Okolo Torrese je rušno, Liverpool nabídku Chelsea nepřijal

31.01.2011, 12:25
Aktuality
Fanoušci Liverpoolu očekávají potvrzení příchodu Luise Suareze z Ajaxu, na Anfield Road by ale dnes mohla vybouchnout ještě větší přestupová bomba. Rušno je okolo osoby útočníka Fernanda Torrese, jehož se nevzdala londýnská Chelsea...

Chelsea v průběhu minulého týdne už nabídla Liverpoolu 35 milionů liber a s touto sumou nepochodila, proto se rozhodla jí navýšit a některá anglická média dokonce informovala o tom, že blíže nespecifikovaná nabídka byla ze strany Reds akceptována.

Vedení Liverpoolu se k tomu rychle vyjádřilo a něco podobného popřelo. "Situace je stejná, jako když jsme se k ní vyjadřovali před dvěma nebo třemi dny. Budeme se toho prohlášení držet," řekl manažer Kenny Dalglish.

Spekulace ale ještě rozhodně nekončí, podle informací Sky Sports by totiž Liverpool nakonec mohl "slyšet" na částku padesát milionů liber a svému kanonýrovi, který se změně dresu nebrání, by opravdu mohl dát svolení k odchodu.

Anglická média už spekulují o tom, koho by Liverpool v případě odchodu Torrese mohl koupit a často je skloňováno jméno Andyho Carrolla z Newcastlu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1106)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele