Prezident Montpellieru pustí opory nejdříve v létě

23.01.2012, 22:31
Aktuality
Prezident Montpellieru Laurent Nicollin si uvědomuje, že své opory nejspíš dlouho neudrží, Olivier Giroud, Younes Belhanda a Mapou Yanga-Mbiwa vzbuzují velký zájem nejen ve Francii. Podle Nicollina ale odejdou nejdříve v létě.

Největší zájem vzbuzuje kanonýr Giroud, který vede střeleckou tabulku francouzské ligy. Na začátku zimy byl spojován s přestupem do Newcastlu, nedávno média přinesla informace, že má ve smlouvě výkupní klauzuli ve výši deseti milionů eur.

"Není to tak jednoduché. Fakt, že se Olivier stal francouzským reprezentantem, upravuje jeho klauzuli, zvyšovat ji budou další starty či účast na Euru. Není tam pevná částka. Teď můžeme být na nějakých šestnácti až dvaceti milionech," prohlásil Nicollin, který se nedávno nechal slyšet, že by za Girouda mohl žádat až padesát milionů eur.

Giroud není jediným hráčem Montpellieru, kterého mají v hledáčku přední kluby. Zájem je o celou osu týmu, kterou vedle zmiňovaného kanonýra tvoří ještě záložník Belhanda a obránce Yanga-Mbiwa. "Když budou chtít, budou za nás hrát i příští sezonu. V opačném případě budou moci odejít, nabídka ale musí vyhovovat i klubu. Jisté je, že žádný z těchto tří hráčů neodejde do konce sezony," doplnil Nicollin.

Autor: Radim Šantrůček / ligue1.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by je radši pustit hned, protože až se dostnou do poháru, tak bude muset nakoupit a tým se nesehraje.

Reagovat
FC Porto FC

to mi nepříjde jako dobrá logika... aby se tam bez nich ubec dostaly

Reagovat
domingo

To je logika

Pokud se do tech poharu dostanou, tak za ne hlavne dostanou vic prachu, protoze bude vetsi zajem, vic tymu nakupuje v lete. Myslet si, ze tam vsichni zustanou do smrti, je naivni, takze se ceka na nejlepsi prilezitost..

No a pokud na jare shori a do poharu se nedostanou, tak maji sanci, ze jim zustanou. Zatimco kdyby je prodali ted, tak pravdepodobne v lize spadnou, nikam nepostoupi a budou mit prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči odejdou tak jako tak. Radši ať jdou hned a sehrajou se než aby se dostali do předkola, prodali je a pak už v tom předkole vyhořeli. Prachy by nedostali žádný za poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

*sehrajou se ti noví

Reagovat
domingo

Aha, takze oni maji prodat svoje nejlepsi hrace, kteri je muzou dotahnout do poharu a zvednout si tak cenu, aby se sehraly nove posily. Cili misto toho, aby se ty posily sehravaly normalne pristi podzim, by se mely sehravat ted na jare, kdyz tym bojuje o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Co vydělá tím, že se dostane do předkola poháru? Ti hráči si tam nezvednou cenu, když z týmu odejdou a ten pohár hrát nebudou. A Pak Montpellier vyletí z předkola a co? Čeho tím dosáhli?

Reagovat
domingo

Jasne ze si zvednou cenu, pokud dotahnou podcenovany tym do poharu, a tym bude mit vic penez na pripadne posily. Navic nezapominej, ze Girouda se dost mozna bude tykat Euro a Belhanda je na ACN.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, současná forma jim nemusí vydržet a do pohárů se tým vůbec nemusí dostat, pak cena spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, já už nemůžu, to je na mě moc .....já nevím, jestli to máš v hlavě tak vygumovaný nebo si děláš prdel......to je neuvěřitelný......jak si můžeš myslet, že je lepší je prodat v zimě a sehrávat kádr na novou sezonu a počítat s tím, že se bez opor dostanou do LM ??....větší debilovinu sem tady už dlouho nečetl a to jich tady je požehnaně...... oni se bez těch hráčů do LM nedostanou, ale hlavně že budou sehraní na další sezonu......to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni se do ní stejně nedostanou. Maximálně do předkola, a tam bez těchhle hráčů stejnak vyletí. Když teď pustí jednoho nebo dva a v létě taky, nebude to takovej zásah. Ale když v létě pustí najednou třeba 4 hráče ze základu, tak budou těžko hrát Evropu. Kdyby třeba Plzeň po zisku titulu rozprodala kádr a musela ho přestavovat, tak bude těžko hrát LM. Místo toho postupně pouštěla jednoho dva hráče ze základu v každém období a to se vyplatilo. Taky tady si nemyslím, že by měli hned všechny prodat, jen jednoho dva a vhodně doplnit. A to samé v létě.

Reagovat
Godwinson

Tu šanci se do ní dostat mají poměrně reálnou, ve Francii není jisté nic a všechny kluby pod Montpellierem, které ho mohou reálně ohrozit mají také své starosti. Klidně můžou jít do LM přímo a to by samozřejmě byla finanční injekce jako blázen. A ta cena samozřejmě pořád roste, nehledě na to, že pokud se uhraje v Montpellieru LM, je dost pravděpodobné, že ani ti hráči nebudou chtít odejít, což je taky obrovské plus, protože Montpellier má obrovsky silnou generaci a samozřejmě pořád se zlepšující pozici, což je vzhledem k určité snaze o stabilizaci toho klubu dost důležitý. Já si sem poměrně jistej, že pokud se uhraje minimálně EL, tak odejde maximálně jeden hráč.

Reagovat
honziss

Ty bys měl podnikat. Máš naprosto inovativní myšlenky o tom, jak řídit svou firmu, určitě bys prorazil a vydělával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Podle mě udělal chybu, že neprodal, mluvilo se o nabídce 15 milionů. Těžko mu přijde lepší. Yanga-Mbiwu bych pak tipoval na 5-7mega, Belhanda 9-12.

Reagovat
Godwinson

Neudělal, vždyť to má dobře rozjeté směrem k Euru, tam dá pár gólů a hned mu to cenu zase zvýší :)

Reagovat
smazaný uživatel

Yanga M'Biwa je parádní hráč!

Reagovat
Langi

Belhanda do Lyonu

Reagovat
miguel bain

Za co? Lyon bude pořádat výprodej

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a v útoku bude hrát Aulas Lacombe a v záloze to budou jistit maséři. Až takový výprodej se chystá

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je ve Fifě kopyto!

Reagovat
k0udy

Torres je ve Fifě skvělej, to nějak nejde dohromady no

Reagovat
CubONE

nie je vo FUT pouzivam SIF Girouda a je genialny

Reagovat
smazaný uživatel

jak je na tom v porovnani s Chamakhem?

Reagovat
Godwinson

Uvidíš sám, u vás skončí!

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovna se kvalitou aspon Remymu? videl jsem akorat nejaky jeho sestrih golu a z toho 80% bylo hlavou... to fakt potrebujem

Reagovat
Godwinson

Rémymu? Těžko, navíc jsou typově hodně odlišní. Ale podceňovat by nezasloužil. Tři sezóny prokazuje stabilní (skvělou) výkonnost, je ohromně platnej hráč a postupem času už zlepšuje i svoje paličství :) On nemá jen skvělou hlavu, ale i hru nohama, letos má tušim jen jeden gól hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem zkoukl aspon par videii na youtube. Sice to neni zadne velke meritko kvality,ale ma i slusnou levacku a kolikrat predvedl krasny nuzky Hazard byl pry v nedeli na Emirates,jelikoz dostal listky od Gervinha,ale vic bych z toho neodvozoval. Stejne nakonec my kanoniri budem leda hazet kysele xichty,az prestoupi ke konkurenci

Reagovat
Godwinson

Levačku má přímo parádní, ten gól proti Györu mám před očima pořád :) No, tomu moc nepřikládej. Já jsem v sobotu četl, že Hazard je v letadle do Londýna a přitom byl na hřišti v zápase poháru.

Reagovat
Godwinson

Sympatický prohlášení, dokonce už i rozumnější odhad ceny Girouda :) Překvapil i tím, že se mu podařilo zbavit Kabzeho, každopádně na poli přestupů trochu tápe, ten jeden,dva hráči by tomu slušeli - přeci jen, když je možnost některé hráče jako potenciální náhrady za v létě odcházející hráče přetáhnout už v zimě, škoda to nevyužít. Ale třeba se ještě pochlapí.

Reagovat
božský John

Ten Giroud teda za 3mio do OM?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele