Nesu odpovědnost za výsledky, připouští Martínez

23.04.2016, 12:07
Aktuality
Everton čeká semifinálové utkání FA Cupu s Manchesterem United, do kterého však Toffees nejdou ve zrovna nejlepším rozpoložení. Sám manažer Roberto Martínez uznává kritiku...

Výkony a logicky tím pádem i výsledky Evertonu se během letošní sezóny pohybují jako na pověstné houpačce, načež momentálně "Karamelky" nevyhrály už šest soutěžních utkání.

Do důležitého klání tak domácí ekipa nejde ideálně rozpoložena, přičemž zrovna zmíněný duel může letošní ročník Evertonu obrátit na úspěšnou stranu. "Pokud nemáte výsledky, kritika je oprávněná a jako manažer ji musím akceptovat," připouští domácí stratég Roberto Martínez.

Sám španělský manažer se během posledních týdnů dostal i do spojení s možným odchodem, těmito myšlenkami se však Martínez nechce momentálně zabývat - soustředí se pouze na nejbližší utkání s Manchesterem United. "Jako manažer jsem neustále pod tlakem. Nikdy si nemohu být jistý svoji pozicí," uvědomuje si. "Momentálně se však zabývám pouze semifinále FA Cupu," dodal Martínez.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
ACSMan

Měl by přijít Moyes aby mu to zas postavil

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš bomby

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

futbal je tímový šport, klubom jebe.

Reagovat
Whitemedia

Co se to právě stalo

Reagovat
Hector17

Dneska Everton prohraje a bude mít nového trenéra

Reagovat
Spalovač šancí

Ale jenom trošku

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Jen skoda, ze takhle pres klise... Jedina cesta k udrzeni angazma, pokud porad jeste teda je, vede jen pres dnesni postup. Jsem hodne zvedavy, jak k tomu dneska pristoupi hraci, snad se na to nevykaslou a nechaj na hristi vsechno. Hracum musi byt jasne, ze Bob konci dost mozna i v pripade vyhry v FA Cupu...

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Kenwright po zápase dodrží tradici a bude pět oslavné ódy https://vine.co/v/idvtd9iZrTA a to je s vyhazovem neslučitelné

Reagovat
Zaschrona

Pokud prohrajem, tak si to predstavit neumim a podle me pujde. Pokud naopak, mozne je vsechno a rozhodne si pak zaslouzi i odkoucovat i to finale. A pak idealne odejit na vrcholu trenovat repre Spanelska.

Reagovat
vodka

podle me teda do konce sezony vydrzi nehlede na vysledky.

Reagovat
Zaschrona

Jaky to ma smysl ho drzet tech par poslednich zapasu? Zachranu mame uz vicemene jistou, tak misto nej by to mohl prevzit nejaky interim manager, ktery vyzkousi v tech poslednich par zapasech predevsim mlade hrace s ohledem na pristi sezonu, prinese svezi vitr a rozumejsi plan, budem moct naplno hledat noveho sefa. Drzet tam Boba pripadne dal, to je akorat zbytecne oddalovani nutneho.

Reagovat
Busby babes

tak noveho sefa muzete v klidu hledat tak jak tak, ne? jakej ma smysl vyhazovat trenera a dat tam nekoho na 3 zapasy s tim, ze pak stejne prijde nekdo jinej?

Reagovat
Zaschrona

Na 4. A prijde mi to jako idealni cesta dat moznost to trenovat nekomu od mladeznickych tymu, ktery by pak se nemel bat dat sanci nekterym mladym hracum. Coz je potreba, kdyz nas v lete ceka zasadni obmena kadru.

Reagovat
Busby babes

ok, me prijde, ze by to melo smysl, pokud by ten trener pak pokracoval i v pristim rocniku. ale tak to uz je jen uhel pohledu.

Reagovat
Zaschrona

Mel smysl u vas Giggs na 3 zapasy? Podle me jo, zmenilo to atmosferu a navic pak predal LVG informace pred novou sezonou. Pokud by to prevzal u nas dejme tomu Ferguson nebo Unsworth, mohlo by to mit podobny efekt s novym trenerem, kteremu by mohl delat alespon jednoho z asistentu.

Reagovat
Busby babes

"navic pak predal LVG informace pred novou sezonou. " a kdyby u nas ty tri zapasy neodtrenoval, tak by tohle bylo jinak?

Pokud Giggs nastoupi po LVG, tak to i smysl melo. Pokud prijde Mou, Giggs odejde, tak ty tri zapasy byly uplne zbytecny. potesilo to fanousky, trochu se asi uklidnila atmosfera ale v zasade to nic neznamelo. respektive uvidime, zalezi jak se ke Giggsovi klub postavi v pristich mesicich.

Reagovat
Zaschrona

Tak ziskal v te pozici zkusenosti, uplne jiny nahled na vec, to je dulezite. Samozrejme by predal i tak, ale z trochu jineho uhlu pohledu.

Ale vidim to podobne, jako to je u vas s Giggsem. Neco typu Mourinho/Pelle/Bielsa na 2-3 roky a pak aby to po nem prevzal nejaky manazer, ktereho si vedle sebe vyzvedne. To je sen. Ale spis jde o to, ze pokud ma jit po sezone manazer stejne pryc, tak proc ho tam nechavat dozit. Podle me to nema vubec zadny vyznam.

Reagovat
SunFells

Půjde když vypadne v semifinále FA Cupu s Manchesterem?

Reagovat
Zaschrona

Verim tomu, ze ano, ani Kenwright nemuze byt takovy blazen a drzet manazera po tak bidnych vysledcich, predvadene hre a takove ostude v derby.

Reagovat
SunFells

4 kola před koncem ligy by zachráněný tým opravdu držel jen blázen.

Reagovat
Zaschrona

Neni nakonec ani moc podstatne, jestli to bude hned zitra nebo az v kvetnu, ale proste musi jit. Velka vetsina fanousku to tak chce. Kenwright by byl blazen, kdyby sel tvrdohlave proti fanouskum.

https://www.grandoldteam.com/forum/threads/roberto-martinez-discussion-including-live-poll.83793/

Reagovat
nani92

falošník jeden..vie, že cez nás postúpi, tak chce zlízať celú smotanu

Reagovat
smazaný uživatel

Měli už dávno koupit Matěje Vydru, ten by spolu s tím belgickým čahounem dotáhl Everton minimálně do Ligy mistrů, takhle se zbytečně plácají ve středu tabulky.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

čahounem

Reagovat
SpecialOne

S takovym kadrem takove výsledky, to je trestuhodne.

Reagovat
mimi_united

Barkley k nám

Reagovat
pawelFCB

Už jste otrávení s tím, jak by k vám měl každý jít.

Reagovat
REPLIKATOR

fakt

Reagovat
Krony

Tak. A může se kopat! Roberto nastav řiť, ať letíš co nejdál!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele