Nezmar zažil remízové déja vu, ale stále věří v titul

05.05.2012, 13:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

teď jsem to sem chtěl dát

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Vědci z Brna zjistili velké hovno. Takovou hloupost jsem dlouho nečetl. Naposledy, kdy vědec zkoumal nějakých 10let vše o andělích, aby pak udělal závěr, že andělé nemohou lítat.

Hklavně ta část, že déja vu souvisí s mozkem je geniální, to bych fakt nečekal.

Reagovat
hradec

podělat

Reagovat
Filip12

nezmar librec

Reagovat
smazaný uživatel

parádní klopýtnutí

Reagovat
Losinho

Zatím tohle kolo nabízí výjimečná utkání.

Reagovat
Alberto Aquilani

On hrá fakt stopéra ? Za Ružomberok hral útok ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Přesunul se do obrany.

Reagovat
diskoschlampe

a nutno říct, že ho hraje více než solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar / Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Věřím, že kdyby hrál Nezmar v útoku, tak tam aspoň jeden gól protlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

V současným systému by Nezmar v útoku moc platný nebyl.

Reagovat
exse

Za sezonu.

Reagovat
Puskas

Kdo jiný by to měl říct než člověk jménem Nezmar

Reagovat
adalbertus

co to vlastně znamena 'nezmar'?

Reagovat
Puskas

Řeknu Ti to v metafoře, která Ti jao staršímu bud ejasná - typickým nezmarem byl sovětský člověk. Nezničitelný, neudolatelný...

Reagovat
centos

Pro mě je to tedy člověk, u kterého se čeká, že něco provede, bo pořád dělá nějaké chujoviny. Třeba děcko, co jde a vykype obsah talíře na zem.

Reagovat
Puskas

to je spíš nezbeda

Reagovat
centos

Nesouhlasím, ale možná to mám pomýlené :)

Reagovat
adalbertus

'staršímu'? ,ty taky nebudeš nejmladší co dědku

Reagovat
Puskas

To jo, ale většina tu neví, co to znamenalo "sovětský člověk" - viz Meresjev - nemůžeš lítat, nemáš nohy - ale já můžu, já jsem sovětský člověk

Reagovat
smazaný uživatel

rychle se vyléčí.

Reagovat
Filip12

Nezmar je plankton ve vodě = taková bezobratlová potvora co vypadá jak kytka a živočich dohromdy

Reagovat
adalbertus

aha,jinak rusáky(mam důvody)nesnášim,amúgy köszi szépen

Reagovat
centos

To už jsem tady někde viděl.. Asi déja vu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu musim z litosti konstatovat, ze titul ziska nejvetsi zlo ceskeho fotbalu a to Sparta Praha. Uz od prvni minuty bylo evidentni, ze tenhle zapas regulerni urcite nebude, jelikoz rozhodci a hraci Slovacka neprestoupily na hru fair play. Slovacko na 99 procent dostalo jasnou financni nabidku od prazske Sparty (nechce se mi verit, ze by se Plzen k necemu podobnemu snizila, to mi nikdo nenamluvi) a hraci potili krev, ale vedeli, ze tu nulu museji jakymkoliv zpusobem udrzet. Neustale zdrzovani, zakopavani balonu, likvidacni fauly, vsak jste to vsichni videli sami. Bohuzel ta ceska liga je proste cinknuta kaprikama. V predkole lize mistru budu doufat v co nejrychlejsi vypadnuti sparty a nejakym prumernym tymem, aby se ztrapnily jeste vice, nez s Vaslui. A liberci a Plzni teda hodne stesti v Evropske lize, snad se do zakladni faze dostane alespon jeden tym. A to nepise fanousek techto dvou klubu, ale jednoduse fanda alespon trochu pohledneho a atraktivniho fotbalu v Gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč libereční brečí, že Slovácko hrálo naplno. To čekali, že jim to nechají? Ubožáci, nedáte góla, ale všude vidíte jen Spartu a její spiknutí. Nechte se vyšetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry nechte se vysetrit. Tak tahle hlaska me teda radne pobavila. Ale ted vazne, nepripada ti alespon trosku divne, ze tym, ktery se pohybuje v klidnem stredu tabulky a posledni dobou predvadi vlacne, ospale vykony, najednou podava strhujici vykon, hraje jako o zivot, zadny hrac nevynecha jakykoliv souboj, zdrzuji, jsou az nezdrave agresivni, od prvni minuty hra na klasicky beton. Chapu snahu Zizkova, ktery se prinejmensim snazil zachovat prvoligovou prislusnost a kazdy bodik by pro nej mel cenu zlata. Ale tohle? Kde se vzala ta enormni motivace? Ze si hraci Slovacka chteli dokazat, ze dokazi predvest heroicky vykon a ubranit nejlepsi utok Gambrinus ligy? Bulshit, neverim tomu a klidne me muzes povazovat za paranoidniho blazna.

Reagovat
smazaný uživatel

a nenapadlo tě třeba, že pro tým jako je Slovácko je rozdíl bejt 8. nebo 13.? Že vyhrát na půdě budoucího mistra se bere? Že chtějí potěšit fanoušky (kteří jsou mimochodem parádní) Že za výhry jsou prémie, stejně jako za postavení v tabulce? Že na to slyšej sponzoři?

A k tomu betonu.... co chceš hrát proti týmu, kterej hrál tak dobře (jakože Slovan hrál), kterej ti nepučí míč??

Fakt už se proberte a otevřete oči....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele