NUDU NA DELLE ALPI STŘÍDÁ ZKLAMÁNÍ

13.04.2005, 23:15
Aktuality
V Turíně zavládl smutek, Juventus nezvládl roli favorita a vylámal si zuby na Liverpoolu. K postupu sice Staré dámě stačila výhra 1:0, kterou v letošní Lize Mistrů dokázala uhrát pětkrát, Reds však udrželi bezbrankovou remízu a mohou se těšit na semifinále, kde ně čeká Chelsea.

Juventus oproti prvnímu utkání na Anfield Road udělal jen dvě změny. Zraněného Jonathana Zebinu nahradil uruguajský veterán Paolo Montero a ve středu zálohy se místo Manuele Blasiho představil Monterův krajan Rubén Olivera. Zranění Davida Trezegueta za trenéra Fabia Cappella vyřešilo rébus se složením útoku, vedle sebe nastoupili Alex Del Piero a Zlatan Ibrahimovič. Zezadu je jako volný hráč měl podporovat Pavel Nedvěd.

Manažer Liverpoolu Rafael Benítez měl jeden velký problém, nemohl počítat se Stevenem Gerrardem, vůdcem středové řady, který si v závěru ligového utkání na půdě Manchesteru City zhoršil svůj problém s třísly a do Itálie ani neodletěl. Vrátit se však po zranění mohl Xabi Alonso a přestože od Nového roku, kdy si zlomil kotník, odehrál jen poločas za rezervu, anglického reprezentanta zastoupil. Do branky se po zdravotních potížích vrátil Jerzy Dudek, na lavičku už se posadil dlouhodobě zraněný Djibril Cissé.

-    :

Už v páté minutě se do první šance dostal Ibrahimovič, když ve vápně sám před Dudkem převzal dlouhý pas, ale netrefil branku a navíc jej pomezní nachytal v milimetrovém ofsajdu. Stejný hráč mohl otevřít skóre i za dalších pět minut, jenže po centru Zambrotty, který utekl po své levé straně, mířil z malého vápna nad. I Liverpool ale vystrkoval růžky a v 19. minutě se dopředu hnal Luis García, Buffon byl však rychlejší a dlouhý pas španělskému forvardovi sebral.

Zápas se nesl v poměrně poklidném tempu, ani jedna strana příliš nepospíchala. Domácí věděli, že na jeden gól, kteří potřebují k postupu, mají ještě dost času a hosté vsadili na poctivou defenzívu s vědomím, že 0:0 hraje do karet zase jim. Mírnou optickou převahu si na pár minut vytvořili Bianconeri, ale na dostřel Dudkovi se nedostávali.

Nejvážnější "šancí" zbytku poločasu se nakonec stala Emersonova střela z dálky, která mířila hodně mimo. Prvních pětačtyřicet minut se dá dobře charakterizovat jediným slovem - nuda. Dohromady čtyři střely, všechny mimo, dva rohové kopy. Brankáři se zahřáli jen při sbírání ne nebezpečných centrů. Několikrát však také chybovali rozhodčí, konkrétně pomezní u branky Liverpoolu - tři akce domácích zastavil zdvižením praporku při velmi sporném nebo neexistujícím ofsajdu.

Kouč Juve Fabio Cappello se o přestávce rozhodl posílit ofenzivu a místo Olivery přišel další Uruguajec Marcelo Zalayeta, čistokrevný útočník.

Pět minut po znovuzahájení hry měl obrovskou příležitost Milan Baroš. Vpřed jej parádním pasem vyslal García, český reprezentant nasadil jesličky Monterovi, ale pak, mírně postrčen dotírajícím Thuramem, zamířil těsně vedle. Baroš se k další střele dostal i o něco později, ale do míči do dráhy stačil padnout jeden z obránců a zblokovat jej na roh.

Po necelé hodině hry jsme se dočkali i třetího českého hráče na hřišti, Vladimír Šmicer nahradil nevýrazného pravého záložníka Nuňeze. Čas Juventusu na vstřelení potřebného gólu se rychle krátil, domácí si přesto dlouho nedokázali vytvořit souvislejší tlak. Sice byli častěji před brankou soupeře, ale vyloženou šanci si nevypracovali a dovolili hostům podnikat rychlé protiútoky. Jen v 64. minutě nebezpečně hlavičkoval Montero, Dudek však jeho pokus s přehledem kryl. Byl to první vážnější zásah polského gólmana.

Až když do konce základní hrací doby zbývalo necelých dvacet minut, dostali Bianconeri Liverpool pod větší tlak. Do šestnáctky před Dudka stále častěji létaly nebezpečné centry nebo střely z dálky, na vážné ohrožení branky však diváci čekali marně.

Liverpool ani v této fázi zápasu nechtěl zcela zapomenout na útok, a tak Milana Baroše nevystřídal obránce, ale útočník Djibril Cissé. Byl to pro něj návrat téměř po půl roce, který strávil na marodce se zlomenou nohou.

V 78. minutě měli domácí obrovskou šanci. Přímý kop ze strany šestnáctky rozehrál Del Piero, ale hlavičku Cannavara zastavila tyč a když se míč zpět do branky odrazil od Traorého, vyškrábl jej na roh Dudek. Zahrozil i Liverpool, Biscanova hlavička však postrádala přesnost a Buffona k zákroku nedonutila.

Juventus pokračoval v náporu a v 84. minutě dostal dobrou příležitost v podobě přímého kopu z 25 metrů. Alex Del Piero sice přestřelil zeď, ale zamířil přesně do náruče liverpoolského gólmana. Hosté naposledy vystřídali a překvapivě to opět nebylo posílení obrany. Luise Garcíu nahradil Anthony Le Tallec, také útočník.

V závěrečných minutách mnozí jistě čekali drtivý tlak domácích, místo něj však přišla spíše zoufalá a nic platná snaha. Jerzy Dudek totiž místo předvádění těžkých zákroků musel jen sbírat dlouhé míče, na něž domácí útočníci nedosáhli. Do konce nastavení zbývala minuta, když si poslední ohrožení branky hostí připsal Zambrotta, jeho střela z dálky však mnoho škody nadělat nemohla.

Následoval už jen závěrečný hvizd, po němž mohla radost liverpoolských propuknout naplno. To, čemu odborníci dávali jen malou pravděpodobnost, se stalo skutečností - Liverpool se poprvé v novodobé Lize Mistrů dostal do čtvrtfinále. Juventus po celý zápas postrádal nápad, kterým by dostal zadáky hostí do úzkých. Nevýrazný byl i Pavel Nedvěd, sám se nedostal vlastně do žádné šance a ani spoluhráčům toho mnoho nepřipravil.

Čeká nás tedy ryze anglické semifinále, Liverpool narazí na suveréna Premier League, londýnskou Chelsea. Opět uvidíme souboj českých fotbalistů, Milan Baroš a Vladimír Šmicer se tentokrát budou snažit vyzrát na reprezentačního gólmana Petra Čecha.

Autor: Petr Starý

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

trapny zapas, alebo skor trapny juve nic nevymisleli iba nakopavali loptylive postupili zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si snad z nás včera Juve dělalo srandu, ne?

Takhle se bojuje o semifinále LM? Neřekl bych, kdyby vypustili zápas za stavu 0:4, ale takhle zazdít zápas, když jim stačilo vstřelit jediný gól !!! Zdálo se mi, jako by vůbec postoupit nechtěli .

Už jsem to psal vedle: včera byl nejlepší hráč na hřišti jasně Hyypiä - výborně pozičně, skvělá hra hlavou, říznost, tvrdost, nebojácnost. Když k tomu připočtu skvělé vůdcovské schopnosti, tak mě vyjde dokonalej stoper, kapitán a tahoun (sorry, pane Gerrarde). Dobře zahrál snaživej Riise a Luis Garcia. Sklamal mě opět Baroš, který vymyslel za těch 75 minut asi 3 přihrávky a dokázal spálit 2 gólovky a skončilo u něj tak 85 % balónů, který se k němu dostaly. Snad by to chtělo v létě změnit vzduch. Ve Valencii je prej pěkný ovzduší, Milane. Zdá se mi, že Baroš nesnáší Luise Garciu. Na hřišti ho totálně vojebává. Všiml jsem si dvou situací, kdy Garcia chtěl přihrávku a Baroš radši přihrál hůře postavenému spoluhráči, jednou dokonce dozadu . Je něco shnilého v hlavě českého forvarda reds

Z Juve se mi kupodivu líbil Del Piero, kterej snad jako jedinej vyhrát a postoupit. Ještě ho dobře doplňoval Zlatan, kterej taky chtěl. Nedvěd celej zápas nepochopil, NA JAKÉM MÍSTĚ a hlavně CO má hrát a tak tam pořád pobíhal a s balónem se skoro nepotkal . Emerson sice bojoval, ale nestačilo to. Když to nejde, tak to hold nejde. Trapně působily ty nepřesné přihrávky na 15 metrů Montera na Thurama, kterej tam pak za nima lítal jak kašpárek, ale na nic. Zambrotta nehrál špatně, ale zase se vyznamenal tou kosou na Baroše po které dostal žlutou. Podle mě to mohla bejt rovnou i červená. Přejel ho tam neuvěřitelně a zezadu

Ostatní hráči Juve, ale i Live - tragédie

Hodnocení celýho zápasu - hodně špatné utkání. Přirovnal bych to k zápasu ve skupině, kdy už mají oba týmy zajištěnej postup a o nic nejde

Ještě hodnocení rozhodčího. Nevím, ale zdálo se mi, že dost nadržoval Liverpoolu. Dost zákroků na hráče juve přehlédl a fauly na Live viděl snad všechny. Úsměvně působila scéna, když obránce srazil Nedvěda, míč dostal Del Piero a toho srazil myslím Hyypia. Pan rozhodčí tyto zákroky přehlédl. Následovala protiakce a mírné přistrčení Luise Garcii se pískalo. To jsem se fakt i smál

Ale jinak - jasnej a zaslouženej postup Liverpoolu

Reagovat
HOST*

S tvým hodnocením souhlasím! Baroš je tragéd! Nechápu jak ho může chtít takový klub jako Valencie? Copak nevidí jak hraje?! Jinak bych ještě doplnil, že podle mého názoru měl rozhodčí vytáhnout více karet!

Reagovat
Xavi

Zapomněl jsem se podepsat

Reagovat
smazaný uživatel

Barošovi se sice poslední dobou nedaří, ale prohlásit ho za tragéda je moc...Nejsem jeho velký fanda, ale v útoku Liverpoolu toho udělá rozhodně víc než Cisse nebo Le Tallec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baros neni traged, se mu jenom nedari no, takovej Zlatan taky neni zadny super eso porad akorat mava rukama to je cela jeho hra kdyz zrovna nelezi na zemi

Reagovat
HOST*

Utkání zazdila, za prvé taktika Juventusu - nic nepředvedl, a pidlovoký rozhodčí. Divim se že Nedvěd nedostal červenou za ty jeho šlapáky a Baroš byl dobrej. Spíš na něj prdí Garcia než on na něho. Na začátku byl krásně postavenej a on ho ignoroval. Hnusnej fotbal, ale pouze ze strany Juve, Liverpool přeci doma vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco v tom zapase padlo tolko golov? Ved hrali obidva tymi krasny utocny futbal s mnozstvom sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po tom co v LM předvedly italský týmy by neměli pro příští sezónu vyloučit jenom Inter, ale rovnou všechny jejich týmy. Fotbalu by to rozhodně prospělo...

Reagovat
sansiro

ty jses hodne vypatlanej, vsimni si, co zacli hrat anglani tento rok... catenaccio!!! Juve nepredvedlo zhola nic, ale asi jste si nikdo nevsiml, ze Liverpool branil v 11!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych neřekl, že Live bránil v jedenácti. Hráli sice systémem 5-3-2, hráli prd, ale že by bránili v jedenácti

Live hrál prd, protože ho Juve nedonutilo hrát líp. O tom to je

Každopádně takovej pouťák ve čtvrtfinále LM . Kde to jsme ...

Reagovat
sansiro

Live nehral prd, ale to co potreboval - beton. A nakonec se mu to vyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale divakom sa ten futbal nepacil!!!!!!!!!!!A futbal sa hra pre divakov!!!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

Takže měli hráči Liverpoolu na Juve hrát ofenzivně, pro diváky, dostat tři góly a vypadnout? Když už pro diváky, tak hlavně pro svoje. A že by na Delle Alpi bylo anglickejm fanouškům smutno ze hry, to se mi nezdálo...

Reagovat
HOST*

tak presne uvazuji i ja

Reagovat
HOST*Enzo

Vole!Fotbal se davno nehraje pro divaky...vsechno je to jen a jen o penezich!!!Tak se prober!Juve a ostat kluby na tebe serou..pac jim jde hlavne o ten postu s ´ktereho dostanou ty miliony!!

Reagovat
sansiro

Zda se mi, ze se bude na pristi roky v Evorpe branit a jen branit. Recko to taky praktikovalo a jak to dopadlo. Je to asi nejefektivnejsi zpusob hrat na nulu vzadu. Mozna proto dosli anglani s italama tak daleko v LM. Jen at uz hlavne nikdo netvrdi, jak hrajou utocne anglicke tymy. Utocny fotbal vyznavaji uz asi jen kluby z Primera Division a par vyvolenych.

No a k zapasu: Liverpool mohl byt hodne rad za stastne prvni vitezstvi 2:1, to rozhodlo. Juve vcera nebylo ve sve kuzi a podle mne nepochopitelne hralo cely zapas vzduchem. Pritom vime, co tam ma Liverpool za obrance. Hodne me taky udivily nesmyslne mavane ofsajdy a zdalo se mi, ze rozhodci mirne piskal pro Liverpool. Kdyby dal Juve misto tech dvou tyci (ze 2 zapasu) alespon gol, sel by asi dal, ale kdyby je jen kdyby.

FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo sa uz,aby bol niekto spokojny s rozhodcom?V kuse len nadrziavaju niekomu a su podplateny Chcem uz aj pocut,ze by rozhodca podal super vykon-lebo v kuse je vsetko zle len na rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

normalne si ma rozplakal

Reagovat
sansiro

Mne se to jen zdalo a vubec tim nechci nepostup Juve omlouvat. Mi je to celkem jedno. Jinak kdo piskal dobre? Minuly tyden ten belgican nebo jaka to byla narodnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se též zdálo, že ten Rus pískal pro reds ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze Del Piero uz nema na to aby hral za Juve uz nestiha uz to nie je on stary dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ligli fajku makaroni spekulantsky!!!

Reagovat
HOST*Maty

byl to nudny zapas dlouho sem nic takoveho nevidel mozna tak Sparta Zlin nejlepsi byl Montero jak si ho Baros delal jak maleho Baros odehral docela dobry zapas skoda te sance ale na druhou stranu Baros to mel na levou on levak neni no

Reagovat
smazaný uživatel

i když jsem Nedvěda přestal zbožňovat za to jak se postavil k repre, kdyby tohle měl být jeho poslední zápas v LM tak je mi ho líto, Forza Grande Paolo!

Reagovat
Mr.Jindros

Spíš snad jak se média postavila k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně, jak se média postavila k němu? Prozraď, ať jsme v obraze.

Ty si fakt myslíš, že je to chyba médií?

Nedvěda jsem neuvěřitelně uznával i v době, kdy byl pro všechny frajírek, kterej si nevidí na špičku nosu, ale tím co provedl teď se mi neuvěřitelně sprotivil a potvrdil mínění, které o něm kolovalo. Ani se k tomu nedokázal postavit jako chlap. Shazovat vinu na média, na Brücknera a kdo ví na co ještě je blbost, naivita a alibismus.

Proč Nedvěd tvrdil, že je zraněn a v nároďáku hrát nemůže, když za 4 dny (!!!) mohl hrát 90 minut za Juve. Proč se k tomu prostě nepostavil jako chlap a neřekl: "je čas skončit, bylo to krásné, děkuji". Pro všechny by byl hrdina a každej by ho uznával. A teď je z něj celkem psanec.

Reagovat
PJ

Já nevim co je na tom nepochopitelnýho... Podívej se na jiný hráče v jeho věku. Spousta jich s reprezentací sekla. Proč? Protože v tomhle věku s ekaždej drbnej šrám léčí dvakrát dýl, než ve dvaceti. Když člověk během dvou pěsíců odehraje patnáct zápasů, tak mu potom přijde náramně vhod, když má během reprezentační pauzy čtrnáct dní volno na odpočinek a doléčení. A hráč v tomhle věku ten odpočinek potřebuje jako sůl. A když cejtil, že ho bolí tohleto a támhleto, že s tim sice může hrát, ale se sebezapřenim a věděl, že potřebuje pauzu, tak prostě řek, že kvůli zranění vynechá reprezentaci, aby se doléčil. Že mlžil, nežikal nic jasně? A co třeba proto, že to sám nevěděl, jak na tom bude? Řikal "nevim, uvidíme". A byly to média, který chtěly jasnou odpověď jo nebo ne. Tak se nasral a já se mu nedivim...

Reagovat
PJ

Omlouvam se za překlepy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, s tímhle já nesouhlasím. Měl se vyjádřit jasně hlavně v té situaci, kdy se vykvákl na repre a šel dřít za Juve. Já vím, že ho Juve platí, ale repre by měla být pro každého čest.

A ještě přidám příklad: zavoláš kámošovi, že jdeš na pivo a on ať jde taky a on ti řekne, že je nachcípanej a že proto s tebou nepůjde. Dobře, pochopíš to. A pak ho potkáš v baru úplně zdravýho z někým jiným. Budeš nasranej? Já bych teda byl. A situace s Méděm je stejná .

Podle mě to měl udělat jako ostatní hvězdy svejch reprezentací, kteří skončili slavnostně - Figo, Zidane atd. a ne takhle. Takhle to opravdu vypadá, že na repre kašle

Reagovat
PJ

Samozřejmě bych byl nasranej, ale to je přece něco úplně jinýho... Nedvěd řek, že kvůli zdravotnim problémům s reprezentací dočasně končí. Zdravotní problémy ne takový, že by mu nedovolily vůbec hrát. Ale takový, který vyžadujou menší zatížení a občas pauzu na doléčení. A že se měl vyjádřit jasně? Proč by měl jasně? Neexistuje jen černá a bílá. On se vyjádřil "v šedé" - až budu zdravej, tak uvidíme. Jenže média chtěly černou nebo bílou. A v tom byl problém...

Ale to je jedno. Zdá se, že ho tu všichni jen napadáte proto, že skončil tak, jak skončil. Ale okolnosti, vysvětlení a důvody vás jaksi nezajímaji... Takže hádat se tu s váma asi nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je to, jak je to ...

Ale shodneme se na tom, že je to jeden z nejlepších fotbalistů současnosti. Nemá sice zabijácký instinkt Ševčenka, nemá ani techniku Ronaldinha, není rychlej jak Henry ale je to snad nejkomplexnější fotbalista poslední doby .

Je celkem rychlý, má celkem techniku, ale jeho největší přednosti jsou fantastická přihrávka, skvělá střela, neuvěřitelný přehled a fantastický tah na branku.

Takže Paaaaaavel Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

hovno média, to je alibismus, v Itálii by si to nikdy nedovolil

Můj názor je takový:

v Juve mu dávali najevo že oni ho platí a musí hrát především za klub, to je všeobecně známo, že kluby nemají radost z toho když jejich nejlepší hráči hrají za repre. Existuje pravidlo že je musí pouštět do repre, ale když byl Nedvěd zraněný tak na něj určitě tlačili aby skončil v repre, prostě vycítili šanci aby byl jen jejich.

Nedvěd opakoval že není úplně fit a že to bude řešit (repre) až se úplně uzdraví. Neustále mlžila mlží. Proč? Profesionál jako on by se prostě neměl nechat rozhodit médiema, neschopnýma lidma ve svazu, atd. Nevěřím že hlavní důvod byly media a špatné vztahy se svazem. Prostě neměly by být.

Nedvěd zatím neřekl na rovinu proč by nereprezentoval kdyby byl zdravý, to že to přenechává mladým je s prominutím pěkná pí..vina. Ještě dlouho bude nejlepší český fotbalista (pokud bude zdravý), "mladí" mu nešahají ani po kotníky a pro soupeře na MS je ku.va důležité jestli proti nim hraje Česko s Nedvědem nebo bez, už jenom psychologicky.

Takže Pavle Nedvěde, uvědom si že reprezentuješ pro nás, pro statisíce obyčejných fanoušků a lidí, kteří ti věří, vkládají do tebe své naděje, apod. Neděláš to pro svaz nebo média. Řekni konečně jako chlap na čem jsme. Ať se stalo co se stalo, pokud máme hrát MS tak budem daleko silnější s Nedvědem ( pokud bude zdravý ) než bez něj (s Vachouškem )a tomu by se mělo podřídit všechno, i ješitnost Pavla Nedvěda

Reagovat
smazaný uživatel

zaujmave nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je přesný. Ješitnost - tohle slovo jsem měl na mysli. Pavel se chová jako malý dítě. Jednou ho média napadla (měla k tomu důvod), že nechce hrát za repre a on se teď chová jak mimino.

A ještě jsem si vzpoměl na jednu historku z minulosti, když repre nepostoupila na MS02 a mídia ji začala kritizovat, tak se Nedvěd zachoval jako vocas - zakázal členům repre mluvit z médii. Co si asi myslel, že tím dokáže?

Co si mysleli, že je média a fandové pochválí, když vypadnou v baráži přes slaboučkou a podceňovanou Belgii?

A ještě něco. Nedvěd je nějakej divnej. Ostatní hvězdy světovýho fotbalu jsou pod daleko větším drobnohledem než je on a normálně to ustojí (Ronaldo, Ronaldinho, Figo, Totti, Raúl a hlavně Beckham). Kdyby každej měl končit kvůli médiím, tak můžeme ten fotbal za chvíli zrušit, páč by málem nebylo s kým hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak jiri

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to líto, je mi líto hlavně toho, že máme ( Česko ) tak našlapaného Fotbalistu a děje se tohle ( to o čem tu diskutujem ), fakt je ten že my do toho až tak úplně nevidíme, nevidíme do hlavy Pavla Nedvěda a přál bych si i přes to všechno co se stalo ( i když se mi to nelíbí ) aby Nedvěd opět hrál za nás a dotáhl nás do pozice MISTRŮ SVĚTA!!!!!! !!!!!!! !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Majstrov sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, proč ne? když bude štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se směješ. Minuloroční EURO jsme byly třetí, když jsme vypadli smolně s těma za.ranejma Řekama. Při troše štěstí ...

Ale zase je fakt, že hodně hráčům odešla forma - Galásek nehraje pro zranění, Nedvěd odešel úplně, Poborák je poloviční, Čechovi to teď tako moc nejde. Ale zase se rozehrál Rosa, skvěle se ukázal i Polák a i Plašil se do ropre hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jejich forma není důležitá, ta přece bude rozhodovat až za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa smejem? Lebo si myslim ze Braziliu alebo Argentinu nezrobite aj keby mali cigani padat z neba a o dalsich muzstvach sa ani nevyjadrujem. Preto sa smejem

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš, že cigáni z nebe padat budou

Reagovat
HOST*stam

fakt az moc slaby zapas,,velmi slabe velme,,hlavne zo strany Juve..sklamanie pre mmna..aj ked mi to bolo jedno..ale aj tak si myslim ze by Chelseau viac potrapil Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Za normálního stavu určitě. Ten zápas se nám silně nepovedl. Vůbec celá sezona je pochybná, sice bojujeme o titul a čtvrtfinále LM taky neni žádnej propadák, ale kde jsou ty časy kdy jsme uměli podat "standart juve výkon" a zahrát velmi slušně libovolný zápas. Letos to kolísá až to hezký neni, takové nemastné neslané.

Reagovat
Mr.Jindros

Máme přesně opačný problém co Real před příchodem Gravesena - vlastníme tolik defenzivněji laděných záložníků, že pak už nemá kdo tvořit hru. Jedinej kdo to v tomhle smyslu dává je Zambrotta, Nedvěd je nějakej vyšeptalej. Útočníci se pak můžou třeba stavět na hlavu, ale když nikdo akci nerozjede ... moc spoléháme na taktiku "napalte to do Trezegueta/Alexe", ono to tam nějak spadne.

Reagovat
Mr.Jindros

Vypadlo mi "Zambrotta, kterej je navíc obránce".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele