spoléhají na debílka Rooneyho, který by už dávno taky vypadl, kdyby mu vedení nezacpali hubu prachama.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

to je vůl

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se Van Gaalovi povedlo, doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

debil toto

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

zmrde

Reagovat
SpecialOne

United byli top za Fergusona a byli by i teď kdyby pokračoval

Reagovat
Busby babes

aspon mame nejnovejsi verzi MS Office.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tvoj príspevok, to blbosť...Už som myslel že som sa tu dočítal všetko, ale že Manchester United nie je pravý veľkoklub, to je fakt vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, bohuzel. Je to zapricineno hloupou lidskou vlastnosti byt ve vsem uplne nejlepsi, takze kdyz se malej kluk ve 4 letech zacne zajimat o fotbal, tak mu celkove nerozumi a stara se o to, kdo je vlastne historicky nejlepsi. V soucasnosti je to Real Madrid, takze kdyz kluk doroste, tak si v sobe nese jeste to fandovstvi realu (byt real v tu dobu nemusi byt top), proste to v hlave ma zafixovany z detstvi, ze Real je top a on tam vzdycky chtel byt. To se jeste dlouho nezmeni.

Dukazem je i fakt, ze i navzdory neuspechum reslu kolem r. 2005, se tam stejne vsichni top fotbsliste chteli dostat.

Reagovat
forrest

Pseudofanoušci mě nikdy nepřestanou bavit. Ať klidně nejsme TOP klub, ať klidně nevyhrajeme ještě pár let titul, ať hráči jako Di Maria klidně nejezdí na přípravu - pro takové u nás místo není, ať klidně prodáme další hvězdy Realu Madrid a dopřejme mu tu jeho už cca desetiletou věčně druhou pozici, ať se klidně stanou další věci... Já osobně Manchesteru fandit nepřestanu nikdy, ať se děje co děje...

Teď si pusť tohle video, Bacile:

https://www.youtube.com/watch?v=wY4i80q5ZVA&list=TLdj3LZMQv3dlPTbEVgyCMiT6NSqTZ6Mjc

a popřemýšlej nad tím, jak tvé srdce závidí...

Reagovat
bakasa

Ten bacil ti asi vlezl na mozek

Reagovat
Mimalu

už jsme podepsali toho Pogbu?

Reagovat
Miguel19

Hectoooooooor! Hectoooooooor! Hectoooooooor! Hectoooooooor!

Reagovat
Error

Scéna z Tróje?

Reagovat
jacobT

Wenger žije?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

to asi nebude Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké moc velké ticho na to, že zbývají 4 hodiny. Už začínám panikařit.

Reagovat
minoLFC

Poche toho Walcotta ešte stíha priviesť

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
I am Mancunian

Happy if can get another year out of DDG, best goalie at club by mile. But he thinks LvG lied about not wanting to play.Big bridges to build

toto je najvacsi problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Nieje iné riešenie, fans baletiek a ManU by mali vyjsť do ulíc a dať si do držky alebo dať CS 1.6 Kedy ho už rozbehneme?

Reagovat
PP

Tak pojďme Arsene, překvap mě mile alespon jednou v roce jako loni Sanchezem.. PŘIVEĎ HROTAAA!!!

Reagovat
jacobT

to nie je také jednoduché...

Wenger Knows Best ‏@wengerknowsbest 1h1 hour ago

Everybody wants signings but, look, it is exceptionally difficult to sign players after an August bank holiday following a World Cup year.

Reagovat
PP

tak transakce jsou jedna věc, ale rokování a domluvy je věc druhá..

Nicméně letošní pohádku od DDG v Realu asi nic netrumfne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som si pockal na Martiala este...

Reagovat
PP

žije sir Alex ještě vůbec? Po tom, co se děje s jeho ManU co odešel, tak ho musí klepnout..

A jestli ty hrůzy zvládl do neděle, tak tyto dva poslední dny nemůže dát..

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, ta včerejší kauza s tím De Geou mě naprosto odrovnala

Reagovat
Matić

Jan Vrábel ‏@vrabejka 8 min.před 8 minutami Zobrazit překlad

Eurofotbal is worst football page ever. Bad people.

že se na to nevykašleš, šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vlastik

to je fakt debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

je pak jen otazka,jestli je magor jen on,nebo i lidi co ho sledujou

Reagovat
Spalovač šancí

dobře on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

má novej mobil od policajtů, tak to jede co se dá

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

Czech journalist

Reagovat
Manik...

to asi nebyl na fotbalportalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co myslíte ty posily chelsea? mají ti obránci kvalitu?

Reagovat
Whitemedia

Pro Sunderland by byli ideální..

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím jinak mi přijde, že se to Josému rozpadá pod rukama pěkně teda

Reagovat
Ligter

BREAKING: Nathan Dyer joins @LCFC on a season-long loan from @SwansOfficial

Reagovat
fantomas

Ty jo, aby ten Hoilett fakt nedopadl nakonec.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Olympique Lyonnais ‏@OL 53m53 minutes ago

Good luck @AnthonyMartial !@ManUtd #teamOL

Reagovat
smazaný uživatel

už to tu bylo před půl hodinou...

Reagovat
I am Mancunian

tesim sa na neho

Reagovat
Pasha

Reagovat
Infernoqt

Furt žádné spekulace o brankáři. Klidně srát na útok, ten jeden gol vždy nějak dáme, ale jestli nám bude chytat tohle nemehlo, tak všechna práce příjde vniveč.

Reagovat
Dawon

vsak mame Davida, co jako za spekulace cekas? snad si nemyslis, ze do brany jeste nekoho privedeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Aleksandr Pato by mohl jít do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Real se zbavuje viny, nepřímo ji háže na anglický klub.

„Stručně řečeno, Real udělal vše, co bylo potřeba, aby dokončil oba přestupy.“

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
jacobT

keby aspoň nezabudli na krk

Reagovat
Infernoqt

jak tak na to koukám, bylo by lepší, kdyby tu hlavu držel v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

skvela prace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

hehe, jsem zvedavej na nasi reakci na to prohlaseni Realu...

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež, zatiaľ je ticho

Reagovat
smazaný uživatel

proc to resit? to co nam predkladaji media a zdroje ohledne De Gey, dyt jsou to nesmysly? to tu vazne nekdo veri ze golman za miliardy na prestupu se stane jakoze takova chyba? lidi nebudte hloupy uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč se to děje teda?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co v tom je, asi dlouhodoby marketing.. nic jneho me nenapada

Reagovat
Infernoqt

třeba jsme jim poslali dokumenty Romera a doufali, že na to naletí

Reagovat
teenz

My jsme to mohli zkusit s Garethem zase.

Reagovat
PP

přesně tak.. Jedna strana nehrála fér, ale asi se nikdy nedovíme která..

Každopádně se RM i ManU se postarali o vtip roku..

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu, že se v noci vůbec nic nenastavovalo, to je klacek pod nohy fanouškům...

Reagovat
smazaný uživatel

trefna poznamka.. doufam ze jsi videl opet jak nas obrali o vikendu o porci fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

konecne nekdo rozumny

Reagovat
smazaný uživatel

DDG do Realu chtěl a LVG je tak namistrovaný kokot, že bych se ani nedivil, kdyby mu to udělal naschvál. Přece nemůže myslet vážně, že celou sezonu za United bude chytat Romero, jak to podle dosavadních sestav vypadá.

Reagovat
Error

Bournemouth si první deadline day coby klub z Premier League užívá.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to bojovníci a sympaťáci přeji jim udržení a umístění do prvních 18.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester získá zajímavou akvizici do ofenzivních řad. Na roční hostování přijde Nathan Dyer ze Swansea. to není špatný

Charlie Austin tohodle mi taky už mohli vyřešit

Glenn Murray zamířil z Crystal Palace do Bournemouthu proč ne nový tým vydělal.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/sportingintel/status/638703644091785216

Drsnost. Tolik změn a titul stále v nedohlednu

Reagovat
smazaný uživatel

Hustá fotka

Reagovat
nani92

však po 4. kolách strácame len 5 bodov

Reagovat
Counter

Ok. Ale změn se událo fakt hodně, zvlášť s přihlédnutím, že jedním z těch posledních mohykánů je De Gea

Reagovat
Busby babes

vy jste od vaseho posledniho titulu vymenili uplne vsechny a ze byste mohli na titul pomyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Takhle to dopadá, když si člověk neodpustí zmínku o titulu... Udělat tolik změn za dva roky je trošku výraznější počin.

Reagovat
Busby babes

tim spis, muze trvat, nez si to sedne ne? nebo myslis, ze kdybychom privedli treba 15 hracu najednou, ze to bude idealni?

Chtej sis rypnout o titulu (po4. kole celkem odvazny), tak jsem si jen rypnul zpatky...

Reagovat
Counter

Ten titul byla kompletní odbočka. Je prostě síla, že tým s ligovým titulem v kapse je za dva roky úplně jiný.

Reagovat
I am Mancunian

'The quality of this league winning squad, & the balance of ages within it, bodes well for continued success.' SAF, May 2013. #mufc

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

jako, odchody evry, ferdinanda, vidice, fletche, giggse, scholese, nejspis i andersona, buttnera a lindegaarda se cekat daly, ale je to masakr, no. me nejvic mrzi prokauc s kagawou a vyhozeni rafaela a hlavne Welbecka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom se stačilo zbavit jenom Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Junior Hoilett tohle přeji Labutím dobrý hráč !

Reagovat
SunFells

Konečně Saints, už se to s van Dijkem táhlo měsíc.

Reagovat
Counter

Určitě hrála roli Liga Mistrů.

Reagovat
fenixLFC

on je stoper?

Reagovat
SunFells

hej

Reagovat
Counter

Hezky pěkně Saints

Reagovat
Counter

Každopádně s příchodem van Dijka Caulker dobře utře, zvlášť když se Saints ani nedostali do EL.

Reagovat
Tuxedo
Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaké potvrzené info. Virgil van Dijk je novým hráčem Southamptonu. Bývalý stoper Celticu podepsal na jihu Anglie pětiletou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz na redaktory: Proč ignorujete zprávy a spekulace o přestupu středních záložníků ke Spurs?

Reagovat
Usty

není co ignorovat, nikdo tam namířeno nemá

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo pořád naivně doufá, ale Levymu přece stačí Mason, Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jakýpak? Já přísámbů nic nečetl, a to sleduju onlany naprosto všech předních britských listů.

Reagovat
smazaný uživatel

strednich zalozniku ke spurs

Reagovat
Mada

umíš číst?

Reagovat
fenixLFC

asi su to bullshity a la vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Robbenem to byla sranda, že?

Reagovat
smazaný uživatel

byla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toto neeeee. Mufani tu konečne majú dôstojní sparing v podobe madridistas. Bavíte obe skupiny a moc. A sranda ako sa všetko otočilo, a zrazu Davidka z mufanov nik nerieši a už nie je tá zradná špina, ako tu Paľo aj Swarley kričali ešte včera večer.

Toto je show.

Reagovat
smazaný uživatel

ja? vsak som nic nenapisal k Davidovi snad

Reagovat
Swarley

jen ty si pořád jedeš svou ligu, co?

Reagovat
iamek

No jedinej kdo to tady nezvlada jsi opet ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak utocnik asi neprijde

Reagovat
mario23

Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda vyhra

Reagovat
mario23

je to talent, může překvapit, ale čekal jsem někoho kvalitnějšího, kdo bude posilou hned a ne za 2-3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky cekal nekoho kdo by se dostal hned do zakladu, takhle se rooney a nebudem mit nikoho na hrot, mozna depay by tam mohl zaskocit...ale zacinat sezonu s dvouma hrotovyma utocnikama

Reagovat
smazaný uživatel

My začínáme s 1 a nejspíš i skončíme s 1 .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ten Watford... Jak mohli pustit zrovna Angellu...

Reagovat
mario23

Tak to jsme trochu prodělali, pokud nebude de Gea ani chytat... Fakt amatérismus.... Nejhorší je, že ho potřebujem, jinak bych ho klidně nechal chytat za rezervu.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi, nejlepší stránka na fotbalové statistiky? whoscored znám, tak něco jinýho a podobně dobrého? díky moc předem

Reagovat
smazaný uživatel

vaclav-havel.eu

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
SunFells

Podobně dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

Squawka je top

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
mario23

"Do Realu bych nešel, ani kdyby mi nabídli bianko šek." – David De Gea v roce 2011.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec sa zalubil a tak sa musi podriadit, co uz, to mu snad nebudeme vycitat

Reagovat
mario23

jsem z toho naštvanej, protože jsem počítal, že tu zůstane aspoň stejně dlouho, jako Ronaldo.

Reagovat
bloodonor

Jose Enrique joins West Bron.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych De Geu prodloužil a pak ho nechal 5 let hnít v rezervě.

Reagovat
Ed_Hazard

Velmi ekonomické riešenie Teba by som neposlal kúpiť ani rožky s maslom

Reagovat
mario23

Manchester United má údajne záujem o podpis 21-ročného kreatívneho záložníka Bayeru Leverkusen Hakana Çalhanoğlua. Diabli vraj do Nemecka poslali ponuku vo výške 26,4 miliónov libier

Reagovat
smazaný uživatel

muj oblibenej hrac a zrovna do MU... ach jo

Reagovat
iamek

Popis prosim :-*

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
VdV

Presne to je to co nam chybi...ach boze muj...

Reagovat
papanegra

Tak DM a někdo do obrany nalevo ne jo ?

Reagovat
Godwinson

Si s tím Pogbou dávají na čas

Reagovat
smazaný uživatel

Papá si nekopne. Max tak poločas v League Cupu.

Reagovat
Matić

kdo je Papá

Reagovat
smazaný uživatel

Papy Djilobodji, to jméno nedokážu ve hlavě ani vyslovit, takže se ho nebudu kvůli poločasu v League Cupu za Chelsea ani učit.

Reagovat
Error

Dži-lo-bo-dži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VdV

Dzilobodzi....uplne easy

Reagovat
Matić

při formě naší obrany bych se nedivil, kdyby si zahrál.

Reagovat
niflheim

Mufani - pokud bychom náhodou skončili "až" čtvrtí - jaká je podle Vás šance, že LVG odejde/sack?

Reagovat
MySch017

Dufam, ze velka

Reagovat
SunFells

Prej náhodou

Reagovat
Dawon

zalezi na okolnostech...ale pokud by se ani po dvou letech u kormidla nezlepsila ani hra ani vysledky, i presto ze si cely tym prekopal k obrazu svemu, tak to uz by bylo dost na povazenou...a asi by taky bylo dulezite, jak by dopadl v poharech...pokud by treba vyhral FA cup a uhral slusny vysledek v LM, tak by precejen 4. misto asi bylo o trochu stravitelnejsi

Reagovat
VdV

Tak 40% zalezelo by asi, kdo z treneru by byl volnej.

Reagovat
Busby babes

podle me zalezi na zpusobu jakym ctvrti skoncime a jakou budem predvadet hru... ale moc sanci tomu nedavam.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho vyměnil už letos za Kloppa. Mě tam prostě vůbec nesedí a i když je to konkurent tak bych tam raději viděl někoho jinýho.

Reagovat
Swarley

po těch útratách, změnách a vzhledem k tomu, že to je druhá sezóna, tak musí překonat tu loňskou...pokud to nedá, tak bych to neřešil, měl by jít...

pak je otázka, co dál, protože to vypadá, že by mohlo být volných hodně zajímavých trenérů...na druhou stranu, Giggsy je ve hře...

Reagovat
Infernoqt

záleží na náporu fanoušků na vedení

Reagovat
Tomanatura

Po sezone jdou zase trenovat Kloppo a Ancelotti, nebyl by problem ho nahradit. Horsi by bylo, kdyby v polovine sezony byl treba dvanacty, pak by to byla nahovno situace.

Reagovat
wild

jednoznacne.. a este aj je volnych niekolko velmi zaujimavych manazerov

Reagovat
I am Mancunian

vykopnut jak prasiveho psa, po takych investiciach je 4. miesto neprijatelne

Reagovat
Manik...

Já sice nejsem MUFAN, ale moc šancí tomu nedávám. Podle mě tak 30%, protože United jsou koncepční... A nemyslím si, že by hned letěl. Letět by měl, nehodí se tam a ten jeho styl mi přijde poněkud nešťastný, ale nevyhodí ho.

Reagovat
papanegra

Reagovat
Matić

Charlie Austin ‏@chazaustin9 2 min.před 2 minutami

Reagovat
Matić

Charlie Austin ‏@chazaustin9 2 min.před 2 minutami

#9 #QPR big season ahead

Austin zůstává v QPR To jsem fakt nečekal.

Reagovat
Kluivert9

Karle?

Reagovat
Matić

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

jste to mohli zkusit, ne?

Reagovat
SunFells

Do Arsenalu spíš tak na hostovačku, což při zbývajícím 1 roku v jeho smlouvě je neuskutečnitelné, ale doufal jsem, že ho uvidím v PL ...Kluby v PL si do útoku koupí každého drahého kreténa a Austina za 15 ignorují, to je konec.

Reagovat
Swarley

jo jo, tohle taky nechápu, proč po něm někdo z PL nešel...dokonce jsem si říkal, že by mohlo být překvápko a mohl byho zkusit i někdo z těch lepších týmů...

Reagovat
cristiano.K.

už spravili ten fax v MU?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, právě se chystali prodat De Geu, ale ve faxu uvízl papír, a nejde opravit

Reagovat
VdV

Pekne suchej deadline ..nic velkyho

Reagovat
celeb

aspon ten Real s MU sa nas snazili pobavit.

Reagovat
smazaný uživatel

15:51 Arsenal se mezitím stal jediným klubem z TOP 5 evropských soutěží, který nepřivedl žádnou posilu do pole. Arséne Wenger by si na ignorování Deadline Day mohl nechat přiřknout patent.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to je teda vysoko sympaticke.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

mně je jich líto

Reagovat
fantomas

Usty by si měl radši odpustit ty osobní výlevy

Reagovat
smazaný uživatel

Už mal byť dávno v base za plagiátorstva. Čudujem sa, že Hroznýš sa o to nepostaral.

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

30 hostovaček? Málo..

Reagovat
icemike

jsem myslel, že Boga byl 29, tím pádem Moses a Islam 31

Reagovat
Pasha

Reagovat
Miguel19

Kristof Terreur ‏@HLNinEngeland 4 sek.před 4 sekundami United Kingdom

Axel Witsel: „Zenit told me I couldn't leave. Even not for €70m. It's a pity as I hoped to leave, but I understand their decision.“ #coys

Tak to nevim, kde v italské sekci vzali 25 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Arsenal, to opravdu nikoho nepřivede? Nevim jestli Wenger neviděl úvodní zápasy, a jako trenér by se měl kouknout, ale ten tým nutně potřebuje v ofenzivě nový impulz.Ať už hrot a nebo i top křídlo. Tohle už je opravdu problém a jako jít do sezóny bez jediný posily je odvaha a všichni fanoušci už teď ví jak to dopadne

Reagovat
jacobT

Tiež som si to takto nepredstavoval...

Reagovat
smazaný uživatel

útočníka to chce, o tom žádná

Reagovat
VdV

Na co top kridlo potrebuji? Ja vim v dnesni dobe je ox, alexis a walcott malo kor kdyz tam muze hrat ramsey a cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli uziveni. alexis je jasny a kdyby byl nekdo z druhy strany (Griezmann, Reus...) tak by z toho tezil i Giroud a nebyl by potřeba hrot. Ox podle mě na jasný základ nemá a navíc bude zraněný, walcott se sere na hrot i když na to nemá, Cazorlovi sedí střed hřiště. Je dobře že je tam plno hráčů co jsou univerzálnější v ofenzivě ale podle mě tomu chybí ještě jeden top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ono zase kupovat za každou cenu nějakýho Kokorina, když není žádný top útočník volný taky není řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

to samý už jsem tu psal sám ale i tak si myslim že jít do sezony (navíc po hrozných úvodních utkáních) bez jedinýho novýho hráče, je velký selhání. navíc když jsou peníze a tim pádem i větší možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase chybí alternativa za Coqa. Ale co se dá dělat. Zas lepší řešení, než dělat z Arsenalu Tottenham, Liverpool a MU, kde se ročně protočí 10 průměrňáků s cenovkou Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Con je podle mě teď nejlepší dm v lize, takže by přišel pouze někdo na lavičku. a tam je arteta a to zase neni tak špatný. kdyby musel hrát tak by druhý střeďák dostal trochu jiný povinnosti a bylo by to ok. ale ofenzívá prostě potřebuje změnu nebo alternativu

Reagovat
Mada

Reagovat
Matić
Reagovat
FUnk

hazard krizeny s dembelem

Reagovat
Pigeon

neskutečná sranda, až jsem se za břicho popadal jak jsem se smál

Reagovat
Matić

Reagovat
FC Porto FC

Márv ze sám doma ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

He's all on his own, all on his owwwwwn, Harry Kane, he's all on his own.

Reagovat
Greny

OT: posiluje i Liberec včera ten mladej Rus z CSKa dnes Bartl z MB na odchodu prý Fleisman a možná Delarge

Reagovat
jacobT

Wenger sa evidentne spolieha, že Own Goal si udrží aktuálnu formu... trochu risk od neho.

Reagovat
Usty

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ritchie

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SpecialOne

OT: Znáte prosím nějakou stránku, kde jsou hodnoty hráčů, transfermarket i v tom přijde mimo, tak nějakou lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se po nějakém doplňku pro prohlížeč pro fandy ropných klubů, který ty ceny vyžene cca o 60% nahoru a bude to ok

Reagovat
SpecialOne

ježiš to mi zas odpověděl dement, to se stává jenom mně

Reagovat
Uwe háže buly

Vždyť ti docela dobře poradil TM mimo neni, to jen anglický kluby ty ceny vždycky po půl roce zdemolujou..

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea teda zůstává?

Reagovat
Swarley

vypadá to tak a přitom to nakonec vypadalo fakt hodně nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda peněz. Ale zase by ho LVG mohl zakomponovat do sestavy, když už ví, že bude k dispozici na další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nepodepíše novou smlouvu tak ho nechá na tribuně a na hřiště se nedostane

Reagovat
Dawon

v tom pripade by byl bohuzel LVG intergalakticky kokot a dost mozna by nas tim stal sanci na jakekoliv uspechy v tehle sezone

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud se neplatu tak mu jeho vlastní děti musí doma vykat, takže to s nim asi nebude moc jednoduchý. a potom co mu De Gea udělal tak s nim asi moc mluvit a vycházet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ujišťuji tě, že LvG kokot je, na což doletěl v Barceloně, Mnichově i poprvé u reprezentace. Zda intergalaktický, to už ti nepovím.

A dle mě je opravdu schopný nechat v bráně Romera a DDG vydusit na tribuně nebo v bčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Kolikrát už si měl úspěch při předpovídání kroků LVG? Protože nikdo tady to nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

neumim si představit že by LVG šel za De Gea a urovnal to a nechal ho chytat s tim že odejde zadarmo. samozřejmě že to ukáže čas ale já bych si tipnul že ho vytrestá

Reagovat
Dawon

ja porad nejak nerozumim tomu, za co by mel byt DDG trestany?

Reagovat
smazaný uživatel

že si chtěl vynutit přestup a nesousředil se na united. podle mě je LVG dost komplikovaný a v tomhle nekompromisní a bude se snažit podržet Romera dokud to půjde.

Reagovat
Dawon

Nemam pocit, ze by si DDG cokoliv vynucoval...naopak tu situaci zvladal v ramci moznosti snad nejprofesionalneji, jak to slo...ze nechytal bylo rozhodnuti od LVG, protoze se podle nej David nedokazal naplno soustredit

Zaroven taky pokud by za nas chytal v predkole LM a my postoupili, tak by v LM nemohl nastoupit za Real, takze by ta sance na prestup padla uplne

V mych ocich je logicke, ze ho na tech par zapasu posadil, protoze furt cela ta situace visela nevyresena ve vzduchu, ale nevidim duvod, proc by ted David nemel jit zpatky do branky, Romero je o 10 parniku horsi brankar, tady musi proste jit nejake malicherne spory stranou

Jestli by Davida vazne uplne odepsal, tak by to byla obrovska chyba a LVG by si tim kopal vlastni hrob, loni jsme videli, jak obrovsky rozdil muze spickovy golman udelat, a nebojim se rict, ze s Romerem v brane bysme loni 4. misto jen tezko uhrali

Reagovat
smazaný uživatel

to proč nechytal bylo pochopitelný a správný. a osobně mě zajímá jestli si s nim dokáže sednout a probrat to a bude ten rok chytat s tim že jim pak odejde zadarmo. ale je pravda že k problémům v útoku si přibrat i průser v bráně by bylo odvážný. ale u LVG člověk nikdy neví

Reagovat
Dawon

A hlavne - pokud by jedine dve moznosti byly jeho prodej + nahrada v podobe navase, nebo jeho odchod za rok zdarma a v brane Romero, tak neverim, ze bysme nebyli opatrnejsi a ten jeho odchod poradne nepohlidali...to by byla neskutecna demence a amaterismus

Reagovat
smazaný uživatel

to mi na tom přijde to nejdivnější. tam musí být nějaký neznávý věci v pozadí. tohle celý je takový divný. a možná se pletu a De Gea bude jasnou jedničkou

Reagovat
fenixLFC

cim i vynucoval prestup? a to nesustredenie na United je iba kec od LVG ktory potreboval ospravedlnenie preco nechyta

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu proč nechytal - protože bylo potřeba rozchytat nového brankáře.Nepřipadalo mi že by mezi LVG a De Geou byl zásadní problém. Celou přípravu o něm mluvil zhruba takhle "neřeším ho, protože jeho osud v týmu nedokážu ovlivnit". Takže si myslím, že LVG udělá to co zatím pokaždé. Mlčky vybere nejlepší variantu a odmítne komentovat proč se změnila situace.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem pochopil proč nechytal a zaznamenal jsem k tomu i jeho vyjádření. situaci v united nesleduju tak podrobně a nevim proč jsem měl pocit že tam byl i nějaký další konflikt. možná že mu dá šanci a bude chytat.LVG je hodně komplikovaný

Reagovat
r.mrazik

hodne nepravdepodobny...vzhledem ke kvalitam romera

Reagovat
Swarley

tak nic jiného nezbývá, musí se nějak dohodnout, jinak je to provar...ale i tak, za rok stejně půjde, mělo se to vyřešit teď...jediné, co by to omlouvalo je to, že získáme víc času sehnat nějakou náhradu...i když Navas mohla být slušná náhrada...

Reagovat
iamek

Jop

Reagovat
VdV

Stejne mi prijde, ze je to cely panicky hrozne. Vzdyt napriklad Arsenal vyhral pred mesicem comunitty shield a najednou potrebuje nutne x posil? Ne, potrebuje utocnika, United hrota misto Rooneyho, popr RW, Spurs kridlo a hlavne potrebuji, aby se tem hracum zaclo darit. Ne x panickych prestupu. Je treba si uvedomit, ze do tymu ze stredu tabulky chodi sikovni hraci a budou zatapet. Ayew, Payet, Shaqiri, Lens, Gomis, Mane, Tadic, Wijnaldum, tech sikovnych hracu je za posledni roky takovej priliv, ze do tymu top 5 by museli chodit jen neymarove, baleove atd a to proste nejde. Kluby jako Soton, Swansea atd na tohle nemohli 4 roky zpet ani pomyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v souvislosti s arsenalem se cely leto mluvi hlavně o útočníkovi. o ostatních postech se moc nepsalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea, 31, to už je řádný hnus.

Reagovat
I am Mancunian

Wonder how many #mufc fans would take Berbatov back? Free agent, and as slow at 34 as he was at 30. And probably no worse than Falcao.

pod berba

Reagovat
Dawon

jeho lepidylko pri zpracovani bych zpatky uvital rad

Reagovat
VdV

Nejvetsi kkt v dejinach naseho utoku...

Reagovat
FUnk

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mada

Reagovat
CubONE

Reagovat
Error

Usty, zachytil jsi, že by Neapol nebo Chelsea potvrdily hostování Chalobaha?

Reagovat
Usty

Nathaniel Chalobah's temporary move to Napoli appeared to go through all OK with the Italian FA yesterday but we're still awaiting confirmation on that from both clubs.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný ja pořád čekal nějakou bombu na stopera nebo CM a ono pořád nic když jsem viděl ted hrát Fabregase nebo Terryho s Cahilem tak je to opravdu KATASTROFA a oni nikoho nekoupí. Fakt nechápu jak jim mohl utíct např. ten soper z monaka, nebo projevit trochu větší zájem o Garaye. Zaměřili se až moc na Stonese. Jinak opravdu momentálně ve fotbale není moc TOP stoperů jak by se mohlo zdát

Reagovat
tomasinho

U nás bez překvapení jo?

Reagovat
Swarley

však jste prodali Boriniho, co chceš ještě?

Reagovat
tomasinho

Říkám no, překvapení

Liverpool striker Christian Benteke could miss Belgium’s Euro 2016 qualifier with Bosnia on Thursday due to a thigh injury, the Liverpool Echo report.

The £32.5million frontman suffered a strain in Saturday’s 3-0 defeat to West Ham at Anfield and hasn’t been able to train since linking up with his international squad.

However, a scan has confirmed that the problem is only minor and Liverpool expect him to be fit for the crunch Premier League clash with Manchester United at Old Trafford on September 12.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Melda

Zřejmě i další sezonu odehrajeme bez DM.Mně jenom děsí, že jsme se zřejmě ani nepokusili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo a to jsem to viděl tenhle rok s Arsenalem líp

Reagovat
Matić

OFFICIAL: #watfordfc have signed Belgian striker Obbi Oularé on a 5-year-deal from Club Brugge

Tak oni se zbaví Vydry, který v Anglii působí pár let, v klubu to zná, v PL si už taky zahrál a koupí nějaký 18letý ucho z Belgie jako náhradu Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že rychle sestoupí

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Melda

Asi věří, že minimálně 20 hráčů bude moci hrát naráz

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

fakt trapáci...zbyl tam vůbec někdo, kdo pomohl k postupu?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to je hnus, takovej talentovanej hráč a jde do Watfordu, nováčkovi PL

Reagovat
smazaný uživatel

Však ani Oularého matka z přestupu syna do Watfordu není nijak nadšená... http://www.kinosvetozor.cz/film_photos/film-4455-aero.jpg

Reagovat
kiciN

to je hnus

Reagovat
Sandstorm

Nevěřím svým očím. Poprvé dneska na netu a čekám, že DDG už bude v Realu. A ono to skončilo na našem jednání? Už je mi z Woodwarda a Van Gaala opravdu blivno. Po odchodu Gilla a SAFa se z United stal jeden velký cirkus.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Watford a to jsem jim přál postup

Reagovat
smazaný uživatel

"Watfordu už forvardi lezou ušima. Na jeden post (při dobré vůli dva) se nyní hlásí kapitán Deeney, kanonýr Ighalo a k tomu trio Diamanti, Ibarbo, Oularé."

Poznajú priamu úmeru. Čím viac útočníkov, tým viac gólov. Je jedno, či sú na ihrisku alebo na lavičke.

Reagovat
tuny

čas pro Levyho nabídnout 4 mega za Deeneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, potrebuju poradit. Je tu nekdo, kdo se vyzna v computerech? Od rana koukam live na strankach Arsenal new transfers. Porad mackam na ikonku "refresh screen" a porad to mam stejne prazdny.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus napsat na technickou podproru arsenewenger@afc.com

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem udelal, ale psal mi, ze jsou celou dobu v prestupech opravdu "active and busy". Tak si myslim, ze chyba muze byt jen a jen v mojem complu.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
SunFells

Tak takový computer rovnou vyhoď.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SpecialOne

Strašný židák ten Levy, odmítnou mu 21, pošle 23

Reagovat
FUnk

na stonese nevzpominas?

Reagovat
SpecialOne

tak číselná řada 20-20-30-35 v průběhu celého přestupového období mi přijde o dost logičtější než zvednout nabídku o trapný milion liber pár hodin před koncem okna. Hrozný, člověk ukáže na nějaký nešvar a hned mu předhazují Chelsea

Reagovat
SpecialOne

*25

Reagovat
FUnk

tak tohle te snad nemuze prekvapit

Reagovat
SpecialOne

to ne, ale musíš uznat, že jestli toho Berahina chcete tak WBA akorát taková nabídka naštve, ti ho nepustí za méně než nějakých 26-28 mega

Reagovat
FUnk

to neberu, ale musis uznat, ze takhle to levy nedela

Reagovat
Matić

Naše nabídky byly 20m pak 26m a pak 35m. Nevidíš rozdíl?

Reagovat
I am Mancunian

Very much looks like Martial fee is £36.3m rising to £58.8m.Can't quite fathom that personally but too many reliable sources saying it #mufc

toto je od duckera dokonca

Reagovat
Sandstorm

já už nemam slov. Snad to nestihneme a padne to zase na faxu.

Reagovat
habinity

To sme radsej mohli sterlinga kupit

Reagovat
Sandstorm

Liverpool by nám ho neprodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Stejně drahej jako De Bruyne No třeba se neskutečně prosadí, je však otázka, kolik gólů by obhájil tu cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford ja bejt jeho fanouskem, tak sem nadsenej z tech prichodu.

Reagovat
niflheim

Swarlos - jeden velký nope na ten trade

Reagovat
Swarley

se toho Walcotta nezbavím

Reagovat
Busby babes

Co to jako zkousis?

Reagovat
niflheim

Dám ti za něj Ayewa

Reagovat
Swarley

kdybys měl jinýho Ayewa, tak to beru

Reagovat
Swarley

hm, tak cena za Marquinhose by mohla jít hodně nahoru

Reagovat
Uwe háže buly

Tipoval bych tak kolem 90 mega.

Reagovat
Sandstorm

Van Gáj se už rozhádal i s Rojem?

Reagovat
smazaný uživatel

kez by ho ten tym potopil

Reagovat
Sandstorm

Ono to tak dopadne. Rooney ho za chvíli pošle taky do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Squawka: FC Barcelona, currently under a transfer embargo, have signed more players this summer (2) than Arsenal (1)...

Reagovat
SunFells

Ale zaregistrovala jich míň

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne nekúpila žiadneho v helme.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

FAFA DO ST.PAULI, YEAAAH

Reagovat
mario23

Reagovat
Rarášek

Coje? Ten kluk to v sobě má, naše chyba, že nehrál "ani minutku"

Reagovat
stas87

Hm,to uz mohla rovno cukkotka poslat 50 mega libier,nie?Ked za tolko mohla predat toho klauna,teraz mohla mat lepsieho hraca za rovnaky peniaz a nebola by tolko na smiech.

Reagovat
Usty

dát 50 za Marquinhose by teda bylo o dost výsměnější než koupit si Djilabadjiho za 3 jako backup.

Reagovat
Uwe háže buly

PSG by bylo hodně pro smích, při dnešních cenách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Manchester United snubbed Borussia Dortmund's £60 million asking price for Marco Reus, say ESPN FC sources: http://t.co/JgHJzq9kfC

Reagovat
Tomanatura

Tak davalo by to vetsi smysl, nez takovou castku vyhodit za nejakeho typka kdesi z Francie.

Reagovat
I am Mancunian

to urcite, ktovie ci to je pravda, ak ano, tak reus je presne hrac, za ktoreho sa oplati vysolit take prachy

Reagovat
Infernoqt

tomu už jen chybí podepsat nějakého Chi Sung Jena za 70

Reagovat
smazaný uživatel

ESPN a ich sources tomu by som vobec neveril, ved oni uz u nas podla svojich sources videli Colemana, Hummelsa atd, kym s tym nepride niekto doveryhodnejsi, tak tomu neverim

Reagovat
I am Mancunian

ani ja velmi, edo by im dal 60 hned

Reagovat
smazaný uživatel

Edo by sa nehandrkoval o nejakych desat mega

Reagovat
Counter

Jasné no, daleko pravděpodobnější je, že si to Delaney jen tak vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Delaney je rozpravkar, ze by som sa tomu ani necudoval

Reagovat
Counter

ok no

Reagovat
smazaný uživatel

No, po tomto lete neviem fakt, preco by som mal nieco take Delaneymu verit

Reagovat
Uwe háže buly

To už by vám pak chyběl jen Mewtwo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle jak jsem mohl přát postup Sršňům...Největší odpad co jsem viděl..Táhněte z PL hnusáci nevděční

Reagovat
mimi_united

Udržali sme nášho top gólmana a k tomu Real povodili za nos, Edooo

Reagovat
smazaný uživatel

Udrželi ste top gólmana, kterej kdoví jestli bude hrávat a po sezoně odchází zadarmo. Místo toho aby ste měli top gólmana a k tomu velkej balík peněz.

Reagovat
Sandstorm

bohužel

Reagovat
Uwe háže buly

eště se z toho radujte

Reagovat
Sandstorm

Nemluv prosím za všechny. Z toho se žádný normální fanoušek United radovat nemůže.

Reagovat
Sandstorm

Udrželi sme našeho TOP gólmana na tribuně, který půjde za rok do Realu zadarmo, na místo toho, abychom měli nového TOP gólmana a ranec peněz. Prostě Edo king

Reagovat
habinity

Mne sa to tiez nepaci mal ist za navasa a doplatok, to som az pozeral ze by to real spravil ci su tak na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe United komedianti, neuveriteľné a facka Floremu takisto za tento nezmyslený deal, radšej DDG po sezóne zadarmo

Reagovat
Sandstorm

Fanoušci, co tohle obhajují jsou snad ještě horší, než všichni hateři dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11 minut, Gaitan nikde, chudak chlapec

Reagovat
Swarley

ještě hodinu, má šanci !

Reagovat
smazaný uživatel

aha, este hodina, tak potom este zijeme #freeNico

Reagovat
Busby babes

#freenico #freeWesley

Reagovat
Swarley

ani ty nepřivedete, hahahaaaa, přitom jste je tak chtěli, juchuchuuuu

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
kiciN

Reagovat
Ed_Hazard

Možno to tu už bolo, ale preistotu. Nemožem z toho chalana

https://vine.co/v/eIwXmQwiKbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

navic vypada jak rooneyho nemanzelsky dite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
vodka

mozna by v te tutovce ke konci udelal vic nez rooney sam...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

už to lííítáááá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vlastik

Reagovat
CubONE

Reagovat
fenixLFC

everton odmietne 8 mega za to poleno naismitha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pokud nemají náhradu, tak je to pochopitelné.

Reagovat
Zaschrona

Bez ohledu na nahradu se to melo prijmout, vsak jsou k dispozici Berbatov, Pizzaro, Obasi, Gourcuff nebo Nolan, jako kratkodobe reseni vsici uplne v pohode...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Matić

Saido Berahino ‏@SBerahino 3 min.před 3 minutami Zobrazit překlad

Sad how i cant say exactly how the club has treated me but i can officially say i will never play Jeremy Peace.

Reagovat
I am Mancunian

Sad how i cant say exactly how the club has treated me but i can officially say i will never play Jeremy Peace.

berahino toto som este nezazil

Reagovat
habinity

Co to znamena?

Reagovat
I am Mancunian

ze je smutny a nemoze presne povedat ako sa k nemu klub zachoval ale moze oficialne povedat, ze nebude nikdy hrat za wba

Reagovat
fenixLFC

hore to mas po cesky

Reagovat
Matić

Hrozný fracek. Profackovat ho je málo.

Reagovat
lucius6

Proč? Co ty víš jak to přesně bylo uvnitř klubu?

Reagovat
Counter

Bez ohledu na to není vhodné říct, že už za ten klub nebude nikdy hrát, když je jasně zavázaný smlouvou na x let.

Reagovat
lucius6

Furt je zbytečný dělat tady závěry, prostě do toho nevidíme.

Reagovat
Counter

Není to zbytečné, když napsal to, co napsal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Takle bych prostě všechno poodmítal a nechal ho hnít v rezervě. By ho naučilo.

Reagovat
lucius6

Nebylo by lepší ho prodat za x mega než ho připravit o jakoukoliv cenu a pak pustit zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

já bych ty twistery zrušil

Reagovat
Error

Má někdo představu, jak by tohle mohlo dopadnout? Přispěchá ještě někdo s 30 miliony? Nebo si Berahino časem nasere do pusy?

Nějak si nedovedu představit, že by takový talent měl být opravdu minimálně půl roku dobrovolně bez fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmazlenci

Reagovat
SunFells

Reagovat
celeb

nejaka nuda, uz ani fantomas nic nepridava ...

Reagovat
Counter

A Berahino už stávkuje

Reagovat
vodka

Yedlin ve spurs udelal teda taky diru do sveta a uz je v sunderlandu...

Reagovat
Usty

OFFICIAL: He's back! Welcome home @AdleneGUEDIOURA, who has signed a 3-year deal at #watfordfc

zdechněte na mor, fakt

Reagovat
Error

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Vždyt už se jim ti hráči ani nemůžou vejít na soupisku

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsie je, ze oni nevypadnu proste..

Reagovat
Usty

vypadnou, musí... karma nebo já nevím co...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak Wolfsburg tenkrát.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Grahf

Strašne nudné okno, žiadna bomba, pri tom plno klubov potrebuje posilniť. Hýbte sa boha vášho!

Reagovat
icemike

Nic nezbylo, všechno koupil Warford

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hotovej na FB už foto

Reagovat
Infernoqt

Podepišme toho Berbatova... třeba to bude takové secret překvapení o půlnoci... i klidně jako 3. striker. Neskutečně nám pomůže.

Reagovat
Sandstorm

A nebo at punukneme za Berahina

Reagovat
Counter
Reagovat
Infernoqt

kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Sandstorm

Nevyšel Mané, tak LVG zkusil dalšího hráče na seznamu...

Reagovat
Infernoqt

já vím, dělám si srandu... je to vtipný a celé na hlavu, za tu cenu jsme mohli mít hotového hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

80 mega bud rad vyhori

Reagovat
jacobT

Škoda, toho som si do budúcna vedel predstaviť u nás, ale pri takej cene...

Reagovat
Counter

Reagovat
Heisenberg

Michael Caley ‏@MC_of_A 8m8 minutes ago

1) "I'll never play <for> Jeremy Peace"

2) "I'll never play, Jeremy Peace"

3) "I'll never play <the unreleased board game> 'Jeremy Peace.'"

Reagovat
vodka
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

US Open: Mathieu ty uz se bez povesit na pudu kriple vymrdanej

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak jeste pockej az dohrajes druhej set

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Heisenberg

Podívej se na historii jeho tweetů...

Reagovat
CubONE

Ty si este vacsi troll ako tento novinar.

Reagovat
fenixLFC

inak ako tam je pisane ze Marseille chce lamelu..ved oni uz mali prestupove okno ukoncene nie?

Reagovat
LAM

Nudnej Deadline Day.Jediná zajímavá věc byla komedie DDG-Perez.Arsenal letos to léto naprosto prokoučoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příkladný profesionál Berahino nebo restart Adebayora. Levy

Reagovat
Miguel19

Napřed počkáme, až Juve pustí 2/3 své zálohy a přijdeme s nabídkami za Pogbu. Pak jdeme kupovat mladého stopera do PSG, se kterými jsme vyjebali při přestupu Luize...

Ale těším se na tu sezonu. Mourinho bude mít kurva co dělat. Já osobně si myslím, že skončíme bez trofeje a José se bude klepat o místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Také se uvádí, že se jedná o "nového Henryho" - stejně jako se uvádělo v případech Davida Belliona a Gabriela Obertana...och, no to je kopnutie fakt nic take sa neuvadzalo a ked tak len medzi nejakmi trollmi, tak preco to tu takto pisat

Reagovat
vodka

u belliona chvili jo, u obertana je to samozrejme kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

a z toho co si sem dal, ti vychadza, ze sa o nom hovorilo, ze je novy Henry? potom ok

Reagovat
fantomas

Jo, sám řikal, že v jeho šlépějích chce následovat, a kdybys googlil dál, zjistil bys, že ho tak titulovala i francouzská média. Já fakt nemůžu za to, že máte horší paměť.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
Sandstorm

Tak Martial je úplně jiná úroveň, než ti dva. To už je jasně vidět teď...tohle budou vytahovat jen ti, co nám ho budou závidět.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Do předvčerejška si ho neznal a najednou je to jiná úroveň už teď..

Reagovat
smazaný uživatel

jako trolling super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
CubONE

Jezis, ty si magor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

S tou první částí má samozřejmě pravdu, tak nechápu ty reakce tady

Reagovat
fantomas

Nic samozřejmýho na tom samozřejmě neni.

Reagovat
patas92

Že je mnohem lepší než Obertan (i než Obertan v jeho věku) pravda je. O tom druhém jsem v životě neslyšel.

Reagovat
fantomas

Jak to jako chceš srovnávat? Obertan před přestupem neměl o nic horší image než Martial.

Reagovat
patas92

Ok, je to čistě můj dojem. Obertana si z Bordeaux matně pamatuju a Martial mi přijde lepší, větší talent....A hlavně Obertan nebyl nijak extra podobný Henrymu a ani jsem to přirovnání nikdy neslyšel.

Reagovat
fantomas

Byl mu podobnej v hodně věcech právě, tady je to pěkně vyjmenovaný...

http://www.eurosport.fr/football/ligue-1/2006-2007/un-diamant-nomme-obertan_sto1018799/story.shtml

Reagovat
patas92

Francouzsky neumím, bohužel. On byl vždycky víc křídlo, než útočník, ne? ...Každopádně Martialovi věřím, vytře vám zrak.

Reagovat
fantomas

Henry byl taky původně křídlo.

Reagovat
Mada

V Monacu hrál útok když začínal.

Reagovat
fantomas

Ale ne později a v Juventusu, pokud vim.

Reagovat
Mada

Jj, v Juve hrál pravé křídlo.

Reagovat
vodka

byl plesaty a rychly

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Uwe háže buly

to budy krutý vystřízlivění

Reagovat
Bayern +

Reagovat
iamek

Ti dva kaspari tezce neunaseji. Bellion byl posila do becka a Obertan na rozsireni kadru max.

Reagovat
Swarley

s tím Obertanem tam, z toho měl být novej Ronaldo, ne Henry

Reagovat
Matić

Ještě by mohl Watford podepsat jako třešničku na dortu Adebayora.

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino poooooojď

Reagovat
Godwinson

Nakonec 50+30 ... tak to je skoro zadarmo

Reagovat
Swarley

to je neskutečná darda no, to jsem teda zvědavej, co z něj bude

Reagovat
Sandstorm

Tebe už sleduju druhý den a ohledně přestupových částek střílíš strašný nesmysly. Nevim, kde na to chodíš, ale dali sme za něho £36m žádné 50+30 prostě neexistuje.

Reagovat
Swarley

tak nejspíš to bere v eurech a kdo ví, jak to s bonusy bude

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Garen

€5 million each time Martial is the top scorer in the Premier League, to a maximum of € 15 million.

Another € 5 million will be due if Martial wins Golden Boy.

The final € 10m will be paid if Martial won the Balon D'or career in Manchester.

Reagovat
celeb

tak asponze tu MU usetri

Reagovat
I am Mancunian

tak to snad vyplatime vsetky bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

Palmeri nic dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

"18:22 OFICIÁLNĚ Watford představil svou 86. posilu tohoto léta."

autor se snazi byt vtipny?

Reagovat
Tochal

Autor je vtipný. A zároveň nedaleko od pravdy.

Reagovat
fantomas

Neřikal si náhodou, že ten onlajn nečteš?

Jinak pokud preferuješ jinou formu, doporučuju přesedlat sem... http://www.efotbal.cz/?page=clanek&clanek=153067

Reagovat
smazaný uživatel

jj do nakejch peti sem ho necet, pak jsem zacal, priznavam

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak uz zase prestavam.. ten prispevek z 18:37 je uz vrchol..

Reagovat
Usty

ahoj

Reagovat
Bayern +

Nazdar

Reagovat
bayern987

Je na tom něco špatnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

ses si jistej, ze chces odpoved nebo se semnou poustet do naky diskuze?

Reagovat
bayern987

No radši ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

Obertan novy Henry? A to rikalo v kterym vesmiru?

Reagovat
Hector17

Buď to bude za ty prachy provar, což si myslím a nebo super kauf, tak hodne štěstí Tondo

Reagovat
lucius6

Dobrý, jen odufám, že už nikdy žádnej fanoušek nebude nadávat na City ohledně přestupů

Reagovat
smazaný uživatel

lidem se u vás hnusí (nejenom v ČR), to jak jste se dostaly na samotný vrchol tabulky... umístění před příchodem šejka : 08/09 - 10., 07/08 - 9., 06/07 - 14., 05/06 - 15., 04/05 - 8., 03/04 - 16., 02/03 - 9., 01/02 (FL1, postup) - 1., 00/01 (PL, sestup) - 18., 99/00 (FL1, postup) - 2., 98/99 (FL2, postup) - 3 atd... lidé se smějí neoprávněně Chelsea, protože ta je o proti vám tradiční klub nejvyšší soutěže Teď to ovšem schytává Watford, jestli budou poté stejně tak úspěšný jako vy, tak jsem zvědavej kolik fanoušků jako ty se na ně nachytá

Reagovat
lucius6

Jo já jsem velkej gloryhunter co celej život fandí Laziu, protože to je tým co pravidelně vyhrává trofeje, jasný, meleš píčoviny a ještě ke všemu fandíš United, což je dost vtipný, jsou to jen kecy zakomplexovanejch lidí, City jsou stejně tradiční klub jako United, ale to ty nevíš, protože pro tebe fotbal začíná zřejmě 90. létama

Reagovat
smazaný uživatel

no právě tvůj milovaný klub je Lazio, k City jsi se dostal až po příchodu šejka, jako bokovka aby jsi zažil pár úspěchů je to ale dobrý co o to (Laziu mimochodem z římských týmů přejí nejvíce )... možná se pletu, ale pro mě jsou City snad nejhorší v tomhle... proč United ? Kvůli tomu jak se na ten vrchol dostaly... to nebylo ze dne na den, že jsem se rozhodl, že budu fandit United... to že tehdy válcovaly Anglii bylo bonus navíc a abych byl upřímný, teď je ta naše koncepce celá dojebaná to je fakt a netěší mě to... fandit budu dál, United jsou zase moje srdcovka (i kdyby u nás hráli jenom ostrovani, což je moje přání, a pak hráli jenom o záchranu, což je realita při dnešních kvalitách ostrovanů...)

Reagovat
lucius6

Za a) je hloupé říkat jak jsem začal někomu fandit, tím tvůj komentář ztrácí absolutně vážnost

za b) tvrzením, že City je klub bez tradice tvrdíš, že pro tebe je tradice zřejmě to samé co tituly a úspěchy, jinak řečeno klasické gloryhunterské dělení světa. Já jsem City fandil než přišel Sheikh právě proto, že mě nikdy nějak nelákali kluby co maj super úspěchy, nikdy jsem jako každej kid nefandil barceloně a Realu a ani United a když přišel Sheikh tak jsem byl rád, protože City byli ve velké krizi, vedl je zločinec a klub mohl klidně zkrachovat, Sheikh to zachránil a udělal ze City jeden z nejlepších týmů na světě, mám se zlobit? Ne, já nemám problém s itm, že někdo nakupuje, je to v pořádku, když na to má, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, já se ti nevysmívám, pokud jsi fandil City když hráli suterén tak všechnu čest... takových moc není, to je taky fakt Já mám nastaveny různé kritéria, jak by to mělo vypadat. Váš postup do elitní čtyřky je prostě něco co by se stávat nemělo... kdyby se něco podobného stalo s United, hodně by mě to znechutilo život Dostat se tam vlastní pomocí je zase na obhajobu tvého klubu docela nemožný, což je bohužel smutný...

Reagovat
lucius6

Dobře, beru to, ale podle mě je tohle jediná cesta jak v dnešní době vybudovat top tým a hlavně dodávám, že City to zachránilo i od velké krize která mohla klidně nastat nebýt Sheikha a hlavně podle mě je v pořádku, když majitel nasype prachy a vybuduje "uměle" top tým, ale při tom se vytvoří koncepce a ten tým se do cca 10ti let stabilizuje a tohle se v případě City děje, došlo k vylepšení stadionu, postavení nové akademie a to je taky důležité podotknout, mně se hnusí kluby jako je Machačkala, to je umělý klub, klub který nemá tradici, přijde člověk, nasype prachy, ale jen do hráčů a na zbytek se kašle a pak se to po pár letech sesype. V případě City to tak ale není, ten tým prostě vždycky patřil k užší špičce a tohle byla zkrátka cesta jak ho dostat úplně na vrchol, vždyť bych rád podotknul, že City dokázali získat první FA Cup v roce 1903, tedy dříve než se to podařilo United, ligu vyhráli už v roce 1936 a jak jsem již zmiňoval, City drží největší návštěvu v historii Anglie a to jsou podle mě pádné argumenty proč tenhle tým má tradici a historii. Já nemám problém s tím, že někdo řekne, že nesouhlasí s tím, jak se City dostali na vrchol, to je naprosto v pořádku, ale vadí mi ty řeči kolem toho, ohledně historie, tradice atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Však máš rozumný argumenty, to že bylo City velmi úspěšný klub na počátku 20. století mu neupírám (a to snad nikdo), až odejde šejk budete stabilizovaný a o hodně sympatičtější... pak to bude výborné derby Kluby jako Machačkala nebo RB Lipsko jsou rakovinou fotbalu, to City nikdy nebudou... už jen kvůli své pestré historii, já má jen jiný názor na tohle skupování různých tradičních klubů (Salzburg to třeba nepěkně schytal, což fanoušci nerozdejchali - v Anglii jsou naštěstí jiná pravidla) ... ale v LM třeba City přeji (když nehraji s náma), anglické kluby se musí dostat vždy co nejdále

Reagovat
smazaný uživatel

a tradiční tým chceš definovat jak ? To bychom se dostali až k Portsmouthu do League Two... v Anglii má každý klub svou historii, jenom některé si to domrví příchodem šejka... v tom to celý je

Reagovat
lucius6

Pokud je pro tebe klub jen majitel, tak máš velmi omezené vnímání. Klub to je místo, město, generace lidí, co chodí na zápasy a fandí a tohle všechno City má a mělo a bude mít, je to pořád ten samej klub jako dřív, klub co se vždy nacházel mezi nejlepšími a občas, když se velmi nedařilo tak sestoupil, ale to nic neznamená, protože pokud právě City držej rekord v největší návštěvnosti v historii Anglie, tak právě i dnes o x let později choděj na zápasy potomci těchto lidí a pořád fandí svému týmu a tohle je tradice a ne nějaký majitel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, tak to mají fanoušci v Manchestru, ti ať si to užívají... je to ten samý klub, má stejné fanoušky (i když je jich tradičně poměrně málo), naše derby jsem si užíval... co kdyby váš šejk odešel a další šejkové dostali do TOP4 takovej Everton, Leicester nebo Newcastle... to by ti také moc nevonělo, že jo ? Klub se má na vrchol dostat vlastní pomocí (Liverpool, Arsenal i United ... kdysi dávno Everton, i ta Chelsea hrála stabilně na vyšších pozicích), ne pomocí velký finanční injekce... takový PSG musí mít ve Francii za to hrozně rádi

Reagovat
lucius6

Jak jsem psal výše, mně osobně nevadí pokud přijde bohatý majitel a posune tým nahoru s tim, že vezme slavný tým, co zrovna hraje třeba střed tabulky a udělá z něj aspiranta na titul, ale je tam ta podmínka ohledně koncepce, musí to být posun se vším všudy, protože potom to může lize jen pomoci, zvyšuje to atraktivitu a nehrozí tam nějaký krach a to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem WBA, 23 mega je slusna suma za niekoho, kto zo seba robi takeho sasa

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomína tohto experta: Odemwingie.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomína tohto experta: Odemwingie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wenger si tohle přestupový okno všechny povodil. Až na fanoušky Arsenalu. S těma si jednoduše vytřel prdel. Jsem zvědavý za jak dlouho si uvědomí že udělal chybu a opravdu měl někdo přijít

Reagovat
Mikesh

Je to tšulin..

Reagovat
smazaný uživatel

snad se DeAndremu bude dařit, přát Sunderlandu mi není moc po chuti. každopádně je mi to docela líto, chtěl jsem ho vidět za nás hrát letos už pravidelněji, ale s příchodem Trippiera to nějak tak padlo.

Reagovat
CubONE

Hovori sa pri MU este o niekom? Aspon Gaitan?

Reagovat
Sandstorm

£36m je za Martiala nakonec docela slušný vzhledem k částkách, který v poslední době ve fotbale létají. Takovej francouzskej Sterling no. A samozřejmě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší? ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš strašný troll, jen co je pravda..

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

uz dost pls

Reagovat
Usty

dlouho jsi tu nebyl, ale vrátil ses v plný parádě

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Darude pls

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že je Sterling lepší?

Reagovat
vladis271

v tejto chvíli (a v tejto celej sezóne? Teda môj tip?) Absolútne jednoznačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to teda nemyslím.. ale ok, jen jsem chtěl znát jeho názor.

Reagovat
fenixLFC

keby sa vola sterlingos tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to nechápeš? K hráčům z latinský ameriky mám větší důvěru, protože narozdíl od Angličanů prošli výchovou, která má za sebou opravdový výsledky.. To samé teď s Francouzi, kteří sklízejí, co zaseli před lety.. Opět narozdíl od Anglie. Tohle osočování z něčeho, k čemu mám racionální důvod, je fakt k úsměvu.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

jsi oikofobický šovinista

Reagovat
fenixLFC

ved vravim

Reagovat
Mada

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Rssa

Myslím, že ano. A taky to, že Sandstorm asi těžko donedávna věděl, co je Martial zač, případně ho těžko sledoval ve více zápasech, aby mohl soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to byla blbě položená otázka, Sterling toho má odehráno o dost víc, než Martial.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SpecialOne

slušná pálka no

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma dny se všichni ptali, kdo je Martial.

Dnes se ti všichni vysmějí, že rozhodně není lepší než Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ojoj na tieto reci som sa uz od vcera tesil :D.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Roflkoptéra

Reagovat
Usty
Reagovat
smazaný uživatel

néééééééééééé

Reagovat
vodka

ale ten by mohl byt hodne zabavny...

Reagovat
Kowe

konečně někdo zajímavej

Reagovat
Uwe háže buly

Zajímavej čím? dyť je to uplnej tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Safarova

Reagovat
smazaný uživatel

86 posil za leto je tak akorat..:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Witsela je v tom Rusku škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak prestupoval tam s vedomim, ze ten tym ma velky finanacni moznosti, takze proste prodavat nemusi. vybral si ho sam, tak nevim proc ted breci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tady už psal,když ho tady někdo spojoval s přestupem,že Zenit prodávat nemusí,navíc mají celkem dobrý tým a jee vidět,že jim o prachy nejde,když neradi prodávají. Jen píšu,že má na více,než na ruskou ligu... ale lepší,než aby skončil v Chelsea.

Reagovat
CubONE

Neboj, v januari ho uz AC snad dotiahne.

Reagovat
VdV

presne, to samy Hulk, kdyz se nechaji zlakat agentem na love, at pak neplacou...

Reagovat
Godwinson

Podle mě se tam takovej zmrd ideálně hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Watford asi chce trhat rekordy v návštěvnosti

Reagovat
fenixLFC

yop, tymi hracmi zaplni aj celu tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to myslel

Reagovat
fabec1222

Watford postaví za den novou jedenáctku

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl tady toho Martiala někdo hrát? A hodil by se vedle Rooneyho?

Reagovat
FUnk

levy to napina az moc letos

Reagovat
smazaný uživatel

už by jsme se asi měli smířit s tim, že už nikdo nepřijde...

Reagovat
niflheim

Ten Watford je tak nechutný.

Reagovat
jacobT

Ten kupuje útočníkov aj za Wengera

Reagovat
Infernoqt

takže ted bude na repre pauze, pak se spojí s týmem, pak si dá 2-3 utkání za rezervu, pak se snad podívá i na lavičku Áčka, takže snad za 2 měsíce ho uvidíme při debutu

Reagovat
Error

Pořád žádná zpráva o středním záložníkovi ke Spurs? Co jste to za redaktory.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Error

Reagovat
Busby babes

17.50

10 minutes left for United to put a bid in for Bale. And Real to accept at 18.01

Reagovat
nani92

takže Wilson teda ostal?

Reagovat
Busby babes

tak na hostovacku v ramci anglie muze odejit jseste dlouho, ne?

Reagovat
VdV

co dela Woodward proboha?

Reagovat
Counter

Tomu jsem se smál už během MOTD, neuvěřitelné

Reagovat
FUnk

wanyama odletel uz odpoledne.....

Reagovat
fantomas

@SouthamptonFC 11m11 minutes ago

NEWS: @VictorWanyama joins up with Kenya ahead of two games later this month

Reagovat
FUnk

hledat to nebudu, ale cetl jsem, ze letel odpoledne. ono je to podle me jedno, k nam nepujde...

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Michael Hector

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to stáhnout Akpoma z hostovačky

Reagovat
Sali5

No zajímalo by mě, jaký názor mají na takové zemětřesení fans Watfordu, jestli jsou spokojení.. když jsem na twitter napsal, že se mi nelíbí, co dělají, zak jsem dostal reakci:

What's it got to do with you?

Reagovat
Counter

Tak asi jsou teď ve fázi popírání

Reagovat
SunFells

David Ornstein ‏@bbcsport_david 11s11 seconds ago

Jedinak almost joined Stoke - deal was sheet in. Collapsed on personal terms. Gayle staying. #CPFC in for Austin but he said no

Reagovat
smazaný uživatel

#Tottenham very annoyed this wasn't accepted by Peace. Negotiations started 4 months ago + both Pulis and Berahino wanted move #COYS #WBA

Neskutečný trapas. Nemáme CF ani CM, ani nechci vidět, co se bude dít až se nedejbože zraní Harry.

Reagovat
niflheim

Adebayora furt máte, ne?

Reagovat
FUnk

chudak ani cislo nedostal letos

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor nemá ani číslo pro letošní sezónu. Pochybuju, že se teď vše obrátí a bude hrát.

Zvládne tam hrát Chadli a NJie, ale to je dost málo.

Reagovat
FUnk

nic, bude tam hrat chadli

Reagovat
niflheim

+ Son Heung-min

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to není hroťák, ale takový univerzální hráč do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Njie, ale ani on není vyloženě hrotový hráč.

Reagovat
Infernoqt

právě na SS řešili, kde bude Martial hrát, jestli je připraven hrát jako central forward... to by LVG zabil, aby hrál pod Rooneym ještě

Reagovat
CubONE

Tak celkom sklamanie, dufal som, ze ked sme pustili aj Januzaja, este sa nieco vyjednava.

Reagovat
nani92

kolotočarina

Reagovat
minoLFC

Reus

Reagovat
fff

Som celkom prekvapeny inak z tohto prestupaku, Arsenal nekupil utocnika (s Giroudom ako jednotkou podla mna skrtaka LM ci PL nemozu vyhrat), od Spurs som cakal utocnika a asi aj dakoho do zalohy, od MU som tiez osobne cakal hotoveho utocnika plus samozrejme doriesenie brankara... A vlastne som fakt necakal ani Januzaja.

Reagovat
FUnk

slabota letos... nikdo TOP letos na deadline neprisel....

Reagovat
habinity

Ja som rad za januzaja slaby hracik..martial je tip ako sterling rychlost dravost vie dat gol..takych je malo..martial ma strasne silnu klucku pravou na vonkajsok a hned zakoncit..ked uz mata stak tak isto tak je to pohoda..martial by ho na jednej nohe predbehol..januzaj parada tulak co sa tam motal a nic nehral frajerik...martial prinesie ten vietor co tam cakame

Reagovat
Counter

A kde by asi všechny ty kluby vzaly ty hotové útočníky?

Reagovat
Posledni Kovboj

ten Skoda se nemuze rozkrajet

Reagovat
Kang & Kodos

Dává góly, aniž by se dotknul míče. Jasná první volba. Kamkoli.

Reagovat
Whitemedia

Super, máme Hectora, jaké skvělé přestupové období!

Reagovat
smazaný uživatel

858 milionů liber kam se ten svět dostal, když někteří lidé na světě nemají na jídlo, ale za Martiala se vyhodí 36 milionů liber. to jsem ještě nežral tohle.

Reagovat
lucius6

Většina týmů a hráčů dává na charitu miliony euro, kolik jsi dal dětičkám ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je dává krom těch největších hvězd?

Reagovat
lucius6

Spousta hráčů, z peněz, které si vydělají, nikdo je k tomu nenutí a oni to přesto dělají, spousta z nich o tom ani nemluví, čím se zvětšují částky za přestupy, tím se zvyšuje i štědrost na darech, skoro každá liga a nebo i tým dělají velké kampaně ve kterých podprují regiony a školy v rozvojových zemích atd... takže stěžování si opravdu neni na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

spíš je úsměvný kolik Anglie vyhodí za přestupy,ale v Evropě to není nijak vidět

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nabídka/poptávka. s tim co si napsal to nemá vůbec žádnou souvislost. kdyby nežilo na zemi 2x víc lidí než je schopná uživit tak by ten hlad nebyl. kdyby čtvrtina světa neměla zdravotní problémy díky nadváze tak by to taky bylo lepší. tohle je pouze byznys v rámci jednoho odvětví zábavy. taky ti vadí že někdo natočí debilní film za 150 mega a hlavni herec dostane 20?

Reagovat
lucius6

Nejlepší hláška je: "Hasiči zachraňují naše životy a dostávají 20 tisíc měsíčně a parta simulantů, co nic neumí dostává miliony" to když čtu na fb, tak se mi vždycky otevírá kudla v kapse, ale někteří lidé to asi nikdy nepochopí, bohužel je to o to horší, že i tihle lidé jsou voliči.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozni troubove, taky to tam potkavam nejmin jednou mesicne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak trochu s nadsázky je to pravda, ale holt už je takhle nahouby nastavená naše společnost

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Ten Enrique se nestihl?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu se Stonesem jsme teda nepodepsali?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

pff, Bookmakeři věří, že je Martial schopný nasázet 15 golů v této sezoně ... a to jen v PL

to je 3x víc, než jsem čekal

Reagovat
jacobT

Škoda, zase končíme leto s tým, že nám chýbajú 1-2 hráči k úplnej konkurencieschopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea chce jít do top klubu dopiči. Nebude hrát za sráče typu United a sere na nějaké Atlético.

Chce se dostat na nejvyšší úroveň a to je REAL.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMn8Cvh_8q0

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

proc je v tom odkazu ronaldinho?

Reagovat
MySch017

Ty si co za nakazeny idiot??

Reagovat
EXoRcIsT

ty si mental

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prostě zase projebaná sezona

to, že jdeme do sezony se 2 útočníky, z nichž jeden je Adebayor a nemá ani číslo je prostě situace, s kterou se může Levy, a posléze i my, jít vysrat

o problémech v záloze, kde jsou sice hráči s talentem, ale nikdo opravdu TOP s konzistentními výkony, ani nemluvě...

Reagovat
FUnk

ustyho typ nakonec vyjde.....nejvice me stve to CM, na hrot jeste muze son, chadli, ale zaloha bude stagnovat a neni tam koho dat proste.....

Reagovat
Manik...

Tak číslo se dá přiřadit kdykoliv ne? Když by bylo nejhůř...

Reagovat
FUnk

to je trosku malo...a navic ade a jeho pristup k zapasum, uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

a nepočítá se na hrot s N'Jiem? Což by bylo snad ještě horší, bo on hrot ve 4-2-3-1 hrát nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Levy je proste skrt noo, ten utok se nejak zaplacne a v zime snad nekoho koupime, ale ta zaloha bude znat hodne

Reagovat
Counter

Nj, hlavně že jsem se v předsezonním prevku setkal s opovržením, když jsem psal, že Kane na to nesmí být sám a tenhle ročník bude dost odvislý od posil.

Reagovat
smazaný uživatel

co si pamatuju, tak k tomu, co jsi napsal, nikdo neměl výhrady, trnem v oku bylo to tipované umístění

Reagovat
Counter

No nějaké reakce se tam našly.

"A v útoku pořád máme tři útočníky. Nikdo neodešel a dokud nikdo nepřijde, Adebayor i Soldado zůstávají. A Adebayor umí střílet góly, kdyby bylo potřeba."

"A Bobby ani Ade ještě neodešli, takže pokud nikdo nepřijde (jakože do konce přestupáku daleko) tak pořád není vše jen na Huricaneovi."

Sám tam oroduješ za střed zálohy, že ho máte lepší než Swans, LFC i Everton, že když loni uhráli páté místo, letos to nemůže být horší.

A stejně je nejlepší obvinění, jak "je vaše chování řízeno hormony jako u člověka s vagínou."

Jinak jsem zvědavý na Sona s Njiem, aspoň jeden z nich tomu Kaneovi prostě odlehčit musí. Fakt nevěřím, že se ke slovu dostane Ade...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

mohli se ukázat, ale obávám se, že nebudou tahouni, rozdíloví hráči, ne letos, myslím, že nás čeká ještě hodně remízových zápasů

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

HARRY KANE, HE'S ALL ON HIS OWN

Reagovat
Zaschrona

Prisernej deadline, desitka nikde, backup za Lukakua velmi slaby a zrajme mame 5 kridel, kdyz vetsinou hrajem jen na jedno...

Reagovat
FUnk

fantomasi, od tebe mi to prijde usmevne si z nas delat srandu.....ale vtipek dobry

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

přestupák v suchém triku a teď co sezóna...

Reagovat
Infernoqt

nic se nedá čekat od týmu, který neumí vyhrát ani nad Swansea

Reagovat
Ligter

nepropadej panice. to až po reprezentační přestávce

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo... Nuda

Cakal som aspoň jedného hráča dneska.

Hlavne to WBA nechápem. Co si ako dokazujú? Keby sme ich priami konkurenti ok ale toto je rovnaké ako by sme mi radšej nechali zhnit Berbu v rezerve a nepustili ho do United za žiadnu cenu. Lebo trucujeme. Smiešne fakt, mohli mať pekne peniaze navyše majú už aj náhradu. Skurveny klub fakt

Reagovat
FUnk

oni maji penez dost, prece jenom za tv prava dostanou hodne a nemusi prodavat. Ale to asi levy nepochopil. Skoda ze jsme aspon austina neprivedli nakonec....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nevím, co na jeho udržení získají, jako nasraný hráč asi nebude dost dobře koncentrovaný a bude mít horší sezonu než loni, a pak ho ani neprodají za tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Však za to stejně nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je právě důvod ho střelit za tak nesmyslný prachy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jaké pěkné peníze? Jejich předseda říkal, že vaše nabídky nebyly dostačující a nějaké reportér BBC uváděl úplně trapnou částku.

Reagovat
Counter

A i kdyby nabízeli něco okolo těch 20 mega najednou, stejně Baggies nemají důvod ho pouštět. Je to jejich nejlepší hráč, dlouhodobě podepsaný, navíc mladý Angličan.

Reagovat
Ligter

tak prostě 1800. pro Martiala, nového Henryho a žádného nového Obertana nebo Belliona

Reagovat
smazaný uživatel

však za tu částku to bude nehorázný fail, pokud se neprosadí

Reagovat
Ligter

na tohle raději nemyslím a fakt doufám jak ve svou trpělivost v něj, tak i v to, že to v sobě má (a že se jednou skutečně vyplatí)

Reagovat
Busby babes

no tady to bude letos fail tak jak tak. protoze pokud uz letos neda 20 golu, tak se tady vetsina bude smat. a necekam, ze by se tak prosadil. zvlast v jeho veku.

Reagovat
I am Mancunian

a kto za nas budr davat goly ? 10wazza, 10mata a ostatne da depay ?

Reagovat
FUnk

proc jste nechteli treba reuse? za 50 by nesel?

Reagovat
Pigeon

něco mi říká, že se ptáš na špatném místě

Reagovat
Ligter

Reagovat
Counter

Podle ESPN ne.

Reagovat
VdV

Depay(Young)---Rooney(Herrera, Fellaini, Mata)---Mata(Martial, Lingaard)

-----------------Martial(Rooney, Fellaini, Wilson)-----------------------

no k idealu to ma daleko, ale budiz, otazka zni, kdo bude davat goly

Reagovat
Busby babes

jinak nejvetsi fail bude imho Berahino. Kterej za chvili prileze s prosikem a bude se omlouvat a chtit hrat. A pak bude za blbce.

Reagovat
FUnk

taky jsem zvedavy co bude delat

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED STATEMENT ON DE GEA TRANSFER

Manchester United notes Real Madrid’s statement on the attempt to sign David De Gea and sell Navas to Manchester United. The Club feels compelled to provide some clarification with the following facts.

• Manchester United did not seek contact from Real Madrid for the sale of David. David is a key member of our squad and the club’s preference was not to sell. • No offer was received for David until yesterday.

• At lunchtime yesterday, Real Madrid made its first offer to buy David. A deal was agreed between the clubs, which included Navas being transferred to Old Trafford. The deals were dependent on each other.

• In the last several hours of the process, with Navas at the Real Madrid training ground, Real Madrid were controlling the documentation processes of David, Navas and Real Madrid. Manchester United was in control only of the documentation of Manchester United.

• Manchester United sent transfer documents for both players to Real Madrid at 2042 BST. David’s documentation was returned by Real Madrid to Manchester United without the signatory page at 2232 BST.

• At 22:40 BST, minutes before the deadline, major changes to the documentation came through to Manchester United which immediately put the deals at risk. • Only at 2255 BST were the documents that are needed to cancel David’s contract received by Manchester United from Real Madrid.

• At this point Navas’ documentation was still not returned by Real Madrid.

• At 2258 BST, the transfer agreement was sent back by Manchester United, uploaded onto TMS and accepted – all before the deadline.

• It is our understanding that the deals couldn’t happen because:

- Real Madrid didn’t upload David’s documents onto TMS in time (Manchester United did)

- Real Madrid didn’t upload David’s documents to the Spanish league in time, per reports it seems some 28 minutes after the deadline • The fact that Manchester United filed the papers on time was acknowledged by the Football Association, who offered to support that claim in any discussions with FIFA. The Club offered this assistance, as well as its own timestamped documents to Real Madrid but they have chosen not to go down this route.

Manchester United acts appropriately and efficiently in its transfer dealings. The Club is delighted that its fan-favourite double Player of the Year, David de Gea, remains a Manchester United player.

Reagovat
Busby babes

tohle je proste prdel. Jeden z klubu nema dobre nastaveny hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdůležitější z celého textu

The fact that Manchester United filed the papers on time was acknowledged by the Football Association, who offered to support that claim in any discussions with FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ani z daleka najdolezitejsie...najdolezitejsie z toho textu je

The Club is delighted that its fan-favourite double Player of the Year, David de Gea, remains a Manchester United player

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

ako som písal, zrazu to neni zradná špina.

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

OT: AHOJ NAŠLA BY SE TU NĚJAKÁ DOBRÁ DUŠE KTERÁ BY MI POMÁHALA S PŘEKLADY VĚT Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY? ?! PM ME

Reagovat
Infernoqt

jseš holka?

Reagovat
habinity

Inac to ma aj minule napadlo, ci je na eurofotbale cz nejaka origos baba co tu komentuje a ma rada nejaky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno, co se ti nezdá, je masopust.

Reagovat
habinity

Co je to za dementa ten masopust?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaké tu byly, ale byly komplet retardované

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

PM ME

MÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Jak přeložit tohle vy chytrolíni ?

Žena.Č1

l get the impression

you've made a lot of friends since you started entering

these contests, haven't you?

Žena.Č2

Yep. There's a whole group of us and we stay in touch with e-mails and phone calls

and letters and stuff.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem se ptal pod jinym clankem - kolik platis?

Reagovat
smazaný uživatel

WOMAN.N1

Dostávám měsíčky

udělala jsi spoustu přátel co jsi přišla

tyhle společnosti, nemáš?

WOMAN.N2

Ach. Je tu skupina v díře a posíláme si emalem pochodně a telefony a písmena a vycpaný.

Reagovat
Posledni Kovboj

konecne spravnej preklad

Reagovat
Boban

c1

Jsem ohromena, udělala sis hodně přátel od té doby co jsi se začala zůčastnovat těch akcí, ne?

c2

Jop, Je nás tam celá skupina a jsme v kontaktu přes email, mobil a dopisy.

volně přeloženo, doslovně by to znělo v češtině hůř.

jen to poslední slovo mi nesedí, není to staff?

Reagovat
smazaný uživatel

Stuff je spravne staff jsou zamestnanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to staff :| ... díky, love u

Reagovat
Boban

takže organizátoři (ve smyslu předešlé věty)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
Kaze

Takze bys to prelozil jak? Je nas tam cela skupina a jsme v kontaktu pres email, mobily, dopisy a organizatory? Jako ze organizatori delaji poslicky?

Reagovat
SunFells

S takovou Matrixisreal moc neohromí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

super trololo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

To první je hrozně takový zvláštní, je to přeložený hrozně doslova. Já osobně bych upravil ten slovosled. Od tý doby co bla bla bla....A to druhý nepřečtu už jsem trochu zlitej a je tam na mě moc krátkých slov co se mi pletou.

Reagovat
Boban

Tak otazka na co to potrebuje, ale z hlediska cj by to slo napsat mnohem lepe, respektive rekl bys to uplne jinak.

Reagovat
SunFells

Až na to "Jsem ohromena"

Reagovat
vlastik

To vám dali hned první den domácí úkol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

malo capslocku 2/10

Reagovat
FUnk

adebayor se nam bude smat jeste rok

Reagovat
smazaný uživatel

Může se projevovat tourettův syndrom i v diskuzi na internetu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký tip co v Plzni navštívit před zápasem repre? Předem díky!

Reagovat
Spalovač šancí

Hokej

Reagovat
Posledni Kovboj

zachod

Reagovat
smazaný uživatel

techniceum nebo jak se to jmenuje

Reagovat
Jesse Pinkman

Marián

Reagovat
Jesse Pinkman

Teda Parkán jsem chtěl napsat...

Reagovat
Nikikrew

Ty vole kde je ten Benzema v cervenom

Reagovat
jacobT

O minútu Real odošle potrebnú dokumentáciu.

Reagovat
Nikikrew

, mame asi znova smolu.

Reagovat
Infernoqt

toho jsme nechtěli, přišel Martial

Reagovat
LGT

Ilori hostování ve Ville s opcí na 6 - 9 mega podle počtu startů Koncepce

Reagovat
fff

To fakt s opciou? Nechapem nas niekedy uz naozaj

Reagovat
Melda

Hlavně, že jsme přivedli nějaký cucáky

Reagovat
smazaný uživatel

hra pro gooners: 1.6. 2015 se stanes manazerem AFC

mas za ukol v nasledujici sezone vyhrat titul

dostanes, rekneme, 60 mio liber

jak obmenis kadr?

ja:

stejne jak aw sezenu cecha, prodam poldiho = -9 liber

zkusil bych max 43 liber za benzemu

nebo 22mio liber za remyho

pokud by to nevyslo, nekoupil bych asi nikoho

aguero, suarez, messi, lewa jsou nedostupni

dzeko, martial, austin, atd asi drazi nebo nedobri

pokud by to dopadlo bez posil, hral bych s alexisem na hrotu

prosim, konkretni jmena, treba i odhadovanou cenu

casto tu je: wenger je sulin, nikoho nekoupil.. koho byste brali vy?

Reagovat
VdV

22m liber za Remyho?

ja bych zkusil Icardiho nebo Higuaina,mozna za par slupek Gomeze na rok.

Reagovat
jacobT

Za Higuaina pýtal Neapol príliš veľa, Gomez nie je lepší ako Giroud a Icardiho sme údajne skúsili.

Reagovat
smazaný uživatel

higuain slaby, jeste ten cavani, za neho 45 zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Uplatil bych Vietta.

Reagovat
jacobT

Lacazette. To sa aj trochu čudujem, že ho s nami posledné dní príliš nespájali, tam by to možno bolo reálne. Ináč ma nik ďalší nenapadá.

Reagovat
Counter

Podle všeho sám nikam nechtěl a Lyon díky LM ani nepotřeboval prodávat. Musela by to zas být akorát přestřelená nabídka z ranku MU...

Reagovat
jacobT

Mne sa práveže zdá, že sa v poslednej dobe čosi spomínalo s jeho možným odchodom už toto leto, ale asi to bola blbosť no.

Reagovat
Counter

Spekulace byly, ale on to sám jasně dementoval.

Reagovat
Rarášek

Doumbia, hostovní z AS.

Reagovat
jacobT

ten by nás nijak neposunul

Reagovat
smazaný uživatel

J. Martinez a Bacca boli ideal pre AFC. Vedia najebat 30 golov a na dnesne prestupove ciastky bola ich cena prijatelna. Kondogbia a Schnaiderlinsu dalsie premeskane sance Arsenal na poriadneho DM/B2B, vo vela zapasoch by sa zisli dvaja ze Coq + Kondogbia a bolo by to hned takticky variabilnejsie mohli by obcas parkovat bus. Ta ich neagresivita pri nakupoch ich dojebala.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Infernoqt

koupil bych Vidala za 40, předtím než se začal zajímat Bayern (top target)

kdyby nevyšel, koupil bych Schneiderlina (priorita DM)

zkusil bych zapracovat na Khedirovu, nevím přesně, kdy se domluvil s Juve (takže kvalitní dm a backup) ... což je základ práce Arsenalu

pak bych prodal Debuchyho a koupil stopera... řekněme Naldo (Hummels, Garay Fonte), podle futheadu má smlouvu jen na jednu sezonu... z Merteho by byl backup

ze zbytku bych postavil breakovou formaci se silnou zálohou a zhuštěným středem a volnými křídly (4-2-3-1).. hrál bych převážně na breaky a kontroloval hru po křídlech

asi takto Čech - Monreal, Naldo, Kosc, Bellerin - Vidal, Coq - Sanchez, Ozil, Ox - Giroud

backupy si umíš představit sám

Reagovat
smazaný uživatel

já bych zkusil napálit za Griezmann nebo Reuse. Tim by byli na obou křídlech top hráči a z toho by těžil Giroud. Navíc Wenger měl k dispozici víc než 60 mega. Top hrot teď je opravdu problém a třeba Martineze tak neznam, stejně tak útočníky z itálie. Džeko byl k dispozici ale je to stejný typ jako Giroud. Benzema nebyl reálný pokud by real nekoupil hvězdnýho hrota do základu ale nikdo takový neni. ale DM bych asi nechal tak jak je. Con je pomalu nejdůležitějšá hráč a kupovat někoho za velký peníze na lavičku je zbytečný. snad se uzdraví wilshere a začne hrát a bude tak další alternativa do středu hřiště. Celkově jsou tyhle odhady hodně těžký protože v reálu to neni FM takže těžko říci jestli byl na prodej třeba Hummels, Gotze,veratti.

Reagovat
Counter

Griezmann neprodejný, Reus podle ESPN jedině za 60 mega liber. Ani jeden z nich by neřešil hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by byl Griezmann za správnou cenu k dispozici. já bych toho Reuse asi zkusil dotáhnout. a jak jsem napsal tak by nebylo třeba řešit hrot kdyby se koupilo křídlo co dokáže dávat góly a tvořit šance. pak je v útoku více možností.

Reagovat
Counter

No a podle mě nebyl, kdyžtak se zeptej Atlética de Madrid. Vůbec nemám ponětí, proč by ho měli chtít prodat, když je to jejich nejlepší hráč, mají Ligu Mistrů a chtějí konkurovat té velké dvojce.

Reagovat
junglist

Bas Dost za 15, Kane za 50, Paco Alcacer za 35, Bony za 40, Pato za 30

Reagovat
smazaný uživatel

Kane za 50 nekoupis. Dost by jim nepomohl, Bony si rok nezahral a e to stejný typ jako Giroud a Pato by byla posila pro lékařský tým aby se ještě něco přiučil. Alcacera moc neznal ale ten problem s kvalitnim hrotem by asi nevyresil

Reagovat
Counter

Jako jo, někoho z Valencie možná šlo zkusit, jenže zas díky majiteli a LM neměli potřebu jakkoli prodávat své přední hráče a stálo by to majlant. Zbytek nereálný, snad až na Patita, a i u něj je bohužel situace příliš komplikovaná a nejistá.

Reagovat
Busby babes

Mandzukic, Llorente, Dzeko... vsichni byli ocividne na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

typově stejný útočníci jako Giroud a troufnu si tvrdit že ani jeden neni lepší. Možná Mandzukic jako bojovnik do vapna ale pochybuju že by šel někam kde by neměl jistý místo v základu

Reagovat
Counter

Džeka by nám ManCity dle mého nedali, na téma Mandžukič jsme tu už strávili dost času a furt si stojím za tím, že Giroud je pro Arsenal lepší volba, Llorente má 30 a nevěřím, že by Arsenal vytrhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetic, Icardi, Aubameyang, Perisi? vsetko blbost alebo nepredajne(kebyze maju 60m£)?to je vazne riesenie nic nekupit? Bez Alexisa a Ôzila by Arsenal mohol byt rad za 4. miesto a co potrebuje na titul je len viac takych prestupov thats all takto to dnes funguje aj Rummenigge povedal fanusikom Bayyernu ze ked sa chcu udrzat na uplnom top leveli tak si budu musiet zvyknut na menej nemcov a viac top zahranicnych hracov v Bayerne

Reagovat
Counter

Perišič nebo Persie? Jako je to jedno, oba by byli blbost, ale tak pro jistotu Joveho by ManCity do Arsenalu nepustili, Auba neprodejný (resp. zase jedině za nějakou šílenou cifru), o Icardim toho popravdě moc nevím, ale Inter s novými masivními prostředky na mě letos nepůsobil jako tým, který by měl svého nejlepšího střelce pouštět. Mimochodem, nebyli jsme jediní, kdo letos sháněl útočníka, a stejně toho Icardiho nikdo nepřivedl.

Máme kupu mladých talentovaných hráčů a je na nich, aby se chytli a začali ty góly sázet. Ne vždy je jediné možné řešení koupit cokoli, co sází fíky někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

na kazdeho hraca sa najde vyhovorka ja viem to je vpohode. Tento je moc drahy, tamten nikdy nedal cez 30 golov. Nakoniec zistime ze kopec ludi hlada "Aguera za 25 milionov". Nikto taky neexistuje. Ked chces top hraca nieco to stoji ako Mesut 42m, Alexis 35 ked sa nemylim a teraz vam je luto utratit na CF co velmi potrebujete.Tolko penazi z TV prav, najdrahsie listky na zapas v Europe a nekupite nic? Kolko sezon bez titulu to este potrva. Chybaju vam 2-3 hraci na titul ale vy radsej prejebete dalsiu sezonu tragedi

Reagovat
Counter

S těmi lístky je to zavádějící. A jinak já bych neměl problém s utrácením, jen to musí být za správného hráče a pokud možno odpovídající částka. Ti hráči, které jmenuješ, by prostě Arsenal v letošní sezoně nevytrhli. Arsenal nemá problém s kvantitou, naopak má všechny posty přinejmenším zdvojené, někdy ztrojené. A je jen otázka, jestli se někdo z těch hráčů chytí víc, nebo míň než nějaká předražená nejistá posila. Rozhodně je to šetrnější risk.

Reagovat
smazaný uživatel

ty4 co som menoval som spominal len v ramci vyctu vsetkych moznosti, trochu vyssie som pisal ak si si vsimol ze J. Martinez alebo Bacca by boli najlepsi a ze ste to presrali klasickou neagresivitou a vyckavanim. Podla mna prave ty dvaja v takom klube ako Arsenal mozu zaziarit a cena 30m eur....kolko to je olkolo 20m libier? ved to je uplne hovno ci kolko ma stat vdnes taky hrac? 10mega?to sa zobud. KedWenger nieje schopny prijat riziko ze sa to nepodari tak sa nikdy z miesta nepohnete. Istejsie je cakat ci z Girouda konecne v 4 sezone bude world clas utocnik? alebo ci Welbeck sa transformuje na spasitela AFC a da 25 golv?To je akurat istota neuspechu. Strasn ta opatrnost. Nedaj boze skusit niekohho kto hviezdil v inom klube alebo je obrovsky talent lebo nahodou sa to moze aj nepodarit. Keby bolo po mojom Giroud uz je davno niekde vo WHU(snad ai niekto nemysli ze ma na iny velkoklub akurat AFC ho vydrziava kripla)

Reagovat
Counter

Jestli si myslíš, že tihle zmiňovaní jsou world class útočníci, tak to je pak těžko, protože já si to nemyslím. A Giroud je rozhodně lepší, než si myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

aha ty si z tych co si mysli ze nacelom svete su max 3 top utocnici a to Aguero, Suarez eviem kto...Cavani to je jedno..a ktokolvek iny nemoze posunut klub ku top vykonom. Ja si zas myslim ze ked dobre zvolis hraca napr ten Martinez, tak kludne moze nasypat 30 golov. Potom to je u teba jednoduche, ti podla teba "world class " su moc drahya je blbost davat tolko penazi a zbytkom sa nema zmysel zaoberat takze vysledok stale bude ze najlepsie je nekupit nic. Btw ja nikde nepisem ze Martinez , Bacca alebo Aubameyang je World class, len ze by boli allright hraci pre AFC.

Reagovat
Counter

Jackson by to možná nasypal, ale dost pravděpodobně taky nee. Byl by to risk, který by se možná vyplatil, a možná ne. Resale value nulová, peněz by stál dost, ale chápu, že by to aspoň ze strany klubu (Wengera) vypadalo jako nějaký pokus o zlepšení, na rozdíl od toho, že se prostě projeví důvěra momentálním členům kádru.

Reagovat
tunkic

A kdy to ten Giroud prosimtě začne dokazovat??

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Jestli jsi doteď neviděl, že je Giroud limitovaný, ale přesto kvalitní útočník, tak se prostě neshodneme no.

Reagovat
tunkic

Reagovat
tunkic

Jednoznačně bych koupil DM: Schneiderlin, Wanyama, Kondogbia, Krychowiak......někdo z nich by tutově stál do 20 M, pak hrota: J. Martinez, Luis Adriano, Mandžukič, Bacca....do nich bych nacpal to, co by zbylo..tzn. 40 M....a jasně, někdo z nich může bejt podobnej typ jako Giroud, ale za prvý jsou podle mě minimálně srovnatelný, a za druhý v tomhle rozestavení prostě potřebuješ vepředu takovýhle bijce, jen by jim to tam třeba padalo víc než Giroudovi....a nebo by to na něj aspoň vytvořilo tlak a on by se snad začal víc snažit a nerozhazoval furt jen rukama!! Když už ne hrota, tak bych šel po tom Draxlerovi, kde je hrozně zajímavý, že když jsme ho chtěli my, tak byl za šílenou pálku...a teď ho najednou z ničeho nic koupí Wolfsburg za 20 mega.... kde se stala chyba?!?

Reagovat
spider_8

Co ten Pogba, stihlo se to?

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu you cunt fucking...go to hell and fuck and die

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini či Jeremy?

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Henry

Reagovat
Posledni Kovboj

english pls

Reagovat
niflheim
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

slušný no...ten tmavej vlevo tam plive po zemi na chodbě...vpravo dobíhá Schweinsteiger, aby namrdal Herreru doprdele...fuck logic premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

A dokonca si hráč Swanse stojaci vzadu, objavil v trenkách nejakú anomáliu

Reagovat
smazaný uživatel

When you finally meet your biological father.

Reagovat
db18

Reagovat
jacobT

Usty, fantomas, díky za prenos. Nabudúce doň ale poprosím zahrnúť aj správu s prestupom útočníka do Arsenalu.

Reagovat
db18

Berahino je dobrý šašek... už asi vím, podle koho určují povahy hráčů v FM

Reagovat
Counter

Tottenham mu popletl hlavu no, chudák je v tom nevinně

Reagovat
iamek

Tak to pak je tezky zoufalec s IQ Ownyho.

Reagovat
Counter

pf, owny je chytrý, dokonce i píše spisovně. Saido samozřejmě ohromně zklamal, ale vždycky je třeba si uvědomit, že se tu bavíme o mladých klucích, vždyť má čerstvě 22... Pak dost záleží, jakými lidmi je obklopený a nakolik je v tak nízkém věku vyzrálý.

Reagovat
db18

Tomu už vyzrání taky nepomůže, když si neuvědomuje, že klub neprodá hráče, když by za něj už nesehnali náhradu.

Reagovat
Counter

No třeba právě vyzraje a obklopí se rozumnějšími lidmi

Reagovat
Nikikrew

Tak celkovo ked mam zhodnotit transfer deadline tak velmi kludny, ba az nudny (to bude ale tym ze Wenger asi po cely cas spal)

Neviem ci Wenger uz dobre nevidi ale asi mu treba pripomenut ze sme v utoku absolutne nulovy a ideme sa spoliehat na Girouda a Wallcotta. Ani omylom. Znova sa bojim ze robime dookola tu istu chybu a verime v hracov kt. momentalne mame. Ano mame skvely tim ale bez poriadneho utocnika to pojde len tazko. Aspon kebyze privezieme niekoho na hostovacku, hocikoho bol by to aspon naznak niecoho noveho, ovsem ostali sme iba pri Cechovi co sa mi javi ako velmi malo. Viem, ze AW veri svojim hracom a nechce menit koncepciu ale je zrejme ze nam chyba ten obavany zabijak co da aspon v lige min. tych 20 golov.

Reagovat
Infernoqt

nespal, byl na dovolené v Paříži

Reagovat
SunFells

Girouda za pořádného útočníka nepovažuješ, kdo dostupný pak tím pořádným útočníkem je?

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je dobrý a dokáže to ale neni alternativa a začátek sezony to jasně ukázal

Reagovat
Counter

Tak určitě. Začátek sezony taky ukázal, že Čech má poměr wondersave:hrubka 1:1 a Alexis nedokáže dát gól ani za nic. Určitě to tak bude po celý zbytek sezony a i v těch dalších...

Reagovat
smazaný uživatel

ten začátek je katastrofa. jediný plus je výkon Gabriela a dost mě vyděsil Chambers. ale ono se to určitě zlepší. alexis se zapojil pozdě a Ozil je opět mimo. Giroudovi se viditelně nedařilo ale když bude cítit důvěru a nebude se tam cpát walcott tak se to zlepší

Reagovat
Counter

Mesutek se mi náhodou líbil, letošní sezona musí být jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel zdravotně. ale taky od něho očekávám že konečně ukáže co v něm je a pokud je nějaká šance na titul tak vede přes něho

Reagovat
Nikikrew

Benzema, Cavani. Alebo aspon by som sa uspokojil s hostovackou, napr. nechapem preco sme sa aspon nepojusili o Remyho. Sedi stale na lavicke a bude hrat minimalne aj ked na druhej strane stoji Mourinho.

Reagovat
SunFells

Benzema ani Cavani dostupní nebyli. Zájem o Benzemu byl zřejmý a víš, že to nešlo. Rémy též ne, navíc to není lepší hráč než Giroud.

Toto je hlavní potíž, jenom byste pičovali a přitom sami nápady nemáte a nebo jsou takové, které byste sami za rok zkritizovali.

Reagovat
Nikikrew

Pozri sa na trhu asi nie je veľa top útočníkov ale kebyze sa aspon pokúsil. Ja som osobne nevidel nič aj keď AW sa mohol snažiť a mu krivdu. Ak máme taký budget ako sa vravieva, neverím že sme nemohli niekoho kúpiť, alebo aspoň hosťovanie. Ak sa nám nebude dariť v útoku, tak Wenger zažije peklo od verejnosti

Musíme sa modliť že Giroud bude v životnej forme ;-)

Reagovat
Nikikrew

sorry za slovosled, pisal som to z mobilu

Reagovat
Counter

Já bych nějaké hostování nepochopil o dost víc než tuhle současnou situaci. Vždyť hráčů do ofenzivy máme tři prdele.

Reagovat
Nikikrew

Mame ale nie typickeho hrotaka. To je pre mna iba Giroud, nikto iny. To by som bol radsej kebyze u nas ostane Sanogo. Pre mna je Wallcott a Welbeck ako kridelnici. Zober si ze vacsinu zapasov budu tymi proti nam betonovat a v tychto pripadoch je Wallcott uplne k nicomu, vid Newcastle.

Reagovat
Counter

Welbeck dokáže v pohodě zahrát na hrotu a mi by se líbilo, kdyby se tam zkusil i Alexis.

Reagovat
SunFells

Já se domnívám, že není třeba rozšiřovat kádr o hráče jako Welbeck, protože tu šířku máme ...konečně, po těch letech, kdy bylo vždy něco vynecháno. Můžeme jen vylepšovat, nejpotřebněji právě na hrotu a jak říká Wenger (a jak je zřejmé), nebylo to možné. Zase bychom se mohli opít rohlíkem s podpisem hráče podobných kvalit, který se do dalšího přestupáku zařadí mezi ty, co spásu nepřinesli. Prostě na hráče jako Benzema, kteří ti tvůj problém vyřeší, musíš počkat a když ta příležitost není, tak bohužel.

Sám jsem říkal, že jako fanoušek po nějakém tom podpisu prahnu, ale musí se na jít rozumně, proto jsem chtěl, aby se prachy teda nastřelili za někoho hodně perspektivního, ať se můžou fanoušci radovat z nějakého podpisu a zároveň je to příslib něčeho přínosného, ne celkem zbytečného.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nikdo z nich nebyl dostupný.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to promarněná šance po předcházejících dvou letech kdy se podařilo koupit opravdu dva top hráče do základu a ukázalo se že arsenal je schopný přilákat hotové hráče. všich vědí že jim chybí jeden ofenzivní top hráč aby mohli myslet na titul a za celý léto se nekoupí jediná posila, aby se ten tým někam posunul. jsou tam nadějný hráči ale ten roční progres nebude takový aby to stačilo na zlepšení finální pozice.

Reagovat
Counter

Je to jak jsem psal v předsezonním prevku, ty góly si jednoduše musí mezi sebou rozložit jednotliví hráči do ofenzivy. Theo, Ox, Mesut, Aaron, Welbz, ti všichni dali loni jen po pár kouscích a prostor pro zlepšení tam prostě je.

Reagovat
Nikikrew

Priestor tam je. Ale stale si myslim ze tam je privysoke riziko ze nebudeme davat dostatocne vela golov (ak chceme byt majstri). Ja mam Girouda fakt rad, hlavne za jeho pracu v defenzive a do kombinacii je fakt vyborny, avsak mam pocit ze potrebuje prilis vela sanci na gol co nam moze ku konecnemu zuctovanie stat body.

Reagovat
smazaný uživatel

14:21 Chelsea si postupně z nákupního seznamu škrtla Stonese s Pogbou a místo nich dopsala srovnatelně zvučná jména Djilobodji a Hector. Druhý jmenovaný obránce, Michael Hector, má přitom pro angažmá v Chelsea tu nejlepší možnou průpravu: za posledních šest let se nahostoval na 11 různých stadionech.

madden my day

Reagovat
Posledni Kovboj

aj mised d bus

Reagovat
smazaný uživatel

iron madden

Reagovat
Posledni Kovboj

Aj drank tů mač lást najt

Reagovat
smazaný uživatel

to neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Madden NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Madden

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

NFL

Reagovat
raduinho

To mi připomíná.. kde je ted diskuze k NFL ?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Matt Jarvis West Ham Ham >>> Norwich City on loan

Reagovat
Posledni Kovboj

West Hamham

Reagovat
iamek

Za me dobry prestupak. Akorat se to chtelo zbavit jeste Valdese. DDG - Romero - Johnston je idealni trojice. Zbytek vycistil skvele. Mozna bych si nechal Januzaje. Hostovat mel rok predtim. S prichodama taky spokojenost. Akorat to chtelo bud jednoho hrota nebo prave kridlo.Podle toho co Martialek bude hrat. Takze palecek pro Edika

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš neuvěřitelný ignorant

Reagovat
iamek

Boze proc te matka radeji nepolkla

Reagovat
smazaný uživatel

si někdy zkus polknout 3,5kg 52cm děcko a nebudeš se tak blbě ptát

Reagovat
smazaný uživatel

mě? to ty tu píšeš zaslepené nesmysly

Reagovat
Usty

Dobrej začátek, už to rozeznas teď to ještě aplikovat na Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial ukáže neco z martial arts

Reagovat
SpecialOne

Fandové MU si obhájí i 36 mega za ročník 95

Reagovat
Busby babes

prachy jsou to velky, ne ze nejsou. ale hodnotit to budu az podle toho jak se ukaze. Neznam ho, cenu jsme asi museli dat vyssi nez by mela byt, takze ok, napaleny to je. Tak nezbyva nez doufat, ze LVG vi co dela.

Jinak je prestupak z nasi strany uplne ok.

Reagovat
iamek

Neobhajuju finance. Obhajuju posileni.

Reagovat
Jandak

Po přestupáku to vidím na Rooneyho na podhrotu a na hrot s Depayem. Mata - Rooney - Martial a na hrotu Depay. Rooney na to (hrot) podle mě už nemá, je dost pomalý i když ta hra, kterou praktikuje LVG moc útočníkovi nepřeje. Ale Rooney je hold pomalý ..

Reagovat
Thelvin

holt

Reagovat
Murtago

Výborně to udělal Perez s De Geou Zaplatit kvůli jedné sezóně 30 mil. liber navíc za to nestojí a ještě to udělaj tak, aby De Gea na ně nezanevřel.

Reagovat
Dawon

hrdina

Reagovat
iamek

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Juegos mentales

Reagovat
I am Mancunian

Message from De Gea camp tonight is he goes back to #mufc determined to win his place back, no sulking, and he strives to his highest level

Reagovat
iamek

Wow profik. Ne jak cigan . Treba jeste nakonec podepise

Reagovat
SunFells

Pravda, že profík. Protože za někoho jiného může hrát jen amatérsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

tak snad hlavne LVG nebude vymyslet kokotiny

Reagovat
Swarley

tradičně velký dík pánové za tenhle online

Reagovat
smazaný uživatel

do psí pochvy vymrdanej záhřeb svině chcípněte už

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za toho benzemu..fakt som veril ze wenger do toho pojde na 100 percent..a ked uz nie toto tak som veril ze ma niekoho v klobuku..nechapem potom preco sme sa uplne vysrali na pedra..bentaka, ci martineza..rozhodne by nam pomohli, momentalne mame fakt malo zarucene golovych hracov..pride mi ze arsene nechcel nikoho kupit aj preto ze by sa asi musel zbavit jedneho z trojky walcott, giroud, welbeck a to je prilis proti jeho srsti..ale tu nieco take musi ist bokom...skoda ze dannyboy je tak dlho mimo a nemal pripravu, po ktorej by sa aspon dalo cakat ze by sa mohol vyrazne posunut oproti minulej sezone, ked nebol az taky upgrade ako sa cakalo...uvidime, snad sa niekto chyti..a mozno si zahraje aj joel..ale stvrta sezona s giroudom v zaklade, mozem ja zdravo zit, nepit a nefajcit a v 30ke budem troska s nervami v kybli a zomrem na infarkt

Reagovat
Counter

Pedra sice je trochu škoda, ale to bychom předtím nesměli prodloužit s Theem. A stejně je pravděpodobné, že by si vybral CFC... Bentekeho bych za 30 mega nechtěl ani za nic, to samé platí pro Jacksona. Raději budu věřit hráčům, které máme, než abych se upínal k takovýmhle posílám.

Reagovat
smazaný uživatel

mne zase pride ze sa ukazalo ze hraci ktorych mame nam ligu nevystrielaju, ci by to dokazali benteke s martinezom je otazne ale za pokus by to podla mna stalo..lebo nic lepsie asi aj tak priviest nevieme a pride mi ze ten problem s utocnikom sa takto s nami este potiahne, top utocnici stoja neuveritelne palky a mlade top talenty su uz dost rozobrate

Reagovat
Counter

No určitě si teď Wenger na sebe upletl bič, protože každá ztráta vinou nízkého počtu vstřelených branek vyvolá o něco větší bouři, než kdyby přišla posila do útoku. Já věřím tomu, že Wenger posílit chtěl, jenže žádná opravdu ideální volba k mání nebyla, a tak dal šanci svým hráčům, které koupil v posledních letech. Je to rozumné a racionální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady všichni chtějí koupit někoho jenom proto, aby někdo byl koupen.

Reagovat
smazaný uživatel

ja suhlasim s tym ze to je taka davova hysteria tie prestupy a hlavne posledny den az je to smiesne, ludia saleju a chcu prestupy prestupy prestupy ale ten jeden schopny utocnik by nas vyrazne posunul a viac som nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

ten smajlik tam byt nemal

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsia vec je ze sme sa celkom ako klub posunuli..a naslubovali ozilovi a alexisove velke veci..a pred nimi mame troch utocnikov kde kazdy ma velke chyby a ani jeden nie je zatial dostatocny..a ako jediny top klub si myslime ze nas tim nepotrebuje v poli posilnit..a konkurencia ktoru sme dobiehali nam zase usla..a budu tu takto ozil a alexis chciet zostat?

Reagovat
vitoAFC

Já mám pocit, že pokud by Arsenal měl přivést toho top-class hroťáka, musel by pryč Giroud. Giroud je v nejlepších letech. Jaký by potom mělo smysl si vychovávat Welbecka, Sanoga, Akpoma a další, kdybychom ve finále kupovali hotové hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

HELP ANOTHER SENTENCES

Don't miss it-free nearly-expert advice from da one and only

gym leader Norman on how to raise your (something)

Reagovat
Posledni Kovboj

Nenechte si to ujít-bez skoro-znalecký posudek od da One and Only

leader tělocvična Norman o tom, jak zvýšit své (něco)

Reagovat
Kaze

Fakt je tezke si najit, co kazde slovicko znamena, a pak si zkusit dat veci do kontextu?

Nezmeskejte to - temer-odborne rady zadarmo od jedinecneho vedouciho posilky Normana jak zvysit vase neco...

Reagovat
Infernoqt

free nearly (téměř zdarma)

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
Infernoqt

jo

Reagovat
Kaze

V tom pripade je to spatne a ma to byt nearly free nebo almost free.

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Counter

Tak kde je ten Pato v Tottenhamu?

Reagovat
SunFells

Paťo Vrbovský tam koncertuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prisel az ted a nemam cas to cely listovat, tak jenom dva dotazy - Spurs teda nikoho neprivedli? Chelsea nikoho neprivedla do stredu hriste? A United zadnyho hrotaka?`Diky

Reagovat
db18

Do United přišel Martial (za 50 mil. liber )

Reagovat
Infernoqt

50m €, ale i tak je to moc :)

bonusy v podobě top střelce ligy nebo vítěze zlatého míče jsou ze současného hlediska nesplnitelné, takže se to zdá být finální částka

Reagovat
db18

Aha. Já četl, že ten přestup může United vyjít až na 80 mil. €, tak jsem předpokládal, že jde o libry.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to dopadlo? koho koupil Arsenal?

Reagovat
Nikikrew

Cecha

Reagovat
smazaný uživatel

jenom?

Reagovat
Nikikrew

a este nejake talenty.

Reagovat
smazaný uživatel

aha ok. takze klasika

Reagovat
Nikikrew

jj nic nove pod slnkom. Ale tentoraz to hadam nebude taky pruser, len sa obavam toho utoku no, inac som s hracmi velmi spokojny.

Reagovat
niflheim

Kurňa pojďme pro toho Berbu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to shrnme Davidek neprestoupil de Gea dostane od madridu 10M Eur, Mendes už začíná vyjednávat v Manchesteru novou smlouvu pro Davida, aby David mohl začít chytat a jet na euro .... kdyby na euro nejel, tak pravděpodobně Mendesa vymění.

Bravo united tomu říkám majsterštyk

Vyjebali jsme s Realem jako Real už několikrát s náma

PS Jebat celý Madrid do prdele, Viva Perez

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele