Novým manažerem Liverpoolu bude Rodgers

30.05.2012, 17:40
Aktuality
Vedení Liverpoolu podle všeho našlo nového manažera, kormidla Reds se ujme Brendan Rodgers. 39letý kormidelník Swansea se na Anfield Road údajně již dohodl na tříleté smlouvě, oficiálně představen by pak měl být během následujících 24 hodin...

Liverpool v uplynulé sezoně vedl Kenny Dalglish a dařilo se mu v pohárových soutěžích, když vyhrál Carling Cup a došel s týmem do finále FA Cupu, v němž podlehl Chelsea. Nepovedla se mu ovšem Premier League, v té Reds skončili až na osmém místě a obě strany se tak v polovině května dohodly na ukončení spolupráce.

V souvislosti s uvolněnou funkcí následně padala jména jako Andre Villas-Boas nebo Frank de Boer, jedním z těch nejžhavějších kandidátů poté byl Roberto Martinez z Wiganu, volba ovšem nakonec podle všeho padne na Rodgerse, za něhož by opačným směrem měla putovat suma pohybující se mezi čtyřmi a pěti miliony liber.

Rodgers strávil poslední dva roky ve Swansea a s působením u kormidla velšského klubu může být velmi spokojen. Ve své první sezoně jej dovedl do Premier League, v níž tým pod jeho vedením letos obsadil jedenáctou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele