Od finále jsme se zlepšili, řekl navzdory prohře 0:3 Allegri

04.04.2018, 13:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Myslím, že oproti Cardiffu jsme se zlepšili." (ano vytrhávám to z kontextu).

To jistě ano, odnesly jsme dva pytle sraček k popelnicím a nechali je odvézt. Na druhou stranu, jen to, že si doma trochu uklidíme, neznamená, že se někam posuneme. Takže se nad tím buď zamysli, nebo si sbal kufry a bookuj letenku buď do Paříže nebo Londýna, v obou místech čekají s otevřenou náručí.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je asi na čase, aby si sbalil kufry a šel o dům dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Už měli vypadnout s Tottenhamem. Allegri ovšem v Juve odvádí velmi dobrou práci. Nebuďte nevděčníci

Reagovat
Neutron

len nech ostane tam kde je, do Pariza by mal ist Jose...

Reagovat
PP

to je borec.. se asi užil od Mouřenína ne?

Reagovat
smazaný uživatel

José je pořád o level lepší trenér

Reagovat
PP

momentálně už asi ne, ale historicky + úspěchy bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri dotrollil ...

Reagovat
10

ještě pořád může vyhrát 4:0 na SB...to by k němu sedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako bylo by to potrollení level miliarda, ale ... bude rád, když tam nedostane bůra.

Reagovat
PP

hmm, na podzim snad jo, ale tento Real je jiné kafčo no..

Reagovat
10

ok, příště před to napíšu "vtip:"

Reagovat
PP

no u tebe a Allegriho člověk nikdy neví.. Zvlášt když se jedná o Juve.

Reagovat
JuventusFC1897

a Barza zaznamena hattrick

Reagovat
Svatej

Reagovat
ttopi

Joo, v Itálii ten vláček jménem Juventus jede tak nějak sám, ale v Evropě, proti skutečným soupeřům, je potřeba do toho řízení trochu sáhnout. Juventus přeceňovanej. Allegri brzo půjde

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to špatné být dvakrát za tři roky ve finále LM.

Reagovat
ttopi

Porto vyhrálo taky LM - má se tedy považovat za evropský TOP tým?

Beru samozřejmě v potaz aktuální situaci. Juventus měl vypadnout už s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak máš tedy pouze tři TOP týmy na světě - Real, Barca, Bayern. Kdokoliv jiný do TOP týmů patřit nemůže.

Reagovat
ttopi

+ Manchester City. Někdo z té 4 to vyhraje, to bylo zřejmé již po skupinách. Juventus je odepsanej, Seville pomůže jen zázrak, AS na to nemá a to ještě ani nezačli hrát. No a Liverpool doplatí na děravou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Manchester City vyhrál? Ještě větší nic než Juventus. Neřeším, kdo postoupí mezi TOP 4 týmy, protože v těch TOP 4 týmech přece už bylo i Porto a ty tvrdíš, že i když vyhrálo LM, že ho nelze považovat za TOP tým. Takže podle tvé logiky mohou být skutečně TOP kluby jen Real, Barca a Bayern. Pokud tvrdíš, že i City, tak tím TOP klubem jsou i Juventus, Chelsea, Atletico Madrid, BVB, Sevilla, Mancheter United, PSG, Tottenham nebo Liverpool.

Reagovat
ttopi

Dal sis zbytečnou práci. Bavím se stále o aktuální situaci, proto říkám, že na to Juventus v Evropě nemá. City zatím v historii nic nevyhrálo, ale aktuálně jsou v dost dobré formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, píšu průměrně 350 za minutu, pro mě to je zanedbatelný čas. TOP týmy nejde posuzovat podle jedné sezóny, což ty se City děláš.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtel pochvalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

tam máš výhrady k Juventusu a pak tady švihneš City..

Reagovat
ttopi

No když se člověk podívá na pár zápasů Juventusu a City, asi není třeba to nějak moc řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodují výsledky, nikoliv subjektivní pohled, resp. estetické vnímání jedince.

Reagovat
smazaný uživatel

ktery vysledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chci říct o nějakém klubu, že je to TOP klub, tak snad potřebuju znát výsledky, jakých ty kluby dosahují v nějaké širším horizontu než je jeden ligový ročník. Na základě toho nemůžu tvrdit, že jsou City TOP klub a Juventus nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ale nemuzes to zas oklestovat jenom na vysledky. subjektivni vnimani jedince nikoliv ale subjektivni vnimani masy jedincu uz svoji vypovidajici hodnotu ma. oba sou top kluby ale city je v mnoha faktorech vejs. juventus psg atletico liverpool sou druha vlna. city se jevi jako ctvrty do party ke gigantum. momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakých faktorech? Mně nezajímá masa tupohlavů od televizních obrazovek. PSG ani City nejsou větší velkoklub než Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

ve faktorech ktery davaj dohromady tu skladacku. city ma lepsiho trenera. na vetsine postu lepsi hrace. hraje fotbal kterej neni jenom atraktivnejsi ale zaroven propracovanejsi produktivnejsi a ucinejsi. narocnou ligou jedou stylem hurikanu. juventus je skolakem sikanujicim ostatni deti na piskovisti. masa tupohlavu je mozna tak publikum v asii. ja mel na mysli vseobecny mineni neutralu (kam radim sebe) vcetne hlasu fotbalovejch expertu. a nepodsouvej mi prosim nejaky kecicky o velkoklubech a tradici a vasni fanousku a ja nevim co vsechno. celou dobu se bavim o fotbalovy strance na kterou kdyz se podivam tak je nejenom pro me manchester city vejs. jestli o schod nebo o patro se uvidi v kvetnu. pro jistotu dodam jeste jednou slovicko momentalne. mimochodem kdyz si zminil psg tak ja sem smirenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak máme poněkud odlišné pohledy na to, jak se posuzuje velkoklub. Nevadí. Jiný názor, taky názor.

Reagovat
smazaný uživatel

- juventus je VETSI VELKOKLUB (tak sis to pral?)

- juventus BYL dvakrat ve finale lm

- juventus je HISTORICKY uspesnejsi

- city je MOMENTALNE lepsi fotbalovej tym

psano v bodech jako ve skole pro lepsi prehlednost a snazsi pochopeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoliv. Teď podsouváš něco ty mně. Velkoklub pro mě musí splňovat třeba kritérium toho, že má dlouhodobé úspěchy v horizontu 3, 5, 7, 10 let. Má takový úspěch City? Nemá. TOP klub zkrátka posuzuju podle dlouhodobější výkonnosti. Na nějaké "momentálně" se opravdu nechytám, to mi je úplně jedno. Spočítej si to za posledních 5 let a vyjmenuj mi ty velkokluby. Ano, Juventus nemůžu řadit na úroveň Realu, Barcelony nebo Bayernu. Když vezmu posledních 9 let, Real tři účasti ve finále LM a dvě vítězsví, Barcelona tři účasti a tři vítězství, Bayern tři účasti a jedno vítězství. Po dvou porážkách Juve, Atletico Madrid a Manchester United. Každý z těch všech jmenovaných klubů je pro mě velkoklub, ale to trio čnící nad nimi je něco víc. Ale rozhodně do této společnosti nebudu řadit City, které k dnešnímu dni v této soutěži za posledních 9 let uhrálo dvakrát 1/8, jedenou 1/4 a jednou 1/2. A TOP 4 ligy (ESP, ENG, IT, GER) pro mě mají stejnou váhu, jsou to čtyři nejlepší ligy na světě a tituly z nich budu poměřovat rovnocenně. Vidím všude jen, že lidé plivají na Serii A, ale kolik z těch lidí, kteří tak zaujatě o ní diskutují a kritizují její úroveň, viděli za posledních 5 let zápasů. Pokud jich viděli napříč ligou za posledních 5 let alepoň 50 (když budu sledovat jeden klub za pět let to je 190 zápasů), budu jejich názoru dávat váhu.

Reagovat
El Campeon

naprosto s tebou souhlasim.když se napíše top klub,tak bych posuzoval podle posledních 10-15let.City byli ještě před dvěma lety k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

ja rozumim jak to myslis a mas pravdu ale znova opakuju ze se nebavim o velkoklubech jako takovejch. ja reagoval na cely vase vlakno kde se mluvi o top tymech. dam priklad - stane se zazrak a deportivo la coruna ziska mecenase... postupne nakoupi worldclass hrace a treba vyroste i novej rivaldo. prvni roky se v la lize zabydli na poharovejch prickach ale v lize mistru se podiva maximalne ze skupiny. pak prijde sezona kdy se ji ujme obrovska kapacita ktera rozceri vody la ligy smete z cesty velkou trojku a vsechno pujde jak na dratkach. stane se z ni velkoklub? ne tak uplne. da se oznacit za top tym? rozhodne. a to je to o co mi jde. mimochodem vidim ten zapas liverpool vs. city a mozna sem mel radsi drzet hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se ale od začátku špatně chápeme. Já to od začátku myslím přesně tak, jak to tady vysvětluju. A s těmi City na Anfieldu to neřeš. Oba týmy jsou natolik labilní, že to může skončit klidně 5:0 stejně jako 3:3. A odveta pak může být stejnou přestřelkou nebo klidně plichtou 1:1. Proto obvykle Anglii nesleduju, mentalita těch týmů je mi hodně cizí. Pragmatický přístup a účelovost jsou pro mě v téhle fázi soutěže podstatnější než "atraktivní" fotbal s kupou gólů. Tohle má být válka a ne plejáda gólových akcí.

Reagovat
10

Reagovat
PP

tak třeba 10.10.2011 a potom 23.3.2008.. može byt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Porto v té době vedl ještě o level lepší coach než Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

V té době když ho vyhrálo? Asi jo. Nottingham taky vyhrál nějakou LM kdysi a nepočítám ho tam, ale 2x za poslední 3 roky nebo jednou 15 let zpátky je rozdíl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve prostě stárne, na což trenér zatím nezareagoval dostatečně.

Ale částečně souhlasím s tím, že jim nedostatek konkurence nepomáhá. Nemají tolik motivace se zlepšovat, když to vlastně pořád stačí. Stejně trpí i PSG a v určitých letech to bylo vidět i na Bayernu. Dlouhodobá celoroční konkurence je potřeba a dodává těm hráčům motivaci dlouhodobě na sobě makat.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle máme klid - máme svůj Real. Real má svou Barcu. Messi má svého Cristiana a Cristiano má svého Messiho. Ty týmy a ti hráči se tlačí výkonově nahoru, aniž si to možná uvědomují.

Reagovat
10

tahle tvoje teorie je ale teda asi dost jednostranně prospěšnější Realu, když vezmu v potaz ty výsledky v LM za poslední roky

Reagovat
smazaný uživatel

V sezoně se hrají i jiné soutěže než LM. A ligu dlouhodobě považuju za prioritu, protože tam se ukáže síla toho mančaftu. Ne v pár klíčových zápasech poslední fáze LM, které můžou rozhodnout maličkosti.

Reagovat
10

A jak do toho zapadají ty 2 finále LM za poslední 3 roky a třeba výhra 3:0 s Barcelonou na stejným stadionu před necelým rokem? Jak do toho zapadá Bayern? Jak do toho zapadají dlouhodobější výsledky týmů z PL? Podle mě je to mýtus.

Zároveň mi přijde, že se tady hodně lidí nechá extrémně unášet a nějak si neuvědomuje, že Juve prohrálo s nejlepším týmem na světě v čele s marťanem Ronaldem...takovej výbuch může potkat i lepší týmy, než je letošní Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Real a Barca...i Bayern mají poslední léta velikou výhodu. Talenti nejsou v bulváru, že utečou z týmu. Spíš prodávají nepotřebné. Když pomineme MoneyNezmara, ale tam to pro Barcu škoda není. Což Juve v takovém postavení není. Barca apod. si mohou stavět týmy. Juve se bude bát, aby nepřišla nabídka z těch týmů. Hlavně každý z té špičky ukázal minimálně v jedné sezóně, že umí dostat debakl i rozdat. Juve konkurenci v lize má. Ale nemá takový prostor vyvtořit kompaktní TOP tým. RM apod. mají hráče ještě o trošku výš.

Reagovat
10

Jak říkáš, to je zásadní rozdíl. Tyhle týmy se nemusí každý léto klepat, kdo zase odejde, komu mrdne v bedně a bude chtít pryč. Tohle sebevědomí se pak promítá i na hřišti.

Juve může částečně systémově nahradit hráče jako Pogba, Bonucci nebo Vidal, ale v těch zápasech jako byl ten včera pak tyhle rozdílový hráči chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo at Allegri jde a Juve padne v zapomneni take

Reagovat
salaminoo

dobře jim tak, konečně přišel pořádný soupeř, ne nějaké sasula apod., výhry 1:0 atd..hrajou stejnou sračku jak Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

tezky vyhrat ligu mistru kdyz hraje kridlo jednou hrotak jednou back a vepredu veprovej hugain aka nejhorsi z nejlepsich...

Reagovat
Stannis Baratheon

Možná to v kontextu nakonec zní docela dost blbě,ale jinak má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini, co bude treba v mercactu? Hrot? Pravý bek? Stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér.

Reagovat
mato Kreator

dal by si sancu Carlovi dost zacinam verit ze by mohol zvladnut prekliatu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jaké budou šachy s trenéry. V létě se toho změní asi vícero na více frontách. Každopádně do konce června musíme mít jasno.

Reagovat
stuff

myslis, ze je mozne, ze by sa vratil Conte?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím. Ale nevylučuji nic.

Reagovat
stuff

a koho by si chcel, ak uz nechces Maxa?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidana dělám si samozřejmě legraci. Dost možná nevím, koho přesně bych chtěl. Mám představu, že nový trenér bude pracovat s dosavadním kádrem, nechá ho růst a až budou Dybala, Bernardeschi, Rugani a Bentancur těmi TOP, o které se zase budou rvát penězi zasypaní giganti, tak je dokáže udržet. Ani jeden z nich, přičemž tohle by měla být ta budoucí vítězná osa, se neposouvá tak, jak by mohl (měl). Dybala a Rugani měli letos hrát základ bez toho, aniž by se pořád kouč stále vracel ke starcům. Když měli středopolaři dny, týdny, někteří měsíce pod psa, měl hrát Bentancur. Bernardeschi měl už před zraněním nejlepší čísla z týmu (poměr minuty/výkon), ale taky více vysedával. Neříkám, aby hrál každý zápas, ale aby měl minimálně o třetinu lépe o polovinu minut víc, než měl před zraněním. Naše hra je bez invence, přičemž nám na lavici v jeden moment seděli Marchisio, Bentancur, Bernardeschi a Dybala, zatímco hráli Cuadrado, Costa, Higuaín a Manždukić a k tomu je "podporovali" Khedira s Pjanićem. Sestava stavěná na sílu, kterou ve skutečnosti ti hráči vlastně ani nemají. A když hra nemá mozek, tak ani šikovné ruce moc nezmůžou. Chci trenéra, který skloubí zkušenost, dravé mládí a tvrdé italské jádro, na kterém to má stát. Zkus si doplnit jméno sám. Já ho stále říct nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér. Zkusil bych Sarriho.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se mi líbil Cocu z PSV.

Reagovat
stuff

ano, presne ako pises, jeden kvalitny stredopoliar

Reagovat
adoxx

Ten stoper je vážně potřeba ,jestli nebude stavět Ruganiho (což neříkám ,že nebude) tak bude muset přivést např takového J.M.Gimenéze z Atletica ,nebo klidně i Koulibalyho,či mladýho Retsose ,protože Barzagli ve svých letech už nestačí a Chiellini už taky stárne

Reagovat
svkmd

tak ono v lete by mal prísť talentovaný Caldara ale bojim sa že rovnako ako Rugani bude vysedávat na lavičke. Ešte fakt že s barzaglim chcu ešte o rok predlžiť kontrakt čo mi príde ako totalna hovadina kedže už nemá týmu čo dať a ešte bude brať minúty ostatným

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediné místo, kde Juve nepotřebuje posilovat, ale musí začít stavět mladý kluky. Furt nějaký "odpad" ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se taky názory a reakce mění jak počasí. Před pár měsíci byli fanoušci RM pomalu posraní z PSG a dnes jsou hauři po výsledku v Juve. Fandové Juve našlapani a natěšení, jak mohou vyhrát LM. Hle. Real se sebral, CR7 vyšperkoval formu a najednou se hledá špína, kde může a karta se obrací. Uvidíme, zda LFC, Barca nebo MC či Bayern ještě RM nevyklepou jak řízky na Vánoce.

Allegri odvedl v Juve vynikající práci. To, že LM nevyhrál, když narazil na o trochu lepší tým, není zločin. Co má na jednu stranu Juve dělat, když se každé přestupové období hází bulvár, kdo odejde. Za ta léta přišel o dost hráčů. Navíc jsem to říkal už dřív a říkám stále. Gonzalo neměl tu hodnotu a není to TOP hráč. A to víc hráčů v Juve. TOP hráči jsou jinde. Juve trošinka na úspěch chyběla. Nikdo netvrdí, že za pár sezón se nebudou smát oni.

A zvracet na ně, že prohráli debaklem? Real s BVB snad neprohrál debaklem? S Bayernem? Prostě když to přijde, tak to přijde. Fanoušci RM ještě před časem prakticky vyhazovali Zidana. A dnes? A pokud je Juve málo dominance v Itálii, v pohodě. Najdou se jiné týmy, které by měly zájem. Nic není věčné. Trošku pokory a vděčnosti. RM si pár sezón na nového CR taky počká.

Reagovat
smazaný uživatel

S těma názorama má pravdu - mění se podle toho, jaká je zrovna nálada.

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri by měl odejít z jiných důvodů, než je nějaká prohra s Realem.

Reagovat
kattos

Jakej? to že byl extrémně blízko výhry Ligy Mistrů, to že si tutu sezonu jdou pro titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopíruju ti sem to, co jsem psal pod zápasem s Realem "desítce"...

Klub si musí uvědomit, zda odepíše některé hráče, kteří mohou klubu ještě hodně dát, ať už jde o Marchisia nebo o ty mladé kluky, kteří tímhle mohou ztratit důležité roky, kdy by měli hrát.

Výsledky jsou absolutní základ a ty jsou. Jenomže nelze pomíjet skutečnost, že ten tým se zatím nevyvíjí, tak jak by měl. Obměna mladých za starší funguje hodně sporadicky. Bentancur a Rugani jsou takřka hotoví hráči, oni jen potřebují hrát, aby se posouvali dál.

Allegriho jsem vždycky těžce hájil, od začátku, kdy přicházel do klubu, jsem za ním skálopevně stál. Ale už odmítám slepě přihlížet tomu, co tu někteří stále omílají "hlavně že vyhráváme, je jedno kdo hraje". Hlavně že "Max všechny trollí" a hahaha, hihihi. Tohle je pak přesně ukázka toho, proč se nevyvíjí italský fotbal a reprezentace stojí za to, za co stojí. To není je no Allegrim, jen kouskem ve skládačce, tak jako celá řada jiných trenérů, majitelů klubů a funkcionářů. Pro mě osobně není důležité jen to, jakým fotbalem se prezentujeme, ať už "hezkým" nebo "ošklivým", ale jakou má ten tým tvář z pohledu hráčského kádru, z pohledu lídrů a klíčových hráčů. Poslední kalendářní rok jdeme vodou nahoru a dolů. Allegri je vynikající trenér, ale má slabiny, které nás mohou stát dost. Sice na tom nejsme tak špatně, jako když byl v Miláně, ale měli bychom si z těch jeho posledních měsíců tam vzít varování.

Sami hledal formu půl roku. Půl roku tam chodil od ničeho k ničemu a teď zase měl dva tři slušné zápasy, zvlášť s Milánem, kdy byl skvělý. Jedna věc je ale podržet hráče a druhá je dávat najevo těm na lavičce, že někteří budou hrát "za každou cenu" a "sorry hoši, ale jste tu do počtu, když se něco podělá". Můžeme být rádi, že jsme měli v sezóně poměrně dost zraněných a i dost karet, protože bez těchto "omezení" by si někteří nekopli vůbec. Allegri reaguje flexibilně s rozestavením, ale už ne s hráčským kádrem. Trochu nepochopitelně popírá tu italskou základnu, která je absolutní alfou a omegou Juve. Bez ní ten tým pojde, a hlavně bez toho tvrdého jádra. Stačí, že Barzagli s Buffonem končí. Marchisia odepisuje naprosto nepochopitelně. Kdo ví, jak to bude s Lichtsteinerem a Asamoahem. Takže de facto zůstává jedinou "jistotou" Chiellini. To jsme to teda dopracovali.

Může být rád, že Marchisio je na rozdíl od Pirla takový klubista. Protože ta situace hodně připomíná to, co už jsme tu měli před pár lety v Miláně. Marchisio má ovšem smlouvu do konce sezóny 2020 a chce ji dodržet. A i kdyby mu vypršel kontrakt, tak řekl, že v Itálii jiný dres už neoblékne a radši půjde ven. Kdokoliv z těch předních celků Serie A, kdo by ho získal, by se rázem ohromně posílil.

Nedáváme šanci Ruganimu, jen sporadicky, přestože o začátku kalendářního roku, pokaždé když nastoupil, byl nejlepším na place. Do toho přivedeme v létě Caldaru. Navrch přijde Spinazzola. Podle kecálků z novin bychom měli nahánět Belleriny, Cancely apod. Nepochopitelně. Allegri dostává od klubu daleko víc, než co dostával Conte. Přičemž Allegri si toho hráčského materiálu, té baterie potenciálu neváže tak, jak by mohl (měl?).

Náhradu si musí zvážit vedení samo. Házet jména můžeme, stejně jako jsem je nedávno házel ve spojitosti s reprezentací. Ale je to bezpředmětný. Jen si myslím, že Allegri tomu týmu dal všechno, co mohl, teď na svém zenitu a obě strany potřebují změnu, aby se mohli posunout dál. PSG nebo Arsenal jsou klíčem, tak by teď mohli Allegri, Agnelli i Marotta vzít rozum do hrsti a něco s tím provést. Pokud Allegri přežije léto, tak kariéry některých hráčů dostanou další tvrdou ránu v jejich nejdůležitějších obdobích.

Reagovat
mato Kreator

predposledny odstavec ma vazne nici mam vela blbych myslienok ako v buducej sezone budu v time hrat Caldera a Spina ak ostane Max asi sa nedozijem toho ze Juve bude mat tim kde bude v zaklade 11 talianov 85% zapasov to je asi nerealne stale ale snivam

Reagovat
JuventusFC1897

uplny suhlas, Allegri musi ist prec.Ved od zaciatku sezony nebol schopny ani urcit formaciu a zakladnu 11ku.Co to je 433,4231,3421,4321?kazdy zapas daco ine, hraci musia byt tak zmagoreni z toho ze az.Jaky malo zmysel priniest Costu ked ho ten blazon hodi niekde na kraj zalohy, dostane loptu 50 metrov od brany a co?Ma prebehnut pol ihriska ?alebo trafit Higuaina co tam pobehuje jak prasa pred porazkou?Dybala bude zachvilku hrat stopera a buduci rok vystrieda Buffona v branke, tie jeho kraviny staviat hracov niekam kde nevyuziju svoje prednosti a potencial su na povazenie.Mandzukic na kridle, sorry ale ten chlap vie akurat hlavickovat a doklepnut loptu do branky a nie aby si daval sprinty po kridle.Nato nema techniku ani rychlost.Nato uz sa neda pozerat na tu ultra defenzivnu pragmaticku sracku.Dalsou vecou je ze Marotta musi prestat kupovat hracov ktori do juve nesedia, tam by mal trener dostat vacsi priestor rozhodovat o prestupoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri by nebyl špatný pokus. S mladýma to umí. Rugani by 100% hrál (vedl ho v Empoli). Navíc Higuaína by dokázal rozstřílet.

Reagovat
JuventusFC1897

Sarri sa sice prezentuje zaujimavym futbalom, ale uz roky s tym istym.Nemyslim si, ze by to bol spravny krok.Rad by som videl Del Piera naspat v Juve, ako asistenta napr., potrebujeme tam dostat niekoho kto vie co to znamena hrat za Juve, niekoho co s Juve vyhraval ,kto to pozdvyhne ako predtym Conte. Zaujimalo by ma jak by to zvladol Grande Paolo.Vcera ked som videl jak emotivne to sleduje tak som si vravel co by s tymto juve dokazal on.

Reagovat
kattos

Přesně tak

Fotbal je prostě proměnlivej sport, někdy se daří více, někdy méně. Je potřeba ten tým trenéra podržet a fandit nadále.

Reagovat
svkmd

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JM

"Real s BVB snad neprohrál debaklem? S Bayernem?"

Kdy v poslední době Real dostal debakl od Bayernu? To BVB si pamatuji, ale ten Bayern? Vždyť v posledních letech je to přesně naopak

Reagovat
Recoba Inter

Ne, tohle už není legrace

Reagovat
Spalovač šancí

V útoku možná, ale obranná souhra je úplně rozložená. Ostatně vůbec se mi nelíbí, že italské týmy opustily catenaccio a snaží se o tu postmoderní multikulturní sračku, kterou zavedla PL.

Reagovat
svkmd

Reagovat
DelPiero137

Ach jaj, to su same vyhovorky - stastie, silny super...

Stoperi Realu zabranili niekolkym golom, nasi ich vyprodukovali. Utocnici Realu premienali, nasi utocnici sa posrali a nedokazali premienat golovky. A toto sa deje v podstate roky ked ide do tuheho. Roky sa to ignoruje a prehliada. Ked padnem niekolko krat na hubu z rovnakych pricin (obrana kolabuje, utok nepremiena) tak s tym nieco robim. Nenecham hrad donekonecna Khediru ktory je marny, nestaviam donekonecna obranu ktora na spicku nema, utok atd...(Gonzalo bol krok vedla ale nikto si to nechce pripustit).

Caka nas velmi tazke obdobie vdaka generacnej vymene. Max nedokazal zaclenovat nove-mlade tvare. Mal nato vela priestoru v lige. Mal obrovsky rozpocet, hracsky potencial ktory nevyuzil.

Z casti sa tesim na zmenu ale bude to opat chvilkovy ustup z poprednych priecok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele