Nominace Maďarska na baráž proti Norsku

07.11.2015, 10:40
Aktuality
Nominace Maďarska na baráž o postup na ME 2016 proti Norsku:

Brankáři: Gábor Király (Szombathelyi Haladás), Ádám Bogdán (Liverpool), Balázs Megyeri (Getafe).
Obránci: Attila Fiola (Puskás Akadémia), Roland Juhász (Videoton), Vilmos Vanczák (Sion), Tamás Kádár (Lech Poznan), Richárd Guzmics (Wisla Krakow), Ádám Lang (Videoton), Leandro (Ferencváros), Predrag Bosnjak (Szombathelyi Haladás).
Záložníci: Ádám Nagy (Ferencváros), Ákos Elek (Changchun Yatai), László Kleinheisler (Videoton), Zoltán Gera (Ferencváros), István Kovács (Videoton), Ádám Pintér (Ferencváros).
Útočníci: Gergő Lovrencsics (Lech Poznan), Zoltán Stieber (Hamburg), Dániel Böde (Ferencváros), Tamás Priskin (Slovan Bratislava), Nemanja Nikolics (Legia Warsaw), Ádám Szalai (Hoffenheim), Balázs Dzsudzsák (Bursaspor), Krisztián Németh (Sporting Kansas City), László Pekár (Puskás Akadémia).

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší generace, co Maďaři v posledních letech měli, ale přes Nory na šampionát neprojdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš úplne pravdu,,, Madari musia vybojovat postup už v Norsku,, čiže vyhrať,,, lebo doma nevyhraju,,, ale budem im držať palce lebo žijem na Južnom Slovensku,,,,,Dôležité bude akú zostavu určí nemecký tréner,, lebo nemôže stavať hráčov ktorí sedia v zahraničí na lavičkách/Tózsér, Szalai/....Ináč gratulujem aj českému reprezentačnému mužstvu k postupu, a Plzni,Liberci a Sparte k vynikajúcim úspechom v EL,,,,,,JEN TAK DÁL !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele