O BERBATOVA JE ZÁJEM

11.04.2006, 21:09
Aktuality
Poslední zápas Bayeru Leverkusen shlédli zástupci hned několika předních evropských klubů. Z jediného důvodu – sledovali útočníka Dimitara Berbatova. Bulharskému reprezentantovi, který je v Bayeru už šest let, by se nejvíc líbil přestup do Španělska.

Pětadvacetiletý střelec chytil po horším období formu a už se letos dostal na metu šestnácti ligových branek. "Obdrželi jsme více žádostí o volné vstupenky od klubů z ciziny než kdy jindy," podivoval se před víkendovým zápasem s Leverkusenem sportovní ředitel Dortmundu Michael Zorc.

Důvodem, proč v hledišti zasedli například lidé z Tottenhamu, Arsenalu nebo Valencie se jmenuje Dimitar Berbatov. Své pozorovatele navíc nezklamal, když po dvaadvaceti minutách otevřel skóre, a po celý zápas byl nebezpečím pro domácí branku.

Úřadující nejlepší fotbalista Bulharska vnímá spekulace spojující ho nejčastěji s přesunem do anglického Tottenhamu, dává však přednost jiné zemi: "Zamlouvá se mi fotbal, který se hraje ve Španělsku."

"Nicméně, zbývá nám pět zápasů v lize a teprve potom uvidíme, zda nějaký klub předloží dostatek peněž, abychom mohli začít jednat," nespěchá z Leverkusenu. Odhaduje se, že pro jeho získání bude třeba nabídnout 15 milionů eur. Kromě výše zmíněných klubů ho pozorují i Bayern Mnichov a Hamburk.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nebyl náhodou před pár lety jednou nohou "u nás"?

Reagovat
smazaný uživatel

takmer ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud se pamatuju, tak se mluvilo něco o 8 mega, že? Nějak se nepamatuju, že by se stalo něco, čím by se ta jeho cena skoro zdvojnásobila...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha jen ne Bayern!!! Tam by šel jenom dolů. V Hamburku by moh bejt součástí hodně zajímavýho útoku. Ailton, Takahara, Lauth, jestli vydrží Barbarez...To by bylo něco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele