Nejsme v krizi, ujišťuje Gerrard

08.10.2007, 15:56
Aktuality
Liverpool se po skvělém startu do sezony stáhl trochu do ústraní. Reds včera doma pouze remizovali s trápícím se Tottenhamem a z posledních šesti soutěžních zápasů vyhráli jenom jediný. Kapitán Steven Gerrard však odmítá řeči o začínající krizi...

Příliš nechybělo a Liverpool mohl s Tottenhamem dokonce prohrát. Ještě v 90. minutě totiž svítil na ukazateli skóre stav 1:2, až poté zajistil domácím alespoň bod Fernando Torres.

"Nebyli jsme ve své kůži, to je pravda. Výsledky poslední dobou nebyly dobré a předváděná hry mohla být lepší. Procházíme určitým poklesem, tak jako všechny ostatní velkokluby. Nepředvádíme to, na co máme, ale to se změní. Žádám fanoušky, aby mi věřili, když říkám, že to není žádná krize," prohlásil Gerrard pro oficiální stránky Liverpoolu.

"Máme fantastické hráče a světového manažera a brzy se všechno změní, o tom není pochyb. Teď je zde reprezentační přestávka, Rafa bude mít dostatek času se na vše podívat a pracovat s hráči, kteří mu zde zůstanou. My ostatní si splníme svoje reprezentační povinnosti a poté se vrátíme připravení na důležitý zápas s Evertonem. Pokud v derby předvedeme dobrý výkon a vyhrajeme, změní se všechno zpět k lepšímu. A přesně to budeme chtít," vyhlíží Gerrard pomalu další ligovou bitvu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

ale ste

Reagovat
smazaný uživatel

a budete

Reagovat
HOST*Madridista

V lize jeste neprohrali, tak proc by meli byt v krizi? Krize neznamena, ze par zapasu remizujete. V daleko vetsi krizi je Chelsea, kde neni ani jisty post trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC-forever!!!!

Reagovat
HOST*

Chelsea

Reagovat
HOST*

liverpoolu věřím. fakt kvalitní mužstvo!

Reagovat
HOST*mipsport

Liverpool na začátku Premier League bezesporu předváděl nejlepší fotbal v lize, ale už to ndávno není pravda, v posledních dvou zápasech doma horko těžko ustáli alespoň remízu. Doma porazili jen slaboučké Derby, jinak nikoho.Liverpool je opravdu v krizi.Ani v Lize mistrů doma nevyhráli, ba naopak prohráli i se slaboučkou Marseille 0 : 1.

Reagovat
HOST*host

ale jo jste v kryzy v to zápase s Tottenham to bylo vydět že dete do kryze ale liverpool má kvalitní kádr

Reagovat
HOST*fans Liverpoolu

ne ne Liverpool v kryzy nebyl a ani ne bude prosre se mu nedarilo a to se stava Liverpool jde na titul a velky podil na to ma najlepsi fotbalista STEVEN GERRARD je proste nejlepsi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele