Newcastle manažera nevymění, sezonu u týmu dokončí Carver

05.05.2015, 09:59
Aktuality
John Carver se v zimě po odchodu Alana Pardewa do Crystal Palace ujal funkce manažera Newcastlu United a letošní sezonu na lavičce anglického klubu také dokončí. 50letý kormidelník má důvěru vedení, přestože se Magpies vůbec nedaří a hrozí jim sestup z Premier League...

Newcastle je v krizi, od výhry nad Aston Villou z konce února už nezískal ani jeden bod a prohrál všech osm následujících zápasů. Tabulkou se propadl až na 15. příčku a na 18. Sunderland, který disponuje jedním zápasem k dobru, má jenom dvoubodový náskok.

Špatné výkony se navíc promítly i do chování v týmu a po sobotní porážce 0:3 v Leicesteru se v autobuse poprali obránce Fabricio Coloccini a brankář Tim Krul. Trochu oleje do ohně přilil i sám Carver, když obránce Mikea Williamsona obvinil z toho, že se o víkendu nechal úmyslně vyloučit.

"John, jeho tým a hráči se koncentrují na závěrečné tři zápasy letošní sezony. V uplynulých dvou dnech probíhaly upřímné rozhovory s Johnem Carverem a hráči prvního týmu. Všechny strany přijaly zodpovědnost za současnou situaci a jsou odhodlány společnými silami zachránit klub v Premier League," stojí v prohlášení vedení.

Newcastle, proti němuž se obrátili i někteří fanoušci, má na závěr sezony poměrně přijatelný los. O víkendu hostí West Bromwich Albion, následně se představí na půdě Queens Park Rangers a ligový ročník zakončí domácím měřením sil s West Hamem United.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (656)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele