Trenér Jurić po sezoně skončí po třech sezonách na lavičce Turína

19.05., 12:17
Aktuality
Ivan Jurić (© AFP)

V Turíně skončí po sezoně trenér Ivan Jurić. Osmačtyřicetiletý kouč po sobotním vítězství 3:1 nad AC Milán uvedl, že po vypršení smlouvy z klubu odejde.

Jurić přišel do Turína stejně jako Zima v létě roku 2021 a tým dovedl ke dvěma desátým místům v Serii A. Aktuálně je mužstvo v tabulce deváté a kolo před koncem má ještě šanci na postup do pohárové Evropy. Jurić však prohlásil, že to v jeho rozhodování nehraje roli.

"Prostě tu nejsou dobré podmínky na pokračování. Rád bych zažíval více radosti, ale ta radost tu není," řekl bývalý reprezentační záložník Sky Sports Italia. "Snažíte se něco změnit, ale po chvíli zjistíte, že je to marné. Bylo správné, že jsme se pokoušeli dostat do Evropy, měli jsme fantastické tři roky," dodal.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pozor skluz!!!

OK takže bys chtel vetsi budget, ale kdo ti ho da? V Italii nikdo.

A Turin pujde dolu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele