Nechtěný Nečas se Boleslavi pomstil a zařídil výhru Bohemians

19.11.2017, 20:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
El-Pistolero-68

A 3k v hajzlu. Dik.

Reagovat
mayday

Cos dával?

Reagovat
El-Pistolero-68

Vysly mi 4 dalsi zapasy a pokazilo mi to, ze jsem dal neprohru Bolky.

Reagovat
mayday

To byl kurs tak 1.2 ne? Tak škoda pro tebe, ale 5 zápasu na lupenu je moc do akovky.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak nejak, no. Nevim, mne se takhle celkem dari, davam neprohry a vzdy treba 5 zapasu. A jsem zatim v plusu tak 15k.

Reagovat
mayday

15k za jak dlouho?

Reagovat
El-Pistolero-68

Mesic a pul cca.

Reagovat
mayday

Tak to je slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Každy slušný člověk jim to musí přát!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl prvni? Mr. Hockey nebo Lemiux?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Mario!!!!

Reagovat
Spalovač šancí
Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians

Reagovat
cetto

Současná bohemka je pro me asi nejsympatictejsi tým v lize. Nejak takto bych si představoval, ze budou dělat fotbal u nás na Baníku. Pryč jsou ty časy kdy mela bohemka nejstarší tým v lize a hrála tužku. Ted hraje atraktivni fotbal a vychovává velmi nadějné hráče. Dokáži si pro sebe skvěle využívat talenty z té kupy hráčů, ktere každoročně odkopnou pražské S. Navíc to umí doplnít i o zajímavé zahraniční posily. Dokupy to funguje a mam pocit, ze jak herně tak i výsledkově se bohemka rok co rok mírně zvedá. Nedivil bych se, kdyby do 3 let patřili do širší ceske špičky a hráli o poháry jen tak dál

Reagovat
AjaxFans

Je to haluz,kde Bohemka je.Dřívější léta jejich parodíe na fotbal a ted.Pražské kluby to mají jednodužší,še nechtění hráči či ze širšího kadrů může změnit klub a přitom dojíždet stejné km do práce

Reagovat
mayday

Je pravda, že Bohemka dlouhý, dlouhý roky, kdy pendlovala furt mezi první a druhou ligou, měla status týmu kopáčů, co neumí do balónu kopnout a jsou tam jen jezdiči apod. Co tam poslední roky je, to se mi líbí taky, mají tam technický rychlý hráče. Navic jednou dvakrát za rok jsem v Praze a tak jsem na nich dvakrát byl a musím říct, ze to bylo super, to se s Brnem nedá srovnat, stadion + fans.

Reagovat
mayday

I když s těmi poháry bych brzdil, to zas asi úplně ne, to by museli mít v zádech peníze a ještě lepší hráče, posily. Ale lepší střed proč ne.

Reagovat
Kucka

Bohemka do Evropy

Reagovat
czech_mira

Skvělá práce Martina Haška

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
Bohemak12

Kde jsou ty pochybovači co nás s Haškem viděli už před prvním zápase v druhé lize ? Hašek je u nás po dlouhé době trenér , kterej nastavil koncepci , která funguje a opravdu jí hrajem . Běhavej fotbal s brejkama . Navíc hráči jako Reiter,Vaníček,Mašek,Hašek ml ,Nečas,Tetteh až ještě naberou více zkušeností , tak to může být ještě lepší . Že jsme prohráli jen 3 zápasy ze 14 není náhoda . Škoda ztrát v Brně a s Olomoucí . Navíc v brance vynikající Fryšták . Jinak co včera písknul za penaltu, to mi rozum nebere

Reagovat
Firkraag

Ale nediv se, byli jsme na jaře suverénně nejtragičtější tým. Navíc jsme ho vlastně skládali nanovo. Patřili jsme k jedním z největších kandidátů na sestup. V základu nám hrají hráči, kteří ligu prakticky ještě ligu nehráli (Nečas, Reiter, Kocič, Fryšták, Vaníček). Práce trenéra je opravdu výborná - vybral si hráče a hraje s nimi to, co jim jde. S takhle nezkušeným týmem - kloubouk dolů. Taky máme příšerný chvilky a občas hrajem hroznej fotbal. Ale jde to až podezřele dobře nahrou

Reagovat
Bohemak12

Je pravda , že Haškovi jsem věřil pořád , ale když oznámili posily , tak jsem z toho byl taky zoufalej

Reagovat
Heresy

docela by me zajimalo jestli neco neblil samozvany trener uhrin urcite byl opet vtipny .. ?

Reagovat
dinss

Uhrin je opravdovej idiot se vším všudy. Na lavičce má Stronatiho či Takácse ale na stoperu hraje Magera. A střídání Stronati-Rada tomu dává ten správný Uhrin efekt. Doufám, že se tenhle paklub už poroučí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele