Nasri s přestupem do Arsenalu nespěchá

22.05.2008, 11:19
Aktuality
Záložník Marseille Samir Nasri se zatím novou posilou Arsenalu nestal. Kanonýři sice s mladým francouzským reprezentantem jednají, na přestupu se však zatím nedohodli. Nasri navíc má nabídky i z dalších klubů.

Podle včerejších informací francouzských médií měl být Nasriho přestup do Londýna zhruba za 12 milionů liber hotovou věcí. Hráčův agent Jean-Pierre Bernes sice dnes jednání s Arsenalem potvrdil, Nasri však stále patří Marseille.

"Nikam nespěcháme. Je pravda, že zvažujeme nabídku Arsenalu, která je pro Samira Nasriho zajímavá ze sportovního hlediska," prohlásil Bernes. "Ale máme také další nabídky."

Nasri je členem francouzského výběru pro Euro. Ve svých dvaceti letech patří k největším nadějím evropského fotbalu. Jeho zájemci se snaží záložníka přivést ještě před mistrovstvím Evropy, jelikož po něm může hráčova cena závratně stoupnout.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nabídka je zajímavá ze sportovního hlediska. To určitě zase znamená, že mu nabízejí pro něho nízkej plat, tak jak je tomu v Arsenalu pravidlem a proto se mu tam nechce, jinak už by tam dávno byl. Takže je jasný, že si vybere za nějakej Milán, nebo nějaký takový srance, kde mu nasypou ranec ale so sestavy se skoro nepodívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Ja se na nej tesil. Arsenal nekdy nechapu

Reagovat
Logan

Jdi do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam delal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

v takové konkurenci ses zbláznil ne?

Reagovat
fantomas

minimálně na treninku ano (btw známe Robbena a Nasri je dle mě určitě lepší jak Drenthe)

Reagovat
smazaný uživatel

A ja sem už s tím počítal, jako že je to hotovo. Snad nepujde do Realu, na jeho post máme kvalitní hráče. Navíc potřebujeme tvořivého hráče, a to on podle mě ještě nemá na to, aby tvořil v Realu. Tak za 4-5 let možná. At jde do Arsenalu a a pak do Realu zadarmo, až se vyhraje.

Reagovat
RMCF

Taky doufám pořád v Diega, ale řekni mě koho kvalitnějšího na jeho post máme?

Reagovat
smazaný uživatel

na OZL?? Robben,Robinho, dokážu si tam představit slušně hrajícího Sneijdera i když, to není křídlo, taky Baptista, ale ten asi odejde....

Reagovat
RMCF

Robben a Robinho jsou narozdíl od Samira křídla případně útočníci...Baptistovi prospěje menší klub... Wesley možná ale taky to není tvůrce idealně mu to vyhovuje v trojčlene záloze. Záleží co bude chtít Bernd hrát, v současným rozestavení by Nasri uplatnění nenašel, ale je u toho rozestavení problem při Ramosově absenci, nemáme druhého ofensivního pravého beka schopného nahradit ve spolupráci s jedním z utočníků pravý křídlo. Nasri by idealně pasoval do toho yardova rozestavení Si myslím že to nakonec dopadne tak, že se žádnej tvůrce kupovat nebude, pokud nebude Diego(o kterým se furt tvrdí že chce rok ještě zůstat) tak jich moc není co by zvedli kvalitu... dopadne to tak že odejde Julio a nahradí ho Rubena a Granero, možná jenom jeden z nich. ještě by jako posila nemusel byt marnej, ale nikde se o něm nespekuluje Lucho, možná přivést radši o než Quaresmu když zavítá Pedja do Porta.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já to myslel na levý křídla Robbena s tím Robinhem. Ale tak levý křídlo je v podstatě něco jako vysunutější levý záložník, a to by zvládl Nasri taky. Jen tam je přecpáno.Na levo bych nechal Robbena, ten byl s koncem sezony famozní. Nepotřebujeme dalšho levýho záložníka/křidlo.A Baptista by to taky zvládl zahrát, ale neni to jeho post. Podle mě buď Diego nebo nikdo. Lucho je docela dobrej, mám ho strašně rád, ale podle mýho to není ideální tvořič hry. Je to typickej střední záložník. Připomíná mi Scholese.

Reagovat
RMCF

Tady ani tak nejde, o to kdo by na tom postě zvládl zahrát, ale že prostě nemáme playmakera(když pominu Gutiho, na kterým hru prostě stavět nejde). Ale jak už sem říkal NAsri by taky nebyl nejlidealnější pokud zůstanem u současného rozestavení, což je v podstatě 4-3-3, protože Robson nebo Robben v levo hrají třetího utočníka a za nima tři střední záložníci. Tam by byl idealní ten Diego, hrál by něco jak Deco v Barce. jinak ten střed postrádá kreativitu a proti defensivním týmum se to hodně projevuje viz. třeba AS Roma. Lucho je docela kreativní, sice hraje hlouběj než třeba Diego, ale dokáže rozdávat přesný přihrávky, ve dvojce se Sneijderem plus DM za nima by to nemuselo být špatný. Nebo že by vedle Wesleyho dotal šanci DelaRed? Ale každopádně by to do středu chtělo někoho schopnýho 1 na 1 plus kreativní přihrávka což idealně splňuje Diego a dal mě moc nikdo nenapadá, možná Vaart.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že se bavíme o levý straně zálohy. To je Nasriho post. Každopádně s tím rozehrávačem máš pravdu, potřebujeme ho jako sůl. Lucho hraje hlouběji to máš taky pravdu. Ale tak ve spojení se Sneijderem + třeba Gago, to by byla fantazie. De la Red by měl dostat šanci, když by nevyšla žádná posila. Granero nebo DLR, s těch odchovanců kdo se k nám vrátí. Měly by určitě dostat příležitost, a podle toho by se rozhodlo co dál, jestli posily anebo ne. Jinak Vaart, to by byl muj splněny sen, v jednom týmu Higuaín a Vaart....

Reagovat
RMCF

ale jenom mě trošku furt vrtá hlavou co zamýšlí když mají zájem o Quaresmu co s ním kam ho dát? snad nechocu hrát na dvě křídla nebude jich přecejenom moc? Když většinou nastupujem s jedním....

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že to Porto jen říká, aby zvýšili případně cenu. Podle mě je totální blbost tahat další křídlo.. Gago - Sneijder,Guti,Robben...nevím místo koho by hrál...možná kdyby to bylo takhle Gago - RQ,Sneidjer,Robben....ale tak to je vcelku zbytečný, dle mýho.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mi připadá zbytečný,aby Robinho seděl na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, jestli bude hrát tak jako na jaře, tak se pak nediv, měl by se probrat co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

to neříkám,ale připadá mi škoda ho hned kvůli tomu poslat doprčic a koupit místo něj Quaresmu...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. On ještě dostane šanci. On nepřestoupí nikam, a nikdy. Tím jsem si skoro jistý. Jen potřebuje nejspíš trochu nasměrovat na tréninku k pracovitosti, a ke snaze se dostat do základu. Je škoda že nehraje, ale muže si za to sám. Přijde mi, jako by si sestavou byl až moc jistý, než ho Schuster z ní vyndal.

Reagovat
RMCF

To je prostě konkurence ajedině dobře že si není místem jistej, jsou na tři utočný posty 4 hvězdní hráčí plus draví mládí Higuaín....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze se sestavy se dostal "diky" zraneni, takze mu spis vyhovuje, kdyz tu jistotu ma, protoze hral famozne:-)

Reagovat
RMCF

to je hodně velkej nesmysl taková sestava, to by se mě vůbec nelíbilo... ale taky doufám že nepřijde. Robinho ještě pochybovačům ukáže o něj bych starch neměl, po pár Robbenovich povedených zápasech bych ho neodepisoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen pokusil nastínit, jak by to asi vypadalo. A taky neposílám Robinha pryč, jen se snažím pochopit proč přestal hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo čekat, že za takovou cenu se najde víc zájemců. A někteří budou ochotní dát lepší podmínky než Asenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale nechapu proc tam pisou ze by se mela po Euru zvednout cana, kdyz tech 12 mega je ve smlouve jako vykupni klausule

Reagovat
smazaný uživatel

po do realu... prosim

Reagovat
fantomas

jako bych to neřikal - nic neni hotovo..na posledni chvili nam ho vyfoukne Real jako tenkrát Baptistu

Reagovat
smazaný uživatel

ber to z druhé strany - nikde není psáno, že se ve dvaceti v anglii prosadí... přece jenom 12 mega je pro arsenál dost peněz.

Reagovat
fantomas

to si teda dovolim odporovat...12 mega neni za takový talent dost pro žádný velkoklub, tedy včetně Arsenalu!

Reagovat
smazaný uživatel

ano i ne myslím si, že dneska nikdo nemůže s jistou říct, že se fakt Nasri prosadí a riskovat, že jenom tak vyhodí 12 mega by neměl. Navíc arsenál by měl posílit jinde... nebo třeba přitlačit adbayorovi na výplatě

Reagovat
fantomas

křídlo potřebujem, tim spíš, že je Nasri schopnej zahrát i střed. Nebo spíš naopak. Každopádně taky sem spíš pro někoho zkušenějšího, koneckoncu sem to tu už psal nejmin stokrát, ale to se mi jen těžko poštěstí...v tom případě je Nasri skvělá investice, o jeho prosazení v Anglii opravdu nepochybuju..

Reagovat
smazaný uživatel

beru, ale myslím si, že Arsenál má omezenější prostředky na přestupy a jejich část utratit za Nasriho nevidím jako nejlepší...

Je fakt, že Flamini a asi i Hleb půjdou pryč, ale nahradit je 20 - ti letým klukem?

Tak nějak si myslím, že když už do Arsenalu, tak by Nasriho měli poslat napřed na hostování do nějakého slabšího klubu PL - stejně ho Wenger zase půl sezóny nebude stavět (doba na aklimatizaci...)

Reagovat
fantomas

Nasri má ambice hrát ve velkoklubu, jinak muže rovnou zustat v l'OM, ti stejně hrají LM tak co...pokud odejde, tak do velkoklubu a nake hostování u prumeru PL nepřipadá v uvahu. Nahradit je 20letým klukem, ano, protože sis mohl všimnout, že když hraje počíná si jako skutečný mazák (neco jako Cesc, taky na nem neni poznat jeho mladý vek). Btw Hleb neodejde...

Reagovat
afc

Arsenal ma dost penazi,len to nedava najavo, tak ako ostatne kluby

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se zvedá - myslím tím dostavbě stadionu, ale ruku na srdce myslím si, že kdyby měl peníze (tak koncepce nekoncepce) nakoupí kvalitní "hotové" hráče a ne mladé talenty. viz Slávie a její zimní nákupy

Reagovat
fantomas

asi to přijde, ale do této doby holt Wenger sázel jen na mladíky. Nebylo to penezmi, on zkušenější nechtel, dyt je taky měl v Piresovi, Freddiem, Solovi a Henrym - pak však postupně všichni odešli a kvuli stavbě stadionu je nemohl nikym zkušenym nahradit. Ted je čas zase kádr vyvážit. A s penezmi problém nebude, i když tech 70 mega byla samozřejmě kachna, takových 30 myslim nebude žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. uznávám, ale s nerad

Akorát se uvidí co se bude dít až před ním začnou lítat smlouvy od Realu, AC ...

Reagovat
fantomas

no, podle mě tenhle klučina až tak po penezich nepude, ale spiš za herní pohodu, která se mu dle mě v AC až tolik nedostane...v Realu by zas hrál zřejmě sporadicky a nevim, proč by ho tam měli chtít. Wenger o francouzích ví všechno, to by mohlo rozhodnot...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale s prostředky Realu se moc pěkně přesvědčuje. Navíc jestli si v manažeři realu řeknou, že to bude dobrý kšeft (prodej dresů apod.) tak nebude co řešit

Reagovat
fantomas

záleží jakou má mentalitu, pokud stejnou jako Flamini (a to, že to je jeho krajan ), tak by nebylo co řešit, pokud mu ale de o správný vývoj a fotbal, už by to bylo složitější

Reagovat
havrys99

já ten eurofotbal moc nechápu.........včera pasli že je hotovo a dneska že nic nikam nespěchá

Reagovat
fantomas

no eurofotbal si to nevymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tou sebrankou na goal.com

Reagovat
miklic

mně by se líbil v Liverpoolu =o)

Reagovat
smazaný uživatel

radšej Quaresma do live. viem, že cena /možno len 20 mil./ ale live potrebuje jedno excelentné krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si ten Arsenal nakonec vybral. Wenger mu bude dávat šanci i když se mu nebude bůhví jak dařit. V Ralu, Interu nebo Barceloně s timhle počítat nemůže! Ale pro Arsenal by byl výbornej Ben Arfa, ten se tam podle mě hodí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele