Nicollin věří v setrvání kanonýra Girouda

01.04.2012, 17:39
Aktuality
Olivier Giroud je důležitým článkem Montpellieru při jeho letošním tažení Ligue 1 a jeho výkony přitahují pozornost řady klubů. Montpellier bojuje o titul a má velkou šanci se podívat do Ligy mistrů, což by podle předsedy Louise Nicollina mohl být klíčový faktor, který 25letého kanonýra přiměje zůstat...

Montpellier zatím posbíral šedesát bodů a o první místo se dělí s PSG, třetí Lille je pak zpět o sedm bodů. Giroud je s osmnácti brankami jasně nejlepším střelcem Ligue 1.

"Věřím, že zůstane, pokud budeme v příští sezoně hrát Ligu mistrů. Jeho dva roky starý příchod z Tours je čímsi jako výhrou v loterii. Když zůstane, rozhodně bude do zápasů dávat maximum. Nemohu mu nabídnout plat jako jiné kluby, ale zatím jsme nedostali žádné nabídky," prozradil Nicollin.

"Totéž platí i pro obránce Mapoua Yanga-Mbiwu, který by rád odešel, vůbec se pak nebudeme bavit o tom, zda je na odchodu Younès Belhanda," prozradil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Belhanda, Ait-Fana,Giroud, Yanga-Mbiwa, Stambouli, Marveaux, Jourdren, Bocaly,El-Kaoutari :)

Reagovat
CubONE

UTAKA

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že pokud budou hrát LM tak zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo koupí Yanga-Mbiwu,tak určitě neprohloupí :) Kolik by tak za něho Montpellier chtělo?

Reagovat
Godwinson

Tipl bych tak 7,5

Reagovat
smazaný uživatel

A kde myslíš,že časem skončí?

Reagovat
Godwinson

Řekl bych, že nejpravděpodobnější tohle léto bude ten Newcastle. Zájem o něj mají dlouhodobý a pokud uhrají třeba to šesté místo a EL, budou velkým lákadlem. Jinak jsem o něj jiný zájem nepostřehl, možná nějaká ta spekulace o Arsenalu, to je pravda. Já tedy doufám, že další sezónu ještě vydrží tam, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Yanga-Mbiwa do Arsenalu Ten by tam seděl jak prdel na hrnec Arsenal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele