Neapol získala talentovaného Chorvata Radoševiče a Rolanda

31.01.2013, 18:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (83)

Přidat komentář
hradec

Tříčlenná obrana v Neapoli dostala dalšího skvělého stopera v podobě Rolanda. Myslím, že titul je více než reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrál Rolando letos v lize jen 5 minut?

Reagovat
hradec

V Portu ho už před začátkem sezony odepsali jako nepotřebného. Ono v konfrontaci s Otamendim, Maiconem a Manganou se není čemu divit. I tak se ale dal využít na déle než 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ok, základ hrát nemusel, ale jen 5 minut, to snad ne

Reagovat
hradec

Je to jako Malouda v Chelsea nebo Lugano v PSG.

Reagovat
FC Porto FC

upadl v nemilost Pereury a Maicon a Otamedni hráli dobře a nedávat šanci mladýmu Mangalovi je podle Pereiry blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Rolando mi přišel poslední dobou v Portu strašnej. Udělali dobře, že ho poslali hostovat. Docela mě překvapilo, že po něm šáhla zrovna Neapo.l

Reagovat
Il Architetto

Fešák.

Reagovat
Milan.B

papulu ma jak Cassano

Reagovat
rossoneri89

ale hadam nebude dementny ako Cassano

Reagovat
olis

myslim ze skvele Mercato dufal som este v Nainggolana, to by bola ceresnicka na torte, ale nic nemoze byt dokonale zbavili sme sa tragedov ako Aronica a Dossena priviedli Armera ktory ked najde svoju formu tak to bude viac ako skvele, Calaia beriem iba do poctu ale myslim ze dobre nahradenie Vargasa, Rolando za 1 mega uplne skvele, som si takmer isty ze aj ked dlho nehral rozohra sa velmi rychlo, o Radosevicovi vela neviem ale podla toho kolko v jeho mladom veku odohral tak asi to bude velky talent a som zanho rad, ale obavam sa ze prvy pol rok bude hlavne v Primavere a potom asi hostovacka, mozno v EL by mohol dostat sancu, Donadel je traged takze tak...., skvele ze sme poslali mladych hracov na hostovanie Vargas uz stihol dat gol za Gremio, Fernandez uz teraz hrava za Argentinu, talentu ma dost ale potrebuje hrat, skoda len ze nesiel hostovat do nejakeho timu v Serii A, Uvini podla mna pojde v Siene za pol roka velmi hore, dobra praca, ja osobne som viac ako spokojny

Forza Napoli !

Reagovat
hradec

Reagovat
10

vzezřením tam zapadne

Reagovat
Alberto Aquilani

http://cdn.corrieredellosport.it/images/98/C_3_Media_1641098_immagine_oleft.jpg po prvých foto v De Laurentisovej izbe pre hostí teraz štýl posilka

Reagovat
olis

neboj sa, este bude aj De Laurentiisom alebo aspon s Bigonom

Reagovat
Pipo123

Felipe Anderson za 7.5 milióna prestupuje do Lazia, Zarate zostáva... referencie na Andersona idú skvelé...

Reagovat
Pipo123

Tak je u nás či nie ? no ešte si počkám, ale dúfam že ho získame, ak nie teraz tak aspoň v lete, vyzerá slušne do budúcna.

Reagovat
10

není, zůstává v Santosu

Reagovat
Pipo123

Nevadí, nutne sme ho nepotrebovali, snad si ho ale poistí na leto Lotito, prípadne iné zaujímavé meno...

Reagovat
10

celkem zajímavý mercato, po dlouhý době to nebylo jen o tom, že by si týmy měnili hráče mezi sebou, tentokrát přišlo pár zajímavých jmen zvenku - Rossi, Balotelli, Kovacić, Rolando..na leden slušný...jo a ještě Anelka vlastně

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Jajinek

Takže když si udělám malé OT ohledně Interu...

...jako vždy byl Branca aktivní poslední dny mercata a to mu opravdu jde. Chovat se tak, jako že nic nebude, a pak to nakoenc rozjet. A opět musím říct, že na první pohled to mercato vyřešil spíše dobře než špatně. nyní jen uvidíme, jestli to bude mít efekt i na hřišti. Do prvního týmu přišlo 5 hráčů a 5 z něj odešlo a hlavní je jedno...dohromady to s cenama přestupů vychází tak šul nul a když k tomu vezmu Wesův ušetřený plat, tak jsme zase bohatší. Navíc je vidět obrovksá snaha Brancy tým nejen omladit, ale vnést do něj atletickou tvář v kombinaci s tvořivostí. Jestli to pomůže, to se uvidí.

Odchod Duncana na hostování do Livorna byl očekávanou věcí, více se prosazoval soukmenovník Benassi a tak prostě musel jít. V Livornu jsem ho viděl o víkendu, když střídal a myslím, že se chytne. Je to takovej Muntariovskej medvídek, který se možná ještě bude hodit.

Livaja posloužil jako dobrý prostředek na snížení ceny Schelotta. Obecně si myslím, že je v rámci ligy neprodejný, ale takto to šlo. Jak už jsem psal, ukáže se, jestli je to velké kopyto a nebo jestli i přes to, že má techniku jakou soustružník, tak dokáže dávat góly. Možná ještě budu rád, že nám zbyla jeho půlka, osobně ale myslím, že zapadne někam do Série B. Za ty 3 diletantské pálené šance na podzim odemne pochalu nedostane, ale je mladej, uvidíme.

Mariga byl odchod také jasný, i když si s ním Branca dal načas. Vrátil se do své země zaslíbené v Parmě a snad už konečně využijí v létě opci na jě. Strama mu naprosto nevěřil, i když už je 2 měsíce v pořádku, odehrál 45 minut v poháru. Byl to talent, ale nikdy prostě na Inter neměl, i když hře dokáže na rozdíl od Muntariho dát více variability.

O Coutinhovi už bylo napsáno dost. Na Inter neměl fyzicky a zejména řešením klíčových momentů, kdy žvy zvolí to špatné řešení. I přes to, že je to hráč lavičky a odehrál u nás opravdu málo dobrých zápasů, tak si nemyslím, že je to špatný fobalista. V Anglii jsem na něj zvědavej a přeju mu úspěch. Inter na něm vydělal a 12 mega je prostě krásná cena. U nás by se jen zadrbal.

No a Wes. Samozřejmě, že je chyba vedení, že nechalo situaci vyhrotit páč ho v minulosti mohli prodat 3x dráž, ale v aktuální situaci, kdy bylo Wesovu manželku těžké přestupově uspokojit, je dobře, že je pryč. V akuálním Interu by prostě jeho přínos neodpovídal jeho platu a Inter šetří. O jeho přínosu v minulosti osobně mám jasno, ale nechci ho snižovat. Je to evropský top záložník a v LM 2010 nebo proti Bayernu 2011 svou práci odvedl. Hodně štěstí.

Rocchi - kritizovaný přestup, neprávem. Měl přijít už v létě a je jediné štěstí, že se Milito zranil až nyní. Je jasné, že jen dohrává, že už na to tak úplně nemá atd. Ale prostě na lavičce musí být někdo s jeho zkušenostmi, koho člověk může dát do méně důležitého zápasu, aby si základ odfrkl, a vědět, že ten hráč úplně nevyhoří a třeba dá i gól. nyní když je pryč i Livaja tak si zahraje dost a pevně věřím, že třeba sestřelí Kluž, která by mu jako soupeř mohla sedět. Nestál vlastně nic a smlouvu má do léta. OK.

Carrizo.Stejný případ jako Rocchi. Orlandoni už není v týmu a Luca pořád mimo. Nemůžeme jít do jara s tím, že hrozí, že by chytal Belec, což jsme už letos viděli, je nejhorší gólman od Baltského moře dolů....Takže logický přestup, který málo stojí. Pozice dvojky a trojky se pak bude řešit v létě.

Schelotto - naprostá spokojenost s jeho přestupem páč nás v keši stál jen 3,5 mega a vloni se mi v Atalantě strašně líbil. Navíc nehrozí, že se na hřiště podívá Jonathán. je to výbušný typ o torchu útočnější, než naši dosavadní křídelníci. Snad se nepotvrdí prognózy 10ky a bude dostávat míče do běhu a nevyhoří jak Pereira. Pokud bude Zanetti hrář uprostřed, měl by si vybojovat základ.

Kuzmanovič si myslím přišel jen vzhledem ke Gabymu zranění. Ve Fiore se mi líbil, v Německu jsem ho nesledoval, ale prý si svoje odehrál, o čemž svědčí i počet minut. Je to přemýšlivej hráč, jeho plusem je věk a je jasné, že bude suplovat roli Gabyho. Kvalita, která zaskočí. Za cenu 1,5 mega, což je naprostý výsměch, opět dobrá alternativa. Otázkou je, jestli při uzdravení Dekiho potřebná. To mě trochu mrzí, že to vlastně Dekimu zaráží plnohodnotný návrat do mužstva.

Kovačevič - opět napsáno hodně. Pro mě velká neznámá. Z videí vypadá na mix Pirla a Iniesty, ale mám strach, že bude hodně padat a pozdě nahrávat. Nechci ale soudit. Ten přestup mi přijde jako riskantní, hodně lidí ale říká, že jsou to dobře investované peníze. Jestli jsem na někoho zvědavej, tak na něj. Já být Branca, tak ho nekupuju a šetřím, ale nejsme Branca...pokud je pravda, že jeden hráč z LM může hrát EL, tak se na něj proti Kluži taky těším.

Vcelku samé pozitiva, tak vypíchnu 2 negativa...

To, že zůstavává v týmů Jonathán je podle mě diletanství největšího zrna, protože to není fotbalista ale karikatura. Má plat mega a přesto hraje jak za Houslice. Dobré je, že už se asi nedostane na trávník..ale na co ho tedy máme? Děs.

Další negativum alarmující stav v obraně. Strama Silvestrovi naprosto nevěří, a tak má vlastně na 3 posty 4 stopery a Camabissa. Ze stoperů jsou dva skelnění a dva naprosto chybující. Obrana bude alfou a omegou týmu a nechápu, proč nebyla posílena. Všichni víme co s námi a Stramou udělá první gól...s naší obranou je lehké ho dostat.

Sestava pro jaro:

Handanovič (Carrizo) - Ranocchia (Silvestre), Samuel (Chivu), Juan (Mbaye) - Zanetti (Schelotto, Jonathán), Gargano (Kuzmanovič, Stankovič), Cambiasso (Kovačič), Nagatomo (Pereira, Obi) - Guarín (Alvaréz, Kovačič) - Cassano (Palacio), Milito (Rocchi)

JEDEME ZA TRETIM MISTEM

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda blbost.

Reagovat
Jajinek

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

takovou práci si s tim dá a ty mu to takhle znehodnotíš Já jsem si třeba jako fanoušek AC dobře početl takže

Reagovat
Jajinek

* Samozřejmě Kovačič a v závorkách mi chybí Benassi

Reagovat
snuff24

Souhlas, akorát jediné.To, že Jonathan neodešel bych ani tak nedával za vinu našemu vedení, když o něj nebyl v podstatě žádný zájem (jenom něco z Brazílie,ale žádná nabídka),tak co měli dělat ?

Reagovat
Jajinek

Kazdy se da prodat...

Reagovat
sinter

blbost

Reagovat
The Krupy

Zdraví ťa Vincenzo Iaquinta

Reagovat
Jajinek

to je ale situace, kdy nechce hráč, protože má vysoký plat, který mu nikde nedají. Poslat někam Jonathána se stejným platem (klidně i hostovat) není problém a není důvod, proč by se hráč měl seknout. Tady jde o to ho jen vhodně nabídnout. To je i reakce na Sintera. Ne každý, ale zrovna u Jonathána by se klub našel.

Reagovat
Votas

jenom teda se mi zdá nešťastně vyřešený, že máme víc brankářů než útočníků

Reagovat
brenk

Dobrý súhrn, kvalitné čítanie. Moc zápasov Interu nevidím, tak si aspoň týmto spôsobom občas rozšírim obzor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny suhrn celkom ma ale uz davnejsie zaujala tvoja "averzia" voci mladym hracom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ty Muntariho výkony v AC ti hodně leží v žaludku vidím.

Reagovat
Jajinek

naopak, Muntari je můj oblíbenec a prototyp určitého typu fotbalisty. Proto ho zmiňuju. Vzhledeme k tomu, že toho poslední dobou moc neodehrál jsou mi jeho výkony v AC celkem jedno.

Reagovat
Recoba Inter

nechápu jak můžeš mít rád Muntariho

Reagovat
Jajinek

v hlavě je to debil, ale líbí se mi jeho styl fotbalu

Reagovat
Recoba Inter

Jo to máš pravdu.Ale i přesto jaký je to důrazný dříč co nic jen tak nevypustí, tak by se dokázal najít hráč, kterýho si na tom postu cením daleko víc.Třeba takový Davids se přímo nabízí.Sice jsem ho neviděl hrát tolikrát jako Muntariho to je pravda, protože sem byl mladší a fotbal ještě tolik nesledoval, ale v paměti mi přesto zůstal daleko víc nejen kvuli image a to i přesto, že to byla hvězda především Juventusu.Tolik sem si přál aby se u nás chytl...

Reagovat
Jajinek

Je hodně hráčů, které mám pro hru raději jak Muntariho, nějak hodně ho nežeru. Jen si nemyslím, že by byl až takové vemeno, jak se z něj někdy dělá.

Reagovat
Largo

Reagovat
cresposuper

Mariga je hlavne o level slabší hráč než Muntari. Ale inač Súhlasím v skoro všetkom, akurát v zostave Chivu a Schellotto za Gargana a Juana/Ranocchiu.

Reagovat
Nuno čomes

Kovačic má prý brát 2,2 mil euro ročně.. docela palba na 18ti letého kluka..

Reagovat
Tomanatura

to je maximalni castka za rok, ke ktere vy se v prubehu kontraktu mohl dopracovat. Na ni ale urcite zacinat nebude, navic je to brutto..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na naše pomery takzvaná hrubá mzda. Náklady Interu na jeho platu budú ale vyššie. To sa zas nazýva ako super hrubá mzda (celkové náklady na jeho plat zo strany zamestnávateľa - teda Interu).

Reagovat
Tomanatura

Co vse plati v Italii zamestnavatel? Dan z prijmu, pojistovnu, socialku, duchodove?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne dane, ktoré majú v Taliansku nasledovnú štruktúru a ktoré sú pri futbalistoch pomerne vysoké:

Daň z príjmov fyzickej osoby (IRPEF)

S platnosťou od 1.1.2007 sú v Taliansku aplikované nasledujúce sadzby dane IRPEF:

- 23 % pre príjmy do 15.000,0 eur,

- 27 % pre príjmy v rozmedzí 15.000,0 a 28.000,0 eur,

- 38 % pre príjmy v rozmedzí 28.000,0 a 55.000,0 eur,

- 41 % pre príjmy v rozmedzí 55.000,0 a 75.000,0 eur,

- 43 % pre príjmy nad 75.000,0 eur

- okrem uvedených sadzieb sa uplatňuje tzv. dodatková daň solidarity vo výške 4 %

pre príjmy nad 100.000,0 eur.

Reagovat
Tomanatura

jo, to vim, mne zajimaly primo ty polozky.

Reagovat
Nuno čomes

tak aspoň že tak.

Reagovat
Tomanatura

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

, kvalitny suhrn vidím to podobne

Reagovat
Recoba Inter

Nejlepší souhrn jakej sem kdy čet.Bez prdele Díky za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlašuji veřejný bojkot Týpkových komentářů. Bojkotem se myslí blítí na jeho příspěvky. Kdo se chce připojit, tak jen do toho, jsem zvědavý, kolik se nás sejde. Týpek na pranýř!

PS:

Reagovat
Pipo123

Lotito neskutočne prekvapil, na poslednú chvílu asi odchádza aj Sculli do Pescary. Rocchi, Scaloni, Sculli, Matuzalem, Scaloni... hm slušné odchody, v lete Brocchi a Zauri odídu. Som zvedavý ako zvládneme prestavbu. Zatiaľ príchod Pereirinha zadarmo a Andersona za dosť love. Lotito sa vyjadril že Maurito dostane ešte jednu šancu naštartovať karieru v Laziu, tak pod MAURITO

Reagovat
Largo

Anderson už oficiální?

Reagovat
olis

De Laurentiis povedal za vedenie naslo hraca s vlastnostami ako ma Nainggolan a je mladsi a atraktivnejsi - nenapada ma nitko taky, kto by to ta mohol byt

Reagovat
Alberto Aquilani

Vlado Janočko

Reagovat
Alberto Aquilani

teda sorry , to mladšieho som prehliadol

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Kde je mu vlastne koniec ? Jeden čas to bol rakúsky Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa rehoces?

Reagovat
The Krupy

Lebo mám na to ako slobodná ľudská bytosť plné právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi ho dobre poznas a mas na to padny dovod.

Reagovat
The Krupy

Smial som sa na to prirovnaní rakúsky Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vlada na nase skromne pomery by sme mohli aj tak pomenovat

Reagovat
Alberto Aquilani

mne sa Janočko vždy páčil ako futbalista :D teraz to ale myslím uplne vážne , taky technik fakt :D a Szili Nemeth , oni dvaja boli moji oblubenci , kde sa na nich hrabu Stoch , Weiss a tito šašovia ....

Reagovat
Pipo123

Szili je borec, teda bol, on mal svetové zakončenie, ten nepanikáril keď mal šancu, dal to pekne k tyčke či jasle brankárovi... borec

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte Igor Demo bol volakedy borec , a vždy som mal rád aj Zabavnika , zato vždy som neznášal Karhana

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci tito hraci boli velky makaci,ktorisa na nic nehral a nielen na slovenske pomery aj vyborny futbalisti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

hahaha , čakal som že to bude ono :D

Reagovat
The Krupy

Szili bol pán, veru

Reagovat
alcantara

Michalovce

Reagovat
Largo

Za oba Neapol Gratulace

Reagovat
The Krupy

Vraj sme podpísali nejakého čiernohorca Hasana Pepiča, vie o ňom niekto niečo ?

Reagovat
FC Porto FC

Měli sme ho prodat ne na hostování s opcí

Reagovat
Melchior

bych řekl, že z top 5 týmů Juventus v mercatu nejvíc vyhořel.. Peluso nic moc, Anelka čajíček a Llorente až v létě.. a ještě ke všemu když skončilo hostování Zieglera, kterej by mohl levou stranu zastoupit, pošlou ho zase do háje..

Reagovat
Largo

Lazio taky nic. Škoda, kdyby vyšel buď Xhaka nebo Anderson, tak by to zas bylo jiný...

Reagovat
Pipo123

Anderson bol už skoro hotová vec, len nejaký blbec zo Santosu zabudol poslať faxom podpis zmluvy a už nebol čas na opravenie tej chyby. Tare povedal že pôjdeme po nom v lete...

Reagovat
Pipo123

Inak Pereirihna nakoniec zadarmo, proti Janovu by mal začať na lavičke som zvedavý na neho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele