Negredo má problémy s trenérem Nunem, odejde v zimě?

30.10.2015, 23:16
Aktuality
Na druhou kolej byl ve Valencii odsunut Álvaro Negredo. Španělský útočník loni v týmu hostoval z Manchesteru City, v létě bylo hostování změněno v trvalý přestup a aktuálně je v nemilosti trenéra Nuna. A platí to i po vážném zranění jiného útočníka Rodriga...

Rodrigo si minulý týden poranil koleno a na marodce stráví celkem tři měsíce, pokud někdo ovšem očekával znovu povolání Negreda, zmýlil se.

"Jedná se o rozhodnutí založeném na technických záležitostech. Álvaro nebude v týmu. Nejedná se o konečné rozhodnutí, ale v sobotu hrát nebude. Zůstává stejným hráčem a doufám, že v budoucnosti bude schopen nám pomoci," prohlásil trenér Nuno.

Negredův přestup Valencii vyšel na 28 milionů eur a mimo hru je už dva týdny. Trenér Nuno jeho opakované opomínání odůvodnil jako technickou a sportovní záležitost, sám hráč si ovšem určitě nepomohl svým nedávným prohlášením. V něm kritizoval až příliš defenzivní styl hry, jaký Nuno svým svěřencům vštěpuje.

"Zimní přestupní termín je stále hodně daleko," odpověděl Nuno na dotaz, zda Negredo už odehrál svůj poslední zápas za Valencii. "V útoku máme velkou konkurenci, ale o ničem se zatím nerozhodlo. Mina a Bakkali jsou univerzálními fotbalisty, kteří mohou nastoupit na místě Rodriga a dovedou hrát i jako útočníci," uzavřel.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
Murtago

Mám pocit, že už to nebude za 25 mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

To tá hlúpa opcia. Tú cenu nikdy nemal.

Reagovat
rel7

ale měl, když šel do City

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy hral vynikajúco, ale tiež už nemal 22 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta jeho bilance v City nebyla vůbec špatná!

Reagovat
smazaný uživatel

mně taky připadalo, že tam hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že hrál

Reagovat
king23

Tak proč ho vyrazili a nepodrželi v klubu radši?

Reagovat
raduinho

Odejít by měl hlavně Nuno.

Reagovat
Irek

Podle meho jeden z top utocniku... v city nebyl (alespon co se statistik tyce) propadak...oki ta opce byla hovadina, ale urcite je to utocnik, kterej by si zaslouzil respekt a ma to v noze...on je schopen sypat 20 az 30 golu za sezonu...jen mit duveru a jistotu...souhlasim s tim, ze by mel odejit Nuno a ne Alvaro... sice nestuduju Valencii (i kdyz mi byla sympaticka od dob Santiaga Canizarese, ale mam pocit, ze pri pohledu na soupisku, maji kvalitni utocny tym.,,tak proc tak defenzivne ? A kua kde se vzal nejakej Nuno?

Reagovat
smazaný uživatel

Canizares

Reagovat
Irek

S.Canizares, P.Aimar, G.Mendieta, Vicente, Ayala...:)

Reagovat
Bakary3

A Rodrigo de Paul to samy... Nuno je mental, nechapu.

Sice nemel stat Negredobtakovej ranec,ale kdyz uz prisel, mel by se vyuzit,protoze kvalitu ma. Misto toho se lupne na tribunu a odejde za zlomek ceny, ale to Lima asi nemrzi a nebo jestli ho vlastni taky Mendes, tak z nej potrebuje rejzovat dal?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
REPLIKATOR

Vyhozených 30 mega

Reagovat
smazaný uživatel

měli je pojebat jako Atleti Chelsea, aspoň o 5 méně ,,,,tam bude nějáká zákulisní dohoda, že by City cílilo na Alcácera ?

Reagovat
Pasha

V prvom rade by mal odísť Nuno

Reagovat
Murtago

a v druhom Negredo

Reagovat
Phillipinho

V tom neexistujicim systemu Nuna, kdy zaloha hraje daleko od hrotoveho utocnika by goly nedaval ani Pele. Negredo a Paco to maji vepredu zkratka strasne tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza, já už na to ani nekoukám, protože z toho fakt zvrací oči. Dokud tam bude tenhle šašek, tak mě jen tak Vale znovu bavit nebude..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele