Naldo je v Schalke spokojen a už myslí na další nový kontrakt

10.05.2018, 14:52
Aktuality
Brazilský stoper Naldo spřádá plány pro závěrečné roky své kariéry. Jihoamerický obránce na podzim oslaví už šestatřicáté narozeniny a rovněž tou dobou bude hráčem Schalke, v Gelsenkirchenu mu běží smlouva do června 2019 a sám se nebrání jejímu dalšímu prodloužení...

Naldo v minulosti patřil mezi opory Werderu a po čtyřech sezonách strávených ve Wolfsburgu předloni jako volný hráč zamířil do Schalke. Za to zatím stihl 52 bundesligových zápasů a v nich osm gólů, už koncem minulého roku mu vedení prodloužilo kontrakt o jeden rok a nemuselo by se jednat o poslední prodloužení vzájemné spolupráce.

"Jsem zde velmi šťastný a doufám, že za Schalke budu hrát i po červnu 2019," prozradil v rozhovoru pro stanici Sky.

Schalke letos nehrálo evropské poháry, o to více se mohlo koncentrovat na své výkony v 1. Bundeslize a už nyní má jistotu, že sezonu zakončí na druhém místě. Po čtyřech letech se tak vrátí do Ligy mistrů a zásluhu na tom má i mladý trenér Domenico Tedesco.

"Odvedl zde vynikající práci. Tedesco je inteligentní trenér a nestraní žádnému hráči, všichni jsou pro něho součástí celku," chválí Naldo o tři roky mladšího kormidelníka.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Být na konci své kariéry, a zároveň na svém vrcholu, to chce každý

Reagovat
Irek

Souhlasím...velký frajer a sympaťák...ať se daří dal

Reagovat
kylo ren

Fifa08

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný obránce.

Reagovat
FC Porto FC

V Bremách Naldo a Mertesacker

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Rudnevs

Už som tu písal, že Spalvis ostáva v Lauterne... Lautern už okrem toho taktiež potvrdil príchod Cristopha Hemleina z Arminie Bielefeld a dnes sa potvrdilo, že ostáva i talentovaný Gino Fechner.

Pri Fechnerovi som si okamžite spomenul na transparent z prvého kola proti Nürnbergu, kde fanúšikovia 1. FCK kritizovali vedenie za to, že privádzajú hráčov bez charakteru a narážali práve na Fechnera a brankára Müllera... Teraz im to pekne vyvrátil, ukázal charakter a ostáva v Lauterne i na 3. Ligu!

Hemlein po príchode uviedol, že už ako malý chodil na Betze a i v posledných rokoch ako súper pociťoval, že hrať za 1. FCK je niečo špeciálne. Ďalej tam vravel, že Betze kedysi bývala pevnosť a chce, aby sa Betze-Mythos opäť vrátil a podobne... Navyše to nezverejnilo tlačové oddelenie Lauternu, ale sám Hemlein na svojom Instagrame.

Súhlasím s komentárom z fanúšikovskej stránky, kde jeden z uživateľov písal, že pre 1. FCK sa to s tým zostupom blbo zbehlo, ale môžu si z toho vytvoriť výhodu - momentálne je totiž jasné, v akej lige budú hrať a pred niektorými inými klubmi majú náskok v plánovaní na novú sezónu. Trebárs TSV sa snaží priviesť na tretiu ligu tohtoročného kráľa strelcov Schäfflera, ale podpisovať sa bude až po postupe... Rovnako tak Braunschweig alebo Fürth momentálne nemajú istú budúcoročnú ligovú príslušnosť. Tréner Buric si chce do Fürthu priviesť Ebnera z Admiry, dokonca tréner Admiry Baumeister povedal, že pokiaľ sa Greuther zachráni, tak Ebner na 90 % odíde za Buricom - lenže ide práve o to, že sa najprv musí vyriešiť, ktorú ligu budú hrať. Rozhodne súhlasím, že v tomto má Lautern výhodu.

Reagovat
Beči

Skvělý obránce s úžasným čichem na góly. Navíc zřejmě velmi "dlouhověký", když dokáže v pomalu šestatřiceti letech hrát v tak skvělé formě. Přeji ještě spoustu šťastných let kariéry

Reagovat
stas87

Delaney ein Kandidat in Dortmund

Som to vedel, ze casom sa budu o neho zaujimat. Hraca jeho typu v kadri nemaju a pre Delaneyho je to dalsi krok vpred v kariere. Sam teda preferuje PL ale Dortmund je stabilny poharovy ucastnik a ten posun je aktualne vyrazny. Baumann deklaroval, ze ho v pripade dobrej ponuky pusti a nebude stat v ceste tomu, ze sa Thomas posune vyssie. Pred casom monitorovali situaciu okolo Kohfeldta...on potom podpisal zmluvu a utichlo to. Cisto zo sportovej stranky je lepsie podla mna ist do BVB ako do Anglicka. Po ekonomickej stranke pre klub a aj Thomasa je lepsie ist do PL. A ak to tak bude, tak aspon za 17 mega libier, desat milionov je fakt traparna a dobre ze ich vedenie poslalo dopice.

Reagovat
smazaný uživatel

52 zápasů a 8 gólů. To je na stopera jinej level.

Reagovat
cologneFC

Čo to píšu v expreske, že Wolfsburg požene plný štadión? Veď v tom Kickeri jasne píšu, že nebude vypredané

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/723619/artikel_wolfsburg-gegen-koeln-nicht-ausverkauft.html#fb

Reagovat
stas87

Rafinha a Robben taktiez o rok predlzili zmluvu. Tak snad uz pre R+R+R su to posledne kontrakty a ten tim sa nauci hrat a zit bez nich. Uz sa to nemoze dalej oddalovat, jedneho dna to skratka pride.

Reagovat
vladino10

Tak zrovna rafinha je ako zaskok zatiaľ relatívne v pohode, svoje si odbrani a sedí iba na lavici, plus nemá problém so zraneniami, jeho predlzenie by som riešil asi najmenej..

Skôr sa desím toho, že takto o rok budeme mať v lm opäť v základe robbena s riberym (ak teda vôbec budú zdravi )..snáď ešte niekto príde..

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele