Naldo bude pokračovat a prodloužil smlouvu se Schalke

17.10.2018, 17:13
Aktuality
Schalke se bude i po skončení tohoto ročníku spoléhat na služby Nalda. Brazilskému veteránovi měl původně po letošní sezóně v Gelsenkirchenu vypršet kontrakt, obě strany se však dohodly na jeho ročním prodloužení...

Odchovanec Alvorada Futebol Clube se přes Juventude dostal do Werderu Brémy, kde se během sedmi let zařadil k největším oporám ambiciózního klubu ze severu Německa.

Když se Brémám přestávalo dařit, zamířil Naldo do nedalekého Wolfsburgu, kde si znovu zahrál Evropské poháry, včetně Ligy mistrů, po čtyřech letech ale odešel do Schalke.

Také ve Veltins Areně se ostřílený harcovník zařadil do základní sestavy, přičemž během uplynulého ročníku nyní 36letý stoper zaznamenal sedm ligových branek. Nikoho proto zřejmě nepřekvapí, že s ním Schalke prodloužilo smlouvu do roku 2020. "To je skvělá zpráva pro všechny fanoušky Schalke," pochvaluje si kouč Domenico Tedesco prodloužení s Naldem.

"Jsem šťastný, že mohu nadále hrát za Schalke. Je to skvělý klub s věrnými fanoušky, kteří stojí vždycky za námi," řekl Naldo. "Těším se na další úspěšné roky," dodal bývalý reprezentant Brazílie, za kterou však naposledy hrál před více než deseti lety.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
Rudnevs

Naldo o svojom predlžení: “Ich habe noch lange nicht fertig.” Vidno, že za tú dobu, čo je v DE, sa čosi o nemeckom futbale naučil...

Čo včera inak tá reprezentácia? Ja som to zapol na prvý polčas a celkom sa mi páčilo, ako Nemci hrali, dokonca z toho bola i vybojovaná penalta a z nej gól Toniho. Potom som pri tom zaspal, ako to bolo ďalej? Myslíte, že to bol už fakt lepší výkon a že to trebárs pôjde naďalej i s Jogim alebo som mal len šťastie na pár podarených minút?

Zatiaľ čo bola reprezentačná pauza, má mimochodom Sandhausen nového trénera, z Fortuny Köln prišiel Uwe Koschinat, ktorý nahradil nedávno odvolaného Kenana Kocaka... To je veľmi zaujímavá voľba a koncepčné riešenie, vďaka nemu momentálne hrá Fortuna napriek finančným deficitom stabilne 3. Ligu miesto amatérskych súťaží. Dokáže i zo slabých hráčov dostať veľa a bol o neho vraj záujem i z väčších klubov, ale on zatiaľ vždy ostal a stal sa z neho tak nejak Mister-Fortuna, až je prekvapivé, že teraz ide práve do Sandhausenu, ale i pre neho dobrá voľba, v Sandhausene pracujú koncepčne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem názoru, že to nebyl špatný výkon, rozhodně posun od mundialu.

Reagovat
Rudnevs

Som zvedavý, ako to ďalej pôjde... Po WM 1998 nastala mimochodom podobná situácia, keď vtedajší dlhodobý tréner Berti Vogts po neúspešnom WM dostal šancu na nový začiatok, po pár zápasov však skončil s tým, že ďalej to už nejde (neskutočná bola mimochodom tlačová konferencia pri predstavení nového tréner, bolo to i na DSF v Bundesliga Huts medzi najhoršími PK, prezident DFB Braun tam začal menovať asi x trénerov, ktorí sa trénermi nestali a že bol už dohodnutý s Breitnerom a tým vlastne tak nejak vyplynulo, že nový tréner Ribbeck bol až siedma alebo ôsma voľba a celé to zaklincoval asistent Stielike, ktorý prišiel v neskutočne hnusnom saku s hnusnou kravatou ).

Vzhľadom na včerajší zlepšení výkon však šanca, že Jogi skončí, nestúpla a nazatiaľ sa teda podobná situácia opakovať nebude.

Reagovat
Rudnevs

* Bundesliga Hits

** zlepšený

Niekedy by som si to po sebe mohol i prečítať...

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem názoru, že to nebyl špatný výkon, rozhodně posun od mundialu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Rudnevse

Reagovat
smazaný uživatel

Naldo>Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je zhruba o 11 cm vyšší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele