Nizozemská Eredivisie - souhrn 13. kola

08.11.2013, 22:00, aktualizováno 10.11.2013, 18:25
Komentáře a souhrny
Alkmaar remizoval na půdě Feyenoordu a pustil do čela tabulky Vitesse, které udolalo Utrecht. Ajaxu vyhrál na půdě posledního Nijmegenu, zatímco PSV prohrálo v Bredě. Heerenveen si zastřílel proti Waalwijku, jednoznačné výhry slavili také Go Ahead Eagles stejně jao Groningen a Den Haag...

Feyenoord Rotterdam - AZ Alkmaar 2:2

10.11.2013 16:30

Góly: 48. Mitchell te Vrede, 51. Lex Immers - 17. Aron Jóhannsson, 57. Aron Jóhannsson (pen.)

Ve šlágru kola nakonec vítěz znám nebyl a oba soupeři se rozešli smírně po výsledku 2:2. Feyenoord je proto na šestém místě tabulky s jedenadvaceti body, Alkmaar klesl se třiadvaceti body na druhé místo o bod za vedoucí Arnhem. Hosté šli již v prvním poločase do vedení, ovšem soupeř dokázal krátce po pauze během necelých čtyř minut skóre otočit. AZ bleskově srovnalo a v závěrečné půlhodině se diváci na stánku De Kuip branky nedočkali.

Domácí byli v celém průběhu zápasu lepší a v drtivé většině měli míč na svých kopačkách, svého soupeře navíc jasné přestříleli, jenže na důležité tři body nakonec nedosáhli. Hned v 5. minutě mohli jít do vedení domácí, ovšem po rohovém kopu Clasieho hlavičkoval Schaken pouze do Oritze a s následnou dorážkou Boëtiuse si skvělým způsobem dokázal poradit brankář Esteban. Hosté se dostali z ničeho nic do vedení krátce po čtvrthodině hry.

Po milimetrovém pasu Gudmundssona si dobře zpracoval balón Aron Jóhannsson a přesnou střelou nedal brankáři Mulderovi žádnou šanci na úspěch. Domácí se až do konce prvního dějství snažili tlačit, nicméně s jejich střelami si bez větších problémů poradil Esteban. O poločasové přestávce se musel kabinou rotterdamského výběru prohnat velký vítr a okamžitě po změně stran to bylo znát.

Ve 48. srovnal Mitchell te Vrede, který se po zablokované ráně dostal k dorážce a pohodlně uklidil míč za Estebanova záda. O tři minuty později k radosti domácích příznivců otočil vývoj duelu Lex Immers, který využil centru Janmaata a naprosto milimetrovou ranou pod břevno skóroval za záda bezmocného Estebana - 2:1. Nicméně AZ srovnalo na konečných 2:2 o šest minut později z pokutového kopu.

Po nepovedeném rohovém kopu Vilheny šli hosté do rychlého přečíslení, Beerens se prodral až do pokutového území a byl faulován Janmaatem. Sudí ocenil tento zákrok žlutou kartou a bez většího otálení nařídil penaltu, kterou bez problémů proměnil Jóhannsson a vstřelil tak v tomto zápase svůj druhý gól. Domácí se v dalším průběhu snažili obstřelovat Estebana ze všech pozic, zkušený gólman všechny ošemetné situace vyřešil s bravurou a v samém závěru nechtěl ani jeden celek udělat chybu, která by ho stále alespoň bod.

Více informací k zápasu

NAC Breda - PSV Eindhoven 2:1

10.11.2013 14:30

Góly: 67. Kees Kwakman, 80. Kees Kwakman - 44. Jürgen Locadia

NAC Breda dokázala na svém hřišti otočit utkání s PSV díky dvěma gólům Keese Kwakmana v druhém poločase. NAC se tak po překvapivém tříbodovému zisku posouvá na desáté místo. PSV naopak pokračuje ve výsledkové mizérii, Eindhoven nevyhrál už čtvrtý zápas v řadě.

Utkání zpočátku dominovaly střely z dálky, přičemž herně byli domácí jednadvacetinásobným šampionům Nizozemska překvapivě vyrovnaným soupeřem. Od patnácté minuty zase tahali za delší konec hosté, Toivonen z protiútoku ale ztroskotal na brankáři domácích ten Rouwelaarovi. Následně se mezi tři tyče nevešla ani nadějná střela Depaye.

Rozhodující okamžiky tak přišly až v samém konci prvního poločasu. Ve 42. minutě nejprve předvedla skvělé zákroky brankářská jednička PSV Tytoń. Polský gólman si poradil s pumelicí Jeffrey Sarponga i s následnou dorážkou Stipe Perici. Za neproměňování šancí PSV potrestalo domácí hned za dvě minuty, Depay obehrál Keese Kwakmana a otevřel prostor pro nabíhajícího Toivonena, který nesobecky přihrál doleva lépe postavenému Jürgenu Locadiovi a ten s notnou dávkou štěstí propálil ten Rouwenaara - 0:1!

Gól do šatny domácí hráče zaskočil, ale po změně stran se NAC podařilo hosty z Eindhovenu zatlačit. Střelami ze střední vzdálenosti se nepříznivý výsledek snažili otočit Sarpong nebo Mats Seuntjens, ale domácí se prosadili až v 67. minutě z rohového kopu Jordy Buijse, jehož centr propadl až na nohu Keese Kwakmana, který tak zajistil svému klubu šťastné vyrovnání - 1:1!

PSV ale jeden bod nestačil a hostující hráči opět dokázali domácí zatlačit. Byli to ale paradoxně domácí, kteří udeřili na začátku poslední desetiminutovky. Rychlý protiútok PSV rozvinul Verbeek, který šikovně posunul na Keese Kwakmana, jenž svým druhým gólem v zápase zajistil svému týmu vedení 2:1! V dalších minutách už se PSV k žádné větší příležitosti nedostalo a Breda tak může slavit čtvrté domácí vítězství v řadě.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - AFC Ajax 0:3

10.11.2013 14:30

Góly: 26. Siem de Jong, 28. Nicolai Boilesen, 72. Siem de Jong

Fotbalistům Ajaxu evidentně pomohlo těsně vítězství ve středečním utkání Ligy mistrů nad skotským Celticem a po třech ligových zápasech bez výhry tentokráte potvrdili roli favorita na půdě posledního Nijmegenu, když zvítězili celkem hladce v poměru 3:0. Díky zaváhání ostatních protivníků se v tabulce posunuli na třetí místo s dvaadvaceti body o dva body za vedoucí Vitesse, NEC je stále poslední s devíti body o skóre za Waalwijkem.

Hosté rozhodli o své výhře po necelé půl hodině hry, kdy během tří minut vsítili dvě branky, definitivní pojistku přidali necelých dvacet minut před koncem utkání. Ajax byl v celém zápase mírně lepším celkem a držel míč častěji na svých kopačkách, do vedení se ovšem dostali ve 26. minutě z první vážnější akce zápasu. Po naprosto přesném pasu Nicolaie Boielsena téměř z půlky zakončil hlavou přesně do protipohybu gólmana Siem de Jong.

Autor první gólové asistence zvýšil vedení hostujícího výběru o dvě minuty později, když po ose Klaasen - Schöne získal míč Sigthórtson a podél brankové čáry vyzval ke skórování dánského obránce, který neměl s dorážkou do prázdné branky problém - 0:2. Amsterdamský výběr mohl definitivně pojistit svůj náskok v poslední minutě prvního dějství. Sigthórsson po nádherné kolmici a následné kličce na brankáře Johnssona však nepochopitelně před prázdnou brankou mířil do boční sítě.

Po změně stran se hra srovnala a NEC se snažilo tlačit do ofentívy, přesně v polovině druhého poločasu mohl svůj druhý gól v zápase přidat de Jong. Ten si naskočil na nádherný centr Klaasena a mířil hlavou pouze do břevna. Stejný hráč se přeci jen dočkal v 72. minutě a definitivně rozhodl. Po rychlém brejku přihrával Schöne na hranici vápna a čtyřiadvacetiletý útočník z první propasíroval míč pod gólmanem Johnssonem.

V dalším průběhu hosté s přehledem kontrolovali hru a soupeře do ničeho nepouštěli, ten přeci jen mohl alespoň snížit ve druhé nastavené minutě. Leiwakabessy se odhodlal ke střele z více jak třiceti metrů a s pomocí jednoho z protihráčů míč nakonec skončil na břevně, k dorážce se však žádný z domácích hráčů nedostal.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - FC Twente 1:1

10.11.2013 12:30

Góly: 49. Guyon Fernandez - 72. Quincy Promes

Po nevydařených výsledcích z předešlých kol nedokázalo Twente vyhrát ani na půdě Zwolle. Z provincie Overijssel si odváží pouze remízu 1:1.

Úvodní dvacetiminutovka mnoho vzruchu nenabídla. Za zmínku stojí jen střely Hiwata a Promese, se kterými si brankáři poradili bez větších obtíží. Opravdovou tutovku si vypracoval až Luc Castaignos, který kličkou obešel zkoprnělého Broerseho, pronikl do domácí šestnáctky, avšak následně při zakončení selhal, když trefil pouze vyběhnuvšího Boera.

Vzápětí se vrhlo na útočení také Zwolle, což vedlo k několika nebezpečným situacím. Hned třikrát zakončoval útočník Gernandez: dvakrát ale mířil vedle, jednou jeho projektil lapil pozorný Marsman. V 29. minutě znovu zahrozil hostující Castaignos, který se snažil Boera přelobovat, jenže mířil nad. To bylo ze strany obou aktérů dnešního duelu na dlouhou dobu vše.

Vytoužená branka přišla až na začátku druhého dějství, kdy Zwolle podniklo rychlý brejk, Hiwat odcentroval z pravé strany a Guyon Fernandez ve skluzu usměrnil míč nechytatelně ke vzdálenější tyči - 1:0. Brzy na to mohl vedení svého týmu navýšit mladičký Ryan Thomas, který předvedl nádhernou individuální akci, ke své smůle však nedokázal ideálně vypálit.

Za Twente hrozil především křídelník Dušan Tadić, jenže ani jeden z jeho dvou pokusů v bráně neskončil. O vyrovnání se tak nakonec postaral až Quincy Promes, který využil nepovedeného odvracení míče v podání Broerseho a zblízka neomylně zakončil - 1:1. Twente se chtělo pokusit o obrat, ovšem po velkých šancích Hiwata a Nijlanda mohlo být rádo za konečný bod.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Cambuur Leeuwarden 3:0

09.11.2013 20:45

Góly: 13. Mathias Gehrt, 32. Mike van Duinen, 71. Mathias Gehrt

Fotbalisté Den Haagu potvrdili dobrou formu z poslední doby a v duelu s nováčkem z Cambuuru získali celkem snadno tři body, odpoutali se tak po delší době od sestupových příček a s třinácti body se prozatím posunuli na patnáctou pozici právě o bod před Cambuur, který je na barážovém šestnáctém místě. Domácí se dostali do vedení po necelé čtvrthodině hry a svůj náskok pojistili po půl hodině, definitivně rozhodli dvacet minut před koncem.

V úvodu utkání se hrálo velmi vyrovnaně, ovšem domácí výrazně ovlivnili průběh tohoto klání již ve 13. minutě zásluhou Mathiase Gehrta, který se s dvěma góly stal hrdinou tohoto střetnutí. V prvním případě to zkusil z hranice vápna a jeho povedená rána byla přesná. Domácí sice soupeře přestříleli, jenže hrozili hlavně z brejků, hosté totiž v drtivé většině drželi balón častěji na svých kopačkách.

Cambuuru se v dalších minutách nedařil postupný útok a domácí ve 32. minutě využili další skulinku v obraně soupeře. Po rychlé kombinaci přihrával před branku Michael Kramer a nabíhající Mike van Duinen zblízka pohodlně trefil poloprázdnou branku - 2:0. Den Haag mohl pojistit svůj náskok ihned po přestávce, kdy se ke střele probojoval aktivní van Duinen, ovšem brankář Nienhuis tentokráte míč brilantně vyrazil na rohový kop.

Autor druhé trefy následně v 71. minutě vymyslel finální centr u poslední a zároveň uklidňující branky domácího výběru, když ve vápně hlavou dopravil míč do sítě Gehrt. Hosté si v celém zápase v podstatě nevytvořili jedinou gólovou příležitost, i když měli územní převahu. Zhruba deset minut před koncem mohl přidat čtvrtý gól Den Haagu Cabral, jenže jeho pumelici dokázal skvěle odvrátit za svou branku Nienhuis a skóre se tak již nezměnilo.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Groningen 0:3

09.11.2013 19:45

Góly: 61. Richairo Živković, 67. Filip Kostić, 85. Filip Kostić

Groningen potvrdil vynikající formu z posledních týdnů a na půdě Heraclesu vybojoval důležité tři body, které si připsal za vítězství 3:0. Minimálně do zítřejšího odpoledne se tak bude moci vyhřívat na třetí pozici.

Ačkoliv první poločas branku nepřinesl, diváci viděli několik slibných příležitostí na obou stranách. Ta první přišla už po pěti minutách hry, kdy Bizota nepříjemnou střelou do středu brány zaměstnal útočník Mark Uth.

Po úvodním náporu Heraclesu se osmělili také hosté a zásluhou Živkoviće poprvé zahrozili. Gólman Pasveer ovšem hlavičku mladého forvarda vytěsnil na roh. Třiatřicátá minuta patřila pro změnu stoprocentní tutovce domácího Utha, který zakončoval po centru Linssena. Z první však trefil jen nohu ležícího Bizota.

Těsně před přestávkou si vybral slabší chvilku Remko Pasveer, jenž neudržel ve svých rukavicích centr ze strany, a okamžitě na to mohl jeho tým doplatit. Živković ale při zakončení selhal - prázdnou bránu o pár centimetrů přestřelil.

Vytoužené branky se hostující talent dočkal až v průběhu 61. minuty: Kieftenbeld poslal pas do šestnáctky, Chery sklepl míč přesně na Živkoviće, který už neměl s následným zakončením sebemenší problém.

Domácí fotbalisté pochopitelně chtěli na nepříznivý stav co nejrychleji zareagovat, místo toho ale brzy znovu inkasovali. Chery přihrál ze strany míč Kostićovi, ten si udělal místo pro zakončení a za pomoci teče jedno z almelských obránců překonal bezmocného Pasveera.

Groningen se ve zbytku utkání podle očekávání stáhl více do defenzívy, přesto čtyři minuty před koncem přidal ještě třetí branku. Živković vypálil zpoza vápna a vyražený míč poslal do domácí brány Kostić.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Utrecht 3:1

09.11.2013 19:45

Góly: 31. Christian Atsu (pen.), 86. Mike Havenaar, 90+3. Davy Pröpper - 63. Steve De Ridder

Vitesse opět ukázalo, že hraje v současnosti ve velké herní pohodě. Po vítězství nad Ajaxem si Arnhem doma poradil s Utechtem 3:1 a dál zůstává na čele tabulky. Utrecht potvrdil svou nemohoucnost ve venkovních zápasech a stále čeká na premiérové vítězství ze hřiště soupeře.

Domácí byli od začátku lepším týmem, drželi více míč a hosty pouštěli za půlící čáru pouze sporadicky. V sedmé minutě byl navíc velmi blízko gólu Havenaar a jen vynikající reflexivní zákrok brankáře Ruitera zachránil Utrecht od pohromy. Na druhé straně se neméně dobrým zákrokem prezentoval Velthuizen, když vychytal Riddera. O další vzrušení se postaral v 19. minutě domácí Ibarra, jenž z hranice velkého vápna tvrdou střelou orazítkoval břevno brány Utrechtu!

Arnhem hostům nedával ani milimetr prostoru a jeho nátlaková hra přinesla gólové ovoce ve 30. minutě, kdy zahrál rukou v pokutovém území vytáhlý obránce Kai Heerings a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal mladý ghanský útočník Christian Atsu, jenž s přehledem poslal Vitesse do vedení 1:0! Velkou šanci ještě do konce prvního poločasu spálil domácí Pröpper, odražený balón namířil ve slušné pozici těsně nad břevno.

Po změně stran pokračovala nátlaková hra Arnhemu, ale domácí hráči selhávali ve vyložených příležitostech. Nejprve zahodil v 55. minutě gólovku Haavenaar, jenž mířil hlavou z dobré pozice těsně vedle pravé tyče. O dvě minuty později mohl zdvojnásobit náskok svého celku Pröpper, jeho rána se ale rovněž mezi tři tyče nevlezla. Následný protiútok ale naznačil, kudy by se mohla ubírat taktika Utrechtu, vydařený brejk hostí vytlačila totiž domácí obrana mimo tři tyče pouze silou vůle.

Hosté úspěšnou akcí pookřáli a za malou chvíli bylo v jejich řadách ještě o něco veseleji. Domácí Kashia se v 62. minutě totiž dopustil faulu v pokutovém území a sudí van Boekel nařídil druhou penaltu v zápase. Steve De Ridder na nic nečekal a v pohodě si připsal pátou branku v sezóně - 1:1! Utrechtu narostla křídla a najednou to byli hosté, kdo diktoval tempo hry. Zpátky na zem mohl Utrecht posadit v 74. minutě Piazon, ale jeho rána skončila pouze na tyči!

Domácí útok oživil hrdina posledního zápasu Qazaishvili, hosté ale až do 86. minuty drželi vyrovnaný stav. V té době si totiž vzal po přihrávce Leerdama míč na kopačky Mike Havenaar, který skvěle pronikl do šestnáctky Utrechtu a nekompromisním zakončením odmítl remízový stav - 2:1! Arnhem šel za vítězstvím přece jen důsledněji a odměnou mu byl ještě jeden gól v poslední minutě nastavení. Davy Pröpper si nachystal míč a dělovkou z hranice velkého vápna upravil skóre na konečných 3:1 pro domácí.

Více informací k zápasu

Roda JC - Go Ahead Eagles 1:4

09.11.2013 18:45

Góly: 29. Mitchell Donald - 9. Jarchino Antonia, 10. Jarchino Antonia, 34. Xander Houtkoop, 55. Erik Falkenburg

Hráči Deventeru překvapivě porazili Rodu Kerkrade na jejím stadionu 4:1. Domácím tak skončila šestizápasová série bez porážky, Go Ahead Eagles naopak odčinili pětigólový příděl, který dostali v posledním kole od NAC.

Zápas se pro Kerkradské vyvíjel od začátku jako noční můra. Hned první útok hostí totiž skončil gólem. V deváté minutě se k balónu na hranici pokutového území Rody dostal Jarchinio Antonia. Ten natáhl ke krásné střele, která přesně zapadla ke vzdálenější tyči - 0:1! Aby toho nebylo málo, stejný hráč si o pouhé dvě minuty později naskočil na Houtkoopův centr z levé strany a hlavou se štěstím dostal míč za brankovou čáru - 0:2!

Domácí byli z vývoje utkání viditelně opaření a z územní převahy dlouho nedokázali nic kloudného vymyslet. Po půlhodině hry se však do dvou vyložených šancí dostal domácí Mitchell Donald. Nejprve sice mířil těsně mimo branku Eloye Rooma, ale z další šance se už nemýlil. Po centru Dijkhuizena si Donald počínal na zadní tyči nekompromisně a snížil stav utkání na 1:2!

Domácím nicméně naděje na vyrovnání příliš dlouho nevydržela. Rychlý brejk ve 34. minutě rozjel střelec prvních dvou branek Antonia, ideálně našel na levé straně nabíhajícího Xandera Houtkoopa a ten nekompromisně propálil Filipa Kurta - 1:3! V závěru poločasu mohl ještě zkompletovat hattrick Antonia, ale za už překonaného Kurta zaskočila na brankové čáře hned trojice obránců Rody.

Druhý poločas poznamenalo už ve 48. minutě vyloučení Arda van Peppena, jenž zbytečně ostře fauloval na polovině hřiště a oslabil svůj tým na dalších čtyřicet minut hry. Možný obrat v utkání navíc hned o sedm minut později zmařili čtvrtým gólem Go Ahead Eagles. Na Houtkoopův centr z levé strany si nejlépe naběhl Erik Falkenburg a poslal své mužstvo do tříbrankového vedení - 1:4!

Ve zbytku utkání se Roda už prakticky na nic nevzmohla a frustrovaní hráči se projevovali spíše ostrými zákroky jako v 69. minutě Frank Demouge, jenž měl asi za svůj hrubý faul u postranní čáry dostat spíše červenou místo žluté karty. Od 85. minuty tak diváci houfně opouštěli tribuny a domácí už jen čekali na poslední hvizd rozhodčího. Deventerští tak překvapivě zvítězili 4:1 a s jedním zápasem k dobru šplhají do střední části tabulky.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - RKC Waalwijk 5:2

08.11.2013 20:00

Góly: 34. Kenny Otigba, 48. Alfred Finnbogason (pen.), 64. Alfred Finnbogason, 79. Alfred Finnbogason (pen.), 85. Hakim Ziyech - 72. Jean-David Beauguel, 88. Michael Lamey

Po třech porážkách v řadě opět zavládla v Heerenveenu vítězná radost. Van Bastenova ekipa rozstřílela předposlední Waalwijk doma vysoko 5:2.

Už od samotného počátku utkání bylo patrné, kdo bude dnes na hřišti pánem. Heerenveen nechtěl ponechat nic náhodě a na svého protivníka vletěl s pořádnou vervou. I proto se už v úvodní desetiminutovce dostal hned dvakrát k zakončení, ale střela Ziyecha zpoza vápna skončila vedle, Van La Parrův pokus z úhlu pro změnu lapil Šeda.

Tlak Srdíček pokračoval i nadále. Vidět byl především kanonýr Finnbogason, který však při svých šancích selhal. Nejprve střelou z první nechal vyniknout Šedu, vzápětí pro změnu hlavičkoval nepřesně. O vytoužený gól se nakonec v průběhu 34. minuty postaral sváteční střelec Kenny Otigba, který si došel pro Ziyechův centr a pravačkou usměrnil míč do hostující brány.

Ihned po obrátce se povedlo domácím fotbalistům své vedení navýšit. Gouano fauloval uvnitř vlastního vápna, rozhodčí Richard Liesveld nařídil pokutový kop, který Alfred Finnbogason s přehledem proměnil.

Ani po druhém gólu Heerenveenu se na hřišti nic nezměnilo. Srdíčka měla nadále výrazně navrch a hráče Waalwijku držela pěkně zkrátka. Výsledkem domácí převahy byla podle očekávání třetí branka z 64. minuty. Ziyech potáhl míč do šestnáctky RKC, přihrávkou našel Slagveera, jenž okamžitě vypálil. Do jeho střely vložil nohu Finnbogason a štěstím překonal Šedu. V 72. minutě přišlo zničehonic snížení. Amieux přihrávkou pod sebe našel Jeana-Davida Beauguel, který zakončil po zemi přesně k tyči.

Následně se slova ujal opět Heerenveen. Nejprve se podruhé v zápase prosadil z penalty Finnbogason, čímž dovršil svůj hattrick, a šest minut po něm si vyběhnutého Šedy vychutnal krásnou střelou snad z padesáti metrů Hakim Ziyech. Waalwijk v samotném závěru zásluhou Lameyho hlavičky už jen korigoval na konečných 5:2 pro Heerenveen.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SBV Vitesse1373325:1824
2.AZ Alkmaar1372423:1923
3.AFC Ajax1364326:1522
4.FC Groningen1364328:2522
5.FC Twente1356228:1221
6.Feyenoord Rotterdam1363427:2121
7.PEC Zwolle1355322:1420
8.PSV Eindhoven1354424:1419
9.SC Heerenveen1253429:2518
10.NAC Breda1353522:1818
11.Roda JC1345422:2817
12.Go Ahead Eagles1244420:2916
13.FC Utrecht1343617:2615
14.Heracles Almelo1242616:2214
15.ADO Den Haag1241717:2713
16.Cambuur Leeuwarden1333711:1712
17.RKC Waalwijk1323818:299
18.NEC Nijmegen1316619:359

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná neděle! Ještě AZ 0 a je to cajk

Reagovat
AjaxFans

yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak fajn

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, krásný výsledky .

Reagovat
smazaný uživatel

ti klucí z PSV sem nejak přestali chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Takze najprv otazka pre muzstva: chce vobec niekto ten titul? Lebo ak nie, automticky ho dajte Nijmegenu, ti to maju aspon uprimne na haku

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax se pomalu rozjede, neboj

Reagovat
stas87

alfred prestupi v ramci holandska alebo ho srdiecka pustia von?velka skoda ze v lete neskoncil vo werderi

Reagovat
AjaxFans

myslim, ze pujde ven.ale basten ho chce udrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

..chceme prej Luuka na hostovačku z Gladbachu. Alfred pujde urco ven, nikdo by ho nezaplatil.

Reagovat
AjaxFans

jj, to jsem videl.Ale zase hostovacka

Reagovat
smazaný uživatel

a chceme ještě z Hajduku 19 letýho pravýho útočníka Jean Evrard Kouassi (Slonovina)

Reagovat
AjaxFans

vse lepsi nez de sa.

Reagovat
smazaný uživatel

De Sa umí zahrát dobře navíc hraje vpravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné, co PSV nedali ke konci zápasu. To mělo skončit v pohodě tak 5:1. LOL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele