Olomoucký Lébr: Kapr má čtyři notářské výpovědi, nic nového

23.03.2010, 18:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tady je to těžký. Peníze v pokladně asi nebudou, neboť jen blbec by dal do klubové pokladny peníze z prodaného zápasu! Já to vidím takhle: "Olomouc Bohemku podplatila, ale ta je teďka na padáka, tak vytáhla tuhle "starou" kauzu s tím, že Olomouci nějaké body strhnou a tudíž bude na padáka ona! Když jít ke dnu, tak všichni!! No to je hold moje teorie jen :)

Reagovat
Jajinek

a jaký je v tvé teorii motiv? Proč by Olomouc ty bobarďáky ze Střížkova podplácela?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý! V Evropské lize jsou přeci jenom na české poměry velké peníze!

Reagovat
Jajinek

to, jestli bude hrát Sigma v EL nezávisle tak zcela na tomhle zápasu, který byl navíc jasně vyhraný bez jakéhokoli uplácení, Střížkov za celý rok urhál venku 2 body, byli tragičtí, týden předtím si zajistlili záchranu, pár dní slavili....nemohli nic uhrát....

Reagovat
smazaný uživatel

Kapr je podezřelej celej, podle mě to jde mimo sportovní aktivity, má prostě problém s olomoučákama (lépe řečeno s tamníma funkcionářema), prej Kubíček vyšetřoval Bohemky a nic moc, Lébr navíc potvrdil, že jim Střížkov dluží nějaký prachy atd atd. těch věcí kolem Střížkova je nevyřešených docela dost, takže se nedivím, že Kapr odvádí pozornost na něco jiného...

BoFor

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově bych Střížov zrušil, nemají fanoušky, nemají stadion, neprávem užívají název i logo, ale bohužel někdo nahoře je drží seč může.Ztrácím iluze o novém vedení.

A ještě malá reakce na syphoon - myslím, že peníze v evropské lize nejsou takovým lákadlem, aby klub takto riskoval svou existenci. Když navíc při kalkulaci zjistili, že je ziskový až zápas s Evertonem!!

BoFor

Reagovat
goodbay

Nevíte někdo jesli je vůbec na Střížkov vstupný a popřípadě kolik? Chtěl bych se zejtra podívat na baník. Díky

Reagovat
Radar

Samozřejmě že vstupné je

Reagovat
goodbay

no já jen, že na takový návštěvy, jesli má vůbec cenu vybírat jesli není dobrovolný

Reagovat
Radar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele