O Torosidise je zájem, sezonu ale chce dohrát v AS Řím

02.01.2016, 15:52
Aktuality
Vasilios Torosidis si bude muset počkat, jakým směrem se pro něho vyvine druhá polovina letošní sezony. Třicetiletý řecký obránce nemá místo v základní sestavě římského AS a o jeho služby má zájem hned několik dalších italských klubů, sám odchod z hlavního města Itálie neplánuje, jeho agent ovšem nevylučuje ani tuto možnost...

Giallorossi Torosidise koupili před třemi roky z Olympiakosu Pireus a fotbalista do této doby nastoupil k 58 ligovým zápasům. V probíhajícím ligovém ročníku se na trávníku objevil devětkrát, ve čtyřech případech přitom naskakoval jenom z lavičky náhradníků.

"Mohu potvrdit, že se o něho zajímají Janov a Turín, ale co se týče eventuálního přestupu, není zde nic konkrétního. V Římě je spokojen a v průběhu ledna odcházet nechce. Do Říma dorazilo několik nabídek a klub nyní zvažuje další postup," řekl pro Tuttomercatoweb agent George Kazianis.

"My do této chvíle žádným zájemcem kontaktováni nebyli. Uvidíme, jak se celá situace vyvine, ale Torosidis by preferoval neodcházet z Říma," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (119)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dosedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Janova by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: demarian gray do leicesteru birmingham přijal nabídku 3.75 mil liber

Reagovat
Zark

Boakye se vrací do atalanty, v Rodě nedal ani jeden gól z 9 zápasů.. hh, celkem smutný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

35 mega za Isca ? Dal by som hneď Zaza asi na odchode, to ma moc neteší.

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra > Vasilios Torosidis

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé pane knězi srovnávat hráče na jiných postech tady asi selhal arcibiskup co vás zasvěcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Mi připomnělo tuto klasiku:

"Víte, jak velkou postel má kněz? Cože, nevíte? Ale no tak, vždyť to ví každé malé dítě!"

Reagovat
Furia Ceca

"Víš jakej je rozdíl mezi knězem a beďarem? Beďar se klukovi na obličej udělá až ve třinácti."

Reagovat
smazaný uživatel

ještě fandí chelsea tan asu jede hašiš ve velkým na faře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Alberto Aquilani

Prvý polrok bol fajn. Ďalšiu sezónu pod Garciombol spolahlivy nahradnik. Od minulej sezóny to je ale dosť bieda a sklamanie, joe keď naňho išli super referencie z grecka

Reagovat
Pipo123

Takže Keita do Watfordu, wtf ? To je snad nejaká blbosť že vraj 18 mil e

Reagovat
smazaný uživatel

blbost je ta cena za tak starého i dosti průměrného hráče být as bych to bral

Reagovat
Emmett Brown

Keita Balde z Lazia, nie Seydou z AS

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

sry tak to jo no ono jsem o tomhle přestupu nikde nečetl , že by balde odešel a článek s as tak mě napadl jenom keita to je potom ta cena malá max kdyby to bylo v librech

Reagovat
smazaný uživatel

To je iny Keita.

Reagovat
Furia Ceca

Paul Pogba reveals the work ethic at Juventus “made me feel like Manchester United was a vacation.”

Reagovat
smazaný uživatel

Som velmi zvedavy na Perottiho,vcera som cital niekde v nejakych komentaroch ze to bude druhy Iago Falque co dufam ze nebude pravda,kedze Falque za celu pol sezonu co je zatial v AS neurobil ani raz hraca jeden na jeden,on sa uplne toho boji a jedine coho sa neboji,je dostat loptu a vratit ju dozadu.Podla toho co som pozeral na youtube tak Perotti je uplny opak,hrac ktory vyhladava suboj jeden na jeden a neboji sa ist aj do viacerych subojov kde je uz zdvojeny,no uvidime.Dufam ze tento prestup nam pomoze,lebo okrem Gervinha a Salaha na kridlach nemame potrebnu kvalitu,Iturbe odisiel za co som velmi rad a Iago na AS nema.Moj nazor.......Chcem sa opytat ludi ktory sa trochu vyznaju,co hovorite na hraca Gersona ktory dorazi do Rima cez leto? Viem ze pride teraz v januari ale to pojde asi najskor na hostovanie kedze nemame volne miesta mimo EU.Viem ze to je velky brazilsky talent,ale konkretnejsie,viem ze je to stredny zaloznik,podoba sa niekomu svojim hernym stylom? Dakujem za info

Reagovat
kxpxc

tak s odchodem Iturbeho se jedno místo uvolní (Perotti má Španělský pas), otázka je zda se to místo neštetří pro někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Iaga používá Rudi na defenzivní práci a nesmyslmé centrování od lajny na Edina, v Janově hrál úplně jinou pozici, kdy se dostával do zakončení v šestnáctce a všichni tři útočníci rotovali a spolupracovali - a hlavně se doplňovali.

Jsem přesvědčený, že hráči vracejí balon dozadu, protože mají takové instrukce. Nejednou jsem dokonce slyšel Garciu křičet při zápase ,,portiere".

Perotti je super s balonem, oproti Turbovi velká změna a alespoň bude příjemné se na něj dívat, výborný první dotek, jednoduché a účinné kličky s vysokou úspěšností. Pokud bude max po druhé kličce nahrávat nebo střílet a zlepší produktivitu, nemusí to být úplně špatný nákup. Určitě nám taky pomůže do zatažených obran, kde jsme jaloví, protože hráči se bojí, nikdo neriskuje a nevezme to na sebe. Zase se čeká jen na Francka, aby to všechno vymyslel a aby se to na něj potom mohlo všechno hodit.

Gerson má přiletět 6.1. Podle jeho otce už se prý učí italsky, v Brazílii měl údajně problémy s disciplínou, ale to je tam normální. Je furt mladý a tvárný. Saba ho chce poslat hostovat, hodně se mluvilo o Bologni, ale pokud mu nic nenajdou, je připraven scénář s primaverou a trénováním s áčkem, aby se stal součástí skupiny.

Je to střední ofenzinví záložník, ale je hodně silný, nebojí se do tacklu (v tom je hodně podobný Paredesovi), určitě by zahrál Mirovu pozici, typický brazliský technik, ale více zaměřený na tvorbu pro spoluhráče. Ještě častěji ho stavěli na pravé křídlo ve 4-2-3-1, kde hrál stejně tvořivě, jen výhoda, bude dobrý ve více systémech. Klidně bych ho přirovnal k Erikovi, ale Gerson je ještě více kreativní. Pokud se na něj nebude tlačit, během půlroku se aklimatizuje a neprodají ho Barceloně po první slabší sezoně (mají první opci nákupu, pokud bychom chtěli prodat), bude to bomba. On je přesně ten typ, který má v sobě La Maggicu.

Na YT jsou nějaké výběry, samozřejmě jen zlomek. Hedal jsem zápasy Fluminense, teď mám čas, na jeden bych se kouknul. Pak kdyžtak napíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri Garciovi nebude bomba nikto, on zabije aj toho najlepsieho hraca. Len aby neskoncil Gerson ako Iturbe, dalsia zatial vyhodena vysoka ciastka za mlade ucho

Reagovat
smazaný uživatel

Částka není vyhozená. Kluk bude technicky třetí nejlepší za Tottim a Mirou. Jen je třeba normálního trenéra, který hráče rozvíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem asi 3 poločasy, ale to je na hovno materiál, Fluminense hraje špatý fotbal,všechno hážou dopředu a čekají, že Fred a Gerson s dalšími mlaďochy něco vymyslí. Brazilský fotbal obecně (viděl jsem čtyři týmy) mi přišel o ničem, technicky (!), takticky. Slabota.

Dostával málo balonů, ale dokázal obejít hráče, vymyslet uličku nebo průnikem vybojovat faul či roh, občas se dostal do zakončení, tlačí se nahoru, ale samozřejmě taky kazí. V podstatě hrává mezi AM a RW/RAM jako levák, ale pohyboval se po celé šíři. Kluk to má v noze, umí zabojovat do obrany, vyhraje hlavu, i když není vysoký. Pokud se na něj půjde pomalu, může z něj být super hráč. Bohužel, ocas Sabatini mu poslal dres s desítkou už.

Reagovat
kxpxc

dobrá recenze

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá tak

Navíc, ten fotbal tam je fakt strašný. Doufejme že aspoň ten JA trh má Saba ošéfovaný. Navíc tam pro nás dělá Emerson.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla toho co som pozeral na youtube ... , tak to hovori za vsetko. Kridlo nepotrebujeme. V debilnom zabiakovom systeme tam moze hrat Florenzi, aj ked jeho miesto je v zalohe.

Len jebnuty psychopat moze dat za 18-rocneho Gersona 17 mln, hlavne ze na obranu jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl zápasy. Technicky byl ve svém týmu v sedmnácti možná nejlepší, nebojí se hry, soubojů. Nepřišel hned hrát, nemáme pro letošek už non-EU flek, v létě už tu Garcia nebude. Pak je prostoj pro rozvoj hráčů pod kýmkoliv jiným.

James už, myslím, pochopil, že Hazard by se stal Hazardem i bez Rudiho. Protože to je jediný mladý, který pod ním vyletěl nahoru, ale ten talent by se rozvinul všude. Ata politika kupovat mladé aby se za dva roky prodali s nějakým ziskem už doufejme taky nebude platit. Je třeba postavit tým s nějakou tváří. Takhle děláme všechno a nic.

Pokud měl šanci ho koupit, je to v pořádku, osobně si myslím, že je zvlášť rozpočet na objevy. Talent na to má. Nneí horší než Erik v jeho věku. Jen je třeba s těmi kluky pracovat, a ne je nechat kopat si pře síťku a pak čutat fotbálky a nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, on je velice mobilní podhrotový hráč a je mu v podstatě jedno, na které straně hraje, pohybuje se po celé šíři, hodně dirigoval spoluhráče a hledá si míč. Umí i zálohu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj sme dohodli el sharaawyho

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jo, ale na co kura když už je podepsaný Perotti..??

Džeko, Totti, Perotti, Gervinho, Salah, El-Sha. Sadiq.

Takže na dva sprintery až do konce roku. El Sha určitě neodehraje ta utkání, která jsou ve smlouvě, takže jako záloha dobrý, ale to jsou všechno nekoncepční nákupy jen na záchranuročníku a Rudiho prdele pro zbytek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Falque.

Reagovat
GEGE

moc nechápu Faraona proč chce zrovna do AS při tom přetlaku na křídlech...

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopitelné, tohle je jen další hřebíček do jeho rakve

Reagovat
smazaný uživatel

Protože oschlý croissant

Kokot chce dvacet křídel, u každého si vybere jeden atribut, a ten pak používá ve hře.

Navíc El-Sha je Walterův oblíbenec. A může dělat kamaráda Salahovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To AS se mi hnusí čím dál víc a tak jsem ho měl rád kupuje každého

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme přetrpět, klub se vyzdraví a La Maggica se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

S tymto vedenim nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno půjde nahoru, až James vypere namaštěnce a plešouna. Pak musí přijít Ital a DS, který umí stavět tým, ne sbírat pokémony.

Sabatini nikdy v životě neměl takové pravmoce. I v jeho nejlepším angažmá v Palermu, kde stejně nic extra nepředvedl krom Pastoreho, nad ním držel kontrolu Zampa a důležité věci rozhdooval sám. Taky bych do toho šel, být Sabou, proč ne, je na sklonku kariéry a takovou šanci už nedostane, ale teď musí přiznat, že to v souhrnu nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

He he, pacis sa mi stale viac

Reagovat
wiggum

A s Ibarbem bude co? To by taky dobry kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, Ibarbo je i u nás na hostování, jen byl ,,převelen". Po sezoně by se měl vrátit do Cagliari. Těch 8 milionů beru jako součást Radji.

Další důkaz Sabatiniho měkkosti. Ten chlap umí oblbovat rodiče jihoamerických hvězdiček, ale v Itálii si s ním každý DS vytře prdel.

Reagovat
wiggum

A jo, máš pravdu. Teď si vlastně vzpomínám, že jsem nepochopil ten tah poslat hostujícího hráče na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Když svolí mateřšký klub, je to možné. I tak je to debilita, Radju jsme mohli mít za 12-13 mil mnohem dřív a bez Ibarba.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Perotti nemoze prist, pokial niekto neodide. Nemozu dopisovat supisku neitalmi, namiesto Iturbeho mal byt dopisany Kevin. Idealne by bolo, aby Preziosi povedal Sabatinimi, chod do pice za Iturbeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na to jsme předtím nemysleli. Důležitá věc. Proto se asi přihodí ten El-Sha. A osobně, když už musí někdo přijít, pak radši Stephan než Perotti. Mám dost solíček.

Preziosi už mu to řekl, ale proč by nevzal 21 milionů za dva hráče, které za ty peníze nahradí čtyřmi..?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, GdS tvrdí, že Sabatini udělal El-Shaarawyho na hostování s opcí 12 mil a povinností výkupu za určitý počet odehraných zápasů.. takže odejde jedno křídlo a bereme další dvě, super.

Janov nakonec bere Cerciho na hostovačku.

V týdnu se vrátí Doumbia a bude se hledat zájemce v Anglii. Jestli byli ochotni vzít Juana, Dumba musí!!!

Reagovat
Pettirosso

Nezustane v CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaplatí. Sabatini chce 15, kupovali jsme ho od nich, myslím, za 16.

Reagovat
Pettirosso

škoda, neměl odtam odcházet. Hodí se tam

Reagovat
smazaný uživatel

Sabatiniho panic buy. Ještě v takovém stavu. Nedivím se Seydouovi, věřil, že udělá další krok v kariéře, Gervais ho určitě přemlouval, ale tak si to asi nepředstavoval.

Má lukrativní nabídku z Číny a týmy z Anglie se na něj ptaly, mohlo by mu to sednout ve středu tabulky, a vydělá si.

Reagovat
Pettirosso

V Anglii koupi i beznohou prostitutku..toho bych se nebal. Spis je skoda jeho, zvolil na prestup blby cas. V jiny cas, by se prosadil i u vas, tomu verim.

Reagovat
smazaný uživatel

V jiný čas a pod jiným trenérem asi ano.

Ale já stejně nechci takové hráče v Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už fakt nemyslí vážně. Místo toho, aby Stephanovi zajistili herní vytížení, tak ho zajebou u vás? Absolutně mimo mísu. Snad jen doufat, že vyhodíte Garciu co nejdřív, jinak to bude další průšvih.

A Janovu se stále nedaří nahradit Iaga. Ale aby to hasili namísto El Shaarawym Cercim, no, potěš koště. Kde že ty loňské sněhy jsou. Janov totálně v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině souhlas. Z obou stran velký omyl.

Nevyhodí, Jim nemá náhradu za Sabatiniho, který chodí s Rudim za ručičky. Bojím se, že croissant zůstane a neuděláme CL - bude výprodej, bojím se, že angažují Conteho v létě, bojím se, že neprodlouží Francesca (ze všeho nejméně sice).

Změna už měla nastat v zimní pauze. Spal byl připraven a horší než teď by to určitě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než "kamaráčoft" v tom být nemůže. Sabatini s žabožroutem vás stahují neskutečně dolů. Na přestupovém poli absolutně bez koncepce a na hřišti hra bez smyslu. Spalletti by to uvedl do pohody a některým hráčům by to jedině prospělo. V létě bude pozdě cokoliv měnit. Ale kdo chce kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzuté je, že jako klub máme v DNA být těsně pod vrcholem a správný romanista je s tím smířen a miluje to tak, jenže takhle půjdeme ještě níže.

Řešení je nasnadě, Luciano a Corvino, který byl nabídnut Bolognou, ta má zájem o Saba. James nemá koule rozhodovat jako šéf. Trochu Zampariniho by teď Římu hodně prospělo.

A na manažerskou pozici musí přijít Ital s autoritou a znalostí fotbalového prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamparini by to srovnal do latě. Hlavně, Garcia by za jeho úřadování už dávno nebyl u týmu. Ten byl letěl jak namydlený blesk.

Corvino by pro vás byl super východiskem. Jemu hodně fandím v Boloni, tam to stavějí moc pěkně. A jak říkáš, na manažerské pozici potřebuješ někoho znalého prostředí, zvlášť v Itálii, kdo v tom umí chodit a umí si dupnout. Případně si nenechá kálet na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

James má strach dělat rozhodnutí, protože fotbalu nerozumí a v Římě není jak je rok dlouhý. To se dá pochopit. Ale pak si měl vybrat někoho jiného než tu dvojičku panáků Zanzi/Baldissoni.

Nechápu, proč nenabídli pozici třeba Damianu Tommasimu. Funkcionaří už pár let a má úspěch. Zná Řím a má respekt po celé Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by Pallotta nejebal na klub a nehral sa na piesocku v Bostonu, uz davno by mal nahradu za oboch debilov

Reagovat
smazaný uživatel

On tomu nerozumí.

Pokud mu neporadí někdo mimo klub, bývalí hráči, autority, nebo třeba sám Francek, neudělá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na 100 % ze pride el shaarawy?Kolko musi odohrat zapasov aby sa uplatnila opcia?

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta píše, že je to domluvené, ale bez detailů. 5 křídel, super.

Reagovat
Milan.B

nic neni domluvene, v hre je aj lazio a vymena za andersona + doplatok

Reagovat
smazaný uživatel

Za Andersona? S doplatkem kolik? 20? Tak tomu snad nevěříte ani v Miláně.

Reagovat
Milan.B

tak ja by som ho ani nechcel

Reagovat
Pipo123

Za Andersona sme mali odmietnuť 35 mega libier, takže za vyhasnutého Faraona ho určite nevymeníme

Reagovat
Zark

prý za něj chcete 60

Reagovat
Pipo123

Jj, Lotito povedal že nebude nikoho predávať, nechce toto Lazio rozpredať a nečudujem sa mu. Budem rád ak Anderson zostane, má ešte celú karieru pred sebou

Reagovat
Pettirosso

Viola blízko Ocampose, hostování s opcí na 7,5 mega

OT: Už mě ty podprůměrný týmy s nakupováním v calciu začínají srát. Teď prý Crystal P. nabízel hostování za 3 mega s opcí na 12 za Sturara, zájem má i Watford (no, tam to chápu, Pozzo ví, jak dobře se v Itálii hledá kvalita za "pakatel", ale už se to učí i ostatní.)

Juve stanovilo cenu Zazy pro Watford a CP na 30 mega euro (22.m. liber)...to snad nenabídnou.. sice je ta částka úlet a mělo by to Juve vzít, ale nechci aby odešel.

Reagovat
Il Architetto

Slušný peníz, no nevím, nevím.

Reagovat
Pettirosso

Vic uz za nej nikdy nikdo neda. Jako za pul roku vydelat 12 mega na 4 utocnikovi s par startama by bylo super. Ale ne Zazu, ja mu verim, ze bude pro nas platnej.

Reagovat
Furia Ceca

Zaza na to zbytečně tlačí kvůli EURU... Nebýt ho, tak myslím, že by klidně ještě půl roku zůstal. Já stejně věřím, že mu Allegri dá hned v lednu další šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si, jak byli všichni tři v River za největší talenty, Lamela, Lanzini, Ocampos..

Reagovat
M11

Zaza za 30 ? to by byl sen

Reagovat
Furia Ceca

Jako jo, ale na pozici čtvrtýho útočníka nikdy nikiho asi neseženeme. I když... Kdysi jsme měli jako čtyřku Mutua, to byl taky hodně velkej luxus.

Reagovat
Furia Ceca

* nikoho lepšího

Reagovat
10

Matriho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Toho ne už... Buď ho definitivně kupme, nebo na něj kašleme - těma výletama do Juve mu akorát kurvíme kariéru... On potřebuje mít jistotu v nějakým menším klubu, proč ne Lazio? Navíc, Pipo by spáchal sebevraždu.

Reagovat
10

tak Gabbiho, no...nebo vyfouknout Interu Calleriho

Reagovat
Furia Ceca

Gabbi je nereálnej, toho nám Neapol v životě nepůjčí - teda pokud bychom jim nepůjčili Ruganiho, no to bych je radši poslal doprdele... Calleri by nebyl špatnej, + ten bonus, že bychom nasrali Interáky... Cink!

Reagovat
Furia Ceca

* bysme

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se opravuješ na tento hnusný patvar

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, já už taky nevím. Od tý doby, co už nedělám redaktora, jsem nějak vyšel ze cviku...

Reagovat
smazaný uživatel

klid, já za to buzeruju i při normální mluvě, nesnáším, když slyším "bysme"

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pipo123

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

Zaza za 30, Isco za 35...v Tuttosportu s novým rokem asi začali fetovat ještě něco silnějšího

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Sturarem solidní výsměch Jinak Watford i CP ty prachy mají, 22 m. liber je pro ně suchý z nosu. Anglické týmy

Reagovat
Pettirosso

Ja vim, ale porad doufam, ze to nenabidnou..nema takovou cenu a ani nechci aby odchazel

Reagovat
10

mě by zajímalo, jestli tohle vymyslí novinář, nebo si CP opravdu myslí, že by k nim Stura šel hrát a Juventus by ho prodal za 12 mega

Reagovat
Yanek

Zaza za 30 by pro vás byl bargain v případě, že byste ho za podobnou, ale o něco menší dardu nekoupili.

Reagovat
Pettirosso

To jeho spoluvlastnictvi je slozity jak stafle, ale ted v lete stal 18 ne? To by byl furt 12 mega do plusu..za 6 mesicu. Not bad.

Reagovat
10

Zaza vyšel na 9, těch 9 předtím zaplatilo Sassuolo nám

Reagovat
Pettirosso

Vsak 18, kdyz nepocitame ty machinace predtim porad by tobyl vyvyar

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se, jak se v tom lidé ztrácí a myslí si, kdovíjaké jsem za něho nedali peníze

Reagovat
Pipo123

Ocampos vyhorel všade, vo francúzsku na nom strašne prerobili, ale vo Fiore by mu to mohlo íst

Reagovat
smazaný uživatel

Sky píše, že Kevin by měl být připraven do hry začátkem února. Od nového týdne má naplno trénovat ve skupině.

Radši bych byl, aby byly opatrní, Rudi si už možná uvědomil, že právě díky Kevovi jeho fotbal fungoval v první sezoně, ale když se na to dívám ze všech stran, prof. Mariani řekl po poslední operaci, že za 4 měsíce může hrát - to sedí. Navíc, těch cca 30 dní na nabrání fyzické kondice by mohlo stačit, hodně na ní pracoval už před poslední operací. Jen se mi nelíbí, že bude sám naráz nabírat kondici, intenzivně, a do toho absolvovat denní tréninky s týmem. Podle mě je to zase zbytečně uspěchané a mám pocit, že chtějí, aby hrál proti Realu. Jestli ho znovu dojebou, organizuji ozbrojenou brigádu do Říma. A to myslím vážně, stejně tam chci jet.

Náznak dobré zprávy: Baldissonimu končí po sezoně smlouva. Doufejme, že Jim dostane rozum a neprodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom se vysrali na El Shaarawyho a Perottiho, když ho nechcem vykoupit, vzali na hostovačku Rossiho a zkusili hrát na dva útočníky v trojzubci.

Navíc, Edin by mohl po šedesáti dolů, zahrál by si i Francek a křídla můžou rotovat jeden nebo dva podle stavu zápasu a soupeře. Beztak to fungovalo nejlépe ve složení Destro-Totti-Gervais.

Aspoň je ten útok zaměřený na šestnáctku a zakončení, ne broušení lajn.

Před chvílí mě napadlo, že Sabatini před sezonou řádně nasral Preziosiho tím, jak zrušil tu už doluvenou hostovačku v Janově, předpokládám, že je takové jelito, že mu to chce vynahradit penězi, tak kupuje jeho hráče, proto Iago a Perotti. Vůbec bych se tomu nedivil.

Pozn.: Už mi jebe, je třeba zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsia formacia bola 4-3-1-2 a myslim, ze Rome najviac sedi. Nikto po Capellovi Tottiho genialitu za utocnikmi nevyuzil, co je obrovska skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Za dobu,co AS sleduju (oblíbenci): Julio Sergio - Candela,Samuel,Mexes,Cafu - Strootman,De Rossi,Perrotta - Totti - Batistuta,Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem o tom psal, s naší zálohou se to vyloženě nabízí a po návratu Kevina ještě více. Klidně bych dal i 3-4-1-2 (viz níže), ale na to bychom museli hrát Daniho na liberu /nemáme obránce s rozehrávkou) a dvoj pivot Kev-Radja - což fungovalo v těch pár zápasech. Tam by mohl hrát i Flo na kraji. Než být roztažený našířku a ztrácet střed, což je nebezpečné, je lepší hrát kompaktně od středu a kraje zavírat zevnitř.

Pro Zdenu hrál totéž z křídla, stahoval se na střed, ale není to totéž. A Capello hrál spíš 3-4-3, pokud vím, v mistrovské sezoně.

Chci vidět Romu hrát ofenzivní, rychlý fotbal s pohybem bez míče a výměnou pozic, tečka. Na formace seru.

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Zark

zase fotbalportal? že ty tam děláš redaktora

Reagovat
Furia Ceca

Ne. Ale na fcjuventus.cz, kam občas chodím, vybíhá pár titulků nových článků o dění v Itálii. A o tom Pogbičovi jsem třeba nečetl na football-italia.com, kam často chodím... I když teď si vybavuju, že tady někdo vlastně nedávno psal, že podle Raiolly nebude 100 mega za Pogbu už stačit!

Reagovat
Furia Ceca

* football-italia.net

Reagovat
smazaný uživatel

FotbalPortal je patrně nejhorší český fotbalový web.

Reagovat
Panděvova ofina

Mají hezký prostředí, ale články jsou vetsinou spekulace a bulvár. Informační hodnota nula , nehledě na to, že tam přidají max. 5 denně.. Navíc se mi to načíta podstatně déle , než ostatní stránky

Reagovat
Furia Ceca

Souhlas, aly ty Railovy výroky o Pogbovi jsem fakt jinde nezaznamenal.

Reagovat
10

protože z nich nešlo tak snadno udělat z Mina/Paula kokota, jinak by určitě byly všude

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Sabatini, Balanta odmítá prodloužit smlouvu, nespi!!!!!! Stoper z Jižní Ameriky za pár míčů, co umí s míčem!!!!!!

Už po něm jde Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

, len mu naloz kokotovi

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mě štve, protože on ho má nascoutovaného už z před dvou let.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele