Nemyslím na odchod z Dortmundu, prohlásil Götze

14.04.2018, 11:58
Aktuality
Mario Götze po návratu do Dortmundu neprožívá příliš vydařené období, načež byl odchovanec vestfálského klubu spojený s odchodem. Sám 25letý ofenzivní hráč však o něčem takovém neuvažuje...

Německý reprezentant se do mateřského celku vrátil po tříletém působení v Bayernu Mnichov před startem uplynulého ročníku, navázat na předchozí působení se mu ale nedaří.

Götze i vinou zdravotních potíží nenastupuje pravidelně, přičemž má letos během 19 ligových duelů na kontě pouhé dva góly a šest asistencí, což je na jeho poměry chudá bilance.

Také vinou toho byl během uplynulých týdnů Götze spojený s možným odchodem z Dortmundu, sám ale na něco takového nemyslí. "Teď se tím nezabývám," řekl ke své budoucnosti Götze. "Něco mu stále chybí," uvedl generální ředitel Hans-Joachim Watzke.

Dřívější opora DFB-Teamu by mohla chybět i na nadcházejícím světovém šampionátu, kde bude Německo obhajovat předchozí triumf, který zařídil právě Götze. "Reprezentační kouč Joachim Löw mě dobře zná a ví, čeho jsem schopný," pronesl. "Tyhle vlastnosti jsem neztratil, naopak jsem ještě vyzrál jako osobnost, díky zkušenostem, které jsem získal," myslí si Götze.

"Nadcházejících pět zápasů je pro mě velmi důležitých, ale nejsou rozhodující ohledně toho, jestli pojedu do Ruska," dodal závěrem Götze ke své nominaci na mistrovství světa 2018.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (25)

Přidat komentář
hradec

Idiot.. jistěže jsou rozhodující

Reagovat
Irek

Proč hned hovoris o své inteligenci s takovým despektem?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně doufám, že BVB myslí na to mu dát sbohem... Po návratu se nedostal ani z daleka do formy před odchodem, navíc jeho nasazení není nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

a v lete vystrili nemecku titul na ms

Reagovat
smazaný uživatel

vodonos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať, jen se trošku bojím, aby si ms nezahrál maximálně na konzoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevedomi mu teda nechybi na to jakou plepsu posledni roky hraje

Reagovat
REPLIKATOR

Ty ne, ale ostatní v Dortmundu jo...

Reagovat
mimi_united

Rovnako ako Wilshere už na reprezentáciu alebo nejaký lepší klub nemá.

Wilshere - Everton

Gotze - LA Galaxy

Reagovat
Uwe háže buly

Gotze do Liverpoolu

Reagovat
vladis271

Moznost mal, odpad neberieme.

Reagovat
.13

Verim tomu, ze by ho Kloppo znova nastartoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě budete hlavní zájemce no..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodující gól ve finále MS už mu nikdo nevezme i kdyby hrál za Příbram

Reagovat
Godwinson

Teprve 25, ten už toho taky stihl hodně Škoda, že šel tak do hajzlu

Reagovat
db18

Reagovat
Kincl

Neměl vůbec chodit do Bayernu, na ten prostě neměl

Reagovat
LeonardoUžoa

Měl, ale ne na ten cirkusáckej spolek vedenej principálem guardiolou

Reagovat
Bayern +

Mal, ale o dva roky neskôr a za iného trénera.

Teraz, kedy už R+R nehrajú celé zápasy a jemu by sa darilo aspoň tak ako v prvej sezóne u nás, tak dnes by sme Jamesa nepotrebovali a bol by to náš kľúčový hráč.

Aj keď na druhú stranu súhlasím, že povahovo to druhý Effenberg ani Ribéry nie je a možno by to u nás nezvládol tak či tak. Herne sa však Jamesovi mohol rovnať.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by nekam radeji na jihu Serie A, Spanelsko. Nic proti BvB, ale pro Gotze by sedel vic takove Valencie/Inter/AS/AC, hlavne dalsi impulz pro upadajici formu. A ma teprve 25, takze 2-4 roky v dalsi klubu by bylo mnoho lepsi ! Skoda ho v Bayernu, s Juppem by ted byl jeden z TOP zaloznika, ale to hazena v nemecke podani se mu asi moc nepovedl. Toho jsem jediny litoval v te sestave v Bayernu. Sel do Juppovi tymu a hrat jeho hru, no tu hazenou - skoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyby šel do LFC za nějaký směšný peníz? Potenciál určitě má a Klopp by ho mohl nastartovat.

Reagovat
Manik...

Se svojí náchylností na zranění do PL? Lituji ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný prípad futbalistu, ktorý svoj vrchol dosiahne v čase, keď je ešte považovaný za supertalent. U Maria ale aspoň ten vrchol stál za to, na toto sa nikdy nezabudne.

https://www.youtube.com/watch?v=TEWcZ-6l10U

Odvtedy šiel už v podstate len dole a posledné 3 sezóny je to len tieň toho hráča zo začiatkov v Dortmunde a prvej sezóny v Bayerne. Momentálne na repre určite nemá a za tých pár týždňov sa to ani zmeniť nemôže, nerád by som ho videl v kádri pre MS len ako nejaký talizman. Sám som zvedavý, ako to s ním pôjde ďalej, ja mu ale už neverím na návrat do top formy, aj keď by som sa rád mýlil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele