Prioritou je setrvání ve Valencii, reaguje Negredo na spekulace

01.08.2015, 15:03
Aktuality
Álvaro Negredo musí měsíc po přestupu z Manchesteru City do Valencie řešit přestupové spekulace. Španělský útočník podle médií nebyl spokojen a klub se chystal ho prodat, minimálně první polovina ovšem nepředstavuje pravdu, jak sdělil sám fotbalista...

"Je okolo toho hodně řečí a já chci vše ukončit tady a teď. Většina z těch věcí, které byly vyřčeny, není pravdivá. Četl jsem, že jsem chyběl a nebyl šťastný. Od chvíle, kdy skončila loňská sezona, jsem myslel jen na Valencii, cítím se jako hráč týmu a toužím mu co nejvíce pomoci. Budu tvrdě pracovat a nadále růst se svými spoluhráči," nechal se slyšet někdejší střelec Sevilly.

Negredo ve Valencii loni hostoval a dohoda obsahovala opci na přestup za 30 milionů eur, která měla být aktivována v případě, že se Netopýři dostanou do Ligy mistrů. Valencia nakonec skončila čtvrtá a čeká jí předkolo milionářské soutěže, Negredo k tomu ale výraznou měrou nepřispěl, ve 33 soutěžních zápasech dal jenom šest branek, v rámci Primera División se trefil pouze čtyřikrát.

"Mojí prioritou je setrvání. Jsem klidný a jsem zde proto, abych tvrdě pracoval. Vím, že loni se mi nedařilo, chci dělat věci lépe a týmu přispět větším počtem gólů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za desítku do Realu jako backup za Benzemu.

Reagovat
king23

To bych se vůbec nebránil. Věřím, že v něm furt něco je. Poslední dva roky sice měl mizernou formu (hádám, ve Valencii jsem ho neviděl ani zápas), ale předtím patřil mezi nejlepší útočníky na světě, nebál bych se říct do TOP 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 5 nevím, ale jak říkám, jako náhrada za Benzemu by určitě stačil a potřebujeme prověřenou kvalitu, zraní se Benzema a "chci" tam vidět Jeseho proti Barceloně třeba...

Reagovat
Robochelsea

V City mal super sezónu, dal cez 20 gólov. Ale medzi top5 útočníkov teda nikdy nepatril, to ani omylom.

Reagovat
Frantszek

viděl jsi ho vůbec hrát? Minimálně to byl nejlepší hrot Španělů, nechápu, že ho opomenuli na MS. Náhoďák Costa jeho kvalit nedosahuje.

Reagovat
Kongo

Přes Paca si stejně nezahraješ.Vypadni!

Reagovat
smazaný uživatel

Už som chcel napísať či táto stránka spí, ked sa hraje kopec prípravných a tu žiadne články.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, Rayo vyhralo v číne a nikde ani zmienka

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto hráčovi už nedávam žiadnu nádej, v zápase s Bayernom bolo vidieť že už na to nemá ani fyzicky aj ked schudol v príprave, už nemá čo ponúknuť, avšak problém pre vedenie ho niekam predať po tom čo vyplatili 30 milionov. Da sa to pochopit. Dalsi problém, je teste pred sezonou neni lahke ziskat kvalitneho utocnika.

Reagovat
Juan Román Riquelme

OT: nikde to tu nevidim od vcera, ale Jesús Vallejo ofiko hracom Realu. Flo vsetkym vytrel kocura

¡Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito

Reagovat
smazaný uživatel

hentp čo predvádzame dneska s Kolnom, nemá obdobu. Snad jediný Bakkali splna prisne kriteria. Tento trener Santo je slaby. Herny prejav je katastrofalny, hraci nevedia kombinovat nevedia kde majuvstat s loptou, nevedia ted ani pritlacit supera a dnes navyse hlupe fauly. On na treningoch trenuje iba defenzivu bez lopty nic viac.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele