Odchodu do Manchesteru City nelituji, zhodnotil Jovetić

29.12.2015, 15:58
Aktuality
Stevan Jovetić se během letní přestávky vrátil z Manchesteru City do Serie A, kde trochu překvapivě s Interem Milán drží umístění na čele pelotonu. Svého odchodu do Anglie však ani zpětně nelituje...

Odchovanec Partizanu si udělal jméno během svého pětiletého působení ve Fiorentině, následně se vydal za novou výzvou do ManCity, kde se však během dvou let příliš neprosadil.

Černohorský reprezentant však s odstupem času svého rozhodnutí přestoupit k Citizens nelituje, naopak si novou zkušenost chválí. "Samozřejmě, že jsem nyní šťastnější, když nastupuji více," řekl Jovetić. "Odchodu do Manchesteru City ale nelituji, byla to dobrá volba, strávil jsem tam dvě úspěšné sezóny. Nehrál jsem tolik, ale to hlavně díky častým zraněním," dodal.

Ve svém novém působišti se Jovetić uvedl famózně, když během úvodních dvou zápasů zaznamenal tři branky, následně už však přidal pouze jeden další zásah do černého. "Nastupuji pravidelně, což je hlavní, mohu se neustále zlepšovat," pochvaluje si Jovetić pobyt u Nerazzurri.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (338)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele