Nebyla to špatná sezona, hodnotí Dalglish

09.05.2012, 09:40
Aktuality
Liverpool se včera rozloučil se svými fanoušky výhrou 4:1 nad Chelsea, po které mu patří v lize osmé místo. Manažer Kenny Dalglish přesto považuje sezonu za úspěšnou, Reds totiž vyhráli Carling Cup a hráli finále FA Cupu, čímž si zajistili účast v příštím ročníku Evropské ligy.

"Po šesti letech jsme získali trofej a nebudeme chybět v evropských pohárech, to je to nejdůležitější, co jsme zvládli," prohlásil Dalglish, který má po svém návratu na lavičku za sebou první kompletní sezonu v Liverpoolu.

"Byli jsme také blízko triumfu v FA Cupu, na první sezonu to není špatné," doplnila klubová legenda. V Anglickém poháru se Liverpool o víkendu musel sklonit před Chelsea, podlehl jí 1:2, porážku londýnskému klubu alespoň oplatil včera v lize.

Výhra 4:1 už ale nic nemění na tom, že Reds skončí v Premier League nejlépe sedmí, což není pro fanoušky nijak uspokojující umístění. Před Liverpoolem je navíc i městský rival Everton. "Jsme šťastní, že jsme se s fanoušky rozloučili takovýmto způsobem. Dobrých výkonů jsme letos podali víc, ne vždy jim ale odpovídal výsledek. Proti Chelsea to tak bylo," uvedl Dalglish. Úplně poslední zápas sezony jeho tým sehraje na půdě Swansea.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (578)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele